Ladataan...
Pöpelikössä

"Viime postauksessa rallattelin pehmeää, lempeää syyskuuta. Totta puhuen koko mennyt kesä on ollut yhtä pehmoista löllöttelyä. Liikunta, jota en muutenkaan harrasta käytännössä ollenkaan, tippui olemattomiin kun työmatkapyöräilykin on jäänyt pois. Sitä vastoin kurkusta on kaatunut alas kiihtyvällä tahdilla viiniä, olutta, sipsua, karkkia, pitsaa, nachoo, jätskii, kaikkee.

Samaisessa postauksessa heitin lokakuulle toiveen, että josko se palauttaisi kurin elämään ja otteen arkeen. TOIVEEN. Hah, kuka täällä mitään toivomalla saavuttaa. Niinpä päätin vetää itseltäni kerralla luulot pois ja polkaista käyntiin viiden päivän detoxkuurin, BUAHAHAHAA."

Kuis ämmän käy? Tervetuloa seuraamaan uuteen osoitteeseen popelikossa.wordpress.com, viiden päivän Heartbeats Detox -kuuri alkaa tänään!

Ja heiiii alkaaks kaikki olla jo mukana, jotka haluaa minua jatkossakin seurata? Tässä ollaan humpsahdettu jo lokakuun puolelle ja pikkuhiljaa alkaisi olla aika pakata kimpsunsa ja kampsunsa täältä Lilyn puolelta lopullisesti (siis omien kirjoitusteni osalta, ei noin muuten). Tässä vielä linkki, jonka takaa löytyy namiskat uuden osoitteen seuraamiseen! On Bloglovin'ia, Blogit.fi -sivustoa, sähköpostirinkiin liittymisen mahdollisuus (jolloin uusista postauksista saa ilmoituksen säpoon) tai nappi heille, jotka ovat rekisteröityneet Wordpressiin.

Nähdään! <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pöpelikössä

"Syyskuussa

tupruttelin huoneilman täyteen eteerisiä öljytuoksuja maailman söpöimmällä diffuuserilla kunnes tajusin, että kylään tuleva ystävä on astmaatikko

ja ennen kyläilyä kissa ripuloi hiekkalaatikkoon

ja muistin myös, että emme käytä maitoa ja laitoin ystävättärelle viestin, että tuoppa kuule omat kahvimaitos

olin taitava pro emäntä

Kiitos syyskuu. Tervetuloa lokakuu. Toivon sinulta, lokakuu, lisää pehmeitä hetkiä, naurua, hymyjä, suudelmia, kuumaa teetä, paljon viiniä ja ystäviä. Toivon sinulta, lokakuu, myös kurinpalautusta ja tarttumista arkeen."

MITÄ MUUTA kuului Pöpelikön syyskuuhun? Siitä voi lukea blogin uudessa osoitteessa popelikossa.wordpress.com

 

 

Share
Ladataan...

Pages