Ladataan...
Olennaisuuksia

Sain 11. helmikuuta facebook-viestin Kaakon Viestinnän (Kymen Sanomat, Kouvolan Sanomat, Etelä-Saimaa, Uutisvuoksi, Länsi-Savo & Itä-Savo) tuotepäälliköltä Emmiltä. Hän tarjosi minulle mahdollisuutta siirtyä bloggaamaan KV:n uuteen blogiportaaliin nimeltään Starbox.fi. Sivusto lanseerataan maaliskuun lopussa, ja sinne siirtyvät tai siellä aloittavat bloggaajat ovat kytköksissä tänne Kaakonkulmalle joko asuinpaikkanaan tai muulla tavoin.

Olin luonnollisesti erittäin kiinnostunut ja sovimme treffit eräälle maanantaille Paussiin. Emmi esitteli toiminta-ajatuksesta ja palaverin lopussa olin myyty. Kotka on minulle kaupunkina rakas, enkä ole lähtemässä täältä kulumallakaan, joten miksen edistäisi omalta osaltani kotikaupunkini kulttuuria, toimintaa ja tapahtumia bloggaamalla niistä portaalissa joka on vahvasti kytköksissä Kotkaan ja sen tapahtumiin. Lisäksi olen jo hyvän tovin miettinyt blogini tulevaisuutta, ja pohtinut mihin suuntaan sitä lähtisin viemään. Lily on minulle rakas, ja se on tarjonnut blogilleni hienoja mahdollisuuksia näiden vuosien aikana, mutta tämä tilaisuus oli liian herkullinen passattavaksi!

Mikä muuttuu?

1. Blogin osoite

Huomisesta eteenpäin uusi ja entistä ehompi Olennaisuuksia löytyy osoitteesta www.starbox.fi/olennaisuuksia. Lilyyn tehty materiaali jää luettavaksi vanhaan tapaan tänne Lilyn puolelle, ja viimeiseksi postaukseksi luon muistutuksen uudesta osoitteesta, jotta lilynkin kautta sinne olisi mahdollisimman helppo löytää. Myös Olennaisuuksia-blogin fb-sivut ohjaavat jatkossa Starboxiin, joten muistahan käydä seuraamassa meikää myös siellä. Uudet postaukset ilmotaan myös blogin Instagram-tilillä, käyttäjätunnuksella @olennaisuuksia_blogi. Tulen tsekkailemaan Lilyn puoltakin aktiivisesti (ihan jo muutaman täällä vaikuttavan lempibloginikin takia), joten kommentteja voi jättää vanhoihin postauksiin niin halutessaan. 

2. Postaustahti 

Starbox.fi:ssä Olennaisuuksia päivittyy vähintään kaksi kertaa viikossa. Uudet postaukset julkaistaan maanantaisin ja perjantaisin, ja ne käsittelevät tuttuun tapaan kaikkea omaan elämääni ja maailmaani liittyvää. Luvassa siis huumorilla maustettua juttua mm. vaatteista, kosmetiikasta, perhe-elämästä ja vauvasta, liikunnasta ja painonhallinnasta, arjesta ja juhlasta, sisustuksesta, valokuvauksesta, parisuhteesta ja ystävistä, remontoinnista ja ruuasta, just to name a few :)

Mikäli koet, että edes yksi tai useampi noista aihealueista koskettaa sinua, suosittelen ehdottomasti jatkamaan blogin seuraamista uudessa osoitteessa. 

Hyvin pitkälti siis pelkkiä positiivisia muutoksia! Ainoa negispuoli, jonka keksin, on Lilystä "lähteminen". Se on ollut yhteisönä ja blogialustana niin turvallinen, tukeva ja lämmin, että olenkin ohjannut useamman mahtavan tyypin bloggaamaan juuri täällä. Toimituksen ihanat naiset ovat auttaneet ja tehneet väsymätöntä työtä luodakseen yhden Suomen parhaimmista portaaleista ja pitääkseen huolen, että Lilyssä mielipiteiden esittämistä ei tarvitse pelätä, sillä keskustelu on lähes poikkeuksetta fiksua ja rakentavaa. Ei klikkejä, ei elitismiä, ei pahaa verta. Viisaita, kauniita, toisiaan tukevia naisia ja miehiä.

Kiitos siis näistä vuosista Lily. Nämä eivät ole hyvästit, vaan enneminkin nähdään taas! Uuden blogin puolella on muuten avajaishulinat tulevan viikon ajan, joka päivä hienoja arvontoja ja mahtavia palkintoja! Mene siis heti huomenna torstaina tsekkaamaan mitä arvon ensimmäiseksi! 

Pääset uuteen blogiin TÄSTÄ ja TÄSTÄ ja TÄSTÄ ja TÄSTÄ ja TÄSTÄ!!!!

 

Share

Ladataan...
Olennaisuuksia

Vinkkaan vielä tännekin, että Jussin jättikirppiksellä on huomenna lauantaina ja sunnuntaina Tule ja myy-päivät! Pöytävuokra on kympin/pöytä/päivä ja se sisältää vaaterekin! Varaappa siis heti pöytäsi ja tule myymään nurkkiin kertyneet kamat pois! Pöysän voi varata vielä tänään klo 18 mennessä numerosta 0600 93030 tai sähköpostiosoitteesta info@jussinjattikirppis.fi

Meitsi on siellä kassan takana häärimässä molempina päivinä! 

Tervetuloa!

Share

Pages