Kevään 2018 aurinkolasitrendit

Blogipostaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Aloin kiinnittää huomiota aurinkolaseihin kunnolla vasta viime vuoden aikana. Aiemmin olen aina ostanut tavallisten kauppojen (H&M) aurinkolasit ja yleensä halpa hinta ja kuta kuinkin sopiva ulkonäkö ratkaisivat. Vuosi sitten kiinnostuin merkkiaurinkolaseista ja Lontoon lentokentältä ostinkin ensimmäiset Ralph Laurenit. Huomasin heti vähän tasokkaimpien aurinkolasien plussat, mm. sen, että ne oikeasti näyttävät kalliilta luxustuotteelta ja suojaavat silmiä paremmin. 

Huhtikuun Indiedays Inspiration Blog Awards -tapahtumassa pääsin tutustumaan Instrumentariumin uutuusvalikoimaan, jossa esitettiin tämän kevään lasitrendit ja kokeilin erilaisia silmä- ja aurinkolaseja päälle. Minun kasvoillenihan on hirmuvaikeaa löytää sopivan kokoiset ja malliset aurinkolasit. Kasvoni ovat aika kapeat ja kaikki lasit ovat yleensä liian isoja. Havaitsin jo jonkin aikaa sitten, että itselle sopivimmat ovat cat eye -kehykset. Väreistä suosin tummanruskeita, mustia ja nude/beigejä. Kerran olen kokeillut viininpunaisilla kehyksillä varustettuja aurinkolaseja ja täytyy myöntää, että olivathan nekin makeita. 

Tämän kevään lasien muotiskaala on oikeastaan todella laajaa, trendejä löytyy laidasta laitaan jokaiseen makuun. Eri vuosikymmenet, mm. 70-luku ja 90-luku ovat vahvoilla ja niiden kontrastina myös urbaani futuristinen muotoilu on pinnalla. Värien ja sävyjen puolesta mm. metallipinnat, läpikuultavuus ja pastellisävyt ovat kauden trendikkäät. Itse ehkä kallistun niiden klassisten kehysten puoleen, futuristiset eivät oikein imartele omia kasvoja.

Blog Awardseissa Instrumentariumin pisteellä huomiotani kiinnittivät nuo kasvokuvissa näkyvät ruskeat aurinkolasit. Rakastuin niihin saman tien ja nyt harkitsen noiden ja perus mustien välillä, kummat lähtisivät mukana ostoskassissa. Mustat toisaalla olisivat enemmän tarpeen, joten saa nähdä mennäänkö klassisen mustalla linjalla.

Jos harkitset silmä – tai aurinkolasien ostoa kannattaa, tosiaan käydä tutustumassa Instrumentariumin valikoimaan, sieltä varmasti löytyy sopivat! Ja itse asiassa tällä hetkellä Instrumentariumilla on -50 % tarjous kaikkiin kehyksiin ja – 20 % aurinkolaseista, so don’t miss your chance 😉

Kuvat: Jere Viinikainen

489B4643-71A4-43C9-82C2-EF77B5312D1D.jpg

IMG_7228.jpg

C55A7718-5C90-4896-AC31-029AF1E9AF58.jpg

IMG_7231.jpg

muoti trendit trendit suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *