Remonttikauden avajaisbrunssi

Vietimme tänään remonttikauden avajaisia ja järjestimme Rouva T:n kanssa sunnuntaibrunssin muutamalle ystävällemme. Sen lisäksi, että on yksinkertaisesti mukava syödä isommalla porukalla, tavoitteenamme oli tyhjentää pakastintamme mahdollisimman paljon ja nauttia viimeisen kerran yhdessä kaasu-uunin antimista. Kaikki loistavia syitä  brunssille!

Putkiremontin urakoitsija kehotti meitä varautumaan siihen, että asunnosta katkaistaan ajoittain sähköt, joten pakastimeen ei voi jättää mitään. Näin ollen pyrimme käyttämään brunssilla mahdollisimman paljon sieniä, marjoja, raparperia, ternimaitoa ja ne jouluna syömättä jäneet voitaikinat.

Menuksi muodostui

  • Mimosat
  • Koivunpunikkitatti-perunarieskat
  • Ohrarieska
  • Savumuikkutahna
  • Kantarellitapenade
  • Suppilovahvero-porkkana-pecorinopasteijat
  • Punajuuri-gorgonzolapiirakka
  • Rucola-vuonankaali-vihersalaattiseos
  • Puolukka-banaanismoothie
  • Itse tehty mysli ja maustamaton jogurtti
  • Itse tehty luomumansikkahillo
  • Raparperipiirakka
  • Uunijuusto ternimaidosta.

Ohjeita voi pyytää minulta 😉

Hankala kaasu-uunimme toimi tällä kertaa melko hyvin, ja vain uunijuuston pinta jäi ruskettumatta. Paistamiseen toki kului taas aikaa enemmän kuin ajattelimme, mutta mikään ei kuitenkaan palanut tällä kertaa pohjasta. Tämän jälkeen uuni tekee tilaa uudelle liedelle ja siirtyy palvelemaan kesämökkiämme.

koti sisustus ruoka-ja-juoma sisustus
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.