Koko perheen aurinkovoiteet

Kevät on ollut perheessämme kiireinen ja henkisesti rankka. Mies on ollut paljon pois kotoa työmatkoilla ja lapset sairastaneet paljon. Koska olemme joutuneet perumaan tältä vuodelta jo kaksi matkaa, päätin varata matkan lämpöön ihan viime hetkillä ennen loman alkua, Täytyy sanoa että olen ihan super onnellinen tästä perheen yhteisestä ajasta, lämmöstä ja uimisesta ja lasten riemusta kun koko ajan on jotain hauskaa tekemistä. 

Pakkasin perheelle tärkeimmät aurinkoloman tavarat mukaan, eli aurinkovoiteet ja uikkarit, lapsille muutamat UV-puvut.

Vaate on paras tapa suojautua auringolta ja etenkin lasten kanssa olen tosi tarkka auringossa. Lapsilla on päällä joko UV-uikkarit tai pitkähihaiset ohuet paidat ja pitkälahkeiset housut. Kun laitetaan rasvaa, niin se on luonnonkosmetiikkaa ja suojakerroin on 50. 

Olemme koko jengi tosi vaaleita ja herkkähipiäisiä joten samat rasvat sopivat koko porukalle.

Biosolis on täydellinen aurinkovoidesarja koko perheen käyttöön. Tuotteita löytyy eri suojakertomilla sekä aikuisille että lapsille.

Fysikaaliset aurinkosuojat heijastavat vahingolliset auringonsäteet iholta eivätkä kemiallisten suojien tavoin nappaa säteitä itseensä muuttaen niitä lämmöksi. Fysikaalisten suojien teho perustuu luonnollisiin mineraaleihin ja tuotteen levityksen jälkeen vaikutuksen alkamista ei tarvitse odotella.

Lämmin suositus näille rosvoille koko meidän jengiltä! Nolla x palanutta ihoa ja vedenkestävän koostumuksen ansiosta ei rasvaa tarvitse lisäillä ihan koko ajan.

Tuotteet saatu. 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.