Ensimmäinen kärsimys pulkassa

Pumpui

Huh, CrossFit Openien ensimmäinen laji on pulkassa!

Ensimmäinen treeni on toisto vuoden 2011 kaikkien aikojen ensimmäisestä Openista. 10 minuutissa pitäis saada tikattua mahdollisimman monta kierrosta seuraavia:
30 x tuplahyppynaruhyppy
15 x tempaus (naiset 25 kg, miehet 34 kg)

Yritin suhtautua treeniin leikkimielisesti, koska tiedän kyllä oman tasoni ja kroppani tämänhetkisen terveydentilan. Silti jännitti hirmuisesti. Aluksi ajattelin tähdätä siihen, että teen minulle helpot hypyt alta pois ja katson kestääkö ranne tempauksia. Kun huomasin sen kestävän, aloin luukuttaa rauhallista tahtia eteenpäin. Niin sitten kierrokset alkoivat täyttyä, ja pääsin ajan päättyessä pitkälle viidennelle kierrokselle. Kokonaistulos oli 216 toistoa, mikä oli iloinen yllätys olosuhteet huomioiden.

Sitä vain en tajua, miten ihmeessä maailman kärkiväki edes pystyy tikkaamaan tuplamäärät toistoja! Kuten esimerkiksi ensimmäisen lajin ykköspaikkaa pitävä, viime vuoden Gamesien ykkönen Samantha Briggs: 472 toistoa. Ei voi tajuta.

Oli myös ihan mahtavaa tehdä paluu treeneihin. Kun olin saanut käsien tutinan lakkaamaan ja itseni kunnialla suihkusta ulos, tallustin kaupungilla erinomaisen hyvällä tuulella. Liikkumisella on ihan käsittämätön vaikutus mielialaan ja henkiseen hyvinvointiin. Boogie oli suunnilleen tällainen:

Torstaihin asti saa sitten jännittää seuravan lajin julkistusta. Omalla toivelistallani ovat wall ballit tai painavat maastavedot, mutta katsotaan mitä tulee!

 

Kommentit

Stellina (Ei varmistettu)

Jumankekka nainen, mieletön veto!!! Moni olisi pyörtynyt jo ekan vaiheen jälkeen.

Tosi hyvä tulos kyllä! Mun tulos jäi huonoksi kuten tiesinkin, ei oo naruhyppelyt mun laji. Tavoitteena seuraavissa lajeissa parantaa tämänhetkistä surkeaa sijoitusta... Raskaat mavet kelpais mullekkin. :)

Lotta Katariina
Pumpui

Mulle on noi du:t aika helppoja, joten sain tehtyä kaikki unbroken tai kahdessa erässä. Olis varmaan voinut vähän parantaa tulosta jos ei olis kahdella ekalla kierroksella turissut tuomarin ja ajanottajan kanssa samalla :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.