Ladataan...
Saara Sarvas

Nyt on kauneusbloggaajan synttäripäivä, kukaan ei tarvitse minua tänään!

Olen viettänyt nyt 26 vuotta tämän maapallon päällä ja pidän siitä vuosi vuodelta enemmän. Olen tämän ajan aikana oppinut elämästä paljon, kiitos lukuisien tärkeiden ihmisten ja omien hölmöilyjeni ympäri Suomea ja maailmaa. Vaikka ehdottomasti suurimman osan ajastani olen viettänyt yhden neliökilometrin sisällä, on maailmalla seikkailu laajentanut elämänkatsomustani eniten.

Åmål, Lontoo, San Diego, Las Vegas, Korso..... Enemmänkin olisi voinut sekoilla, mutta ehkä pysyin juuri ja juuri karmamittarissa plussan puolella :D Tärkeimmät asiat, jotka olen elämästä tähän mennessä oppinut eivät mahtuisi yhteen postaukseen, joten näpytän niiden sijaan ensimmäiset kymmenen, jotka tulevat mieleen:

 1. Yhtään mikään ei ole koskaan vamaa. Maailma voi loppua vaikka huomenna - miksi siis huolehtia liikaa?

 2. Aikuisena on todella kivaa. Siis silloin, jos elämästä tajuaa nauttia! Sori kaikki vauvat, teillä on vielä pitkä tie kuljettavana..

 3. Kaikki on parempaa suolaripauksella.

 4. Intuitio on paras kompassi, joka markkinoilta löytyy.

 5. Äidit.. Mitä nopeammin niitä oppii arvostamaan, sen parempi.

 6. Todella harva työ on niin tärkeä, etteikö sitä voisi siirtää seuraavaan päivään jos ystävä tarvitsee apua.

 7. Niin kauan kuin voit katsoa peiliin ylpeänä, ei muiden mielipiteistä kannata välittää liikaa.

 8. Elämä on paljon parempaa, kun jokaiseen aamuun herää pehmeistä lakanoista.

 9. Sekä fyysinen että psyykkinen nälkä saavat ihmisen tekemään melkein mitä tahansa.

 10. Pitää uskaltaa uskaltaa!

Hmm.. Piti kirjoittaa 10 hölmöä elämänohjetta, mutta näistä saa ehkä jopa koottua aika kokonaisen kuvan siitä, millaiset elämänarvot minulla on ^_^ Näin vähän pidempään pohdittuna tuo kuvakin taitaa syvällisen tekstin seurana olla hieman haikean näköinen... :D 

Krhm.. Tarkoituksenani oli vain kertoa, että tämä "ikääntyminen" ei ole ainakaan vielä alkanut pelottaa, tai antaa yhtäkään merkkiä huonosta tulevaisuudesta. Mä aion tänään lähteä Särkänniemeen (en delfinaarioon, vaikka kulkenevatkin aika käsi kädessä kassavirtoineen......), jonnekin ihanaan ravintolaan viinipullon ja ystävien kera ja mennä nukkumaan juuri silloin kun siltä tuntuu.

Mulla on ihan rehellisesti sanottuna kaikkea ja vähän liikaakin, joten en useinkaan toivo mitään syntymäpäivälahjakseni. Mä tahtoisin kuitenkin tehdä nyt käänteisen syntymäpäivätoiveen ja heittää myös itseni kehään. Seuraa yllättävä syntymäpäiväkilpailu!!

Piirrä tai askartele minulle Saaramainen syntymäpäiväkortti ja lataa sen kuva kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi kera. Kyseessä voi olla digitaalinen tai paperinen kortti - antakaa luovuutenne kukkia!

KOLME ilahduttavinta korttia voittavat yllätyspaketit ^_^ Osallistumisaikaa on 30.7.2014 klo 23:59 asti!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Arvontatuotteet saatu maahantuojalta

Yksi ehdoton suosikkijuttuni tässä kauneuden ja hömpötysten maailmassa ovat siveltimet. Ne ovat kuin uskollinen ystävä, joka ei koskaan petä. Siveltimet ovat vaan.... Parhaita!

Pari vuotta sitten tilasin testimielessä ensimmäiset Ecotools-siveltimeni iHerbistä ja ihastuin. Bambusta valmistetut kahvat ja ultrapehmeät synteettiset harjakset luovat combon, jolla on lunastettu vakiopaikkoja pakistani. Erityisesti rakastan EcoToolsin erilaisia kasvosiveltimiä, koska mikään luonnonkarva ei tunnu iholla yhtä pehmoiselta ja ihanalta kuin tämä. Toki sama ominaisuus on tärkeä myös tarkemman työn sudeissa, mutta kasvoilla on enemmän tuntevaa pinta-alaa ;)

Tahdonkin esitellä teille tässä postauksessa muutaman suosikkisiveltimeni, jotka sain valikoida myös teille arvottavaksi! Voisiis voittaa tästä järjestyksessään kolmannesta kesäarvonnastani kolme EcoToolsin kasvosivellintä ja sivellinkotelon!

 

1. Meikkivoide / BB-sivellin

Meikkivoidesivellinten monimuotoinen maailma ei yllättäne enää ketään ja sivellin toisensa jälkeen nousee aina pinnalle, kun joku keksii uuden lähestymistavan. Viimeisimpänä lisäyksenä globaalisti menestyneisiin siveltimiin on noussut tällainen tylppäpäinen ja pehmeä meikkivoidesivellinmalli. Ensimmäiset taisivat löytyä - yllätys yllätys - japanilaisilta sarjoilta, mutta perästä ollaan tultu muuallakin.

Tylpällä siveltimellä meikkivoiteen saa pakattua ihoon hyvin ihohuokosia häivyttäen ja pohjan peittävyyttä kontrolloiden. 

Tämä saattaa olla hyvä valinta kaikille niillä, joita tavallisten meikkivoidesiveltimien jättämä lopputulos ärsyttää.

 

 

2. Monitoimisivellin

Ennen tylppiä siveltimiä kovia nousijoita olivat "skunkit". Skunkkisiveltimet ovat parhaita kaikenlaisessa häivyttämisessä ja kevyessä levittämisessä. Tällä siveltimellä voi tehdä kasvoilla todella monta eri asiaa nestemäisen tai mineraalipohjaisen meikkivoiteen levittämisestä aina poskipunan viimeistelyyn ja häivyttämiseen. 

Mahtava sivellin jolla hoitaa monta kärpästä yhdellä iskulla... lasin sisään ja takaisin luontoon :B

Tämän siveltimen mukana myydään myös pakettia, josta löytyy ensimmäisessä kuvassa vilahtava kätevä sivellinpussukka!

 

 

3. Vartalosivellin

Vartalolle ja dekolteelle löytyy oma siveltimensä, mutta minäpä olen röyhkeänä käyttänyt sitä kasvoille. SIITÄS SAIT, SÄÄNTÖKIRJA!

Pitkän mallisella siveltimellä saa nimittäin tehtyä äärimmäisen loistavat varjostukset kasvoille ja varsinkin poskiin ja leuan alueelle. Hmm ja ok.. Kyllä myös dekoltee saa tästä sudista hyviä fiiliksiä ;)

Voi olla että päädyn nyt monellekin mustalle listalle, mutta voisin maksaa suuria summia, jos joku vain silittäisi kasvojani tällä joka ikinen ilta kun olen nukahtamassa :D Tämä oli se sivellin, joka sinetöi rakkauteni  näihin suteihin. 

 

Tällä kolmikolla pohjameikin tekeminen on lasten leikkiä!

Voit voittaa nämä kolme sivellintä jättämällä tämän postauksen alle jotkut hyvät kesäterveiset, sekä sähköpostiosoitteesi :) Arvonta on käynnisssä 3.8.2014 klo 23:59 asti!

Silloin on myös mun isän syntymäpäivä - tahtoisikohan se siveltimiä? :P

p.s. Koska nämä siveltimet ovat NIIIIN ihania, aion poiketa ensimmäisestä ajatuksestani kolmen kesäarvonnan suhteen - ensi viikolla nimittäin on luvassa vielä toinen Ecotools-arvonta ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kesällä kaikki tahtovat kuultaa - eivät kiiltää! Kuultotuote on minun kirjoissani täysin eri asia, kuin korostusväri tai selkeästi glitterinen tuote ja olen puhunut erilaisita kuultotuotteista niin monta kertaa, että vakiolukijat varmaan klikkasivat jo toiseen blogiin :D Tahdon kuitenkin vielä kerran vinkata teille kaksi puuterimaista suosikkituotettani, joista toinen kannattaa käydä poistamassa omaan meikkipussiin elämäänne valaisemaan.

Kuultotuotteita käyttäessä kannattaa muistaa pari juttua:

 • Älä levitä kuultotuotetta T-Alueelle, ellei sinulla ole jokin erityinen syy tehdä näin
 • Älä yritä levittää niin paljoa tuotetta, että näkisit sen ihollasi - ideana on että ns. näkymätön kuulto paljastuu vasta valossa
 • Levitä kuultopuuteri aivan viimeisenä

Hyvin simppeleitä kaikki kolme - kuultotuotteella et voi mennä metsään.

 

Tuotteet jotka valitsin tähän juttuun ovat M.A.C.:in mineralize skinfinish Lightscapade, sekä We Care Iconin All Over Shimmer. Toinen maksaa 28,5€ ja toinen 10€. Aloitetaan edullisemmasta!

 

We Care Icon on yksi Suomen piilotetuista helmistä. Tuotteita ei juurikaan mainosteta muualla kuin Sokoksen omissa medioissa, mutta sarjasta löytyy lukuisia laadukkaita meikkejä - tämä mukaan lukien. All Over Shimmer on ihanan hienojakoista ja kermaisen pehmeästi levittyvää hybridimäistä puuteria, jonka sävy sopii kaikille. 

Minulla ei ole tästä tuotteesta mitään muuta kritisoitavaa, kuin hieman turhan runsaasti väriä luovuttava nappi. Tosin se, että pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille, ei välttämättä ole kenenkään mielestä huono asia ;)

 

Ikuisuussuosikkini ja se yksi ja ainoa tuote, joka jokaisen mielestäni pitäisi M.A.C.:ilta elämänsä aikana ostaa on puolestaan Lightscapade. Pysyvään valikoimaan onnekseni siirtynyt kuultopuuteri aiheutti minussa niin pahan addiktion edellisellä Limited Edition -lanseeraushetkellään, että ostin niitä varastoon kolme kappaletta.... Onneksi, koska muuten tämä yksi asfaltin kanssa tuttavuutta tehnyt nappi voisi aiheuttaa kovemmankin itkun :D

Taianomaista valoa, persikan, safiirin, roosan ja valkoisena hohtavan kullan sävyjä sekoittava kuultotuote on valintani aina, kun kasvoillani on nudemeikki. Ikuinen suosikkini AI LAAV JUU ALWAYS FOREVER LIGHTSCAPADE!!!

Tämän tuotteen ainoa huono puoli on hinta, tosin vajaa 30€ ei mielestäni ole kovin paha hinta tuotteesta, joka kestää käytössä vuoden verran.

 

Jos joku vielä pohtii, mihin kuultotuotteita kannattaa kasvoilla sipaista, tsekkaa ylempi köpökaavioni. Kuvaamataidon numeroni oli muuten 10, mutta ehkä nyt on jo aika päästää irti kouluaikoina tehdyistä saavutuksista :D

Poskipää ja kulmaluu ovat klassisimmat paikat lisäkuullon levittämiseen. Varo, ettei poskipään kuulto lipsahda liian keskelle kasvoja - se voi pyöristää niitä turhaan.

Amorin kaarta voi huoletta korostaa kuultopuuterien avulla, mutta tee se pienellä siveltimellä. Liian leveäksi ja paksuksi levinnyt amorin kaaren korostus nimittäin voi helposti näyttää viiksiltä ;).

Bonuskohtana vinkkaan, että myös leukaluuta voi korostaa kuultopuuterilla kevyesti, varsinkin jos tahtoo piirtää leukalinjaansa paremmin esiin. 

Näillä vinkeillä varmasti onnistuu, eikö niin? Varsinkin tuolla kaaviokuvalla voi morjens....

