Ladataan...
Saara Sarvas

 

Päätin toteuttaa lisäkyselyssä hurjasti ääniä saaneen vampyyrimaskin yhden jo päättyneen suosikkisarjani, True Bloodin, hengessä, koska Twilight is so 2010.... 

Tämä maski on hieman eilistä leopardia haastavampi, mutta ei millään muotoa mahdoton. Haastavuutta lisäävät lähinnä hieman erikoisemmat sävyt ja tuotteet, jotka näppärä kotimeikkaaja kyllä korvaa maalaisjärkeä käyttäen alta aikayksikön!
 

Meikin pohjalle levitin hyvän kosteusvoiteen, koska tahdoin että iho on elävän ja hehkuvan näköinen, vaikka siitä tehdäänkin samaan aikaan kuollut ja kalmankalpea. Ristiriitaista? :D

 

Levitin pohjan ensin vain otsan ja silmien alueelle ja rakensin sen kolmen tuotteen voimin. Ensin levitin pohjalle ohuesti M.A.C.:in valkoista Face & Body -meikkivoidetta, jonka sekaan sekoitin MUFEn Uplight -korostusvoidetta. Levitettyäni tuotteet ohueksi ja kuultavaksi kerrokseksi, lisäsin koko kasvoille M.A.C.:in Lightscapade -hohdepuuteria.

Lopputulos on jo lähtökohtaisesti utuisen kuultava ja taianomainen. 

Silmämeikin rakensin suoraan pohjan päälle ilman erillistä pohjustusta - kreisiä! Älkää välittäkö yläluomelle jääneestä vanhasta rajauksesta... Tiesin, että se peittyy, joten en jaksanut käskeä Jullea uudestaan pesulle ;)

 

 • Valkoinen pohja toimii pohjustuksena, jonka päälle levitin ensin kylmän ja murretun violetin silmäkuoppaa ja alaluomen "pussia" varjostamaan
 • Varjoja voi syventää punertavalla luomivärillä varjon syvimpään kohtaan väriä lisäten ja häivyttäen
 • Käytin samaa punertavaa luomiväriä myös hahmotellakseni kasvoihin kevyesti verisuonia, jotka häivytetään myöhemmin korostusvärin avulla.
 • Kun olet tyytyväinen punaisen sävyn määrään, varjosta yläluomi vielä sisäkulmasta harmaalla sävyllä
   

 • Itse silmämeikki on vain mustaaaaaaa. Lisäsin itse puhtaan mustan päälle hieman sinivihertävää shimmeriä.
 • Levitä meikki heti myös alaluomelle ja anna sen levitä ja varista rauhassa. 
 • Syvennä ripsien lähellä olevia mustia alueita ja häivytä meikin reunoja vielä laajemmalle, mutta haaleasti
 • Lisää lopuksi kajalia ja irtoripset, jonka jälkeen voitkin muotoilla kulmat ja jatkaa muun naaman meikkaamiseen.

 

Levitä meikkipohja myös muualle kasvoihin, kaulalle, decolteelle ja korviin. Älä pelästy jos ja kun näytät tässä vaiheessa melko karulta - varjostus ja muut viimeistelyt tekevät ihmeitä!
 

Lisää alussa tekemiäsi verisuonia myös muualle kasvoihin ja kaulalle käyttäen rajaussivellintä, tai muuta ohutta sivellintä. Jos sinulla ei ole aavistustakaan kasvojen alueen verenkierrosta, googlaa, tai matki tätä omaa hyvin löyhästi anatomiaan perustuvaa malliani.

Kun olet saanut verisuonet kohdillee, käy iho uudestaan läpi korostuspuuterin kanssa. Tällöin "suonet" uppoavat paremmin ihoon ja ne näyttävät kulkevan enemmänkin ihon pinnan alla.

Kun olet tyytyväinen ihon pintaan, voit lisätä varjosukset ja huulipunan.

 

Varjostamiseen ei missään nimessä kannata käyttää lämpimän sävyistä aurinkopuuteria. Käytä mieluummin neutraalia ruskeaa luomiväriä tai erityistä varjostusväriä

Tee huuliin haluamasi kaltainen huulimeikki. Jos himoitset täydellisiä punahuulia, kuten näissä kuvissa, kurkkaa tutorial niiden meikkaamiseen tästä.

Viimeisenä, muttei tosiaan vähäisimpänä, voitkin lisätä meikkiisi tekoverta. Itse päätin keskittyä suun alueeseen. Vampyyrini on hyvin sivistynyttä mallia, paitsi silloin, kun nälkä iskee.. Vähän kuten mallini tosielämässä ;)

 

Siitä sitten vaan naapurien penskoja pelottelemaan!

p.s. Ensi viikolla siis luvassa tutorial ainakin zombien, luurangon, venetsialaisen naamion ja sarjakuvahahmon maskeihin!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Aloitetaan Halloween-tutorialien julkaisu kerrankin hyvissä ajoin!! Tälle viikolle on luvassa tämän lisäksi vielä vähintäänkin toinen tutorial ja loput teen ja julkaisen ensi viikon alkupuolella. Päätin aloittaa klassikkoasusta, johon otin hieman naisellisemman kulman. Juulia muuttui muutaman simppelin stepin kautta kuumaksi puumaksi (lue: pantteri), jonka meikkilook on erittäin helposti kopioitavissa.

