Upea tilaisuus!

Koin alkuviikolla yllätyksen avatessani sähköpostini. Hög Recordsin Mikko Määttänen oli nimittäin ottanut minuun yhteyttä!
Mikko tarjosi minulle mahdollisuutta kuunnella kotimaisen artistin Aidan uuden kappaleen, ennen sen julkaisua! Ja mikäli haluaisin, voisin kääntää siitä pätkän viittomakielelle. Voin kertoa, ettei tarvinnut kahta kertaa miettiä tartunko tarjoukseen!

Mikko oli päätynyt ihan muuten vaan seuraajakseni instassa jo viime vuonna, ja nyt hän oli todennut, että Aidan uusi biisi Tuppisuu voisi sopia sivulleni. Ja oikeassahan hän oli. Sain kappaleen haltuuni ja tykästyin siihen heti! Niimpä aloin harjoitella sitä saamieni lyriikoiden ja biisin kera, innosta täristen!

Tästä hetkestä lähtien minun versioni biisistä on nähtävillä sivullani täällä. Ja Aidan kappaleen pääsee kuuntelemaan ainakin Spotifyssa.

Onnitteluni Aidalle uudesta singlesta ja pian tulevasta ensimmäisestä EP:stä!
Ja kiitokseni hänelle, sekä Hög Recordsille ihan mahtavasta mahdollisuudesta!
Oli suuri kunnia päästä kuulemaan kappale ennen sen julkaisua, ja saada tehdä siitä oma käännökseni. 

P.S. Käy kurkkaamassa Puutalobaby-blogin Kristan kirjoitus bloggaamisesta ja vuorovaikutuksesta. Olen siinä isossa osassa! Juttu lähti siitä, kun Krista löysi Helsingin Jodelista aloituksen, jossa mainittiin MINUT! Olen vihdoin julkkis. 😂

 

 

 

 

Aidan kuva saatu Hög Recordsilta.

kulttuuri oma-elama musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *