O OU, KIRKON VARAUS

1.8.2019 päivä, jolloin sai kirkon varata tampereella elokuulle 2020. Täälä kirkon saa varata vasta vuoden etukäteen, kun taas olen kuullut, että joissain muissa paikkakunnissa varaaminen on mahdollista jo aiemminkin.

Muutamaa päivää aiemmin kuulin, että ihmisiä on ollut seurakuntatalolla ovien takana jonottamassa jopa jo klo6 aamulla. Tästähän sitä stressin aihetta sitten kertyikin, koska tiesin, etten jaksa millään seistä paikallani jonottamssa kolmea tuntia seurakuntatalon auetessa yhdeksältä. Asiaan ei tietenkään auttanut myöskään tieto siitä, että meidän tuleva hääpäivämme on vuoden 2020 halutuin päivä sekä haluamamme kirkko on juurikin se tampereen halutuin kirkko tällä hetkellä.

Saavuimme paikalle jonottelemaan 8 maissa ja sielähän niitä tulevia morsiamia oli jonottelemassa ja tasaisesti tuli lisää ihmisiä. Onneksi olimme paikalla ajoissa, sillä seurakuntatalon ovetkin aukenivat jo ennen yhdeksää, joten vuoronumeronkin pääsi ottamaan ajoissa. Saimme hyvän numeron ja stressitasot laskivat.

Tuli vuoromme päästä asiakaspalvelijan luo, heti alkuun hän kysyi ”Mikä kirkko ja mikä kellonaika?”, kerrottuamme hänen kasvoilleen nousi pieni hymy ja kertoi kirkon ja kellonajankin olevan haluttuja. Sekunnit tuntuivat pitkiltä, kun asiakaspalvelija tarkisti kirkon-sekä kellonajan tilannetta. Onneksemme hän kertoi kirkon olevan vielä vapaa juuri haluamaamme kellonaikaan, joten hän alkoi nopeasti tekemään varausta, jottei kollega ehdi varaamaan sitä mahdollisesti samalla hetkellä toiselle tulevalle hääparille.

Varaus tehtiin onnistuneesti eli meidät tullaan vihkimään FINLAYSONIN KIRKOSSA!

Vinkkinä vielä sen verran: kirkkoa kannattaa mennä varaamaan ajoissa. Varsinkin jos haluamanne hääpäivä on erityisen haluttu. Ajanvarauksen puhelinpalvelukin oli tukossa ja täten linjoille oli vaikeaa ja hidasta päästä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *