Ladataan...

Monilla blogeilla on Instagram -sivut, jotka on pyhitetty kokonaan blogille. Itse en kuitenkaan näihin ihmisiin kuulu, vaan blogini sivupalkkiinkin yhdistetty Instagram-tili on minun henkilökohtainen tilini, joka on ollut olemassa jo kauan ennen tämän blogin perustamista. Jaan siellä blogijuttujen lisäksi myös paljon muita kuvia ja ajatuksia, välillä avomiehenikin postailee sinne mitä sattuu. Instagramini ei siis todellakaan ole näin "asiallinen" kuin tämä blogi, vaan joukossa on epämääräistä depistelyä, superfiltteröityjä kuvia, hassuja ajatuksia, ja hirveä määrä puhekieltä. Nyt haluan jakaa teidän kanssanne muutaman kuvan, joita blogissa ei ole ennen nähty, mutta jotka on silti räpsitty blogin olemassaolon aikaan. Mukana myös alkuperäiset kuvatekstit!

 

 

"Kun lana-auto tekee oharit, ja joudutaan tihkusateessa hoidella miljoona hiekanjyvää. Kuvan sponsoroi @hartwallnovelle(kuvaa ei oikeasti sponssanut Hartwall eikä Novelle!)

 

"Tää ois ollu bueno leiriolympialaisii"

 

"Kuume iski yllättäen, mut ainakin on Bebe <3"

 

"Virallisesti viinaiässä! #hbd me"

 

"@ Sammalniemi, Finland"

 

"Mood tänää"

 

"Mun #highlight oli eilen on point."

 

"Änkkäripeli koittaa viestittää jtn."

 

"Täs on mä ja Kranbalo."

 

"Well isn't that (peachy)"

 

"Spring, spring, springy"

 

Jos haluat jatkossakin nähdä vähän enemmän blogin ulkopuolelta, niin ota instagram-tilini (@kiikkaw) seuraukseen! Tai jos et omista Instagramia itse, voit käydä kurkkimassa loput kuvani täällä

 

Käytätkö sinä Instagramia aktiivisesti?

 

Kirsikka W.

Share

Ladataan...

Pikkuveljelläni Oskarilla oli perjantaina 19-vuotissyntymäpäivä, ja tänään iltapäivästä on tarkoitus lähteä kakkukahveilemaan porukoiden luokse. Meillä on siis veljen kanssa puolisentoista vuotta ikäeroa, joka on huomattavasi vähemmän kuin ikäero 11-vuotiaaseen pikkusiskooni. Koska olen perheen esikoinen ja ainoa, joka asuu jo omillaan, olen myös sisaruksista oikeastaan ainoa, joka hankkii synttäri- ja joululahjoja. Eihän minun tietenkään tarvitsisi, mutta haluan. 

 

 

Minä harvemmin kyselen lainkaan, minkälaisia lahjatoiveita saajalla on, vaan yritän itse keksiä jonkun kivan ja persoonallisen lahjan. Tai jos lahjaa ei ole, niin vähintään teen itse kortin. Tällä kertaa pieni muistaminen syntyi aika nopeasti ja pienellä rahalla, sillä rahat ovat tässä kuussa hieman tiukalla. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö lahja voisi silti olla hauska!

 

 

Alunperin olin etsimässä valtavaa pääsiäismunan muotoista rasiaa, mutta kun bongasin Flying Tiger Copenhagenista tämän hauskan muovisen miniroskakorin, niin uusi ajatus syntyi hetkessä. Tämä ulkoroskiksen muotoinen astia maksoi vain pari euroa, ja se on juuri täydellisen kokoinen pienelle synttärilahjalle. Roskiksen sisälle piilotin Mars -patukoita, erilaisia tikkareita, poksuvia karkkirakeita, ja kymmenen euron arvoisen lahjakortin League of Legends -nimiseen peliin, jota tiedän Oskarin pelaavan. Ne mahtuivatkin kaikki sisälle juuri ja juuri, joten roskiksen koko oli erinomainen.

 

 

Perinteisen kortin sijaan päätin tällä kertaa kirjoittaa synttäritervehdykseni itse muoviroskikseen paria eriväristä tussia käyttäen. Kannen päälle on nyt rustattu tämä teksti: "HBD! You are trash! With love: Kirsikka", joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa "Hyvää syntymäpäivää! Olet roskaa! Rakkaudella: Kirsikka". Pientä sisarusrakkautta siis. Pitäähän niitä nuorempia sisaruksia aina välillä muistuttaa, kuka on ykköslapsi perheessä!

 

Ihanaa sunnuntaita, muistakaa sisaruksianne!

 

Kirsikka W.

Share

Pages