Ladataan...
Purple Puff

 

Täällä ollaan taas matkakertomuksien kanssa. Voin luvata, ettei ne lopu vähän aikaan. Blogini taisi vaihtaa alaa ja muuttua matkailublogiksi ainakin toistaiseksi. Kalifornialla jatketaan siis vieläkin, nimittäin kuvia on vielä ihan kiitettävästi reissusta. 

Tällä kertaa esittelen teille toisen ihanan paikan, jossa vierailtiin San Diegossa ja joka jätti minuun suuren vaikutuksen. Olen jo jossakin aiemmassa postauksessa maininnut faniuteni kaikkia puistoja kohtaan, varsinkin jos niissä on jotain ekstraa, kuten kauniita rakennelmia, suihkulähteitä, patsaita, arkkeja jne. Saan ihan valtavasti iloa puistoissa kävelemisestä ja kaikesta ympäröivästä kauneudesta. Sen takia olin täysin onnen pauloissa siitä, että pääsin vierailemaan Balboa Parkissa. Lienee mainita, että sieltä löytyi tasan tarkkaan kaikki, mitä puistosta voi vaan odottaa löytyvän.

Suihkulähteiden ja hienojen rakennelmien lisäksi Balboa Park tarjoaa 17 museota, 17 erilaista puutarhaa, eläintarhan, teattereita, karusellin, suihkulähteitä, kasan ravintoloita ja vaikka mitä muuta. Puiston läpi kulkee suloinen minijuna ja bussi. Puistoa myös täydentää upea historiallinen arkkitehtuuri, jonka espanjalaishenkiset ylväät rakennukset miellyttävät silmää.

Balboa Parkissa löytyy myös todella söpö "maailmakylä"-alue, jossa esitetään eri maiden kulttuurit pienissä taloissa. Talot ovat sijoitettu vierekkäin ja voi kulkea yhdestä toiseen tutustumassa kuhunkin kulttuuriin. Jokaisessa talossa on edustettuna tietty maa, sen kultturiesineet, historia, ruokakulttuuri jne. Kussakin talossa tarjoillaan vierailijoille paikallista pikkupurtavaa ja juotavaa ilmaiseksi. Löydettiin sieltä Suomi-talo! Sen sisällä sai ihailla mm. Marimekon kuoseja, Iittalan astioita ja Muumiesineitä. Tarjoiluna oli myös näkkileipää kurkulla ja juustolevitteellä, pieniä pullia ja suomalaista kahvia. 

Sanoisin, että puiston tutkimiseen on hyvä varata parikin päivää, sillä alue on niin iso, ettei sitä kerkee millään nähdä kokonaisuudessaan päivässä. Me vietettiin Balboa Parkissa päivä ja käveltiin vain sen pieni osa läpi. Emme käyneet mm. eläintarhassa eikä museoissa, sillä siihen olisi tarvinut paljon enemmän aikaa. Museoihin haluan ylipäätäänkin varata omat aikataulut yleensä, sillä jos alueella on muutakin nähtävää ja ihailtavaa, jätän museot suosiolla ensi kertaan. Ja Balboa Parkissa nyt oli ihan loputtomasti nähtävää.

Sisäänkäynti puistoon on ilmainen ja siellä voi viettää päivän ilmaiseksikin kauniista puutarhoista ja rakkennuksien ulkomuodosta nauttien. Osa sen tarjoamista aktiviteeteistä on kuitenkin maksullista, kuten museot, eläintarha ja teatterit. Meiltä jäi tällä kertaa myös näkemättä Balboa Parkin japanilainen puutarha, joka oli maksullinen sekä kasvitieteellinen rakennus, joka meni kiinni ennen kuin ehdittiin sinne. Puistossa olisi kuulemma ollut myös kaunis ruusupuutarha satoine ruusulajineen, mutten tiennyt siitä sinä hetkenä kuin oltiin siellä. 

Palaisin varsin mielelläni joskus Balboa Parkiin, jos joskus elämässä satun taas olemaan San Diegossa, ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In English

My blog seems to be taking a different side now and becoming a travel blog, since all the posts lately have been mostly about travelling. It's going to continue like that for a while now, since I still have lots of photos to show from our trip :D

Today I'm going to introduce you to another San Diego attraction we visited: Balboa Park. As a huuuuuuge fan of parks, I can say that for me this was a big excitement. This Balboa Park has literally everything you would imagine a park to have. One needs at least few days to explore the enournous area of it. We unfortunately had only one day there and saw just a small part of it, but enjoyed every detail. 

Balboa Park is a home for 17 museums, 17 different gardens, theaters, a zoo, carousel, fountains, restaurants etc. There is truly everything for everyone. I enjoyed walking through it and just looking around on beautiful Spanish style architecture and gardens. The park has so much history and cultute to offer, as well as thousants of plant species in beautiful gardens. We didn't visit any museum, because that would have required more time and because we felt there was no need to go to museum, when there is so much to see aroung

We also visited a small cultural village inside the park (official name: House of Pacific Relations International Cottages). It consists of small cottages each representing a different country and culture. Inside the cottages you can find learn history of that country, see some items related to it, books, listen to music and taste some traditional food of that country. We even found Finland among them! Finnish cottage had some Marimekko and Iittala pieces, as well as Moomin ofc. They also served Finnish coffee and some pastry. 

I would really love to return to Balboa Park one day and explore more of it, that place is worth visiting! 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Purple Puff

Yhtenä matkakohteistamme Californiassa oli San Diego. Haluttiin nähdä matkan aikana mahdollisimman paljon Californiaa ja pienen pähkäilyn jälkeen päädyttiin valitsemaan San Diego. Toisena vaihtoehtona olisi ollut San Francisco, mutta siinä ongelmaksi koituisi liian pitkä matkustusaika, joka olisi vain syönyt meiltä ylimääräisiä päiviä. San Diego valikoitui lähinnä Pinterest- kuvien perusteella ja onneksi päästiin kokemaan se. 

Vegasin aavikkomaisen ympäristön jälkeen San Diego tuntui trooppiselta paratiisilta erittäin monimuotoisen ja tiheän kasvillisuutensa ansiosta. Luonto olikin ensimmäinen huomio kaupungista, kaikki mahdolliset palmulajit ja niin paljon erilaisia kukkivia kasveja, joita en ole ikinä nähnyt aiemmin, vaikka olenkin vieraillut monessa trooppisessa kohteessa. Vietettiin kokonaisuudessa kolme päivää San Diegossa, mikä on sinänsä tosi vähän uuden ison kaupungin tutkimiseen. Ehdimme kuitenkin vierailla kahdessa isossa turistinähtävyydessä: La Jolla Covessa ja Balboa Parkissa. 

La Jolla cove on se paikka, joka tulee Googlessa ensimmäisten joukossa syöttäessä hakukoneeseen San Diegon nähtävyyksiä. Sitä voi kuvailla ranta-alueena, joka on tunnettu erityisesti siellä oleskelevista merileijonista ja hylkeistä. En ole aikaisemmin nähnyt merileijonia tai hylkiä muualla kuin eläintarhassa, joten oli hauskaa seistä niinkin lähellä kuin parin metrin etäisyydellä heistä. Siellä ne lököili isoina ryhmittyminä mistään piittaamatta :D Myös itse ranta-alue oli näkemisen arvoinen. Kauniit rannat, upean näköinen vesi ja paljon kukkivaa kasvillisuutta teki paikasta melkein taionomaisen. Jos olisi ollut parempi sää, oltaisiin menty uimaan ja ottamaan aurinkoa. Valitettavasti sinä päivänä oli 18 astetta ja auringosta huolimatta oli sen verran kylmää, että t-paidassa pärjäsi just ja just. La Jolla Covessa olisi voinut viettää kokonaisen päivän, sillä paikalla oli myös monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta ja muita aktiviteettejä.  Suosittelen San Diegoa ja erityisesti La Jolla Covea lämpimästi kaikille. Uskon, että kaupungilla olisi vielä paljon enemmän tarjottavaa, meillä ei vaan ollut aikaa nähdä ja kokea kaikki. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In English

One of the destinations on our California trip was San Diego, which we visited after Las Vegas. When choosing the places to visit we were considering San Francisco, but left it out then because it would take too long to travel there. San Diego was chosen mainly based on Pinterest photos and I'm happy we went there. 

After the desert drought of Vegas San Diego was really refreshing. The place is so green with all the varieties and species of plants, it felt like a tropical paradise. We spent there three days before going back to Los Angeles. 

La Jolla Cove is one of the first places Google introduces you to when typed "San Diego sightseengs" and there is the reason for that: it's absolutely gorgeous. It's an extremely beautiful coastline with unbelievably blue water. But what it's most known for are it's permanent inhabitants: seals and sea lions. They spend their time lying on the beach and on the rocks occupating big parts of this area. You can approach them as close as few meters and observe. I've seen them before only in a zoo and aquaparks, so it was really cool to watch them in nature doing their natural things from really close distance. We even got to see baby seal, who seemed to bew a new born! 