Jos tahdot patsastella perinteikkäämpänä kissanaisena, kokeile tätä vanhaa tutorialia!
 

Tärkeimmät kulmakivet tässä lookissa ovat:

 • Kultainen, pronssinen tai vaikka hopeinen jauhemainen metalliväri
 • Musta ja jokin toinen haluamasi värinen kasvomaali
 • Suippopäinen maalaussivellin • Aloita levittämällä kasvoille ja kaikille näkyville ihoalueille hieman tavallista tummempi meikkivoide ja kevyet varjostukset aurinkopuuterilla
 • Levitä sen jälkeen kasvojen reunoille, valokohtiin ja koko liikkuvalle luomelle kulmakarvoihin häivyttäen valitsemaasi metallisävyä. Ajatuksena on tehdä ihosta kevyesti metallinhohtoinen, mutta ei kokonaan metallinen.

 

 • Silmämeikki on erittäin simppelisti pohjan kultaisen värin päälle mustalla kasvomaalilla maalattu kissamaisen siipimäinen muoto.
 • Maalaa ensin koko luomi mustaksi ja tee sen jälkeen sisä- ja ulkokulmiin pienet siivekkeet, joita voit kasvattaa oman fiiliksen mukaan
 • Lisää musta kajal sisäluomelle
 • Kun haluamasi muoto on valmis, lisää sisäkulmaan metalliväriä ja häivytä
 • Liimaa molempiin silmiin lopuksi vähintään yhdet irtoripset ja levitä ripsiväriä sekä omiin, että irtoripsiisi
 • Seuraavaksi otetaan käteen maalisuti!

 

Kaiken rehellisyyden nimissä, tein leopardikuosia täysin ulkomuistista ja heti väärin päin..... Sisällä täplä ruskeaa ja ulkona musta :D Ei se kuitenkaan ole niin justiinsa! Pelkällä ruskealla mallatut muodot näyttivät jo yksinään melko hauskoilta - paniikkitilanteessa pärjäät siis vaikka yhdelläkin värillä.

Mallaa ja asettele täplät kasvojen ulkoreunoille ja varjostusten mukaisesti. Itse keskityin tekemään kasvojen alueella hieman suurempia täpliä kasvojen reunoille ja pienensin niiden kokoa hieman sisemmällä rivillä.

Helpoin tapa saada oikean mallisia täpliä, on ottaa avuksi cheat sheet. Googlaa "leopard print" ja kopioi hauskimman näköiset täplät.

Jos ja kun teet tämän vaiheen oikeassa järjestyksessä, on helpointa ensin painella iholle yksittäisiä täpliä ruskealla ja maalata niiden kuivuttua ylemmässä kuvassa näkyviä kuvioita täplien päälle. Silloin lopputulos näyttää samalta, kuin lopullisissa kuvissa.

Sitten hiukset!

 

Juulian päästä löytyy hiuksia kolmen ihmisen tarpeisiin, joten sain rakennettua korvat suoraan hiuksista. Tein ensin saparot pään etuosaan ja kieputin sen jälkeen kevyesti tupeeratun osion itsensä ympärille tiukalle twistille. Tämän jälkeen vain käänsin osion tyven ympäri ja pinnitin ja nyin hiuksia, kunnes ne näyttivät korvan muotoisilta.

Helpoin tapa lienee kuitenkin ostaa tai askarrella erikseen pantaan kiinnitettävät korvat, jotka voi piilottaa hiusten sekaan.

Lopuksi vain huuliin hieman kiiltoa, ja pantteri on valmis! 

 

Tämän simppelin leopardimaskin tekemiseen uhrautuu pienen treenin jälkeen korkeintaan 30min.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal
Toinen viikko Skin Perfection Challengea pyörähti juuri käyntiin ja mitä mitä mitä UPEAA silmäni näkevätkään, Team Saapra on erittäin mukavassa johtoasemassa - HYVÄ TE! ^_^

Tällä viikolla haasteen keskiössä on sarjan kosteusvoide, Unifying Day Moisturizer, joka on muiden sarjan tuotteiden tapaan suunniteltu toimimaan kaikkien eri ihotyyppien kanssa. Tavallaan ajatus on aika villi, mutta samalla en ihmettele sitä yhtään. Kaikki ihotyypit kaipaavat kosteutta ja sen päälle lisätyt aktiiviaineet eivät ole ihoa ärsyttävää tyyppiä - päinvastoin!

Vaikka kyseessä on päivävoide, olen käyttänyt sitä myös öisin sarjan seerumin kanssa. Seerumi ei yksinään ole kovin kosteuttava, joten voide on ollut mukava ja helppo levittää sen päälle.

Tästä tuotteesta löytyy ensimmäisessä postauksessa esittelemääni aktiiviainetta Perline-P:tä, joka rauhoittaa ihoärsytyksiä ja hillitsee sen kautta myös ihon ennenaikaista ikääntymistä. 


Painavaan lasiseen purkkiin pakatun voiteen koostumus on jotain geelimäisen ja voidemaisen väliltä ja se tuoksuu suloisen vaaleanpunaiselta. Kyllä. Juuri tältä haalean vaaleanpunaisen voiteen minun mielestäni pitää tuoksua :D

Lasipurkki on kaunis, mutta valitettavan epähygieeninen.. Olenkin pyrkinyt kauhomaan voidetta vain puhtailla sormilla!

Varsinkin seerumin päälle levitettynä, melko pieni määrä voidetta riittää oman ihoni kosteuttamiseen hyvin ja hieronkin usein käsiin jäävän voiteen vielä kaulan ja dekolteen alueelle, sekä kämmenselkiin.

Olen ollut aika yllättynyt siitä, miten hyvin voide imeytyy sekaihooni. Oletin, että se olisi sitä sorttia, joka varsinkin seerumin päälle levitettynä combona alkaisi rullata, jos ja kun hieron ihoani yhtään rivakammin. Näin ei kuitenkaan ole käynyt kertaakaan, vaan kevyesti sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen levittäminen sen imeydyttyä on onnistunut hyvin.

Haasteen verkkosivun kautta pääsette lukemaan ja vertailemaan tuotteiden sopivuutta myös muille ihotyypeille, eri tiimiläisten raporttien kautta!

 

 

Yritin tässä esitellä tuotteen koostumusta, mutta se näytti ilmeisesti Juulian silmissä syötävän hyvältä...

Myönnän, että olen usein hieman laiska voiteitteni kanssa ja aamuin illoin samoilla tuotteilla rasvaaminen on ollut enemmänkin tavoite, kuin käytäntö.. Suosikkituotteet ja erikoisessa testisyynissä olevat tuotteet tulee kyllä levitettyä kiltisti, mutta muut tuotteet niiden ympärillä saattavat vaihtua vuorokaudenajasta riippuen. 

Olen käyttänyt kohta kahden kuukauden ajan myös uutta kasvoharjaa (oma juttu tekeillä), mutta olen huomannut ihossani selkeän askeleen parempaan nimenomaan Skin Perfection -tuotteet todella rutiininomaiseen käyttöön otettuani. 

Oli syy mikä tahansa, ihoni on pahimpaan katastrofin hetkeen verrattuna:

 • Puhtaampi (uusia epäpuhtauksia on ilmestynyt vähemmän)
 • Kosteutetumman tuntuinen (tähän aikaan vuodesta iskevää pintakuivuutta ei ole näkyvissä)
 • Tasaisempi (johtunee edellisestä kohdasta ja sen aiheuttamista tunteista)

 

 

Tässä 100% muokkaamaton vertailukuva ihosta kahden viikon takaiseen, samalla valaistuksella. Näkyykö jotain muutosta? Omaan silmääni ihon pinta on kimmoisamman ja paremman näköinen, vaikka epäpuhtauksia löytyy edelleen!

Kolmisen viikkoa tätä voidetta kasvoihin läträttyäni minua huolettaa lähinnä se, kestäähän purkki haasteen loppuun saakka.. Aamuin illoin käyttämäni "pieni" määrä on saattanut aina silloin tällöin hieman kasvaa... :D

Tässä vielä toinen, ehkä jopa hieman karumpi, meikitön ja muokkaamaton, vertailukuva matkan varrelle:


Nyt lähden seikkailemaan kamppissivulle ja lukemaan, mitä mieltä muut testaajat ovat tuotteesta olleet.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Viime viikolla lupasin paljastaa uuden suosikkiripsivärini, joka on tällä kertaa löytö selektiivisen kosmetiikan puolelta. Tai, voidaanko puhua löydöstä, jos valmistajan parhaiden tuotteiden joukossa on lukuisia muitakin ripsivärejä? Tämä on joka tapauksessa parempi ;)

Kyseessä on Lancômen syksyn uutuuslanseeraus Grandiôse. Veistosmaisen kauniiseen pulloon pakatun ripsivärin juju on sen erittäin kummallinen harjan varsi. Kävin tämänkin tuotteen kohdalla klassisen Sarvas-syndrooman vaiheet, mutta hyvin paljon aiempaa nopeammalla kaavalla.

Tutustutaan kuitenkin ripsiväriin ja sen kummallisuuksiin, jotka näkyvät selkeinä jo seuraavassa kuvassa.
 

Jep, outo on! Ties millä patenteilla suojattu Swan Neck -varsi on suunniteltu helpottamaan ripsivärin levittämistä heikomman käden puoleiseen silmään. Ajatuksena on mitä ilmeisimmin ollut poistaa viimeisetkin ensimmäisen maailman ongelmista. Tiedättehän: "Äh, miks mun ripsarit AINA menee vasemmassa silmässä ihan huonostiiiiiiihhhh...."

