Hyvästi, Lily

Näyttökuva 2017-04-13 kello 8.54.54.png

Olen pantannut tämän postauksen kirjoittamista. Olen blogannut Lilyssä yli kuusi vuotta, tutustunut mahtaviin ihmisiin sen kautta, ollut osa yhteisöä. Voinko jättää tämän kaiken taakseni? Nyt on kuitenkin tullut aika jättää hyvästit ja siirtyä niiden kuuluisten ”uusien haasteiden pariin”. 

Onneksi ei ole hätä tämän näköinen: Blogi löytyy jatkossa osoitteesta terasmeduusat.fi/pumpui.

Teräsmeduusat sai alkunsa pari vuotta sitten urheilujoukkueena ja on nyt laajentunut feministis-karnevalistiseksi monilaji- ja monimediajoukkueeksi. Tässä muutama syy vierailla ahkerasti terasmeduusat.fi-saitilla:

  1. Törkeän hyviä blogeja. Lisäkseni alustalla bloggaavat Lilystäkin tutut Fitness Führer ja Ninan verkkareissa sekä maailman vahvin Miia eli Mahdollisia sivuvaikutuksia.
  2. Blogien lisäksi sivustolla on toimituksen palsta, jolla ruoditaan kollektiivisesti tärkeitä asioita ja ilmiöitä. Viikottaiset palstamme ovat Meduusan verkossa, jossa testataan ja tuumitaan uusia asioita sekä Noin viikon olut, jossa maistellaan panimotuotteita.
  3. Missä Terikset, siellä tapahtuu. Kuukauden auki ollut saitti on jo ylittänyt uutiskynnyksen: päädyimme juorulehden sivuille kollektiivisella häpykarvaöljytestillämme.
  4. Feminismiä ja realismia ei ole koskaan liikaa. Neljän naisen treeniblogeista on turha odottaa sievistelyä, pepputreenejä ja kauniita ruoka-asetelmia. Tavoittenamme on puhua asiaa ja esittää elämä, jumppa ja muut tärkeät asiat sellaisena kuin ne oikeasti ovat. 

Toivottavasti seuraatte mukana. Te lukijat olette se tärkein syy miksi olen blogannut vuodesta toiseen! Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa, niin tiedät mitä tapahtuu.

 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Kiitos näistä vuosista! Ja onneksi saamme jatkossakin nauttia kirjoituksistasi Teräsmeduusoissa! Suuri hali koko toimitukselta <3 

  2. Jos mun pitäis sanoa yksi urheikujoukkue, jota fanitan, Teräsmeduusat tulis aika varmasti ekana mieleen. Ainahan se on surullista, kun hyviä tyyppejä lähtee Lilystä, mutta ymmärrän hyvin sun päätöksen ja teidän uusi sivu on tosi mahtava! 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *