Ladataan...
Saara Sarvas

Mä olen seerumifanaatikko. Seerumit ovat mun mielestä parhaista parhain asia ihonhoidossa. Ne ovat kuin ihon oma superfood, tehoaineista tiivistetty superliuos joka tarpeen mukaan kosteuttaa, ravitsee, kirkastaa ja hellii ihoa syvemmältä ja tehokkaammin, kuin tavalliset voiteet tai naamiot. Parhaimmillaan seerumit voivat muuttaa ihon luonteen täysin, kunhan valitset oikeat tuotteet!

Tänään esittelen teille kaksi suosikkiseerumiani, jotka ovat keskenään todella erilaisia. Molemmat ovat luonnonkosmetiikkaa, johon olen omissa ihonhoidollisissa asioissani melko vahvasti kallellaan.

 

Nämä kaksi tuotetta ovat loistavia minun rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle sekaiholleni. Kummatkin seerumit kosteuttavat ihoa, toinen öljyjen ja toinen hyaluronihapon voimalla.

 

1. Patyka Biokaliftin Night Repair Serum

Mun ykköstuote. Mun kauneudenhoitoni pyhä graalin malja. Ihanin seerumi ikinä. Hieman hirvittävän hintainen, mutta tämäkin on niitä tuotteita, joita ostan omilla rahoillani lisää :D Ensimmäisen pulloni sain Joliesta testiin ja samasta paikasta olen hakenut myös täydennystä. Night Repair Serum on osa Patykan hoitavampaa "aikuisemman ihon" Biokaliftin-sarjaa. Aina välillä erkaannun tästä tuotteesta, kun alan testata jotain muuta, mutta aion palata taas suurimman rakkauteni luokse kesälomani aikana. 

Stressin ja epäsäännöllisen elämän turmelema ihoni huutaa tätä koko parin neliömetrin pintansa edestä.

Öljyseerumi on sekoitus mm. ruusunmarjaöljyä, seesamiöljyä, vehnänalkioöljyä ja erilaisia eteerisiä öljyjä, joista sekoittuu huumaava tuoksu. 

Paras osa tätä tuotetta onkin ehkä ihoni positiivisen reaktion jälkeen sen ylellisyys. Rakastan öljyjen sekoituksen tuoksua ja sitä pehmeää tunnetta joka iholle sen levittämisen jälkeen jää. Oma ihoni ei jälleen kerran kaipaa tämän tuotteen päälle mitään erillistä voidetta, enkä usko että kovin moni muukaan kokee sellaista tarpeelliseksi.

 

Ruusunmarjaöljy voi aiheuttaa joillekin epäpuhtauksiin taipuvaisille uusia näppyjä, mutta omalla ihollani seerumi toimii lähes päinvastaisesti. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaan selkeää pehmentymistä ja muutamassa päivässä iho rauhoittuu ja sen kosteustasapaino paranee. Tätä kirjoittaessani podin entistä enemmän, miksi aina kokeilen jotain muuta paria viikkoa pidempään..... :D

Öljy on pakattu valonpitävään pumppupulloon, eli se ei pääse pilaantumaan helposti. Yksi pumppaus riittää omille kasvoilleni hyvin, mutta jos ihoni tuntuu oikein kuivalta, otan varmuuden vuoksi 1,5. Tällä tyylillä yksi purkki kestää noin 2kk.

Pieni varoituksen sana tähän loppuun lienee tarpeellinen... Tiedän ainakin yhden pienen delfiinin, joka jäi totaalisesti koukkuun yhdestä kokeilusta ;)

 

2. Mia Höytö Lumous

Yllättävää kyllä, toinen suosikkini on aivan erilainen kuin muut koskaan käyttämäni seerumit. Liukas ja vaahtoava koostumus humahtaa ihoon lähes sekunneissa ja talviaikaan kaipaisin tämän päälle ehkä vielä toisen kosteusvoiteen. Koska olen näpyttänyt aiheesta jo kerran melko tyhjentävästi, lainaan itseäni törkeästi:

Useat luonnonkosmetiikkaseerumit ovat selkeästi öljyisiä. Lumous on ihan erilainen. Ihoa ravitsevan ja kosteuttavan seerumin liukas ja geelimäinen koostumus muistuttavat enemmän jotain selektiivisen merkin uutuus-innovaatiota täynnä silikoniliukasteita, mutta kasvoille taputellessa se imeytyy lähes silmänräpäyksessä! 

Mystistä. 

Iho tuntuu mukavan napakalta ja ehkä hieman viileältäkin? Todella koukuttava kokemus! 

Vaikka tuote vaikuttaa todella kevyeltä, se riittää itselleni mainiosti kosteutukseen. Supernopeasti imeytyvä seerumi on kyllä mahtava juttu myös kaikkien seerumin päälle kosteusvoidetta levittävän kannalta. Tuotetta suositellaan erityisestikuivalle ja pintakuivalle iholle, ja se sopii antioksidanttisuutensa puolesta mainiosti myös ikääntyneen ihon hoitoon. 

Koko arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

 

Lumous näyttää oikein säihkyvän jotain maagista voimaa :D

Mitkä teidän suosikkiseeruminne ovat?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Iho
Saara Sarvas

 

Muistattekos vielä nämä keväiset ihanuudet? Jos et, tästä postauksesta löytyy selitys. Mä nimittäin muistan koska niiden takana olleet työpäivät olivat ehkä elämäni rankimmat. HUH huh. Maalauspartnerini Riina Laine meni vajaa kuukausi sitten bodypaintingin MM-kultaa!!!! Pitää kysyä Riinalta, josko saisin haastatella hänestä pienen kisareportaasin kuvineen - voittotyö oli huikea.. 

Tässä projektissa oranssi ja violetti työ ovat minun, ja vaaleanpuna-vihreä ja mustavalkoinen Riinan.

Kun törmäsin näihin kulissien takaisiin kuviin tuli välittömästi pakottava tarve julkaista ne teidänkin nähtäväksenne. Taustatietona kerrottakoon, että näiden kuvausten aikana maalattiin yli 20h ja nukuttiin alle 4. This is the life... :D

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Arvontatuotteet saatu testiin maahantuojalta

Toinen kesäarvonta räsähtää käyntiin tässä näin ja nyt ja PAM! Kynsituotteita ei ole ollut arvontapotissa piitkään aikaan, joten olin äärimmäisen ilahtunut, kun CandyShop tarjosi näitä luksuslakkoja palkinnoksi ^_^

Rococon lakoista olen kirjoittanut aiemmin täällä ja brändi on pysynyt tuon ensifiiliksen jälkeen voimissaan oikein mainiosti. Kuvailisin Rococon lakkavalikoimaa harkituksi kokoelmaksi sopivan murrettuja ja erikoisia sävyjä. Värit ovat selkeitä ja viimeiseen asti mietittyjä, joten ne toimivat erittäin hyvin ihan sellaisenaan. Älyttömintä lakoissa on niiden kiilto ja pinta ilman päälyslakkaa.

Vain viisi vuotta vanha brändi on kynsiguru-sisarusten Ange ja Vernice Walkerin käsialaa ja tuotteet eivät luonnollisestikaan sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaatteja.

Tällä kertaa esittelyssä ja samaan syssyyn arvonnassa on neljä sinisävyistä kesälakkaa!

 

Denim Blues Collection on saanut inspiraationsa eri sävyisistä farkuista ja ne ovat laadultaan ammattitasoa. Kuvassa vasemmalta oikealle Indie, Jean Jeanie, Boyfriend ja Flossy, joka toimii erityisen hyvin päälyslakkana toisen lakan päällä. 

Tämä on kuitenkin kokoelma, joka ei pääse oikeuksiinsa pulloissa, joten tein kerrankin sen mahdottoman, swatchasin kaikki ihan ajan kanssa ;)

 

Indie-hololakka. Peittävä yhdellä ainoalla kerroksella, eikä mitään päälyslakkaa! Käsittämätön sävy luonnossa ja sairaan hieno pinta.

 

 

Jean Jeanie joka peitti myös loistavasti 2 kerroksella, vaikka ensimmäisen kerroksen jälkeen epäilytti. Myös tässä lakassa on kevyt holoefekti. Ei päälyslakkaa.

 

 

Kaksi kerrosta Boyfriendia. Pohdin kovasti kumpi on suosikkini, tämä vai Indie..Lakan päälle ei ole levitetty päälyslakkaa, ja lopputulos on tällöin tuollainen himmeä matta-creme.

 

Jean Jeanie jonka päällä yksi kerros Flossya. Harvemmin tykkään näistä helmiäisistä, mutta Flossy on kyllä kivan näköinen!

Lakat levittyvät loistavasti ja ne kaikki peittäväy täydellisesti jo kahdella kerroksella, Indie jopa yhdellä - laatua. Kuivumisaika on ainakin näin kesäaikaan lyhyt ja kulutuksen kesto hyvä. Fiilikseni Rococon laadusta on kokeilukerta toisensa jälkeen positiivinen.

CandyShopin nettisivua tutkaillessani bongasin jännästi pari muutakin sävyä, jollaiset puuttuvat kokoelmistani kokonaan..... Mutta sitten taas hauskaan osuuteen, eli arvontaan!

 

Tästä toisesta kesäarvonnasta voit siis voittaa itsellesi kaikki neljä farkkulakkaa suoraan kotiin postitettuina! Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä Rococon sävyistä on suosikkisi. Muistathan jättää kommentin perään myös sähköpostiosoitteesi (muutenkin kuin sille tarkoitettuun kenttään), jotta saamme sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle! :)
 

Kilpailuaikaa on 27.7.2014 klo 22:00 asti!

 

p.s. Muistattehan, että CandyShopissa on heinäkuun loppuun asti -10% alennus kaikesta koodilla "saarasarvas" ^_^

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Uuu-uu-uuuuu! Rakkauteni edullisia ja hauskoja markettilakkoja kohtaan ei ole hiipunut, vaikka lakkaankin kynteni tällä hetkellä mieluiten geeli- ja indielakoilla. L'Oréal Color Riche -kynsilakkalinjaan on jo parin vuoden ajan lanseerattu näitä hauskoja päälyslakkoja, eikä tämän kesän Confetti-kokoelma petä vieläkään! 

 

Viisi erilaista matta- ja helmiäisglitterlakkaa ovat sekoitus klassikkovärejä ja hempeitä kesävärejä. Nämä lakat toimivat erittäin hyvin niin jelly sandwich -manissa, kuin pelkkänä yhden kerroksen koristeenakin. Ja hei, voihan näitä tietysti sekoittaa myös keskenään vielä värikkäämmän lopputuloksen miellyttäessä silmää.

Takuuvarma hitti myös nuorempien käyttäjien kynsillä, vink vink vaan ;)

 

Pullojen hinta on 5,50€ / kpl, kovin paljoa näitä metsästäessä ei siis köyhdy! :)

 

p.s. Eikö muuten ole aika ihanan sävyinen lakka tuossa confettien alla? Mistäköhän sellaisen voisi saada itselleen? Parasta ehkä piipahtaa tässä blogissa myös huomenna ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Muistatteko, kun harmittelin tässä tatuointipostauksessa kuvia, jotka katosivat kuin tuhka tuuleen? MÄÄ LÖYSIN NE, MÄÄ LÖYSIN NE! Tykkään tatuoinnistani päivä päivältä enemmän, joten ajattelin jakaa teidän kanssanne hieman lisää kuvia siltä päivältä, kun sain tämän reittäni koristavan söpöysmerkin ;)

Tekijänä edelleen Tampereen Putka Tattoon Jessica!

Vanhasta postauksesta löytyy enemmän tarinaa kuvan ja koko muun homman takana, tämä olkoon vain tällainen fiilistely.

 

All the colors....

Näitä seiniä katsellessa bongasi niiiiin paljon lisäideoita, että alkoi hieman hirvittää, miten täyteen kuvia itseni joskus vielä tikkaan :D Se fiilis tosin rauhottui hyvin nopeasti - yllättävää kyllä.

Taitaa vähän jännittää :B

 

Toista vaakakuppia jiirattiin vielä tämän jälkeen hieman pystympään - tässä se näyttää vielä hieman heilahtaneelta kiitos jalan muotojen :D 

 

Kaikki hyvä alkaa ääriviivoista! Ei, tuo ei kyllä nyt pidä millään tapaa paikkaansa... :D Tai siis pitää, mutta aika lavealla merkityksellä.

 

Mustavalkoiset osuudet valmiina - yllättävän nopeasti ja kivuttomasti. Seuraavaksi valikoitiin käytettävät värit ja mä köllähdin takaisin kyljelleni.

 

Hän niin keskittyy siellä... Vai poseeraako se kuvaa varten?! Mä näytän aina täydeltä toopelta ja sairaalloisen huolestuneelta, kun keskityn :D

 

 

Siinä se sitten on. Vai onko? Ei, pistetään vielä vähän lisää väriä! 

