Ladataan...
Olennaisuuksia

I'M BACK!

Voi kuinka hyvältä tuntuukaan kirjoittaa tänne pitkästä aikaa! Olennaisuuksia-blogi siis siirtyy takaisin sen alkuperäiseen blogikotiin, Lilyyn, ihan vaan vaikka siksi, että täällä mun sydän oikeastaan koko ajan oli. Viihdyin toki Starboxissa mainiosti, mutta jotenkin sitä kaipasi alitajuntaisesti tätä pohjaa, tätä porukkaa ja tätä kuvienlataussysteemiä (eheh.)

MIKÄ ON MUUTTUNUT?

Ei oikeastaan mikään, ja toisaalta kaikki. Olen edelleen kotkalainen, edelleen valokuvaaja, edelleen äiti (vähän isommalle naperolle tosin) ja edelleen vaimo. Edelleen pahoillani instakuvista paluupostauksessa, jonka näppäilin innostuksissani työpaikalla. 

 

Niin joo se työ! Olen tämän viikon maanantaina aloittanut office managerin ja social media coordinatorin työt yrityksessä nimeltä Nitro Games Oyj! Olen asiasta niin pähkinöissäni, etten saa edes nukutuksi tai syödyksi kunnolla, kun opittavaa, omaksuttavaa ja intoiltavaa on niin paljon. Tämä tuntuisi nyt ainakin toistaiseksi olevan mun unelmaduuni, ja mun täällä aloittaminen kokopäiväisesti tarkoitti myös sitten Markon (mun miehen) koti-isäksi jäämistä hetkeksi aikaa. Hän on myös asiasta oikein innoissaan. Koti-isyys mahdollistaa nimittäin lukemattomia pikku remppoja ja hommia meillä kotona, jossa edelleen sisustelen ahkerasti! 

Maailman ihanin kaksivuotias, Elle-pelletti, kasvaa, kehittyy ja hurmaa meidät uudestaan ja uudestaan joka päivä. Tällä hetkellä hän ei vielä esitä valtavia uhman merkkejä, mutta olemme valmistautuneet kilvin, Hakkarais-namein ja pitkäjänteisyyden treenauksen keinoin. Hän puhuu taukoamatta, paitsi silloin kun jotain kysytään. Hänellä on ihan hulvaton huumorintaju, ja sitä viljellään mm. nauramalla omille "pianuinne" makeasti ja Lumikki-elokuvan rappuset alas lierinyt kilpikonna oli parasta ikinä. 

Noniin, nyt olette ns. up-to-date. Tästä jatketaan, rennosti ja mukavasti tän viikonlopun häiden merkeissä! <3

Share

Ladataan...
Olennaisuuksia

Sain 11. helmikuuta facebook-viestin Kaakon Viestinnän (Kymen Sanomat, Kouvolan Sanomat, Etelä-Saimaa, Uutisvuoksi, Länsi-Savo & Itä-Savo) tuotepäälliköltä Emmiltä. Hän tarjosi minulle mahdollisuutta siirtyä bloggaamaan KV:n uuteen blogiportaaliin nimeltään Starbox.fi. Sivusto lanseerataan maaliskuun lopussa, ja sinne siirtyvät tai siellä aloittavat bloggaajat ovat kytköksissä tänne Kaakonkulmalle joko asuinpaikkanaan tai muulla tavoin.

Olin luonnollisesti erittäin kiinnostunut ja sovimme treffit eräälle maanantaille Paussiin. Emmi esitteli toiminta-ajatuksesta ja palaverin lopussa olin myyty. Kotka on minulle kaupunkina rakas, enkä ole lähtemässä täältä kulumallakaan, joten miksen edistäisi omalta osaltani kotikaupunkini kulttuuria, toimintaa ja tapahtumia bloggaamalla niistä portaalissa joka on vahvasti kytköksissä Kotkaan ja sen tapahtumiin. Lisäksi olen jo hyvän tovin miettinyt blogini tulevaisuutta, ja pohtinut mihin suuntaan sitä lähtisin viemään. Lily on minulle rakas, ja se on tarjonnut blogilleni hienoja mahdollisuuksia näiden vuosien aikana, mutta tämä tilaisuus oli liian herkullinen passattavaksi!

Mikä muuttuu?

1. Blogin osoite

Huomisesta eteenpäin uusi ja entistä ehompi Olennaisuuksia löytyy osoitteesta www.starbox.fi/olennaisuuksia. Lilyyn tehty materiaali jää luettavaksi vanhaan tapaan tänne Lilyn puolelle, ja viimeiseksi postaukseksi luon muistutuksen uudesta osoitteesta, jotta lilynkin kautta sinne olisi mahdollisimman helppo löytää. Myös Olennaisuuksia-blogin fb-sivut ohjaavat jatkossa Starboxiin, joten muistahan käydä seuraamassa meikää myös siellä. Uudet postaukset ilmotaan myös blogin Instagram-tilillä, käyttäjätunnuksella @olennaisuuksia_blogi. Tulen tsekkailemaan Lilyn puoltakin aktiivisesti (ihan jo muutaman täällä vaikuttavan lempibloginikin takia), joten kommentteja voi jättää vanhoihin postauksiin niin halutessaan. 

2. Postaustahti 

Starbox.fi:ssä Olennaisuuksia päivittyy vähintään kaksi kertaa viikossa. Uudet postaukset julkaistaan maanantaisin ja perjantaisin, ja ne käsittelevät tuttuun tapaan kaikkea omaan elämääni ja maailmaani liittyvää. Luvassa siis huumorilla maustettua juttua mm. vaatteista, kosmetiikasta, perhe-elämästä ja vauvasta, liikunnasta ja painonhallinnasta, arjesta ja juhlasta, sisustuksesta, valokuvauksesta, parisuhteesta ja ystävistä, remontoinnista ja ruuasta, just to name a few :)

Mikäli koet, että edes yksi tai useampi noista aihealueista koskettaa sinua, suosittelen ehdottomasti jatkamaan blogin seuraamista uudessa osoitteessa. 

Hyvin pitkälti siis pelkkiä positiivisia muutoksia! Ainoa negispuoli, jonka keksin, on Lilystä "lähteminen". Se on ollut yhteisönä ja blogialustana niin turvallinen, tukeva ja lämmin, että olenkin ohjannut useamman mahtavan tyypin bloggaamaan juuri täällä. Toimituksen ihanat naiset ovat auttaneet ja tehneet väsymätöntä työtä luodakseen yhden Suomen parhaimmista portaaleista ja pitääkseen huolen, että Lilyssä mielipiteiden esittämistä ei tarvitse pelätä, sillä keskustelu on lähes poikkeuksetta fiksua ja rakentavaa. Ei klikkejä, ei elitismiä, ei pahaa verta. Viisaita, kauniita, toisiaan tukevia naisia ja miehiä.

Kiitos siis näistä vuosista Lily. Nämä eivät ole hyvästit, vaan enneminkin nähdään taas! Uuden blogin puolella on muuten avajaishulinat tulevan viikon ajan, joka päivä hienoja arvontoja ja mahtavia palkintoja! Mene siis heti huomenna torstaina tsekkaamaan mitä arvon ensimmäiseksi! 

Pääset uuteen blogiin TÄSTÄ ja TÄSTÄ ja TÄSTÄ ja TÄSTÄ ja TÄSTÄ!!!!

 

Share

Pages