Ladataan...
Polka dots

Kaupallinen yhteistyö Aino-jäätelö

 

Mitä jäi käteen Maaret Kallion vetämästä Ole itsellesi iki-ihana -kurssista? Lähdin ensin oikein ponnekkaasti kirjoittamaan  avautumispostausta siitä, miten rankka tämä kevät on ollut. On ollut lähipiirissä paljon surua ja siinä sivussa omakin jaksaminen aika pohjalla. Sitten pysähdyin ja pyyhin kaiken tekstin pois. 

Se nyt on mitä se on. 

Sillä kaikella on tietysti aivan hirmuisesti väliä. Huolet, suru ja epävarmuus jättävät helposti jälkensä kaikkeen. Olemus on alakuloisempi, pienetkin asiat ärsyttävät enemmän ja ajatukset alkavat sanoilla "Sitten kun". Sitten kun tiedetään enemmän, sitten kun tästäkin on selvitty. 

 "Sitten kun" -elämä on aika hirveää.

Ja siinä menettää tämän hetken. Ne hyvätkin asiat, joita tapahtuu nyt. 

Kurssilla puhuttiin paljon pysähtymisestä. Siitä, että pysähtyy välillä hetkeksi, ja on tässä hetkessä. Läsnä. Ihan vain tässä. Ei eilisessä, ei huomisessa, ei "sitten kun". Sitä olen yrittänyt tehdä. Sen sijaan, että olisin suorittanut niitä ikävien uutisten täyttämiä päiviä pois, olen pysähtynyt ja tarkastellut niitä hetkiä. Huonoihin ja ikäviin asioihin on helppo takertua. Yksi ilkeä kommentti peittoaa kymmenet kivat kommentit, yksi huono päivä töissä painaa mielessä enemmän kuin sadat onnistuneet ja yksi oikein huono uutinen vie mielenkiinnon kaikista niistä asioista, joista hetkeä aiemmin jaksoi iloita. Olen siis pysähtynyt. Paljon ja tietoisesti. Todennut, että on paljon asioita, joista olen nyt huolissani, mutta niiden kanssa tässä samassa hetkessä on myös kaikki ne asiat, jotka ovat juuri nyt aivan ihanasti. Ja ne tapahtuvat nyt.

Ja niilläkin on ihan hirmuisesti väliä. 

Ja niistä saa ja pitääkin olla iloinen.

#välillävoi #ainojäätelö

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Polka dots

 

 

Kaupallinen  yhteistyö  Zadaa

Minulla oli pitkään sellainen ajatus, että jos jossakin vaatteessa on kokenut jotain mieletöntä tai jos se vaate on joskus ollut "lempivaate", ei siitä voi luopua. Sitten ymmärsin, että eihän se niin mene. Joskus on ihan hyväkin päästää irti, ja koska kotisoite muuttu taas pian, listasin Zadaan kirppariappiin muutaman tosi kivan jutun, joiden ei ehkä tarvitsekaan enää muuttaa kanssani. Zadaa-putiikistani löytyy mm.  Ivana Helsinkiä, Marimekkoa ja paljetteja. Ehkä on jo aika, että näistä tulee osa jonkun muun hienoja hetkiä, jonkun toisen lempivaatteita.

Jos Zadaa ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on puhelinsovellus, jonka kautta voi melkein hämmentävän helposti ostaa ja myydä vaatteita tai asusteita. Nykyisin, kun päivät ja tunnit helposti vain katoavat alta, on aika kätevää, että viimeisen kuukauden parhaat löydöt - marimekon silkkipaidan ja mekon - olen tehnyt ruuhkaratikassa ja kotisohvalta. 

 

10 ASKELTA UNELMIEN KIRPPUTORILÖYTÖÖN

1. Lataa Zadaa App Storesta iPhonelle ja Google Playsta Androidille.

2. Kirjaudu palveluun fb-tunnuksilla

3. Syötä sisään omat kokotietosi. Näin pystyt etsimään palvelusta kroppakaksosia ja istuvia vaatteita.

4. Halutessasi määritä tuotemerkit, joita etsit. Itse metsästän Marimekon ja Ivana Helsingin tuotteita, joten olen listannut ne merkkeihin, joita haluan sovelluksen minulle näyttävän. Tietnekin jos haluaa pitää kaikki kortit avoinna, kannattaa jättää merkit listaamatta.

5. Sovelluksen alareunassa on silmäikoni. Tästä pääsee "Discover"- osioon, jossa on listattuna esimerkiksi sen viikon "Fashion influence of the week", halutuimmat tuotteet ja suositut myyjät. Tuolta discover -osiosta löytyy myös oma putiikkini seuraavan viikon ajan.

6. Mikäli löydät kiinnostavan tuotteen, "tykkää" tuotteesta sydäntä painamalla. Näin saat heti tiedon, jos myyjä vaikka päättää alentaa tuotteen hintaa.

7. Kun teet ostoksen, kommunikaatio myyjän kanssa käydään teidän kahden välille aukeavan chatin välityksellä.  Tuotteen tiedoissa näkyy voiko sen noutaa myyjältä suoraan vai lähteekö se matkahuollon Zadaa Packagena.  Toimitus maksaa  4 € ja Matkahuollon pakettipisteitä löytyy Suomesta n. 1800 kpl.

8. Koodilla JL2852 saat ensimmäisestä ostoksesta viiden euron alennuksen (tosin myös minä nettoan koodin käytöstä viisi euroa, että mikäli et halua kartuttaa allekirjoittaneen credittejä, jätä koodi käyttämättä)

9. Zadaa Protection. Zadaa pidättää ostajan tekemää maksua niin kauan, että tuote on ostajalla. Lisäksi Zadaa korvaa ostajalle vahingon, mikäli tuote ei vastaakaan myyjän antamaa kuvausta. Sovelluksesta voi kätevästi seurata paketin matkaa lähimpään noutopisteeseen.

10. Nouda paketti, merkitse tuote sovelluksessa saaduksi ja arvostele myyjä. Nauti.

ps. Zadaa Magazinen minusta kirjoittaman haastattelun pääset lukemaan täältä! 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Polka dots

1. Miksi jonkun toisen elämävalinnat nyppivät minua?

2. Miksi ikinä ei ole ihan varma irrottiko aamulla suoristimen seinästä?

3. Miksi toiselle uudet asiat ovat mahdollisuus, toiselle ahdistus?

4. Miksi lapsuuden kesät olivat aina aurinkoisia?

5. Miksi lapsuuden talvet olivat aina lumisia?

6. Miksi Temptation Island- Jonne?

7. Miksi naisten polttariviestiketjut ovat aina niin aggressiivisia?

8. Miksi joillekin se oma mielipide on aina taistelun arvoinen?

9. Miksi toisille se oma mielipide ei ole ikinä taistelun arvoinen?

10. Miksi espoolaiset aina morkkaavat Vantaata?

11. Miksi stressi lähtee siivoamalla?

12. Miksi kokatessa mikään ei ole niin justiinsa, mutta leipomisessa melkein millitarkkaa?

13. Miksi Trump ei lakkaa yllättämästä?

14. Miksi aikaisin aamulla laitettu meikki katoaa jo ennen puoltapäivää?

15. Miksi leppoisasti jutteleville "katujen miehille" ei ikinä puhuta metrossa tai sporassa takaisin?

16. Miksi toinen kenkä puristaa ja toinen ei?

17. Miksi kahvi maistuu ulkona paremmalle?

18. Miksi on niin vaikea uskoa, että se mikä on tärkeää tänään, ei ehkä huomenna merkitsekään yhtä paljon?

 

 

Share
Ladataan...

Pages