Ladataan...

Tammikuu tuntuukin tänä vuonna olevan ihan teelle omistettu kuukausi! Ensin kirjoittelin ihanasta Théhuone -kokemuksesta, sen jälkeen tammikuun Bette Box toi mukanaan teetä, ja nyt aion puhua teille kupeista. Suurin osa onkin siis jo varmaan ymmärtänyt, ettei otsikon "kuppikoko" tällä kertaa viittaa rintaliiveihin.

 

Minä siis juon aika paljon teetä. En ole koskaan oppinut juomaan kahvia kunnolla, enkä sitä koskaan itselleni keittele, mutta teetä kylläkin. Ja olen aina ollut etsimässä sitä täydellistä kuppia, enkä koskaan oikein löytänyt sitä. Mukeja ja kuppeja meillä on vaikka kuinka, ja tykkään niistä kaikista, mutta suurinosa on omaan teenjuontitarkoitukseeni liian pieniä. Olen siis juuri niitä ihmisiä, jotka saattavat juoda litran tai puolitoista litraa teetä yhdellä istumalla.

 

Muita juomia voi kyllä juoda pienemmistäkin kupeista (tai no voi sitä teetäkin, mutten halua) kun niitä harvemmin tulee litkittyä samalla tavalla. Ja esimerkiksi vieraille on tarjota useaa eri kuppikokoa, joista hän sitten itse valitsee mieleisensä. Vielä vähän aikaa sitten suurin mukivaihtoehto oli H&M:n mattapintainen musta muki, johon menee kerrallaan arviolta noin puoli litraa nestettä, ehkä hieman vähemmän. Pienin kuppivaihtoehto taas on pieni Iittalan Teema -kuppi, joka vetää vajaat 2,5dl. Siinä välissä on sitten useampaa kokoa valittavana niin Iittalan, Arabian, H&M:n kuin parin muunkin epämääräisen kupin muodossa. Silti etsinnässä oli vielä isommat mukit, sellaiset massiiviset, joilla voisi tyynnyttää useamman normaali-ihmisen janon samaan aikaan. Ja arvatkaapa mistä ne sitten löytyivät? Indiskasta.

 

En ymmärrä, miten olin voinut unohtaa Indiskan, sillä ostin sieltä toissajouluna serkulleni lahjaksi juurikin jättikupin! Nyt matkaan tarttui kaksi Buddha -teemaista kuppia, toinen mustavalkoinen, toinen vähän hempeämpi. Ideana oli siis, että toinen on minulle ja toinen avokille, mutta todellisuudessahan juomme hyvin ristiin rastiin kaikista mukeista. Tuossa hempeämmässä mukissa lukee vielä ihanan kliseinen teksti "Sky above, earth below, peace within", joka sopii erinomaisesti teehetkeen! Näitä mukeja on tosi monessa eri kuosissa, ja olisin oikeastaan voinut ottaa kaikki, mutta päädyin nyt näihin kahteen. Hintaa näillä on ymmärtääkseni alunperin 12,90e/kpl, mutta ne olivat jonkinlaisessa tarjouksessa, ja maksoin niistä yhteensä 19,80e. Alemmassa kuvassa on vielä esillä kokoero aikaisemman Henkkamaukan "jätti"kupin kanssa. Aika iso kuppi, eikö?

 

Kuppeja meiltä löytyy nyt siis jokaiseen tilaisuuteen (kuvissa vain eri kokoja demonstroivat yksilöt), eikä jano varmasti yllätä! Lisäksi voin nyt hetkeksi rauhoittua oman kuppijahtini kanssa. Ainakin siihen asti, kunnes uusi suuruudenhulluuskohtaus iskee.

 

Mikä on sinun kuppikokosi, eli minkä kokoisista kupeista tykkäät juoda? Entä onko sinulla vakiokuppia?

 

Kirsikka W.

Share

Ladataan...

Pistin noin viikko sitten tilauksen menemään NordicFeelille, joka on ruotsalainen kosmetiikkaverkkokauppa, ja eilen sain sen käydä hakemassa postista sopivasti ennen viikonloppua. Paketti on nyt nuuskittu eilisen illan ja tämän päivän aikana kokonaan, joten on aika näyttää teillekin, mitä sitä tuli taas ostettua.

 

 

Meikkituotteita tilasin neljä kappaletta, joista ensimmäinen on Maybellinen Lasting Drama Gel Eyeliner. En ole mikään superässä tekemään rajauksia, ja parhaimman tuloksen olen aina saanut käyttämällä sivellintä eyelinerin levittämiseen. Sen vuoksi halusin kokeilla tätä geelimäistä rajausväriä, jonka mukana tulee hyvä ja tukeva sivellin. Ja arvatkaas mitä? Homma oli ihan uskomattoman helppoa verrattuna rajaustusseihin tai muihin vastaaviin! Geeli on hyvin riittoisaa ja pigmenttistä, ja sen luvataan pysyvän jopa kaksikymmentäneljä tuntia. En epäile sitä lainkaan, sillä tämä tuote tuntuu olevan ainakin osittain vedenkestävää, sillä meikinpoistolapuillakin rajauksia sai hinkata hyvän tovin, ennenkuin ne olivat totaalisesti poistettu. Hintaa tällä tuotteella oli 11,50e.

 

Toinen meikkituote on Makeup Revolutionin Ultra Blush And Contour Palette sävyssä Sugar And Spice. Olin tätä silmäillyt jo pidemmän aikaa, sillä paletti sisältää upeita poskipunasävyjä, mutta joka kerta se oli jäänyt hankkimatta. En kuitenkaan omista kovinkaan paljon poskipunia, joten tällä kertaa päätin sen itselleni napata. Napit ovat hyvin pigmenttisiä ja kirkkaita, ja vaikka pelkäsin, että pari noista sävyistä olisi liian tummia poskipuniksi, niin eivät ne oikeasti ole. Hintaa tällä paletilla oli 9,50e.

 

Kolmas meikkituote on Freedom Makeupin Pro Brow Pomade sävyssä Ebony. Olen edelleen etsiskelemässä sitä seuraavaa täydellistä kulmakarvatuotetta, sillä aikaisempaa suosikkiani ei enää löydä mistään, ja se alkaa käydä vähiin. Vaikka aikaisemmin ostamani Maybellinen Tattoo Brow -kulmatuote olikin mieluinen, niin se ei silti itsessään toimi kaikilla haluamillani tavoilla. Päädyin siis tilaamaan tämän hieman geelimäisen kulmavärin, ja koska en ollut yhtään varma, nauttisinko tällaisesta koostumuksesta, niin valitsin edullisen Freedom Makeupin. Riittoisa tämä tuote ainakin on, sillä pienellä sipaisulla väriä tulee vaikka kuinka paljon, mutta muuten en tätä tuotetta ole vielä ehtinyt testaamaan. Tuote maksoi 7,95e.

 

Viimeisin, muttei vähäisin meikkituotteista oli Nyxin High Definition Photogenic Concealer sävyssä 01 Porcelain. Minulla ei tällä hetkellä ole lainkaan nestemäistä peiteväriä, joten ostopäätös syntyi täysin sen pohjalta. Sävy on kerrankin omalle iholleni sopivan vaalea, ja luultavimmin tämä puteli ajaa asiansa omassa käytössäni. Hintaa tuotteella oli 7,95e.

 

 

Ostin myös pari muuta kosmetiikkatuotetta, joista ensimmäinen on se hieman erikoisempi. Kyseessä on nimittäin Cocoa Brownin 1 Hour Tan -itseruskettava sävyssä Medium, joka on tarkoitettu vaalealle iholle. Olen viimeksi käyttänyt tekorusketusta muistaakseni yläasteella, ja silloinkin hyvin vähän, mutta nyt olen jo jonkun aikaa halunnut saada vähän päivetystä zombinvaaleaan ihooni. Tämän itseruskettavan kerrotaan sopivan myös herkkäihoisille, ja se kuulemma tuoksuu miellyttävältä (ainakaan teininä käyttämäni tuote ei tuoksunut!), joten tästä on varmasti hyvä aloittaa kokeileminen. Muistaakseni luin jostain, että Cocoa Brownin tuotteet ovat Khloé Kardashianin mieleen, joka nyt sattuu olemaan oma suosikkirealitytähteni. Hintaa tällä putelilla on normaalisti 10,50e, mutta se on nyt tarjouksessa 9,45e hinnalla.

 

Vähän tutumpi tilaamani tuote on Batisten Dry Shampoo Cherry, joka on kuitenkin "tuoksu", jota en ole päässyt vielä kokeilemaan. Muitakin kivoja vaihtoehtoa valikoimissa oli, mutta jostakin puolueellisesta syystä päädyin tähän kirsikkaiseen. Ihan vielä tämä ei pääse käyttöön, mutta totta puhuakseni, kuivashampoota ei koskaan voi olla liikaa. Hintaa pullolla on 7,95e.

 

 

Lisäksi ostin kolme "bonustuotetta" NordicFeelin omasta tuotannosta. Näitä sai siis tilattua edullisemmilla hinnoilla, jos käytti tietyn verran rahaa muissa ostoksissaan. 3-In-1 Cleansin Wipesit maksavat normaalistikin vain 3,50e, mutta alennuksen kanssa maksoin niistä vain 1,95e! Nämä vielä toimivat aivan erinomaisesti, vaikka aluksi uskalsin epäillä muuta halvan hinnan vuoksi. Liinat sisältävät silmämeikinpoistoaineen, puhdistusmaidon ja kasvoveden, ja ne ovat kasvipohjaisia. 

 

Alcogel -matkakäsidesi oli pakko myöskin ostaa, sillä se on ihan supersöpö, käytännöllinen, ja maksoi minulle vain yhden euron! Normaalihinta on 3,50e, jota en näin pienestä tuotteesta ehkä maksaisi, mutta yksi euro sopii kyllä erinomaisesti. Huomasin muuten vasta kotona, että tämäkin tuote on olevinaan kirsikan tuoksuinen. Ei tuoksu todellisuudessa ole lähelläkään kirsikkaa, vaikka muuten hyvä onkin. Toisaalta, en tiedä kuinka turvallista ylipäätänsä on nuuskutella käsidesiä?

 

Viimeisenä mukaan pakettiin lähti myös violetti Blender hintaan 3,57e, normaalisti 5,95e. Tämä on aika jämäkkä sieni, jonka ostin lähinnä halvan hinnan vuoksi. Kuten aikaisemmin olen jo maininnutkin, en ole meikkisienten suurin ystävä, joten saa nähdä, jääkö tämä omaan käyttöön, vai lisäänkö sen seuraavaan arvontapakettiin. 

 

 

Siinäpä siis kaikki! Itse olen ainakin tosi tyytyväinen sekä tuotteisiin, että NordicFeeliin. Tuotteet tulivat kauniissa violetissa paketissa, joka on NordicFeelin teemaväri, ja kaikki oli ehjää. Lisäksi Ruotsista tullut paketti löysi tiensä luokseni alle viidessä arkipäivässä, joka on todella erinomainen saavutus! Taas löytyi siis kosmetiikkakauppalistalle uusi erinomainen kosmetiikkaverkkokauppa.

 

Kirsikka W.

 

PSST! Vielä pari päivää aikaa osallistua Samaskoru -korvakoruparien arvontaan täällä!

 

*Sisältää mainoslinkkejä*

Share

Pages