Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Otsikon mukaisesti, olemme varanneet häidemme juhlapaikan! 

Heti kun saavuimme sisään, tuli vahva fiilis, että tämä se on! Tila on valtava siis oikeasti valtava, valoisa, paikka saadaan sopimaan teemaamme, piha on erittäin iso ja juhlapaikka sijaitsee maalla missä häämme haluammekin juhlia. Lapset saavat juosta ja mennä ja aikuisten ei tarvitse tanssilattialla astua toistensa varpaille. 

Häitämme juhlitaan siis lavajärven päivölässä! Tampereelta n. 30km matkan päässä. Juhlapaikka saatiin varattua vaikka itse häihin on aikaa vielä 2vuotta ja 2kuukautta. Onpahan nyt ainakin yksi asia hoidettu ja tätä ei enää tarvitse sen enempää pohtia. Tarvii tuola kyllä varmasti paristi ennen häitä käydä vielä katsomassa paikkoja ja ottamassa mittoja pöytäliinoja ja kattokoristeita varten. Ajattelin tuonne kattoon kiinnittää hallaharsoa jotenkin kauniisti, sitäkin sitten pitäisi mittailla edes jotenkuten. 

Tämä viimeisimmän kuvan sali on se mihin tulemme pöydät sijoittamaan sekä myös tanssit tanssitaan täällä!

Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Kuten otsikko jo kertoo, ajattelin nyt väsätä pienen koosteen omaksi ilokseni mitä sellaisia päätöksiä tähän mennessä olemme häiden suhteen tehneet, jotka on saatu lyötyä lukkoon vaikkakin itse h-hetkeen on aikaa vielä huimat 841 päivää. 

A L O I T E T A A N  S I I S : 

• HÄÄPÄIVÄ: 8.8.2020 

• VIHKIMINEN: Kellonaika sekä saattaja päätettynä. 

• TEEMA: Maalaisromanttinen, väreinä valkoinen, ruskea sekä vaaleanpunainen. 

• BUDJETTI: Max. 15 000€ 

• KIRKKO: Finlaysonin kirkko. 

• KAASOT: Kaksi parhainta ystävääni. 

• VALOKUVAAJA: Myös kuvauspaketti valmiiksi mietitty. 

• KAASOJEN MEKOT: Värinä vaaleanpunaisen sävyt sekä malliltaan maxi. 

• VIERASLISTA: Alustava vieraslista päätettynä, tällä hetkellä varauduttu isoihin yli 115 hengen juhliin. 

• VIERASLAHJA: Koristellut pilttipukit, joidenka sisälle tulossa karkkia. 

• OSA KORISTEISTA: Olen tänne kuvannutkin millaisia maljakoita ja tuikkukippoja olemme askarrelleet sekä kuvannut muita koristeita mitä olemme ostaneet. 

• AVIOEHTO: Kyllä, olemme päättäneet tehdä avioehdon.

• KUKAT: Harsokukka sekä jotain vaaleanpunaista, mitä vain on elokuussa saatavilla. 

Siinä olisi listattuna sellaisia juttuja joidenka emme oleta mihinkään enää muuttuvan muutakuin ehkä olosuhteiden pakosta. Muutakin pientä on jo toki suunniteltuna mutta ei siinä pisteessä, että uskaltaisin niitä lukkoon lyödyiksi väittää. Varmaksi ollaan kyllä päätetty istumajärjestyksen olevan niin että parit on vastakkain ja riveissä mennään tyttö-poika-tyttö-poika jne. asetelmalla. :)  

Loppuun vielä ihan random kuva, mutta josta tulee hyvä fiilis, koska toi tyyppi on varma merkki kesän tulosta! 

Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Meidän ensimmäinen varsinainen ostos häiden suhteen oli photo booth tikut. Mieleisen näköiset tulivat vastaan kirppiksellä, joten päätin ne ostaa, kun hintakin oli vain 5€. Ajateltiin tosiaan lisäksi väsätä se valokuvaustausta, josta olenkin aiemminkin kirjoittanut ja sinänsä seinä ei mitään photo booth tikkuja lisäkseen tarvitsisi, mutta onpahan nyt tullut hankittua kuitenkin. 

Juuri tänään kävin kaupassa nimeltään Confetti ja sielä myytiin juuri näitä samaisia tikkuja mitä meilläkin on ja hinta oli muistaakseni jotakin 8-9€ luokkaa. Parin euron säästö siis :D Käytiin tosiaan hakemassa Confetista esikoisen syntymäpäiville koristeita, joita juhlitaan parin viikon päästä kaivinkone teemalla. 

Meillä on nyt ollut ihan hirveän kiireistä, mä oon palannut töihin, mies on edelleen sairaslomalla kotona, ollaan mietitty esikoisen synttäri juttuja ja kaiken lisänä tähän kiireiseen arkeen tuli vielä muutto johon on nyt aikaa pari viikkoa. Töiden jälkeen päivät kuluukin pakkaillessa ja lasten kanssa touhuten. Innolla odotan arjen tasaantumista. 

Tätä kirjoittaessani mieheni tuola huutelee, että aikoo papin tahdotko kysymykseen vastata: " YEEEEEEEEEEEP" Jepjep... :D 

 

Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Mainitsin jo aiemmin voittaneeni erään kilpailun ja tänään sain palkinnon kotiini. Kilpailun järjesti Kiddex Oy ja palkintona oli Milestone, The original wedding cards:it. 

Nämä oli mulle siltä kannalta tutut, että näitä milestone-kortteja on myös vauvoille sekä lapsille. Somessa onkin paljon näkynyt näitä lapsen kasvuun tarkoitettuja kortteja, kuten "tänään olen 1kk ikäinen" jne. Etappeja tässä hääkortti-osiossa on 30 ja niihin on tarkoitus laittaa päivämäärä ylös aina kun ko. asia on päätetty/hoidettu. Toimivat muistoina siis! 

Kuten kuvasta näkee, voi näiden korttien avulla pyytää myös kahta henkilö kaasoksi ja tärkeiksi kolmeksikymmeneksi etapiksi on valittu hyvin otollisia juttuja häiden suhteen, kuten esimerkiksi tuo juhlapaikan varaus, floristin tapaaminen sekä polttareiden ajankohdat. Nämä ehkä ovat enemmän tälläistä naisen "hömppää" jos niin voi sanoa, mutta oli kiva kun myös sulhasen juttuja oli korteissa huomioitu, kuten sulhasen polttarit sekä bestmanit. 

Mun aivot ei pelaa nyt ollenkaan tän kirjoittamisen suhteen... Kuopus on nukkunut viimeisen viikon super huonosti ja toissa iltana nukahdin mieheni syliin jo klo 21.15 ja viime yönä taas valvottiin kuopuksen kanssa 23-02. Lopulta lähdin sohvalle nukkumaan ja mieheni hoiti kuopuksen nukkumaan laiton. Voin sanoa, että nyt alkaa vähän tuntumaan, kun ei ole lähes 9kuukauteen saanut nukkua heräämättä, joka yö herätty näiden kuukausien aikana 3-100 kertaa. Ei muutakun reippaana ja virekänä töihin reilun viikon päästä! :)..

Pages