Ladataan...
Näissä neliöissä

Tulin nyt tännekkin mainostamaan, että bloggaamisen lisäksi harrastan myös laulujen kääntämistä viittomakielelle. Löydät mut instagramista nimellä ida_viittoo. Jos et itse ole instassa, niin pääset katsomaan videoitani myös täältä:

https://www.instagram.com/ida_viittoo/
 


 
Eilen homma pomppasi ihan uudelle levelille, kun muusikko Iisa repostasi ystävänsä kanssa viimeisimmän videoni, jossa viiton Iisan Jos se sattuu-kappaleen. :)
Heidän tempauksen jälkeen mulle alkoikin ropista lisää seuraajia hyvään tahtiin! :D
 
 

 
 
Ja blogini löytyy edelleen osoitteesta:
 
https://naissanelioissa.wordpress.com

Ladataan...

Ladataan...
Näissä neliöissä

Lily on toiminut blogikotinani jo 5 vuotta. Olen nauttinut näistä vuosista ja kasvanut bloggaajana hurjasti!
Mietin joskus aikaisemminkin jo toisaalle siirtymistä, mutta kivan yhteisön ja sivuston takia pysyin täällä. Yhteisö on yhä kiva, sivusto sen sijaan enää ei. Ja sen takia tästä päivästä lähtien löydätkin minut ja blogini täältä! Sivu hakee ehkä vähän vielä ulkoasuaan ja asetuksiaan, mutta tästä se lähtee!

Jatkan täällä muutamien blogien seuraamista ja kiitän Lilya kuluneista vuosista! ♡

Toivottavasti seuraat mukanani uudelle blogisivulleni! Rakastan bloggaamista ja haluan tehdä sitä hyvillä mielin ja niin, että myös te lukijat voitte nauttia siitä. Tällä sivustolla se ei enää onnistu, joten WordPress it is! Sieltä löytää meitä Lilyn entisiä bloggaajia jo enemmänkin. :)

Nähdään siis siellä!

 

https://naissanelioissa.wordpress.com

Ladataan...
Näissä neliöissä

Pienempi neitimme sai vaaleanpunaisen pipon tupsulla.

 

Isompi neitimme halusi sinisen tupsupipon!

 

Halusin tehdä äidillemme vielä kaulahuiviin sopivan pääpannan (hän ei tykkää pipoista) ja koska siitä tuli niin sievä, tein samanlaisen vielä itsellenikin! Sellainen on helppo ja nopea tehdä, ei mene kuin tunti pari. :)

Tämä on minun!

 

Ja tämän sävyinen vietiin äidille torstaina! Tykkäsi kovin! :) 

Ladataan...
Näissä neliöissä

Kun ilmassa alkoi tuntua syksy, iski minuun taas himo tarttua kutimiin. Tämä on iskenyt ennenkin. Olen syksyn ja talven aikana saanut ehkä huivin tai kaksi valmiiksi, joskus tosin vain puolikkaan ja siihen on innostus sitten jäänyt. MUTTA, tällä kertaa tilanne onkin erilainen. 

Kaivoin ensin vanhan työni esiin. Työn, jonka aloitin jo pari kolme vuotta sitten. Kudoin silloin esikoiselle huivin pakolla valmiiksi, mutta omani jäi kesken. Tällä kertaa innostuin niin, että sain omani valmiiksi. Tällainen siitä tuli:

Langan jämästä sain vielä pienet huivit tehtyä tytöillemmekin! Ne menivät harjoituksesta kun mietin oikeita päättelytapoja. 

Suuntasin ostamaan uusia lankoja, edellisten loputtua ja löysin aivan ihania! Yksi niistä oli kuin äidilleni tehty, ja kudoinkin hänelle parissa päivässä kaulaliinan synttärilahjaksi. Voin siitä laittaa jo kuvan, koska hän ei malttanut odottaa ensi kuun alkuun, vaan annoimme lahjan jo. :)

Kun kahdessa päivässä kutoo kaulaliinan, voi tottumaton muuten saada kylkensä niin kipeäksi, että täytyy suunnata ostamaan Voltarenia apteekista! :D

Samaa lankaa ostin myös vaaleanpunaisena ja sinisenä. Vaaleanpunaisesta tein itselleni tuubihuivin.

 

Tällä hetkellä teen tytöillemme pipoja, teen niistä sitten oman postauksen! :) Lisäksi minulla on lista jo itselle ja lahjaksi tulevista kudottavista, niitäkin varmasti sitten täällä blogissa nähdään.

Haluaisin vielä tulevana talvena opetella kutomaan sukkia! Ostin jo ihanan värisiä sukkalankojakin! 

Parasta kutomisessa on, kun työn etenemisen näkee heti, se on nopeaa ja lopputuloksesta pääsee itse nauttimaan, tai saa tuntea lahjaksi antamisen lämmön ja toinen saa nauttia lämmöstä sinun tekeleessäsi! 

Miehellä on jo kaulaliinoja...mutta sain silti luvan kutoa hänellekkin. Ja ainahan voin tehdä siihen sopivan piponkin! Kyllähän rakkaudella kudottu ja annettu lahja lämmittää ihan eri tavalla, kuin kaupasta ostettu! ♡

Niin ja kun minä kudon, pääsee mieskin mukaan...

Ladataan...
Näissä neliöissä

Moikka!

Lily on päättänyt tehdä tyhmiä muutoksia mm. Capthca ja mainosten sijoittelu (josta sopimusbloggaajat eivät kärsi). Lisäksi sivulla ainakin itselläni uusiin kommentteihin ei aina pääse ilmoituksien kautta ja typerä mainos lävähtää aina suljettavaksi kun sivu latautuu. 

Olen viihtynyt Lilyssa jo 5 vuotta. Tykkään monesta blogista täällä ja olen löytänyt kasan mahtavia tyyppejä. Muutosten takia bloggaamisesta ja lukemisesta Lilyssa on kuitenkin alkanut tulla hankalaa ja epämiellyttävää. Osa tutuistani on jo siirtänyt oman bloginsa muualle. 

Nyt kysynkin tärkeän kysymyksen. 

 

Seuraisitko sinä blogiani muuton myötä? Tiedän, että uusia lukijoita taas varmaan saisin, mutta haluaisin teidät nykyisetkin mukaani seuraamaan kirjoituksiani. Todennäköisesti siirtyisin wordpressiin. Pistä kommenttia tai tykkää, mikäli mukanani tulisit.

Itse nyt vakavissani pyörittelen tätä mahdollisuutta ja tiedän ainakin muutaman lukijan pysyvän matkassani, osoitteesta viis.

Ladataan...

Pages