Ladataan...

Huhtikuu saapui upean auringon paisteen siivittämänä. Ehkä tännekin pöpelikköön joskus vielä koittaa kevät ja se kauan odotettu KESÄkin kunnolla...tällä hetkellä valkoisina hohtavia hankia katsellessa tuumii toiveikkaana, että no ehkä ne juhannukseksi sulaa. Tai viimeistään heinäkuuksi? Nooo joka tapauksessa, käännetääs katsetta kuitenkin vielä menneeseen eli maaliskuuhun!

Otsikon mukainen postaus kiritti maaliskuun luetuimpien listalla tokalle sijalle (ja en ole myöskään edelleenkään riittävän zen sietämään mainoksia, joten kotipesäni sijaitsee edelleen tuolla toisaalla - täällä käyn silti huutelemassa kuukausittaisen koontini, nih!) Ehdottoman varman ja ylivoimaisen voittosijan luetuimmissa vei postaus Näitä blogeja seuraan (muun muassa). Kaksi muuta top nelosta kuuluvat otsikoilla Harjoitteluun lastensuojeluun ja muita opiskelukuulumisia avoimessa sekä Kotityökeskustelun jatkumo eräässä perheessä.

Muilta osin maaliskuu on mennyt opiskellessa, oudoissa tunnelmissa velloen milloin nimettömästä ärtyneisyydestä arjen ihanuudesta kehräämiseen ja kaikkeen siltä väliltä. On kerrottu kolmesta hyvästä ja tasapainon vuoksi myös kolmesta kerta kaikkisen kököstä. Mökille on päästy karkaamaan lopultakin näin pääsiäiseksi ja ja mitä kaikkea! Niiiiin ja kanalaankin viiden ongelmattoman vuoden jälkeen pesi ötökkä ja sen keleen kalkkijalkapunkin häädöstä on maaliskuussa kerrottu ummet ja lammet.

Semmottista. Tuu mukaan kattoo mitä tapahtuu huhtikuussa -> popelikossa.wordpress.com

Ladataan...

Ladataan...
Pöpelikössä

Kirjoittelin helmikuun puolen välin paikkeilla, että "tässä sitä ollaan, välitilassa. Nuhjuisena, ja ränsistyneenä, hieman unohtuneena. Ja odottaen sitä jotain parempaa, tarttuen ahnaana helmikuun lupauksiin keväästä, joka ei kuitenkaan ole täällä aivan vielä."

Eilen, helmikuun toiseksi viimeisenä päivänä kirjoittelin puolestaan, että "helmikuu on aina ollut mulle kuukausista vähän sellainen…mehh. Jos pitäisi vuodesta valita kaksi inhokkikuukautta, niin ylivoimainen voittaja olisi marraskuu ja toiseksi kiiruhtaisi helmikuu." No jaa. Ei se helmikuu kuitenkaan nyt niiiiin paha ole. Jaanhan tuossakin postauksessa omasta helmikuustani kolme hupsua asiaa ja vielä kirjavinkkejä kaupan päälle!

Sitäpaitsi helmikuu oli kirjoittamisen puolesta varsin tuottoisaa aikaa. Tässä jakoon helmikuun suosituimmat x 3!

Miesten ja naisten työt

Opinnot inspiroivat minua tähän postaukseen. Meidän täytyi tehdä pari haastattelua. Aihe haastatteluun annettiin valmiina ja se käsitteli kotitöitä ja niiden sukupuolisidonnaisuutta. Taustamateriaalina oli kymmenen vuotta vanha artikkeli ja haastateltaviksi valikoin kaksi hyvin eri ikäistä ja eri taustaista henkilöä – nuoren lapsettoman, vasta vähän aikaa avoliitossa eläneen miehen ja keski-ikäisen vuosikymmeniä avioliitossa ja lapsensa jo täysi-ikäisiksi kasvattaneen naisen.

Oli hauskaa, ja ehkä vähän hämmentävääkin, huomata, että  niinkin vanha artikkeli ja näinkin erilaiset ihmiset noudattivat jokseenkin samaa kaavaa pohtiessaan mitä kotona tehtäviin töihin kuuluu ja kuinka ne perheessä jakautuvat. Innostuin pohtimaan myös omaa elämääni ja arkeani ja kah…lue lisää postauksesta :)

Asioita, jotka ovat viime aikoina hymyilyttäneet

Niin. Postaus sisältää asioita, jotka ovat viime aikoina hymyilyttäneet.

Illan tullen ihmetellen 

Metsän keskellä on mökki ja sielläpä sitä sitten ihmetellään ja otetaan tunnelmallisia kuvia ja ihmetellään vähän lisää. Tehdään havaintoja arjesta, elämästä, olemisesta, parisuhteesta, rakkaudesta, pienistä suurista.

Niin että muun muassa kaikkea tällaista sisältyi Pöpelikön helmikuuhun. Tulee mukaan seuraamaan mitä maaliskuu tuo tullessaan! :)

 

Ladataan...

Pages