Kevin Murphy hiusvärit & Ecohead @Frameda / Ekologisempia valintoja

Kaupallinen yhteistyö: Ida Kolari ja Kevin Murphy hair

       

Moikka,

pääsin joku aika sitten tutustumaan Framedan pääkonttorille Helsinkiin, jossa on samassa tilassa myymälä, sekä tila, jossa voidaan järjestää erilaisia koulutuksia. Ida värjäsi miun hiukset siellä, ja sain aivan ihanan haalean pastelli vaaleanpunaisen sävyn tukkaani.<3

Hiukseni värjättiin Kevin Murphyn POWDER.LIGHTENER  ammoniakittomalla vaalennus värijauheella ja päälle laitettiin PULP RIOT sävy. Monet ovat yliherkkiä ammoniakille ja siksi onkin hienoa, että ammoniakittomia vaalennusaineita löytyy nykyisin myös markkinoilta! Ja vielä sellaisia, ettei värin laatu tai vaalennus ”kärsi. Tämän värijauheen ainesosat ovat muutenkin kaikki ”cruelty free” ja tulevat luonnosta- kuten kaikissa Kevin Muprphyn tuotteissa.

Vaalennusjauhe sisältää hoitavaa aloe veraa ja se tukee keltaisten sävyjen neutralisointia  luoden samalla kauniin blondin sävyn.

Kirjoitin jo aiemmin postauksen Kevin Muprhyn ekologisesta ja kestävän kehityksen filosofiasta ja ajatuksista.

Tuon postauksen pääset lukemaan täältä.

Framedan tilat olivat todella tyylikkäät ja viihtyisät. Tiloissa olevassa kaupassa Kevin Muprhyn tuotteiden kaunis simppeli muotoilu ja pastelliset värit pääsivät oikeuksiinsa ja oikein houkuttelivat shoppailemaan.

Tilojen hiustenpesupaikoilta löytyy vielä kaiken lisäksi Ecoheads- suihkupäät.

Ootteko kuulleet näistä?

Ne vähentävät veden ja energian käyttöä jopa 65%!! Suihkupäässä olevien turmaliini kivet ansiosta vesi tulee hanasta kovemmalla/ kaksinkertaisella paineella normaaliin hanaan verrattuna, joten hanaa ei tarvitse laskea niin kovalla = vettä sekä energiaa säästyy. YES. Samalla turmaliini kivet deionisoivat veden tehden siitä ”pehmeämpää” ja puhtaampaa. Suihkupään filtterisysteemi poistaa vedestä ruostetta ja erilaisia likoja. JA kaiken lisäksi nää suihkupäät on valmistettu kierrätetystä muovista.

Aika huikeeta?!

Mielestäni näitä suihkupäitä on mahdollista ostaa myös kotiin ja säästää vedenkulutuksessa. 🙂

Pienillä valinnoilla on suuri merkitys. Ja sillä, että mahdollisimman moni ihminen tekisi jotakin kestäviä valintoja päivittäin ja viikoittain. Kenenkään ei tarvitse olla täydellinen! <3

Jos jaksoit lukea tänne asti, niin tässä vielä pieni kiva tarjous kaikille miun lukijoille! Kun varaatte kampaamoajan Idalle Velvet Punavuoreen nettiajanvarauspalvelun ja kirjoitatte viestikenttään ”Noora”, saatte 20% alennusta!

Hyödyntäkää ihmeessä tää tarjous, Ida on hurjan taitava ja käyttää juurikin näitä Kevin Murphyn tuotteita. 🙂

xx Noora

Kommentit (1)
  1. Kuinka kauan toi koodi toimii? Mietin vaan ku mun tarvitsisi varata johonkin puolentoista kuukauden päähän aika, koska hiukset ei oikeen vielä kaipaa käsittelyä, mutta jossei se toimi silloin enää niin sit osaa varata oikein.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *