Ladataan...
Noora Fisher

Hello! 

Long time no see täällä oman blogin puolella ainakin. Muutto ja remppahommat töihin yhdistettynä ovat vieneet lähiaikoina lähes kaiken vapaa-aikani joten blogissa ei oo uusia postauksia näkynyt. Pahoittelut siitä! Mielessä on ideaa jos toista, ja muutto alkaa olla lähes taputeltu, joten kohta tännekin ehdin paremmin kirjoittelemaan. Onneksi :)

Viimeisen kuukauden aikana olen kuitenkin kirjoittanut kaksi uutta postausta yes girlin blogiin! Tässä linkit niihin:

https://yes-girl.com/muutokset-ja-epavarmuus/

https://yes-girl.com/noora-fisher-vedat-puoleesi-sita-mita-ajattelet/

Käykää tsekkaamassa postaukset, jos aiheet kuulostaa kiinnostavilta. Ensi viikolla viimeistään täältäkin pääsee lukemaan uusia jutskia! 

see ya xx

Ladataan...
Noora Fisher

                                         *Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Sammonlahden apteekin kanssa.

Lämpimät, valoisat kesäyöt, upeat auringonlaskut, lintujen laulu, raikas tuoksu sateen jälkeen,

ruskettuneet sääret, hiekkaa hiuksissa, Saimaa, mökkeily,

jäätelö ja tuoreet mansikat, herskyvä nauru, leveät hymyt... 

Suomen kesä on ihana, mutta vähän lyhyt. Otetaan siitä kaikki irti! 

Vaikka auringosta tekisi mieli nauttia mielin määrin, kannattaa muistaa muutama tärkeä asia, ja suojautua auringon haitalliselta säteilyltä.

Voin myöntää, että nuorempana olen laiminlyönyt aurinkovoiteen käyttöä, osittain laiskuutta ja osittain, ei vaan ole tullut käytettyä, koska"en ikinä palanut helposti" ja "halusin ruskettua nopeasti." Nykyisin kuitenkin haluan huolehtia ihostani parhaalla mahdollisella tavalla, niinpä käytän aurinkovoiteita, joissa on korkea suojakerroin. Auringolta suojautuminen on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta. Otsonikerros on myös ohentunut ilmastonmuutoksen myötä, minkä takia haitallisten säteiden vaikutukset ovat entistä voimakkaampia. 

On erittäin tärkeää valita tuote, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. UVA säteet muodostavat 95% kaikista auringon UV-säteistä. Ikkuna tai pilvet eivät estä näiden säteiden vaikutusta ja tunkeutumista syvälle ihoon. UVA- säteet vanhentavat ihoa ennen aikaisesti, ja voivat aiheuttaa erilaisia allergisia reaktioita ja yliherkkyyttä, kuten aurinkoihottumaa ja pigmenttimuutoksia.

UVB-säteet voivat vaurioittaa ihon päällimmäisen kerroksen soluja ihon palamisen tai tulehdusreaktion muodossa. UVB-säteet ovat myös syypää erilaisiin ihosyöpiin. Jokaisen kannattaa tarkkailla omia sekä perheen luomia mahdollisten ihomuutoksen varalta. Korkealaatuinen aurinkovoide on must!

Oma ihoni on erittäin herkkä. Nykyisin, jos en huolehdi aurinkorasvan käytöstä, minulle tulee aurinkoihottumaa. Haastetta tuo myös kasvojeni iho, joka on pintakuiva, mutta rasvoittuva. Aurinkovoiteet ovat saaneet ihoni kiiltämään ja ihohuokoset tukkoon; aiheuttaen näppyjä. Iho on tuntunut tunkkaiselta.. 

Onneksi olen tutustunut apteekin aurinkovoidetarjontaan! Korkealaatuisia, herkälle iholle suunnattuja voiteita, joiden joukosta jokainen voi varmasti löytää mieleisensä. Merkkejä ja sarjoja on myös useita, joten valinnanvaraa riittää. Esimerkiksi juuri kuvissa esiintyvän La Roche-Posay merkin tuotteet ovat suunnattu erittäin herkälle iholle. Heiltä löytyy laaja valikoima tuotteita, jotka ovat suunnattu erilaisille ihotyypeille, varustettu eri suojakertoimin, kasvoille ja vartalolle omat tuotteensa, sekä lisäksi lapsille on oma sarja.

Itse olen löytänyt kasvoilleni täydellisen ohuen, mattapinnan jättävän aurinkovoiteen! Se ei tuki ihohuokosia, vaan iho pysyy freesinä ja mattana koko päivän. Suosittelen testaamaan. Kyseessä on siis La Roche-Posay Anthelios XL anti shine-voide, jossa on geelimäinen, helposti levittyvä ja ohut koostumus. Siinä on korkea yli 50spf-suoja. Täysi kymppi. 

Vinkit järkevään ja nautinnolliseen kesäpäivän viettoon auringossa:

-Älä oleskele auringossa liian pitkiä aikoja, vaikka käyttäisitkin aurinkorasvaa. Keskipäivän aikaan olisi hyvä viettää ainakin osa ajasta varjossa.

-Muista päähine ja aurinkolasit, muistuta myös kaveria.

-Muista lisätä aurinkorasvaa pitkin päivää suojatehon ylläpitämiseksi.

-Nauti paljon vettä. 

-Nauti hetkestä ja elämästä!

-Älä unohda ihon kosteuttamista illalla auringonoton jälkeen. Aftersun voiteet sopivat hyvin tähän tarkoitukseen kosteuttaen ja tuoden iholle raikkaan olon. Ja jos et ole vielä testannut; säilytä aftersun-voide jääkaapissa. Entistä freesimpi fiilis taattu!

HOI LAPPEENRANTALAISET!

Tällä hetkellä Sammonlahden apteekista saa La Roche-Posayn aurinkovoiteen oston yhteydessä kivan 100ml Aftersun-voiteen kaupan päälle. Tosi hyvä etu! Tämän lisäksi siellä on myös muita hyviä etuja. 

                                                                                     *Kuvat: Sara Lepistö ( @sarkke)

Ihanaa viikonloppua ja hetkiä auringossa! <3 

xx Noora

Ladataan...
Noora Fisher

Yes girlin puolelle julkaistiin eilen uusi postaus, jossa puhun proteiinin tarpeesta ja saannista vegaanisessa, sekä kasvisruokavaliossa. Käykää tsekkaamassa se jos asia kiinnostelee yhtään! Myös vähän asiaa siitä, miten proteiinintarvetta liioitellaan.. 

https://yes-girl.com/noora-fisher-proteiinit-vegaanisessa-ja-kasvisruokavaliossa/

xx Noora

Pages