Ladataan...
Pöpelikössä

Kirjoittelin helmikuun puolen välin paikkeilla, että "tässä sitä ollaan, välitilassa. Nuhjuisena, ja ränsistyneenä, hieman unohtuneena. Ja odottaen sitä jotain parempaa, tarttuen ahnaana helmikuun lupauksiin keväästä, joka ei kuitenkaan ole täällä aivan vielä."

Eilen, helmikuun toiseksi viimeisenä päivänä kirjoittelin puolestaan, että "helmikuu on aina ollut mulle kuukausista vähän sellainen…mehh. Jos pitäisi vuodesta valita kaksi inhokkikuukautta, niin ylivoimainen voittaja olisi marraskuu ja toiseksi kiiruhtaisi helmikuu." No jaa. Ei se helmikuu kuitenkaan nyt niiiiin paha ole. Jaanhan tuossakin postauksessa omasta helmikuustani kolme hupsua asiaa ja vielä kirjavinkkejä kaupan päälle!

Sitäpaitsi helmikuu oli kirjoittamisen puolesta varsin tuottoisaa aikaa. Tässä jakoon helmikuun suosituimmat x 3!

Miesten ja naisten työt

Opinnot inspiroivat minua tähän postaukseen. Meidän täytyi tehdä pari haastattelua. Aihe haastatteluun annettiin valmiina ja se käsitteli kotitöitä ja niiden sukupuolisidonnaisuutta. Taustamateriaalina oli kymmenen vuotta vanha artikkeli ja haastateltaviksi valikoin kaksi hyvin eri ikäistä ja eri taustaista henkilöä – nuoren lapsettoman, vasta vähän aikaa avoliitossa eläneen miehen ja keski-ikäisen vuosikymmeniä avioliitossa ja lapsensa jo täysi-ikäisiksi kasvattaneen naisen.

Oli hauskaa, ja ehkä vähän hämmentävääkin, huomata, että  niinkin vanha artikkeli ja näinkin erilaiset ihmiset noudattivat jokseenkin samaa kaavaa pohtiessaan mitä kotona tehtäviin töihin kuuluu ja kuinka ne perheessä jakautuvat. Innostuin pohtimaan myös omaa elämääni ja arkeani ja kah…lue lisää postauksesta :)

Asioita, jotka ovat viime aikoina hymyilyttäneet

Niin. Postaus sisältää asioita, jotka ovat viime aikoina hymyilyttäneet.

Illan tullen ihmetellen 

Metsän keskellä on mökki ja sielläpä sitä sitten ihmetellään ja otetaan tunnelmallisia kuvia ja ihmetellään vähän lisää. Tehdään havaintoja arjesta, elämästä, olemisesta, parisuhteesta, rakkaudesta, pienistä suurista.

Niin että muun muassa kaikkea tällaista sisältyi Pöpelikön helmikuuhun. Tulee mukaan seuraamaan mitä maaliskuu tuo tullessaan! :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Tammikuussa puhututti ja huolestutti muovi sekä kierrätys. Jaoin postauksessa omia vinkkejäni muovin vähentämiseen sekä toivoin, josko lukijoilla olisi jotain lisättävää, jota itse en ole hoksannut ajatellakaan. Kommenttiosiossa myös virisi mielenkiintoista keskustelua! Kiinnostuin tästä teemasta sen verran, että kirjoitin myös postauksen kurkistus vessankaappiin ja maailmantuska.

Tammikuussa vietettiin Jeren kanssa meidän yhdeksättä vuosipäivää ja kirjoitin postauksen parisuhteemme aakkoset

Myös kissojen elämä kiinnosti lukijoita! Hänen kuninkaallinen torttunsa herätti ansaitsemaansa huomiota niin blogissa kuin blogin Facebook -sivuilla. Marraskuussa otettujen rescuekattiemme kuulumiset ensimmäiseltä kahdelta ja puolelta kuukaudelta oli myös suosittu postaus.

Siinäpä oli siis tammikuun suosituimmat top5, näiden lisäksi toki paljon paljon muutakin! :) Helmikuu alkoi höttöpäänä ja parilla kirjavinkillä, tervetuloa seuraamaan Pöpelikön uuteen osoitteeseen popelikossa.wordpress.com

Share
Ladataan...

Pages