Hyväntuuliset heipat!

On tullut aika laittaa Meikkipäät -blogille piste.

Perustimme Meikkipäät kun meillä oli pienet vauvat, Riialla Sea ja Lauralla Minni. Tapasimme paljon, kahvittelimme, suunnittelimme juttuja, kirjoitimme blogia, kävimme tilaisuuksissa bebet kainaloissa ja nautimme äitiyden ja työn yhdistämisestä.

Nyt nämä lapsoset ovat kasvaneet kohta 6 vuotiaiksi. Riia sai Sean jälkeen vielä toinen lapsen Monten, ja Lauralla jo Minniä aiemmin syntyneet  isommat pojat Rasmus ja Robin. Arki, työt, lapset, elämän isot muutokset, muutot yms ovat koulineet meidän Meikkipäiden elämää tässä vuosien varrella, ja nyt on aika keskittyä olennaiseen. Olemme siis päättäneet hymyssä suin suunnata erillemme tämän blogin suhteen.

Riia jatkaa meikkaajan, kampaajan ja kukkastylistin töitä kuten ennenkin ja löydät hänet jatkossa instasta osoitteesta @fabriiak ja netistä www.fab.ac  Riia jatkaa kauneudesta kirjoittamista edelleen ( missä kanavassa, se selviää myöhemmin.. ). Yhteistyöehdotukset voi suunnata suoraan Riialle kuten ennenkin.

Lauralla on ihan uusi työ Innovation Housessa, mutta tekee edelleen yksityisasiakkaiden meikkauksia. Laura löytyy instasta @lauramand osoitteesta. Lauralle suunnatut yhteistyöt jatkossa suoraan Lauralle.

Sanomme kiitos ja hyvästi siis hyvällä fiiliksellä. Suurella ilolla ja onnella jatkamme kauneuden parissa, tahoillamme ja kiitämme Meikkipäiden lukijoita ja yhteistyökumppaneita näistä ihanista vuosista.

Tapaamme vielä varmasti toisaalla <3

Riia & Laura

kauneus ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Labor Accomodation in UAE
    11.11.2021, 14:28

    We provide a number of accommodation types, including furnished and unfurnished rooms, camps, and apartments for laborers, supervisors, and administration staff. All our labor camps offer 24-hour security, prayer rooms, and medical rooms which are intrinsic to the wider well-being of employees.
    Labor Accomodation in UAE

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *