Ladataan...
Pöpelikössä

Marraskuun suosituimmista postauksista peräti kolme liittyi etäopiskeluuni avoimessa yliopistossa:

Opiskelun rahoitus avoimessa

Kun kävin isolla kirkolla (sisältää muutakin hömppää)

"Antakaas mä hoidan tän!" ja muut ihan sikaärsyttävät luonteenpiirteet

Ja kaksi muuta liittyivät marraskuun alussa meille tulleille kahteen rescuekissaan:

Kaksi pelokasta raasua

joista toiseen sisältyy kissajuttujen lisäksi myös opiskeluasiaa ja kaamoksen kurjimusta:

Äiti on vähän väsynyt

Lisää kaikkea kivaa uudessa osoitteessani: https://popelikossa.wordpress.com/

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pöpelikössä

Elämässäni, ja uudessa blogikodissani popelikossa.wordpress.com lokakuu näyttäytyi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja itseeni panostamisen kuukautena. Tätä kuvaa hyvin se, että lokakuun viimeinen postaus kantaa nimeä elän niin kuin opetan ja se on hyvä.

Lokakuussa esimerkiksi kokeilin elämäni ekaa kertaa detoxia! Viiden päivän kuurin jälkeen kerroin miltä detox tuntui. Perehdyin myös detoxin aikana syömien ruokien ja mausteiden terveysvaikutuksiin (ja niistä mm. kurkuma ja inkivääri jäivät ruokavalioon). Ruoka puhutteli minua lokakuun ajan, ja detoxin jälkeiseen elämään kuului muun muassa ayuervedan pitta-ruokavalioon perehtymistä, lihattomuutta ja keventelyn jatkamista.

Lokakuussa minulla oli myös jokin tarve olla kiinni maassa. Haravoida pihaa, suojata kukkapenkkejä lehtikasojen alle, katkoa kesällä niin kukoistaneet varret. Ihmetellä lehdetöntä, mutta marjoista täyttä, pihlajaa. Kävellä aamulla kuuraisella ruohikolla heti herättyään. Syödä mitä maa antaa. Lokakuu oli jotenkin seesteistä, maanläheistä ja rakastunutta aikaa. Näihin tunnelmiin liittyviä postauksia mm. Maan antimista (ja oman pään) ja Metsästä löydän ja Älä tule paha syksy, tule hyvä syksy ja Kun mies ja nainen valmistautuvat talveen. Lokakuussa myös kaamosmasennustaistelun niksipirkkailu oli pinnalla ja siihen liittyen löytyy postaus Lämpöä ja hämärää (reseptissä kaamosmasennustaistoon). Tuon linkin takaa löytyy linkit moniin muihin minun vinkkipostauksiini hyvinvoinnin lisäämisestä/ylläpitämisestä kaamoksen aikaan.

Aion jatkaa samalla linjalla marraskuun. Energisenä, hyvinvoivana ja aikaansaavana. Mutta aion myös olla lempeä itselleni - marraskuussa saa myös ottaa aikaa itselleen ilman, että tekee yhtään mitään. Saa levätä. Pöpelikön marraskuu jatkuu uudessa blogikodissa...

Share
Ladataan...

Pages