 

Kyllähän se kuulto vain tuo lookkiin jotain.... Extraa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Tein hiljattain projektia, jossa valikoin markettikosmetiikasta suosikkejani meikkivideoiden tekemistä varten. Samalla päähäni poksahti ajatus siitä, että jakaisin teidän kanssanne markettivalikoiman suosikkimerkkini eri tuotteiden kohdalla postauksen muodossa ja... Tässä se nyt sitten on :D

Tiedän kosmetiikasta ja kosmetiikka-alasta sen verran paljon, että uskallan kertoa yleisenä totuutena tämän: halpa ei tarkoita huonoa.

Maailmassa on rajattu määrä kosmetiikkatehtaita ja meikeissä käytettyjä perusraaka-aineita. Varsinkin kun L'Oréalin kaltaiset yhtiöt omistavat noin puolet kosmetiikkahyllyjen sisällöstä, ei useiden kymmenten eurojen hintaero todellakaan tarkoita sitä, etteikö kaksi hyvinkin eri hintaista tuotetta voisi muistuttaa toisiaan.

Edullisemmissa tuotteissa raaka-aineet ovat usein halvempia, vettä ja muita täyteaineita käytetään enemmän ja tuotantomäärät ovat suurempia. Pystyn kuitenkin ihan tyytyväisenä tekemään meikin tarvittaessa peruskempparin hyllystä löytyvillä tuotteilla.

Tuotteen kestävyys, riittävyys, erikoiset koostumukset, uudet innovaatiot, hoitavat ainesosat ja ylelliset pakkaukset - ne ovat niitä asioita, jotka hintaa hilaavat korkeammalle. 

Jos siis joutuisin täyttämään meikkipussini loppukesäksi pelkästä markettivalikoimasta, sen sisältä löytyisi:

 

Pohjameikit - L'Oréal / Lumene

Käytän varsinkin Lumenen seerumimeikkivoidetta sekä itselleni että asiakkaille lähes viikottain. Se on kerrassaan fantastinen meikkivoide! L'Oréalilta puolestaan löytyy hyvä sävyvalikoima (paitsi kaikista vaaleimmille käyttäjille -___-) ja monentyyppiselle iholle sopivia meikkivoiteita. Erityisesti tykkään True Match, Infallible sekä Lumi Magique -meikkivoiteista.

Supervaalealle iholle suosisin Maybellinen Fit Me -sarjaa.

Myös varjostusvärit ja poskipunat bongaan mielelläni L'Oréalin ja Maybellinen hyllystä, tosin poskipunien kohdalla juoksen enemmän ihanien sävyjen perässä. Glam Bronzen ja Fit Me -aurinkopuuterien sävyt ovat sopivan neutraaleita jopa varjostukseen!

 

Irtopuuteri - Rimmel

Melko harva markettimerkki myy irtopuuteria, mutta Rimmelin Match Perfection on erittäin hyvä tuote muuten niin hiljaisessa valikoimassa. Mattaisen mutta kevyesti kuultavan lopputuloksen jättävä puuteri on väritön ja kiinnittää pohjameikin hyvin - kunhan sen muistaa levittää hyvin. Itse tykkään käyttää levittämisen apuna suurehkoa sivellintä puuterivipan sijaan.

 

Luomivärit - IsaDora

Tästä ei ole epäilystäkään. IsaDoran neljän sävyn paletteja käytin pitkään myös töissä, ennen kuin ostin korvaavia sävyjä ammattisarjoista. IsaDoran neljän sävyn luomiväripalettien voittanutta ei itselleni ole ja sävyvalikoiman perustana toimii paletti XXXX.

 

Ripsiväri - MaxFactor

MaxFactorilta löytyy hyviä tuotteita lähes kaikissa kategorioissa, mutta erityisen tykästynyt olen heidän ripsiväreihinsä. Ne vetävät vertoja jopa tuplasti kalliimmille Helena Rubinsteinin ja Armanin ripsareille.

Kaikki MaxFactorin ripsarit eivät tietenkään ole hittejä, mutta suosikkejani ovat False Lash effect -mascarat, sekä 2000 Calorie -mascarat. Niihin voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa!

Muutamasta uusimmasta lanseerauksesta en tosiaan ole ollut ihan yhtä innoissani, mutta suosikkiripsarit nyt löytyvät muutenkin lähinnä kokeilemalla!

 

Kulmakynä - We Care Icon / Lumene

Kulmakynä on yksi hankalimpia löydettäviä edullisten meikkien saralla. Parhaat olen löytänyt We Care Iconilta, jota myydään Sokoksella. WCI:n kynät ovat tarpeeksi kovia ja kylmän sävyisiä, ja värejä löytyy kunnon mustanruskeasta todella haaleaan ruskeaan.

Hieman pehmeämmästä jäljestä pitäville suosittelen puolestaan Lumenea, joka on sekin erittäin toimiva.

Molemmat sarjat ovat kotoisin Suomesta, joten värivalikoimaa on mietitty meidän ihomme ja hiusten sävyyn sopivaksi.

 

Kajalit - Rimmel

Ehdoton suosikkikajalini löytyy Rimmeliltä. Vedenkestävä tuote alle kympillä on aina iso plussa ja toisen samanlaisen Scandaleyesit saavat mahtavista sävyistään. Toivoisin, että värivalikoimaa laajennettaisiin entisestään!

 

Poskipunat - Kaikki käy

Poskipunat ovat tuotteita, joiden kohdalla valitsen käyttämäni tuotteen lähinnä sävyn mukaan. Melkein mikä tahansa markettipuna tekee tarvittaessa hyvää jälkeä ja tiettyjä ominaisuuksia etsiessäni käännyn suoraan ammattituotteisiin. Tässä kategoriassa ei siis kruunata yhtään "voittajaa".

 

Huulipunat - Kaikki käy

Huulipunienkaan suhteen en ole kovinkaan ronkeli! Jokaiselta sarjalta löytyy hyviä ja huonoja punia, ja enemmänkin tykkään eri merkkien tuotelinjoista. Mainitaan nyt vaikka IsaDoran punkynät, MaxFactorin kestopunat, Rimmelin perus-stickit ja Lumenen kiillot - ihania kaikki. 

Siinä ne! Tuliko vastaan yhtäläisyyksiä tai täydellisiä erimielisyyksiä?

Mitkä ovat teidän luottotuotteenne markettivalikoimasta?

 

p.s. Tahtoisitteko samanlaisen listauksen myös muista tuotteista? Ammattituotteet, hiustenhoitotuotteet jne.? 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Mä olen seerumifanaatikko. Seerumit ovat mun mielestä parhaista parhain asia ihonhoidossa. Ne ovat kuin ihon oma superfood, tehoaineista tiivistetty superliuos joka tarpeen mukaan kosteuttaa, ravitsee, kirkastaa ja hellii ihoa syvemmältä ja tehokkaammin, kuin tavalliset voiteet tai naamiot. Parhaimmillaan seerumit voivat muuttaa ihon luonteen täysin, kunhan valitset oikeat tuotteet!

Tänään esittelen teille kaksi suosikkiseerumiani, jotka ovat keskenään todella erilaisia. Molemmat ovat luonnonkosmetiikkaa, johon olen omissa ihonhoidollisissa asioissani melko vahvasti kallellaan.

 

Nämä kaksi tuotetta ovat loistavia minun rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle sekaiholleni. Kummatkin seerumit kosteuttavat ihoa, toinen öljyjen ja toinen hyaluronihapon voimalla.

 

1. Patyka Biokaliftin Night Repair Serum

Mun ykköstuote. Mun kauneudenhoitoni pyhä graalin malja. Ihanin seerumi ikinä. Hieman hirvittävän hintainen, mutta tämäkin on niitä tuotteita, joita ostan omilla rahoillani lisää :D Ensimmäisen pulloni sain Joliesta testiin ja samasta paikasta olen hakenut myös täydennystä. Night Repair Serum on osa Patykan hoitavampaa "aikuisemman ihon" Biokaliftin-sarjaa. Aina välillä erkaannun tästä tuotteesta, kun alan testata jotain muuta, mutta aion palata taas suurimman rakkauteni luokse kesälomani aikana. 

Stressin ja epäsäännöllisen elämän turmelema ihoni huutaa tätä koko parin neliömetrin pintansa edestä.

Öljyseerumi on sekoitus mm. ruusunmarjaöljyä, seesamiöljyä, vehnänalkioöljyä ja erilaisia eteerisiä öljyjä, joista sekoittuu huumaava tuoksu. 

Paras osa tätä tuotetta onkin ehkä ihoni positiivisen reaktion jälkeen sen ylellisyys. Rakastan öljyjen sekoituksen tuoksua ja sitä pehmeää tunnetta joka iholle sen levittämisen jälkeen jää. Oma ihoni ei jälleen kerran kaipaa tämän tuotteen päälle mitään erillistä voidetta, enkä usko että kovin moni muukaan kokee sellaista tarpeelliseksi.

 

Ruusunmarjaöljy voi aiheuttaa joillekin epäpuhtauksiin taipuvaisille uusia näppyjä, mutta omalla ihollani seerumi toimii lähes päinvastaisesti. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaan selkeää pehmentymistä ja muutamassa päivässä iho rauhoittuu ja sen kosteustasapaino paranee. Tätä kirjoittaessani podin entistä enemmän, miksi aina kokeilen jotain muuta paria viikkoa pidempään..... :D

Öljy on pakattu valonpitävään pumppupulloon, eli se ei pääse pilaantumaan helposti. Yksi pumppaus riittää omille kasvoilleni hyvin, mutta jos ihoni tuntuu oikein kuivalta, otan varmuuden vuoksi 1,5. Tällä tyylillä yksi purkki kestää noin 2kk.

Pieni varoituksen sana tähän loppuun lienee tarpeellinen... Tiedän ainakin yhden pienen delfiinin, joka jäi totaalisesti koukkuun yhdestä kokeilusta ;)

 

2. Mia Höytö Lumous

Yllättävää kyllä, toinen suosikkini on aivan erilainen kuin muut koskaan käyttämäni seerumit. Liukas ja vaahtoava koostumus humahtaa ihoon lähes sekunneissa ja talviaikaan kaipaisin tämän päälle ehkä vielä toisen kosteusvoiteen. Koska olen näpyttänyt aiheesta jo kerran melko tyhjentävästi, lainaan itseäni törkeästi:

Useat luonnonkosmetiikkaseerumit ovat selkeästi öljyisiä. Lumous on ihan erilainen. Ihoa ravitsevan ja kosteuttavan seerumin liukas ja geelimäinen koostumus muistuttavat enemmän jotain selektiivisen merkin uutuus-innovaatiota täynnä silikoniliukasteita, mutta kasvoille taputellessa se imeytyy lähes silmänräpäyksessä! 

Mystistä. 

Iho tuntuu mukavan napakalta ja ehkä hieman viileältäkin? Todella koukuttava kokemus! 

Vaikka tuote vaikuttaa todella kevyeltä, se riittää itselleni mainiosti kosteutukseen. Supernopeasti imeytyvä seerumi on kyllä mahtava juttu myös kaikkien seerumin päälle kosteusvoidetta levittävän kannalta. Tuotetta suositellaan erityisestikuivalle ja pintakuivalle iholle, ja se sopii antioksidanttisuutensa puolesta mainiosti myös ikääntyneen ihon hoitoon. 

Koko arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

 

Lumous näyttää oikein säihkyvän jotain maagista voimaa :D

Mitkä teidän suosikkiseeruminne ovat?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Iho
Saara Sarvas

 

Muistattekos vielä nämä keväiset ihanuudet? Jos et, tästä postauksesta löytyy selitys. Mä nimittäin muistan koska niiden takana olleet työpäivät olivat ehkä elämäni rankimmat. HUH huh. Maalauspartnerini Riina Laine meni vajaa kuukausi sitten bodypaintingin MM-kultaa!!!! Pitää kysyä Riinalta, josko saisin haastatella hänestä pienen kisareportaasin kuvineen - voittotyö oli huikea.. 

Tässä projektissa oranssi ja violetti työ ovat minun, ja vaaleanpuna-vihreä ja mustavalkoinen Riinan.

Kun törmäsin näihin kulissien takaisiin kuviin tuli välittömästi pakottava tarve julkaista ne teidänkin nähtäväksenne. Taustatietona kerrottakoon, että näiden kuvausten aikana maalattiin yli 20h ja nukuttiin alle 4. This is the life... :D

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Arvontatuotteet saatu testiin maahantuojalta

Toinen kesäarvonta räsähtää käyntiin tässä näin ja nyt ja PAM! Kynsituotteita ei ole ollut arvontapotissa piitkään aikaan, joten olin äärimmäisen ilahtunut, kun CandyShop tarjosi näitä luksuslakkoja palkinnoksi ^_^

Rococon lakoista olen kirjoittanut aiemmin täällä ja brändi on pysynyt tuon ensifiiliksen jälkeen voimissaan oikein mainiosti. Kuvailisin Rococon lakkavalikoimaa harkituksi kokoelmaksi sopivan murrettuja ja erikoisia sävyjä. Värit ovat selkeitä ja viimeiseen asti mietittyjä, joten ne toimivat erittäin hyvin ihan sellaisenaan. Älyttömintä lakoissa on niiden kiilto ja pinta ilman päälyslakkaa.

Vain viisi vuotta vanha brändi on kynsiguru-sisarusten Ange ja Vernice Walkerin käsialaa ja tuotteet eivät luonnollisestikaan sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaatteja.

Tällä kertaa esittelyssä ja samaan syssyyn arvonnassa on neljä sinisävyistä kesälakkaa!

 

Denim Blues Collection on saanut inspiraationsa eri sävyisistä farkuista ja ne ovat laadultaan ammattitasoa. Kuvassa vasemmalta oikealle Indie, Jean Jeanie, Boyfriend ja Flossy, joka toimii erityisen hyvin päälyslakkana toisen lakan päällä. 

Tämä on kuitenkin kokoelma, joka ei pääse oikeuksiinsa pulloissa, joten tein kerrankin sen mahdottoman, swatchasin kaikki ihan ajan kanssa ;)

 

Indie-hololakka. Peittävä yhdellä ainoalla kerroksella, eikä mitään päälyslakkaa! Käsittämätön sävy luonnossa ja sairaan hieno pinta.

 

 

Jean Jeanie joka peitti myös loistavasti 2 kerroksella, vaikka ensimmäisen kerroksen jälkeen epäilytti. Myös tässä lakassa on kevyt holoefekti. Ei päälyslakkaa.

 

 

Kaksi kerrosta Boyfriendia. Pohdin kovasti kumpi on suosikkini, tämä vai Indie..Lakan päälle ei ole levitetty päälyslakkaa, ja lopputulos on tällöin tuollainen himmeä matta-creme.

 

Jean Jeanie jonka päällä yksi kerros Flossya. Harvemmin tykkään näistä helmiäisistä, mutta Flossy on kyllä kivan näköinen!

Lakat levittyvät loistavasti ja ne kaikki peittäväy täydellisesti jo kahdella kerroksella, Indie jopa yhdellä - laatua. Kuivumisaika on ainakin näin kesäaikaan lyhyt ja kulutuksen kesto hyvä. Fiilikseni Rococon laadusta on kokeilukerta toisensa jälkeen positiivinen.

CandyShopin nettisivua tutkaillessani bongasin jännästi pari muutakin sävyä, jollaiset puuttuvat kokoelmistani kokonaan..... Mutta sitten taas hauskaan osuuteen, eli arvontaan!

 

Tästä toisesta kesäarvonnasta voit siis voittaa itsellesi kaikki neljä farkkulakkaa suoraan kotiin postitettuina! Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä Rococon sävyistä on suosikkisi. Muistathan jättää kommentin perään myös sähköpostiosoitteesi (muutenkin kuin sille tarkoitettuun kenttään), jotta saamme sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle! :)
 

Kilpailuaikaa on 27.7.2014 klo 22:00 asti!

 

p.s. Muistattehan, että CandyShopissa on heinäkuun loppuun asti -10% alennus kaikesta koodilla "saarasarvas" ^_^

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Uuu-uu-uuuuu! Rakkauteni edullisia ja hauskoja markettilakkoja kohtaan ei ole hiipunut, vaikka lakkaankin kynteni tällä hetkellä mieluiten geeli- ja indielakoilla. L'Oréal Color Riche -kynsilakkalinjaan on jo parin vuoden ajan lanseerattu näitä hauskoja päälyslakkoja, eikä tämän kesän Confetti-kokoelma petä vieläkään! 

 

Viisi erilaista matta- ja helmiäisglitterlakkaa ovat sekoitus klassikkovärejä ja hempeitä kesävärejä. Nämä lakat toimivat erittäin hyvin niin jelly sandwich -manissa, kuin pelkkänä yhden kerroksen koristeenakin. Ja hei, voihan näitä tietysti sekoittaa myös keskenään vielä värikkäämmän lopputuloksen miellyttäessä silmää.

Takuuvarma hitti myös nuorempien käyttäjien kynsillä, vink vink vaan ;)

 

Pullojen hinta on 5,50€ / kpl, kovin paljoa näitä metsästäessä ei siis köyhdy! :)

 

p.s. Eikö muuten ole aika ihanan sävyinen lakka tuossa confettien alla? Mistäköhän sellaisen voisi saada itselleen? Parasta ehkä piipahtaa tässä blogissa myös huomenna ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Muistatteko, kun harmittelin tässä tatuointipostauksessa kuvia, jotka katosivat kuin tuhka tuuleen? MÄÄ LÖYSIN NE, MÄÄ LÖYSIN NE! Tykkään tatuoinnistani päivä päivältä enemmän, joten ajattelin jakaa teidän kanssanne hieman lisää kuvia siltä päivältä, kun sain tämän reittäni koristavan söpöysmerkin ;)

Tekijänä edelleen Tampereen Putka Tattoon Jessica!

Vanhasta postauksesta löytyy enemmän tarinaa kuvan ja koko muun homman takana, tämä olkoon vain tällainen fiilistely.

 

All the colors....

Näitä seiniä katsellessa bongasi niiiiin paljon lisäideoita, että alkoi hieman hirvittää, miten täyteen kuvia itseni joskus vielä tikkaan :D Se fiilis tosin rauhottui hyvin nopeasti - yllättävää kyllä.

Taitaa vähän jännittää :B

 

Toista vaakakuppia jiirattiin vielä tämän jälkeen hieman pystympään - tässä se näyttää vielä hieman heilahtaneelta kiitos jalan muotojen :D 

 

Kaikki hyvä alkaa ääriviivoista! Ei, tuo ei kyllä nyt pidä millään tapaa paikkaansa... :D Tai siis pitää, mutta aika lavealla merkityksellä.

 

Mustavalkoiset osuudet valmiina - yllättävän nopeasti ja kivuttomasti. Seuraavaksi valikoitiin käytettävät värit ja mä köllähdin takaisin kyljelleni.

 

Hän niin keskittyy siellä... Vai poseeraako se kuvaa varten?! Mä näytän aina täydeltä toopelta ja sairaalloisen huolestuneelta, kun keskityn :D

 

 

Siinä se sitten on. Vai onko? Ei, pistetään vielä vähän lisää väriä! 

 

No nyt! Tosiiin.. Katsotaanpa valmista kuvaa mieluummin vähän kauempaa.. Ihoni  taitaa olla sitä sakkia, joka reagoi melko vahvasti traumaattisiin tapahtumiin :D Kiinnostaisi kyllä tatuoida muita kohtia kropasta ihan vaan testimielessä. Mikäköhän on pahiten turpoava alue? Natan kämmenselkä oli kyllä muistaakseni aikamoinen....

 

Joo, tämä on parempi etäisyys! Ihossa edelleen kiinni siirtokuvien väriä, joka haalistui parantumisprosessin aikana pois.

Yksi asia oli muuten myös varma: Roskakorin sisältö oli oikean värinen ja mätsäsi päivän teemaan. Mä en ole White, vaan Cotton Candy Trash :D

Tatskakuume ei yllättävää kyllä ole ottanut minua valtaansa oikeastaan laisinkaan.. Vasta näitä kuvia katsellessa tuli sellainen fiilis, että

Parin viikon sisällä muuten julkaisen postauksen siitä, miten tämänkin leiman saa tarvittaessa piiloon - stay tuned! Sitä odotellessa meikäläinen lähtee lomalle.

Palaan blogin ääreen 5.8.2014, eli siihen asti kommentteihin vastaaminen on täysin jäissä!

Postauksia kuitenkin tippuu myös lomani ajan normaaliin vauhtiin :)

Share
Ladataan...

Pages