Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Meidän ensimmäinen varsinainen ostos häiden suhteen oli photo booth tikut. Mieleisen näköiset tulivat vastaan kirppiksellä, joten päätin ne ostaa, kun hintakin oli vain 5€. Ajateltiin tosiaan lisäksi väsätä se valokuvaustausta, josta olenkin aiemminkin kirjoittanut ja sinänsä seinä ei mitään photo booth tikkuja lisäkseen tarvitsisi, mutta onpahan nyt tullut hankittua kuitenkin. 

Juuri tänään kävin kaupassa nimeltään Confetti ja sielä myytiin juuri näitä samaisia tikkuja mitä meilläkin on ja hinta oli muistaakseni jotakin 8-9€ luokkaa. Parin euron säästö siis :D Käytiin tosiaan hakemassa Confetista esikoisen syntymäpäiville koristeita, joita juhlitaan parin viikon päästä kaivinkone teemalla. 

Meillä on nyt ollut ihan hirveän kiireistä, mä oon palannut töihin, mies on edelleen sairaslomalla kotona, ollaan mietitty esikoisen synttäri juttuja ja kaiken lisänä tähän kiireiseen arkeen tuli vielä muutto johon on nyt aikaa pari viikkoa. Töiden jälkeen päivät kuluukin pakkaillessa ja lasten kanssa touhuten. Innolla odotan arjen tasaantumista. 

Tätä kirjoittaessani mieheni tuola huutelee, että aikoo papin tahdotko kysymykseen vastata: " YEEEEEEEEEEEP" Jepjep... :D 

 

Share

Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Mainitsin jo aiemmin voittaneeni erään kilpailun ja tänään sain palkinnon kotiini. Kilpailun järjesti Kiddex Oy ja palkintona oli Milestone, The original wedding cards:it. 

Nämä oli mulle siltä kannalta tutut, että näitä milestone-kortteja on myös vauvoille sekä lapsille. Somessa onkin paljon näkynyt näitä lapsen kasvuun tarkoitettuja kortteja, kuten "tänään olen 1kk ikäinen" jne. Etappeja tässä hääkortti-osiossa on 30 ja niihin on tarkoitus laittaa päivämäärä ylös aina kun ko. asia on päätetty/hoidettu. Toimivat muistoina siis! 

Kuten kuvasta näkee, voi näiden korttien avulla pyytää myös kahta henkilö kaasoksi ja tärkeiksi kolmeksikymmeneksi etapiksi on valittu hyvin otollisia juttuja häiden suhteen, kuten esimerkiksi tuo juhlapaikan varaus, floristin tapaaminen sekä polttareiden ajankohdat. Nämä ehkä ovat enemmän tälläistä naisen "hömppää" jos niin voi sanoa, mutta oli kiva kun myös sulhasen juttuja oli korteissa huomioitu, kuten sulhasen polttarit sekä bestmanit. 

Mun aivot ei pelaa nyt ollenkaan tän kirjoittamisen suhteen... Kuopus on nukkunut viimeisen viikon super huonosti ja toissa iltana nukahdin mieheni syliin jo klo 21.15 ja viime yönä taas valvottiin kuopuksen kanssa 23-02. Lopulta lähdin sohvalle nukkumaan ja mieheni hoiti kuopuksen nukkumaan laiton. Voin sanoa, että nyt alkaa vähän tuntumaan, kun ei ole lähes 9kuukauteen saanut nukkua heräämättä, joka yö herätty näiden kuukausien aikana 3-100 kertaa. Ei muutakun reippaana ja virekänä töihin reilun viikon päästä! :)..

Share

Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Nyt on tehty taas lisää päätöksiä häiden koristeluiden suhteen ja ajateltiin ettei tuikkukippojen tarvitse olla edes koristeidensa suhteen samanlaisia. Kunhan teemassa kuitenkin pysytään ja niissä väreissä, eli valkoinen, ruskea ja hempeä vaaleanpunainen. Juuri tänään askartelin kolme purkkia niillä välineillä mitä meiltä löytyi jo ennestään, eli juuttia ja 'pitsiä'.

Ajattelin, kun näitäkin purkkeja tarvitaan aika monta niin ostaa vielä jotain erilaistakin koristetta mitä noihin purkkeihin voisi laittaa. Vaalea satiininauha voisi olla kiva ja ainakin testaamisen arvoinen tai myös joku naru, jossa olisi tavallaan kuin helmiä. Sellainen meiltä löytyikin, mutta se oli omaan makuuni liian puhtaan valkoisen värinen, joten en sitä noihin purkkeihin nyt laittanut. Muuten, näitä purkki-kuvia ottaessani, kantoi mieheni viskipullon, pari lasia sekä pienen liitutaulun esiin ja pyysi ottamaan myös niistä kuvan. Tiedä sitten miksi, mutta jaetaan nyt kuva täälläkin sitten vielä tähän loppuun :D 

 

Share

Ladataan...
Plikasta Vaimoksi

Huhhuh mikä viikko takana! Ei paljoa jää millekään ylimääräiselle aikaa. Mieheni käsi tosiaan leikattiin 7.2, ja siitä asti itselläni on ollut päävastuu niinkuin kaikesta. 

Aamulla klo 7:30-8:30 hommat alkaa lapsien aamiaisella ja vaatteiden vaihdolla. Klo 10:30 pitääkin alkaa kokkaileen jo ruokaa, klo 11:30 pitää tarjoilla lounas kaikille ja syöttää kuopus. Klo 12 täytyy jo laittaa lapset päiväunille ja tässä on mun hetkeni juoda kahvia rauhassa. Klo 13 jo yleensä lapset herääkin ja mä alan tekeen kotitöitä (tiskaan, pyykkään, pyyhin pölyjä, imuroin, u name it). Klo 15-16 menee kuopus taas unille ja nukkuu max sinne 17 asti. Päivällinen tarjoillaan kaikille pöytään sitten 16:30-17 aikaan, riippuen moneltako kuopus herää. Päivällisen jälkeen vielä lasten leikittämistä, kunnes klo 18:30 aloitetaan pikkuhiljaa iltahommia (iltapalat, iltapesut, yö vaatteiden vaihto) ja iltahommat on saatu tehtyä noin klo 20 jolloin lähden nukuttamaan kuopusta ja isi hoitaa esikoisen unille laiton. Eipähän ainakaan käy aika pitkäksi, vaikka on tämä kyllä aika rankkaa mulle ollut. Eniten ärsyttää vaipan vaihdot ja suihkupäivät.. Onneksi tämä on vaan väliaikaista! 

On tähän viikkoon mahtunut myös paljon positiivista kuten: mieheni tekemä ystävänpäiväkortti, esikoinen on kertonut rakastavansa mua, kuopus oppi taputtamaan, voitin erään kilpailun (josta kerron täälä myöhemmin lisää), paras ystävä on käynyt kylässä, näin kummityttöäni, sain varattua tatuointi-ajan ensi tiistaille johon sain synttärilahjana sponssausta vanhemmiltani, sain kummitädiltäni kukkia ja esikoinen on ollut oikein ihanalla tuulella. Ja olen kiitollinen kyllä ihan koko perheestäni! <3 

Ps. Kesä tuu jo! 

Share

Pages