Also the area itself was stunning, the blue water, the green areas and flowers everywhere, the waves, the beaches and the cliffs. I'll just let the photos below speak for me. I highly recommend visiting La Jolla Cove, when in San Diego, you won't get disappointed! 

Photos by me

Share
Ladataan...

Ladataan...
Purple Puff

 

Playsuit - H&M, Shoes - Zara, Bag - Michael Kors 

Mitä kuuluu Ranskaan?

Tuntuu ihan uskomattomalta ajatella, että olen asunut Lillessä nyt kolme viikkoa, juurihan minä tänne saavuin. Ensimmäinen viikko oli täynnä meininkiä ja tunteet olivat pinnalla (hyvässä mielessä). Tunsin kaiken erittäin voimakkaasti ja iloitsin kaikesta, mitä koin. Kaikki oli uutta, tuntematonta ja jännää. Yleensä ihmiselle aiheuttaa tunneskaalan heittoja jo jonkin yhden elämän aspektin muuttuminen, esimerkiksi uusi työpaikka. Minun tapauksessa melkein kaikki elämän osa-alueet uudistuivat. Uusi maa omine käytäntöineen, kulttuurineen ja kielineen, uusi työpaikka ja uudet ihmiset ympärillä. Ensimmäisellä viikolla tuntui, että nuo kaikki asiat vyöryivät todella kovaa vauhtia päälleni vuoriston lumivyöryn tapaan. Älkää ymmärtäkö minua väärin, en olisi voinut olla enemmän innoissani noista muutoksista, olin aivan haltioissani kaikesta minulle tapahtuvasta. Muuttoni Ranskaan sujui paljon paremmin kuin olisin ikinä odottanut. 

Ensimmäinen viikko sisälsi työhön perehtymistä (joka jatkuu vieläkin tietysti), paljon epätoivoisia yrityksiä ymmärtää miten kaikki toimii ja järjestää omat ajatukset, paljon asioiden selvittelyä ja lukuisia saatuja vinkkejä ihmisiltä. Täytyy myöntää, että vaikka intoilinkin kaikesta mahdollisesta, koin ensimmäisenä viikonloppuna tarvitsevani lepohetken kotona (hotellilla). Muistan ensimmäisen työpäiväni uudessa paikassa. Kolmikerroksinen konttoorirakennus tuntui labyrintiltä, jonka kulkureittejä ei tule ikinä oppimaan, uusi informaatio ei meinannut jäädä päähän ja kaikki kuulosti heprealta, kielet menivät sekaisin ja ihmisten nimien ja kasvojen yhdistäminen oli epätoivoinen yritys. Tiesin kuitenkin silloinkin, että se kaikki kuuluu tähän kokemukseen, näin se on aina uudessa paikassa, joten stressiä en siitä ottanut. Sen sijaan kaikista järjestelyasioista hermoilin jonkin verran ekan viikon aikana. Olin valmistunut henkisesti siihen, että uuteen maahan muuton mukaan kulkee kasa paperihommia, mutta kesti kuitenkin hetki ymmärtää, mitä kaikkea ylipäätään täytyy hoitaa ja missä järjestyksessä. 

Seuraavilla viikoilla asiat alkoivat lokeroitua päässäni. Tunnemyrskyt rauhoittuivat ja aloin pikkuhiljaa tottumaan uuteen elämääni. Tähän asti olen jo hoitanut itselleni ranskalaisen pankkitilin (joka on must Ranskassa), vaihtanut puhelinliittymän ja netin puhelimeen, hankkinut kuukausittaisen matkakortin ja saanut ensimmäisen palkan. Seuraava iso askel, joka on tällä hetkellä prosessissa on asunnon haku. Reilun viikon päästä olisi tarkoitus muuttaa pienestä kotoisasta hotellihuoneestani, johon olen jo tottunut mukavasti. Ensi viikolla menenkin katsomaan asuntovaihtoehtoja ja toivottavasti sieltä löytyy sopiva. 

Tässä vaiheessa voin sanoa tykkääväni uudesta työpaikasta, se tuntuu sopivan haasteelliselta ja semmoselta, johon ei välttämättä heti pääse tottumaan. Nautin myös uudesta maasta ja pyrin näkemään kaiken positiivisessä valossa. En puhu ranskaa melkein lainkaan, mikä välillä hankaloittaa asioita jonkin verran, mutta en koe sitä pahaksi esteeksi, enkä ole toistaiseksi joutunut ikäviin tilanteisiin sen takia. Vaikka ranskalaisten huhutaan olevan töykeitä ja itsekkäitä, en ole vielä kertaakaan joutunut kokemaan mitään vastaavaa omalla kohdallani. Päin vastoin, minua on autettu jopa silloin, kun en ole apua edes ehtinyt pyytää. Vaikken puhu ranskaa, kukaan ei siitä ole näyttänyt närkästyvän, ihmiset siinä tapauksessa yrittävät puhua hitaasti tai käyttää niitä muutamia fraaseja, mitä englannista osaavat. Olen kylläkin kuullut Pohjois-Ranskalaisten olevan mukavempaa sorttia kuin esimerkiksi Pariisilaisten, mutta miellän tälläiset asiat usein pelkiksi stereotypioiksi, mielestäni koko kansan tai kaupunkin yleistäminen yhteen muottiin ei aina ole tarpeellista. Itse olen tässä maassa törmännyt enemmän hymyyn ja ystävällisyyteen kuin negatiivisuuteen ihmisten puolelta. 

Nautin täällä olosta. Iloitsen sitä, että elän pitkäaiakaista unelmaani asua ulkomailla ja oppia uusi kulttuuri. Tykkään siitä, että voin haastaa itseäni uusissa työtehtävissä ja parantaa osaamistani ja siitä, että minulla on mahdollisuus oppia uusi kieli paikan päällä nopeammin. Olen onnellinen siitä, että saan mahdollisuuden tavata niin montaa uutta ihmistä ja kuulla heidän tarinoita, oppia heiltä, kuulua porukkaan jo tässä vaiheessa. Olen vakuuttunut siitä, että olen oikeassa paikassa tekemässä oikeaa asiaa.

-------------------------------------------------------------------

How is it going in France?

I can't believe I've been here for three weeks already, feels like i just arrived yesterday. My first week here was full of emotions, everything felt so strongly and I was excited about everything. So many new people, a lot of information and things to learn, new city, new job etc. It all came to me like an avalanche crashes from the mountains. Don't get me wrong, I couldn't be more excited about all of it, I've been waiting for this kind of change in my life for quite a bit and was totally ready for new challenges. 

I remember my first day at work. I was so excited and didn't know what to expect. Huge office building felt like a labyrinth, which paths are impossible to learn, so many new faces were intoducing themselves to me and I wanted to get to know everyone right away, tonns of new information couldn't stick in my head floating from my brain. It all felt ovewhelming, in a good way. I new this all is a part of new beginnings, that's how it's suppose to feel. I did have a little bit of panicking when trying to realize all the legal and official matters of coming to a new contry and a new working place. Even though I was mentally prepared to confront all the paper work and official stuff, I did feel a little bit lost in the beginning. 

During the second week it all started to clear out in my brain and I began to settle down. I managed to open myself a french bank account (a must in France) with help ofcourse, handled myself a new mobile connection and internet to my phone and made a monthly travel pass. I also began to understand my working tasks better as well as learnt little bit more about my new home city and getting around in it.

At this stage I can say that I like my job and find it challenging enough. I also enjoy living in France and Lille. I don't speak french, which of course sometimes complecates things, but I don't see it as an obstacle and so far haven't been yet in any unfortunate situation because of that. I want to learn french and am happy to be surrounded by the language. Despite all the rumours and stereotypes about french people being rude, I haven't been experiencing that at all, not now during three weeks nor when I was in Paris last time. When people here see I don't speak their language, they try to expain it to me slowly or with gestures and use the few phraises in English, they know. So far I have come across kindness and smiles more then negativity.

I enjoy being here, enjoy a possibility to experience so many new things, enjoy having an opportunity to learn and grow and to meet new people. I feel like I'm in a right place, doing right thing at this moment of my life. 

Photos by: my boyfriend

Share
Ladataan...

Ladataan...
Purple Puff

Playsuit - Parisian (Spirit Store), Jacket - old, Shoes - H&M, Bag - Ralph Lauren

Liitän vaatteita helposti paikkoihin, olosuhteisiin, ihmisiin, tunnelmiin. Saan vaatteista erilaisia viboja. Minulle on sen takia aina tärkeä olla oikeat vaatteet oikeana päivänä päällä, koska päivän mielialaan saattaa joskus vaikuttaa voimakkaastikin se, miltä näytän. En tunne itseäni mukavaksi, jos en ole pukeutunut täysin oikein tiettyä menoa varten. Parhaimmassa tapauksessa oikein valittu tyyli antaa minulle kaivattua itsevarmuutta päivään.

Erilaiset maat ja kaupungit asettavat päässäni myös kriteerejä tyylille. Minulla on selkeä käsitys siitä, miten haluaisin pukeutua New Yorkissa tai Los Angelesissa tai Pariisissa. Tämä kyseinen haalari on hyvä esimerkki. Ostin sen ennen Californian reissua ja ostohetkellä kuvittelin itseäni aurinkoisessa rennossa Los Angelesissa viilettämässä katuja pitkin kyseisessä vaatekappaleessa. Käyttäessäni sitä siellä, tuntui oikealta, retrohenkinen haalari leveine hihoine sopii Losin tunnelmaan täydellisesti. Viime viikolla laittaessani saman vaatteen päälle Lillessä liehuvat hihat ja ruskeat kukkakuosit ei enää tuntunutkaan sulautuvan täysin tämän kaupungin henkeen. Vaate ei vaan tuntunut kuuluvan tähän paikkaan. Kaipaan Lilleen jostain syystä jotain asiallisempaa, suoralinjaisempaa, eleganttisempaa En tiedä miksi minulla on tämä pinttynyt tunne ja ihmeelliset stereotypiat ranskalaisesta tyylistä päässä.

Pukeutumistyylini ja suhtautuminen siihen heittelee niin usein, etten pysy itsekään sen perässä. Tämä tuottaa usein ongelmia vaatekaupoissa shoppailuhetkillä, kun yritän tajuta, mikä on minun tämänhetkinen tyylimieltymys ja kuinkakohan kauan kestää, kunnes kyllästyn ja alan haaveilee kokonaan toisenlaisista vaatteista. 

Miten teillä? Onko teillä ikinä sellaista fiilistä, että joku tietty vaate tai tyylin sopii täydellisesti johonkin tiettyyn paikkaan ja liitätte sen siihen? Entä vaihteleeko teidänkin tyylimieltymykset?

-------------------------------------------------------------

In English

I often get this feeling that some clothing peace suits perfectly in a particular city. For example, I have an exact idea of what kind of clothes I would like to wear in New York or Los Angeles or Paris. My head gives me automatically those stereotypes about chic and glamourous street style in NYC, relaxed, retro and beachy style of L.A. and simply elegant style in Paris. 

I bought this playsuit just before California trip and had immediately this feeling of it fitting in perfectly in there. I could see the cold shoulders, the colour palette, the relaxed material and wide sleeves suiting the streets of L.A. And while wearing it there it felt like it fits just well. However when putting it on again in Lille last week, i didn't get the same feeling anymore. In fact it didn't feel right at all and all the time I was wearing it that day, I wanted to go home and change to something other. Somehow here, in Lille I'm craving for something more official, more classic and more elegant.

So you guys ever get the feeling like this, when you attach some particular clothing item to a specific city or place?

 

 

 

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Purple Puff

Dress by Tanya Ewwel, Bag - Michael Kors, Sunglasses - Ralph Lauren, Shoes - Clou

Pakkaillessa Californian reissua varten ensimmäisinä matkalaukkuun päätyivät lukuisat kesämekkoni. Omistan liian monta nättiä mekkoa, jotka pääsevät ulos ihan liian harvoin. Suurimmaksi osaksi siitä sai syyttää Suomen säätä, mutta tunnustan myös, etten välttämättä laittaisi tämän tapaista mekkoa suomessa korkokenkien kera ihan vain lähtiessäni haahuilemaan kaupungille perus päivänä. Tiedämme kaikki hyvin, että saisin varsin kyseenalaistavia katseita, jotka syyttäisivät mahdollisesti kukkoilusta. Suomessa tämän tapaisen asun laittaisin vain juhliin. Rodeo Drive oli kuitenkin mitä täydellisin sijainti tälle upealle luomuokselle, jonka uskomaton Tanya Ewwel suunnitteli ja ompeli. Beverly Hillsin glamourin kesken sain leikkiä oman elämäni Pretty Woman kohtausta :) 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In English

 

First items that got in my luggage when packing for the California trip were ofc pretty summer dresses. I admit, that I own too much of those and they don't get out of the house often enough. For most of the cases I blame Finnish weather (let's blame it all on weather as usual). But I have to say that I'm not sure wether a dress like this would end up on me in Finland on the regular day just to stroll around the city. Let's all agree, I would definitely get those weird looks, you always get when you dress a little too fancy (I know it's a stereotype, but it's true). In Finland I would wear this at a party. However Rodeo Drive was the most perfect location for this stunning piece of clothing that my unbelievable talented friend Tanya Ewwel designed. In the middle of all the Beverly Hills glamour I had my moment of pretending to be in my own life Pretty Woman movie :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Purple Puff

 

Yksi asia, mikä minua kiehtoi Los Angelesissa on sen monimuotoisuus ja toisistaan täysin eroavat alueet. Downtown L.A. pilvenpiirtäjineen on verrattavissa New Yorkiin, aurinkoinen Santa Monica kutsuu lenkkeilemään rantaviivaa pitkin tai lököilemään hiekkarannalle, Beverly Hills kiehtoo rikkaudellaan ja täydellisyydellään, Hollywood tähtiboulevardi taas tarjoaa sitä kunnon elokuvatunnelmaa. Kaupunki on valtava ja näkemistä riittää. Meillä oli kokonaisuudessaan kahdeksan päivää Los Angelesin katsasteluun ja sanoisin, ettei se välttämättä riitä näin isolle kaupungille, joka on koonsa lisäksi myös aika lailla pirstaloitunut. Paljon ollaan kuitenkin ehditty näkemään ja kokemaan ja yksi kohde turistilistallamme olikin Beverly Hills. 

Sarjoista ja elokuvista tuttu Beverly Hills oli juuri niin upea kuin oletinkin. En ole etukäteen tutkinut sen enempää paikan nähtävyyksiä, mutta itsestään selvänä must see -kohteena oli kuuluisa Rodeo Drive -katu, jonne taksikuljettaja meidät toikin. Rodeo Drive tunnetaan lähinnä sen kalliista putiikeistä ja kuuluisuuksien spottauspaikkana. Itsessään katu on aika pieni ja sen kävely kokonaisuudessa vei 10 minuuttia hitaalla askeleella. Reunustettu molemminpuolin huippubrändien liikkeillä katu aistii aitoa luksusta. Tykkään erikoisista rakennuksista ja hienosta arkkitehtuurista ja Rodeo Drivella niitä sai ihailla mielin määrin, Chanel, Gucci, Versace ja YSL päihittivät toinen toisensa komeudellaan. Itse en tällä kertaa shoppailusta niinkään välittänyt, joten tutkiskelin katua lähinnä turistinähtävyytenä ja tiirailin hienoja rakennuksia. Kadun varrella sijaitsi myös kuuluisa Beverly Wilshire -hotelli, jossa Pretty Woman -elokuvan osat oli kuvattu, ja jossa vierailtiin mielenkiinnon vuoksi. 

Rodeo Driven lisäksi päädyttiin haahuilemaan myös Beverly Hillsin omakotitaloalueelle ja ihasteleltiin sielläkin upeita rakennuksia. Huhhuh, jotkut ihmiset osavat elää. Siellä tuli matkan varrella, kyllä, unelmoitua kaikenlaista, sen verran hienoja palatseja nähtiin. Some day...Tätyy ihmisellä olla villejäkin unelmia, right?

----------------------------------------------------------------

In English

One of the days during our stay we decided to visit  one of L.A.'s most glamourous areas, the well know Beverly Hills. We started of course with Rodeo Drive, as it is the must see there. Famous for it's luxurous streets with high fashion boutiques Rodeo Drive was just as gorgeous as I pictured it. I love beautiful buildings and architecture, so Beverly Hills got me walking with my mouth open not believing that I'm actually here. Chanel, Gucci, YSL, Versace etc. were trying to outshine each other by their stunning buildings. Look at the Gucci on the picture below, how cool is the golden wall?? My main goal wasn't shopping tho, so I viewed Rodeo Drive from the perspective of a regular tourist, just walking around trying to memorize everything I see with a help of my camera. At the end (or beginning) of Rodeo Drive was standing the famous Beverly Wilshire hotel. All you Pretty Woman fans must visit that place, otherwise you weren't in Beverly Hills. We went in the hotel and it was fun to try to remember all the details from the movie and find places from the set :) 

After Rodeo Drive we end up strolling aroung living area (suburbs?) of Beverly Hills and oh my, some people sure know how to live their life. I admit I dreamt a little while stearing at all the beautiful palaces. Some day... A person's got to have those impossible dreams also, right? 

 

All photos by me

Share
Ladataan...

Pages