Pyöräytettyäni ensin silmäni kuopissaan niin laakeasti kuin mahdollista, päätin kokeilla miten kömpelö ja ikävä harja käytännössä olisi. Olin aivan varma, että vuosien totuttelu tietynmallisen ripsivärin kanssa vaikeuttaisi uuteen designiin siirtymitä, mutta vielä mitä.. 
 

25 asteen kulmissa mutkitteleva harjasosa todella halailee kasvojen muotoja, kuin mikäkin virtaviivaiseksi suunniteltu formula-auto Monacon kaupunkiradalla. Ripsiväriä on todella helppoa levittää tasaisesti koko silmän ylä- että alaripsiin pienillä käden liikkeillä - ilman suu auki mollottamista :D

Harjaosa on itselleni mieluisa, sillä pidän muoviharjoista. Yksittäiset harjakset ovat hassun, puolikkaan terälehden, mallisia. Näin harjaosan tyvi levittää väriä runsaammin ja harjasten päät erottelevat ja poistavat liian värin. Ne, joille edellinen suosikkini IsaDoran Flash Volume oli liian märkä, voisivat hyvin saada tästä hyvän muoviharja-toverin.

Itse ripsivärimassa on syvän mustaa ja kuivuu nopeasti. Omat taivutukseni kestävät kuivana päivänä iltaan asti, mutta kosteana päivänä ripaisen pohjalle vähän vedenkestävää väriä.

Mutta takaisin asiaan, eli joutsenkaulaisen harjan todelliseen loistohetkeen:Vasemman silmän ripsien meikkaus onnistuu ilman minkäänlaista käden puolen vaihtamista, pään kääntelyä tai muutakaan kikkailua. Harja vain kiepsautetaan ympäri niin, että yksi taitoksista väistää juuri nenän varren ja taipuu sitten takaisin, jotta harjan kulma on ripsiin nähden oikea.

Älytöntä, mutta totta! 

Ei ripsivärin levittäminen suoravartisella harjalla mitenkään vaivalloista tai epämiellyttävää ole, mutta myönnän että tämä mascaraoivallus ilahduttaa minua suuresti joka päivä hylsyn avatessani. Lähden tänään iltapäivästä risteilylle ja taidan kurkata, onko kyseinen ripsiväri siellä myynnissä hieman huokeampaan hintaan, vaikka eipä tuo 33€ virallinen hintakaan ole oman kipurajani yläpäässä. 

En keksi tästä mascarasta oikeastaan mitään moitittavaa, vaan se täyttää kaikki omat toiveeni ja vielä hieman enemmänkin!
 

Lancôme Grandiôse -ripsivärin OVH on 33€.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Eih, tajusin juuri, että tämä on ärsyttävä teaser-postaus, mutta en nyt malta olla julkaisematta.. Eilen olin messukeskuksessa katsomassa Helsinki Bodypainting Competitionia, eli uuden nimen saaneita SM-kilpailuja. Mukana oli kaksi kolme tämän vuosikurssin opiskelijaani, kaksi jotka voittivat ryhmänä hopeaa!!! Ja yksi, joka otti viime maanantaina maalisiveltimen käteen ensimmäistä kertaa elämässään. Olen ihan pohjattoman ylpeä molemmista suorituksista. Tämä työ ja laji ovat jollakin tapaa mun henkireikäni <3

Kilpailuista inspiroituneena tahdoin tietysti kokeilla kaikkea hauskaa omaan naamaani ja niin, yksi uusi peruukki vaati myös pääsyä kuviin.

Suunnittelin tekeväni halloweeniksi tutorialin seuraavista hahmoista:

 • Zombie
 • Venetsialainen naamio
 • Noita
 • Luuranko
 • Sarjakuvahahmo

Aloitan teemaviikon näiden esittelyn kunniaksi heti, kun saan ensimmäisen tutorialin purkkiin. Ollaan kerrankin ajoissa liikkeellä!! Nyt kuitenkin pitää kiiruhtaa, tänään olen tuomaroimassa Maskeerauksen SM-kilpailuita. Tuomarimode päälle, klik.

 


Onko lisätoiveita Halloween-tutorialeihin?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Tämän syksyn trendikkäin pinta on välkkyvää metallia, oli kyseessä sitten silmät, kynnet tai juhlamekon pinta. Bongailin kolme omaa silmääni miellyttävää kynsimallia, jotka on kuitenkin helppo toteuttaa vaikka peukalo olisikin asettunut keskelle kämmentä.

 

1. Mix it up

Pari vuotta sitten eri metallien sekoittaminen oli kansallinen shokki. Nyt eri sävyiset metallit leikkivät keskenään kuin mitkäkin pienet oravat! Tämän lakkauksen klaaraamisessa ainoa haastava osa on eri lakkasävyjen hankkiminen. Kahdella pärjää hyvin, mutta ihan kreisit tyypit sotkevat kullan ja hopean sekaan ruusukultaa tai pronssia.

 

Itse käytin tällä kertaa ensimmäisiä käteen osuneita metallilakkoja, jotka sattuivat olemaan M.A.C.:in Discothèque ja China Glazen Mingle With Kringle.
 

 1. Lakkaa koko kynsi valitsemallasi pohjasävyllä ja anna kuivua
 2. levitä ensin hopeista lakkaa pienellä siveltimellä "räjähdyksiksi" jokaiseen kynteen
 3. Lisää pronssi tai muu metallisävy samaan tapaan, mutta tee jokaisesta kynnestä erilainen
 4. Levitä päälyslakka
   

 

 

2. Slice 'em up!

Paljaan kynnen paljastavat geometriset kuviot ovat ja tulevat varmasti jatkossakin olemaan hawt stuff. Näitä muotoja voi tehdä jokaiseen kynteen tai vain muutaman sinne tänne efektiksi. Jos kätesi eivät ole kovin vakaat, voit huoletta käyttää tämän koristelun apuna mattateippiä - klassinen vihreä Scotch toimii hyvin.

Jos käytät vaaleahkoa metallilakkaa, voit liimata teipin suoraan kynnelle ilman pelkoa koko homman sotkemisesta - itse käytin samaa hopeista, kuin aiemminkin.
 

 1. Liimaa kynsiin yksitellen teippejä ja maalaa osiot valitsemallasi lakalla
 2. Poista teippi, kun lakka on kuivunut noin 15 sekuntia
 3. Jos lakkasi ei ole kovin peittävää, voit levittää toisen kerroksen mukaillen ensimmäistä muotoa varovasti
 4. Levitä 2 kerrosta kirkasta päälyslakkaa.
   

 

3. Untraditional metals

Kuka sanoi, että metallisävyllä pitäisi olla jokin klassinen vivahde? Kunhan siinä on metallinen pinta, se kelpaa minulle. Tämä syntisen siisti lakkaus sopii vaikka tulevan halloweenin rientoihin, tai pieneksi kiintopisteeksi muuten simppeliin asuun. Tekniikka on kuin missä tahansa klassisessa liukuvärikynnessä, mutta väriä tuputetaan vain kynsien kärkiin.


Sain pohjasta juuri täydellisen sävyisen, kun levitin päällekäin pian kauppoihin ilmestyviä Lumenen uusia Gel Effect -lakkoja sävyissä 37 ja 40.

 

 1. Lakkaa kynsiin valitsemasi pohjaväri ja anna sen kuivua hyvin
 2. Tiputa tummaa kynsilakkaa muoviselle kannelle tai vastaavalle ja tuputa leikatun meikkisienen kulma lakassa
 3. Levitä tummaa väriä jokaisen kynnen kärkeen hieman pyöreässä muodossa
 4. Levitä 1-2 kerrosta päälyslakkaa ja olet valmis

 

Ainoa huono puoli tämän lakkauksen kanssa on se, että tumman kärjen lohjetessa koko illuusio katoaa.. Kannattaa siis levittää pohjalakka huolellisesti kynnen kärjen yli!

Mikä kolmesta lakkauksesta oli mieluisin?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kuten aiemmin kerroin, hurahdin tovi sitten oikein kunnolla.. Tilasin kolme erilaista Lorac-luomiväripalettia, joista jokaiseen olen ollut aivan äärettömän tyytyväinen. Näiden luomivärien koostumus on täysin erilainen, kuin muiden käyttämieni. Värit irtoavat nappien pinnasta huolestuttavan jauhemaisina, mutta jokainen hitunen on kuin puhdasta pigmenttiä.

Jos Smashboxin Full Exposure oli suositukseni hieman hillitympää värikylläisyyttä kaipaaville aloittelijoille, ovat Loracin luomivärit sen asteikon toisessa ääripäässä. Ymmärrätte, kun näette swatchit.. 

Koska tämän paletin värimaailma muistutti minua suuresti Full Exposuresta, päätin tehdä teille nopean esittelyn lisäksi tutorialin mattaisesta ruskeasta arki meikistä, jonka voi kyllä helposti soveltaa mihin tahansa muuhunkin väriin.

 

16 värin PRO on hyvin perinteinen neutraali perusväripaletti ja se lukeutuu samaan kategoriaan kuin hmm.. No, aivan kaikki muutkin yli 5 sävyn perusväripaletit :D Ihminen ei tarvitse 10 erilaista palettivaihtoehtoa, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niitä voisi omaan kokoelmaansa himoita ja hankkia! 

Loracia saa tällä hetkellä Suomeen melko näppärästi Amazonin kautta, jos on valmis maksamaan itsensä hieman kipeäksi postikuluista.. Palvelu myös laskee ja veloittaa tullauskulut etukäteen, mutta ne nyt joutuisi maksamaan joka tapauksessa - tämä toiminta lähinnä nopeuttaa lähetyksesi saapumista. Kannattaa siis palettihimon iskiessä harkita lähipiirin meikkitarpeiden kartoittamista ja jakaa kulut useampaan osaan.

Tästä paletista löytyy lähinnä lämpimiä neutraaleita, sekä aina kätevät musta ja valkoinen perusväri. Kaikki sävyt sopivat käyttöön, mutta mielestäni näiden luomivärien nerokkuus paljastuu vasta, kun väreihin pääsee kunnolla käsiksi.. Tsekatkaapa tämä:

 

Yhden pyyhkäisyn swatchit puhtaalle kämmenselälle.. Siis, yhden ainoan! Sormeeni jäi väriä vielä pyyhkäisyn jälkeen vaikka ja kuinka. Älyttömiä.
 

Sama homma mattasävyjen kohdalla. Valkoinen ja kerman sävyinen luomiväri ovat hieman turhan talkkisen oloisia, mutta kaikki muut värit toimivat loistavasti.

 

Tässä rivissä toisiksi viimeisenä swatchattu musta ei tosin ole kovinkaan musta, vaan pikemminkin tumma grafiitti. Viimeinen musta viiva on M.A.C.:in Carbon vertailun vuoksi.

Neutraaleista paleteista voi olla vain tietyn verran sanottavaa, joten turhien jaarittelujen sijaan siirryn tutorialin pariin:

 • Aloita levittämällä pohjustetulle iholle vaaleaa mattaväriä (Cream) ja häivytä väri koko kulmaluun alueelle
 • Levitä luomivakoon ja liikkuvalle luomelle neutraalia ruskeaa (Taupe)
 • Häivytä ruskea väri vaaleaan luomiväriin
 • Lisää tummempaa ruskeaa (Sable) koko liikkuvan luomen alaosaan ja häivytä se aiempaan ruskeaan

 

 • Vaikka häivytät kaikki värit toisiinsa, pidä huolta, että luomesta ei muodostu yksi tasaisen ruskea alue, vaan pidä jokaisella sävyllä oma sektorinsa.
 • Lisää vielä tummempaa ruskeaa aivan ripsien tyveen ja häivytä se taas edelliseen väriin
 • Levitä alaluomen ripsien tyveen ensin vaaleinta ruskeaa (Taupe) ja sen jälkeen tumminta sävyä rajaamaan silmää hieman
 • Kirkasta kulmaluu ja tarkista, että kaikki rajat on häivytetty pehmeäksi.
   

Levitä lopuksi ripsiväriä (jota tässä kuvassa siis ei ole, mutta meikki näkyy muuten mainiosti ;)) ja muotoile kulmat, niin olet valmis!

 

 

Onpa muuten aika mainion näköiset ripset, eikö? Jos olet samaa mieltä, kannattaa tsekata blogi ensi viikolla, koska olen ehkä vaihtamassa suosikkiripsivärini tittelin uudelle haastajalle..

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Koska olen tänä syksynä menettänyt sydämeni luomiväripaleteille, oli vain ajan kysymys, milloin Loracin versiot päätyvät hyppysiini. Lorac on yhdysvaltalaisen Carol Shawn perustama brändi, jonka nimi on perustajansa nimi nokkelasti nurinperin käännettynä. Pitäisiköhän minun perustaa brändi Araas, tai Savras? Kuulostavat vähän loitsuilta..

Loracin alkuperäisenä ideana oli luoda meikkitaiteilijana toimineen Shawn asiakkaille mahdollisimman vähän ihoa ärsyttäviä tuotteita, jotka toimivat kuitenkin ammattituotteiden veroisesti. Trendisävyt ja kokoelmat suunnitellaan punaisen maton trendit mielessä - muotimaailman hupsutukset Lorac jättää suosiolla muille.

Neutraalien palettien luvattuna aikakautena sarjan laajemmat paletit PRO 1 & 2 ovat alkaneet niittää omaa kulttimainettaan, enkä nyt niiden sisältöä hiplailtuani ihmettele voittokulkua laisinkaan.

Koska brändi on vielä melko pieni, on saatavuus teoriassa huono. Amazon kuitenkin pelastaa ja hei, jos rahaa löytyy, meikit kulkevat kotiovelle kahdessa päivässä!

 

Olin jo aivan varma, että tilasin pysyvässä valikoimassa olevan PRO 2:n eräänä unettomana yönä ja närkästyin syvästi, kun palettia ei alkanut kuulua.. Tarkastin pikavauhtia tiliotteen toisensa perään, mutta ei, mistään ei löytynyt merkkiäkään paletin ostamisesta.. 

Hyväksyin tappioni, hellitin vihastani ja koin koko sekoilun olevan osa suurempaa johdatusta, sillä bongasin muutama viikko sitten juhlakauden kokoelmassa julkaistun MegaPRO -paletin. Se on yksinkertaisesti monipuolisin ja herkullisimman näköinen paletti pariin vuoteen - siis minun mielestäni. 

Kaiken muun ihanuuden lisäksi tämän 32 sävyn paletin hinta oli 59 dollaria, eli alle 50€!

Äh ja niin, sitten ne ikävämmät uutiset. Paletit näyttävät olevan toistaiseksi täysin loppuunmyytyjä....

 

Paletti tuli myyntiin Loracin verkkosivuilla ja Amazonin kaupassa tiistaina 7.10. ja päivitin sivua aamupäivästä asti noin 10 minuutin välein iltapäivään asti, koska tarkempaa kellonaikaa ei jenkkilän päästä irronnut. Illalla se vihdoin ilmestyi, ensin sarjan kauppaan ja noin tuntia myöhemmin Amazonin puolelle. Olin alustavasti ajatellut vain MegaPROn ostamista, mutta jotenkin siinä töistä hullaantuneena klikkasin myös peruspaletit ostoskoriin...... Ja pikapostituksen.... :B

Naurettavat kaksi päivää myöhemmin paletit saapuivat hyppysiini ja olen edelleen hieman hämmentynyt koko tapahtuman vaivattomuudesta. Kaltaisekseni kosmetiikkafriikiksi olen todella harvoin juossut minkään uutuuspaletin tai muun lanseerauksen perässä. Jokin tässä vain kolahti!

Tänään ajattelin esitellä vain tämän uuden MegaPRO:n, mutta tulevina viikkoina (tai jopa päivinä) keskityn myös alati saatavilla olevien PRO 1 & 2 esittelyyn. 

 

32 sävyä yhdessä paletissa on paljon, varsinkin kun jokainen väri on vielä inhimillisen kokoinen! Seassa on muutama hassu perussävy, kuten musta, valkoinen, kerma ja tumma ruskea, mutta muuten värit ovat sarjan sisällä uniikkeja. Ja ihania.

Eri koostumuksia löytyy mattaisesta ja kevyestä helmiäisestä vahvoihin metalleihin asti ja sama kirjo löytyy myös väreistä. Periaatteessa jako on mallia 16 mattaa, 16 shimmeriä.

Paletissa värit näyttävät aina täydellisiltä, mutta entäs iholla? Swatchasin muutaman suosikkisävyni, mutta jos tarkemmat swatchaukset kiinnostavat, suosittelen klikkaamaan esim. Temptalian puolelle.

 

Apricot, Maroon, Granite, Indigo, Deep Teal

 

Cashmere, Khaki, Stone, Dusty Plum, Mulberry

Vaaleimmat mattasävyt ovat ilman pohjustusta melko jauhoisia, mutta pidän näiden värien koostumuksesta, koska se poikkeaa muista omistamistani täysin.  

Väriä irtoaa reilusti ilman kovaa työstöä, mutta se tarkoittaa myös suurempaa mahdollisuutta varisemiseen. Reilusti glitteriset sävyt ja mattapintaiset tummat värit ovat aina suurin riski, mutta vanhaa kunnon "silmät ennen kaikkea" -sääntöä noudattamalla ongelmia ei muodostu!

Tarvitsen muutaman lisätestin muodostaakseni lopullisen mielipiteeni sarjan luomiväreistä, mutta toistaiseksi ajatukseni ovat melkoisen positiiviset.

Sitten taas suosikkihetkeeni, eli meikkilookkien fiilistelyyn. Yritin käyttää paletin rajumpia sävyjä, koska neutraaleja meikkejä on viime viikkoina nähty aivan tarpeeksi - vai onko sittenkään?

Melko törkeän näköinen miksaus muuten tuo lämpimän nude huulikiilto näiden silmien kanssa :D

 

Bongasiko kukaan muu MegaPRO:ta ennen sen julkaisua? 

p.s. Jos MegaPRO:ta tulee myyntiin lisää, kerron ^_^

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal

Tästä se nyt sitten virallisesti alkaa. Kuukauden mittainen testijakso, jonka aikana levitän kasvoilleni täysin tavallisesta rutiinistani poikkeavia tuotteita. Oikeasti olen käyttänyt Skin Perfection -tuotteita jo tässä vaiheessa reilun viikon verran, että osaan kertoa teille hieman enemmän niiden vaikutuksista käytännössä. 

Olen oikeastaan aika innoissani, koska minua todella kiinnostaa, voiko näin edullisella sarjalla saada ihossa aikaan näkyviä muutoksia! Olen kuullut, nähnyt ja lukenut ulkomaisten kollegoideni positiivisia kokemuksia, jotka alun alkaen saivat minut silmäilemään sarjan suuntaan. Viimeinen tikki kuitenkin vaatii pohjustukseksi lyhyen rakkaustarinan menneisyydestä.

Muistan, miten innoissani olin, kun Lancôme lanseerasi joitakin vuosia sitten Visionnaire-seeruminsa (ehkä 2010 tai 2011?), jonka hehkutettu ainesosa LR 2412 -molekyyli oli jotakuinkin koko brändin isoin juttu usean vuoden ajan. Ostin ja käytin Visionnairea huimat kolme pulloa, ennen kuin hurahdin taas johonkin muuhun ja kas, nyt samaista molekyylia on lisätty tähän päivittäiskosmetiikan sarjaan.

Teoriassa tämä tuotelinja on siis edullinen versio vanhasta suosikkituotteestani.

 

Tuotteissa käytetty LR 2412 molekyyli on aktiiviaine, joka toimii iholla vähän samaan tapaan kuin retinolit, mutta ilman niiden aiheuttamaa ärsytystä. Molekyyli kiihdyttää ihon uusiutumista, paksuntaa ja tasoittaa epidermistä ja pehmittää samalla ihon pintaa. 

Tämän kauneusmolekyylin kaveriksi on lisätty vielä Perline-P -kasviyhdistettä, jonka sisältämää oligosakkaridiuutetta on tutkimuksissa pidetty selkeänä haastajana retinoleille ihon kollageenituotannon parantamisessa. Perline-P sisältää myös puunkuoriuutetta, joka rauhoittaa ihon punoitusta ja ärsytystä ja tämä kyseinen ainesosa käy samalla voimalla myös pienten ikääntymisen merkkien kimppuun.

Käytännössä kaikki tuotteiden aktiiviaineet pelaavat samaan pussiin, ihon koostumuksen parantamiseen ja ensimmäisten ikääntymisen merkkien korjaamiseen - yay!

Koska kaikki tuotteet ovat alle 15€ hintaisia, olisi täysin absurdia olettaa, että koko ainesosalista olisi samanlaista silmäniloa, kuin nämä lippulaiva-ainesosat. Tämän testin ideana onkin nimenomaan kokeilla, voiko tehokkaiden aktiiviaineiden pakkaaminen kustannustehokkaampaan pakettiin toimia?

 

Tänään tahdon pureutua toistaiseksi omaan suosikkituotteeseeni, Anti-tiredness Instant Beautifieriin. Melkoisen nimihirviön taakse piiloutuu ihon sävyä kevyesti tasoittava, hoitovoiteen ja sävyttävän päivävoiteen sekoitus, joka sopii mainiosti kevyen päivämeikin pohjalle. 

Tuubista valkoisena puristettava voide on neutraalin ja kevyen parfyymisen tuoksuista ja muuttuu iholle levitettäessä nopeasti hyvin ohueksi ja miellyttävän luistavaksi.

Jos olette joskus kokeilleet L'Oréalin Nude Magique CC-voiteita, kuvitelkaa niistä hyvin kevyt, kosteuttavampi ja läpikuultava versio!

 

Voiteessa on pieniä mikrohelmiä, joiden hajotessa iholle leviää kevyt sävy, jonka tummuutta voi kontrolloida hieman voiteen määrää ja levitystapaa muuttamalla. Kevyesti kellertävä sävy sulautuu kauniisti ihoon ja tasoittaa sen sävyä, aivan kuten lupaakin. 

 

Koska ihoni kunto on ollut viime kuukaudet hieman kyseenalainen, olen valinnut kasvoilleni useammin reilusti peittävän meikkipohjan. Muutamana laiskana päivänä kuitenkin lähdin kaupungille pelkkä Instant Beautifier naamallani ja huomasin kaipaavani lisäpeittoa vain parin akuutin epäpuhtauden kohdalle. 

Uusin rutiinini on aamulla levittää iholle ensin seerumi, jonka annan imeytyä aamiaisen ajan. Sen jälkeen levitän kevyen kerroksen IB:tä, joka saa niin ikään imeytyä kevyen silmämeikin levittämisen ajan.

Ihon pinnan kuivuttua hieman, levitän T-alueelle ohuen meikkivoiteen ja puuterin. Lopputulos on luonnollinen ja hehkuva ja olen sen ansiosta jaksanut katsoa itseäni peilistä myös vapaapäivinä! 

 

Näin viikon tehomakustelun jälkeen olen koko sarjasta yllättävän vaikuttunut. Ensin huomasin epäileväni aivan kaikkea ja levittäväni tuotteet kasvoilleni todella kriittisenä. Pahimmat epäpuhtaudet ovat kuitenkin rauhoittumaan päin, eikä uusia ole ilmestynyt yhtä ärhäkkään tahtiin, kuin ennen. Toivottavasti tulokset jatkuvat saman suuntaisina myös seuraavan viikon.

 

Mutta hei, se minusta, mitäköhän tiimiläisilleni kuuluu?? Kampanjan sivut ovat auenneet ja minä läväytin samoin tein kaikki omat tiimiläiseni seurannan alaisiksi ja kävin selailemassa jo nyt ilmestyneitä postauksia.

En tosiaan osannut odottaa, että sivusta tulisi noin hauska ja interaktiivinen - olen todella innoissani siitä, että pääsen näin kädestä pitäen seuraamaan ja kommentoimaan valitsemieni testaajien koitoksia!

Juuri kun sitä vähiten odotatte, hirmuhallitsija Sarvas tulee kommentoimaan postauksianne typerin kissavideo-linkein :D

Nyt painun iltapesun ja rasvailujen kautta nukkumaan, ensi viikolla taas uusia fiiliksiä ja hieman tarkempi katsaus siihen, mitä kaksi viikkoa Skin Perfectin kanssa on iholleni tehnyt.

Share
Ladataan...

Pages