 

No nyt! Tosiiin.. Katsotaanpa valmista kuvaa mieluummin vähän kauempaa.. Ihoni  taitaa olla sitä sakkia, joka reagoi melko vahvasti traumaattisiin tapahtumiin :D Kiinnostaisi kyllä tatuoida muita kohtia kropasta ihan vaan testimielessä. Mikäköhän on pahiten turpoava alue? Natan kämmenselkä oli kyllä muistaakseni aikamoinen....

 

Joo, tämä on parempi etäisyys! Ihossa edelleen kiinni siirtokuvien väriä, joka haalistui parantumisprosessin aikana pois.

Yksi asia oli muuten myös varma: Roskakorin sisältö oli oikean värinen ja mätsäsi päivän teemaan. Mä en ole White, vaan Cotton Candy Trash :D

Tatskakuume ei yllättävää kyllä ole ottanut minua valtaansa oikeastaan laisinkaan.. Vasta näitä kuvia katsellessa tuli sellainen fiilis, että

Parin viikon sisällä muuten julkaisen postauksen siitä, miten tämänkin leiman saa tarvittaessa piiloon - stay tuned! Sitä odotellessa meikäläinen lähtee lomalle.

Palaan blogin ääreen 5.8.2014, eli siihen asti kommentteihin vastaaminen on täysin jäissä!

Postauksia kuitenkin tippuu myös lomani ajan normaaliin vauhtiin :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Ja näin, pääsemme tämän pitkän ja loistokkaan hiuskatastrofiviikon päättävään postaukseen. Tässä jutussa esittelen teille muutaman tuotteen ja niksin, joiden voimia ajattelin testata tässä mainiosti alkaneessa kasvatusoperaatiossa. Pistetään myös merkille, että teen välietappipostauksen viimeistään 3kk päästä!

 

1. Kaikki hyvä lähtee sisältä

Iho, hiukset, kynnet ja jopa silmämme.. Kaikki ne kuvastavat ja kertovat siitä, mitä kroppamme sisällä tapahtuu. Senpä takia mä napsin päivittäin Solgarin vahvaa biotiinilisää, jonka olen tilnnut iHerbistä. Biotiini on yksi B-vitamiineista ja se on välttämätön osa aineenvaihduntaamme. Sen on huomattu lisäävän kynsien ja hiusten keratiininmuodostusta ja vaikutus näkyy noin kolmessa kuukaudessa. Biotiinin kaverina syön tietysti myös muut ravintolisäni, kuten sinkin ja hyviä rasvahappoja. 

Sisäisesti nautittujen ravintolisien vaikutus alkaa hiusten kohdalla näkyä vasta uusissa kasvavissa hiuksissa. Tämä on kuitenkin se osa suunnitelmaani, joka tähtää parempaan tulevaisuuteen.

 

2. Hellä kosketus parantaa kaiken

Alkuviikostahan minä sen jo paljastin, kohtelen hiuksiani mekaanisen käsittelyn suhteen kuin kukkaa kämmenellä <3 Pakollisten lämpökäsittelyjen kohdalla aion myös suihkia hiuksiin lisälämpösuojaa, joka tosin löytyy myös lähes kaikista hiusöljyistäni ja muista hoitotuotteista. Muistakaahan muuten osallistua TT-arvontaan joka on auki vielä pari päivää!

 

3. Tehokkaat tuotteet korjaavat jo syntyneitä vahinkoja

Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt, että ainakin aloitan hiusten hoitoprosessin käyttämällä Rahuan shampoota ja hoitoainetta, jotka sain Candy Shopista. Pikakelauksella kerron, että Rahua on Ecuadorista peräisin olevan Fabian Lliguinin kehittämä brändi. Fabian on syntyjään Quechua-intiaani ja kyseisen heimon naisten hiukset ovat ilmeisesti näkemisen arvoisia. En epäile hetkeäkään etteikö ecuadorilaisperimällä olisi osansa pelissä, mutta Lliguini uskoo salaisuuden piilevän ungurahua-puusta kerättävissä pähkinöistä.

Pähkinöistä valmistetaan öljyä, joka on sekä heimon naisten että Rahuan salaisuus.. Tai ei kai se mikään salaisuus ole, kun tieto löytyy internetistä asti :D

Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, mutteivät sertifioitua luonnonkosmetiikkaa kuitenkaan.  Tuotteet ovat nyt olleet käytössäni viikon verran, mutta palaan tarkempaan analyysiin ja esittelyyn heti, kun saan paremman tuntuman. Toistaiseksi olen ollut... Tajuttoman ja jopa naurettavan innoissani.

Siisteintä on, että hoitoainetta voi levittää hiuksiin myös jätettäväksi hoitoaineeksi. Rahua-öljy, tee taikasi hyvin.

 

Jos joku kiinnostui aiheesta jo nyt, vinkkaan että tuotesarjaa myydään tällä hetkellä vain Candy Shopissa ja sen verkkokaupassa, mihin tämän blogin lukijoilla on heinäkuun loppuun asti -10% alekoodi! Taidan tehdä vielä oman postauksensa muista tuotteista, joita kyseisestä verkkokaupasta kannattaa pohtia lomarahojen tuhoksi, mutta niitä odotellessa siiiiis:

Heinäkuun loppuun asti koodilla: "saarasarvas" saatte kaikista Candy Shop -tilauksistanne -10% alennuksen!

 

p.s. Katsotaan kuinka hiusten kasvatusoperaatiossa käy.. Onko äiti oikeassa ja kyllästyn hommaan parissa kuukaudessa? Toivottavasti en, koska silloin tiedossa on ilmaista sushia ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Jatketaanpa vielä yhden postauksen ajan tätä hiusteemaa, koska *drumroll*.... Olen palannut juurilleni! Tällä kertaa kyseessä eivät kyllä olleet kotipihan puun juuret, vaan hiusteni juuret ja niiden alkuperäinen väri. Varsinkin vakiokommentaattori, mystinen ja tuntematon Tuula-Äippä on lukuisia kertoja vaatinut allekirjoittanutta palaamaan luonnolliseen hiusväriinsä. Painostus ja väsytystaistelu on pitkäveteinen, mutta ilmeisen toimiva taktiikka sillä minä, Saara Unicornsister Sarvas, olen värjännyt hiukseni luonnollisen värisiksi

Viime viikonloppuna levitin pelonsekaisesti hiuksiini omaa, tyvestä kasvavaa väriäni imitoivan värin, joka päätäni nyt koristaa. En levittänyt väriä laisinkaan jo melko pitkäksi kasvaneeseen tyvikasvuun, jotta voisin tarpeen mukaan taittaa latvan sävyä vielä oikeaan suuntaan. Hiusteni tyvessä on siis edelleen noin 4cm omaa luonnollista väriäni, jonka päälle en levittänyt uutta väriä laisinkaan. Näin pystyn tarkemmin seuraamaan kasvuprosessia ja värin muutoksia. Latvan väri tulee varmasti haalistumaan jonkin verran, mutta tästä lähtien aion ylläpitää sitä erilaisilla suoraväreillä.

Onko joku muuten yllättynyt siitä, kuinka tummat omat hiukseni ovat? Mä ainakin olen :D

Lopputulos on huokoisimman latvan alueella noin puoli astetta turhan tumma, mutta luotan että se haalistuu kesäloman aikana täydelliseksi! 

 

Napsaisin myös hiusten latvoista vajaan 10cm verran kuollutta hiusta ja palasin pitkähköön polkkaan, joka tuli tutuksi jo viime kesänä - ainoastaan turkoosina. Myönnän, että toivoisin hiusteni mieluummin olevan turkoosit.... :D Tällä hetkellä hiusten kunto ja ihmiskoe menevät kuitenkin etusijalle ja seuraavaksi jäädäänkin odottamaan sitä, kuinka kauan jaksan kasvatusoperaatiota jatkaa. 

Vedonlyönnin voi pistää käyntiin kommenttiboksissa! Lähimmäksi arvannut voittaa yllätyspalkinnon, mutta voittaja selviää vasta, kun :D

Olo oli ensimmäistä kertaa peiliin katsoessa kauhistunut... Mikä ihmeen harmaavarpunen sateenkaarenhohtoisesta yksisarvisesta onkaan tullut?! Paniikkitila alkoi vähentyä, kun sain kasvoille hieman muutakin väriä kuin univelkaisten silmäpussien heittämät sinertävät varjot.

Nyt olen jo tykästynyt tähän "omaan" väriini. Tumma ja turvallinen väri tarkoittaa nimittäin sitä, että kaiken muun suhteen voi sekoilla aivan villinä! Nyt on aika kaivaa kreiseimmät meikit ja epäsoveliaimmat vaatekerrat kaappien pohjilta ja aloitin sen toiminnan jo viikonloppuna. 

Tässä siis vähän kuvafiilistelyä viime lauantailta, jonka vietin yksien parhaiden ystävieni kanssa.

 

Hiuskatastrofini herätti huomattavan paljon keskustelua, joten aion tehdä teille vielä yhden postauksen lopullisesta sotasuunnitelmastani - ehkä joku muukin saa ideoita ja inspiraatiota omaan kasvatusprojektiinsa :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Te varmasti tiedätte, että mä olen jo piiiiiiiitkän linjan Tangle Teezer -fani. Jos tämä tieto on mennyt ohi, niin voin esitellä teille likaisen ja piilotellun TT-historiikkini:

Vasemmalla ensimmäinen, vuonna 2011 Maj:lta saamani TT, ja sen vieressä vuonna 2012 perheeseen ostettu sininen möllykkä. Molemmat ovat vielä ihan toimivia muttaa... Aika etovan näköisiä, vaikka edellisestä kimppakylvystä on aikaa vain tovi.. Saatoin heittää molemmat muovijätteen sekaan kuvauksen jälkeen juhlallisin hautaijaismenoin :B

 

Tässä postauksessa esittelen tuoreemmat tulokkaat, joita onkin vähän isompi liuta. Olisivatpa Tangle Teezeritkin kuin kaneja - näiden jälkeläisiä nimittäin jakaisin mieluusti kaikille tutuille ja tuntemattomillekin. 

Tanlge Teezerit ovat melko varmasti jo kaikille tuttu juttu, mutta kerrataan niiden mainiot ominaisuudet vielä kerran:

  • Joustavat harjakset antavat periksi ennen kuin repivät hiuksia katki
  • Sileä muovi ei tartu hiuksen pintaan vaan liukuu suoraan läpi
  • Piikit hierovat ja stimuloivat päänahkaa
  • Erilaiset naamiot ja hoitoaineet saa levitettyä tasaisesti hiusten latvoihin
  • Myös märkien hiusten harjaaminen on helppoa ja vaaratonta - kunhan hiuksissa ei enää tässä vaiheessa ole takkuja!

Hyvät ominaisuudet toimivat myös käytännössä ja sen takia mä olen ollut tyytyväinen käyttäjä jo neljättä vuotta. Uusia värivaihtoehtoja ilmestyy aika ajoin ja tämän kesän uutuudet iskivät suoraan mun sydämeeni:

My Little Ponyn ja pastellivesimelonin väriset harjat - TÄNNEHETI!!

 


Tangle Teezereiden kaverina olen käyttänyt myös vuosien ajan näitä näppäriä kapistuksia, eli puhelinjohtoponnareita! Invisibobblet ovat vain yksi monista tällä hetkellä tarjolla olevista puhelinjohtoponnareista, mutta itseäni miellyttää niiden ohuehko rakenne ja väriskaala. 

Sanottakoon myös tässä välissä, että yhden paketin invisibobblet napsahtivat kaikki noin kahden viikon jälkeen poikki - mutta kyse oli siis yhdestä ja samasta pakkauksesta otetuista ponnareista, eli niissä lienee ollut jokin valmistusvirhe. 

 

 

Ainoa käyttäjäryhmä, jolta olen kuullut huonoja kokemuksia, ovat todella kiharahiuksiset ihmiset. Ehkä kiharaiset johdot ja ponnari eivät mene yksiin :P 

Puhelinjohtoponnareita ylistävän postaukseni voit lukea tästä, mutta kerrataan parhaat palat myös tähän juttuun:

  • Ponnarin liukas pinta ei takerru hiuksiin
  • Kiinni sidottaessa ponnarin paine jakautuu tasaisemmin, eikä se nirhaa hiuksia katki
  • Erilaiset nutturat saa sidottua tuuheamman näköiseksi pienemmällä vaivalla
  • Ponnarit pysyvät päässä löystymättä tuntikausia

 

Mä en osaa itse enää kuvitella elämää ilman TT:tä, mutta parasta on se, että homma on kehittynyt taas eteenpäin! Uusin lanseeraus harjaperheeseen on Aqua Splash -harja, joka on malliltaan putki. Tässä harjassa ei siis ole mitään koloja tai onttoa sisusta, jonne suihkuvesi voisi jäädä muhimaan, vaan vesi solahtaa suihkun mukana suoraan sen lävitse.

Aqua Splashin harjakset ovat myös aavistuksen jämäkämmät kuin tavallisen Teezerin, joten hiusten suihkussa setviminen käy sillä alta aikayksikön. 

Olen viimeisen kolmen vuoden ajan levittänyt hoitoaineen hiusteni latvoihin joka ikinen kerta TT-harjalla, enkä enää osaa kuvitella millaista sohlausta se olisi ilman piikikästä ystävääni - varsikin nyt, kun hiusteni latvat ovat krhm.. No, kyllähän te sen eilen näitte. Mä en halua miettiä, miten paljon hiukset olisivat katkeilleet tavallisten harjojen ja ponnareiden kanssa......

 


Koton Aqua Splash majailee aina kylpyhuoneessa shampoopullojen vieressä, ja lomamatkoilla hoidan harjaamisen joko kassiin heitetyllä Salon Elitellä, tai tällä laukusta löytyvällä matkaversiolla.

 


Matkaharjan pehmeitä harjaksia suojaa kätevä "korkki", joka painetaan kiinni harjaan, kun sitä ei enää käytetä.Mutta hei, nyt seuraa postauksen paras osuus, sillä neljällä teistä on mahdollisuus voittaa itsellenne valitsemanne Tangle Teezer (vaikka kesäväreissä ;)), sekä invisibobbleja! Arvonta on käynnissä ensi sunnuntaihin 20.07.2014 klo 23:00 asti.

Kerro kommenttiosiossa, missä törmästi Tangle Teezereihin ensimmäisen kerran, niin olet mukana arvonnassa. 

Muistathan jättää kommenttisi perään myös sähköpostiosoitteesi, että saamme sinut varmasti kiinni, jos voitto osuu kohdalle :)

p.s. Tämä on ensimmäinen kolmesta viikottaisesta kesäarvonnasta, joiden voittajat selviävät elokuun alussa, kun palaan lomaltani! Lomani aikana (tästä perjantaista alkaen) en ole kommenttien tai sähköpostin äärellä laisinkaan. Postauksia kuitenkin tippuu tuttuun tahtiin, eli palataan muihin asioihin sitten alkusyksystä ^_^

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Mun päässäni on katastrofi.

Hiuskatastrofi. Katsokaa sitä. Se on...

Paha. 

Vuoteni yksisarvisena oli ihana, mutta jos mietitään, että yksisarviselämä vaati hiusten tyven vaalentamista noin kuukauden - joskus kaden - välein, jolloin väriä levisi pakolla hieman myös aiemmin vaalennettuihin hiuksiin ja sen, että vaalensin hiuksiani sekä yksisarvisprojektin aluksi että sen jälkeen kokonaan ja sen, että hiukseni kasvavat vuodessa reilun 10cm (hiukseni kasvavat hitaahkosti), saadaan lopputulokseksi se, että kaikki on nyt päin helvettiä

Pardon my french :D

Viimeiset viikot ystäväni ovat avoimesti nauraneet ahdingolleni ja kiitän vanhempiani siitä huumorintajusta, jonka kautta olen itse aihetta käsitellyt. Vaikka näytänkin suurimman osan ajasta hieman vinksahtaneelta ja räjähtäneeltä tiedemieheltä, vaikka minun pitäisi olla kauneuden alan ammattilainen, se ei ole niin vakavaa.

 

Aloitin yksisarvisoperaation jälkeen hiusteni kuntoon kauhistuttuani kasvattamaan omaa väriäni takaisin, ja projekti sujuu ihan mallikkaasti. Omat hiukseni ovat oikein kauniin sävyiset ja olen saanut väriä esiin jo useamman sentin verran. On mahdollista, että värjäsin hiusten latvat samaan sävyyn, jota ylläpidän tyveen koskematta parhaani mukaan.

Kun hiusten tyvialueelta kasvaa tervettä, paksuhkoa ja sileää hiusta, voin kertoa kontrastin latva-alueen aivastuksen voimasta katkeavaan, tönkköön ja noh, lopullisella tavalla kuolleeseen hiukseen olevan melkoinen. Hiuksethan ovat aina päänahasta ulos kasvettuaan kuollutta materiaalia, mutta sen kunto ja kosteustasapaino vaihtelee.

Eräs kouluttaja kehotti minua joskus kokeilemaan hiusteni kuntoa upottamalla latvasta leikatun hiuspalan veteen. Jos hiuksessa oli enää minkäänlaista mahdollisuutta, se jäisi kellumaan veden pinnalle ja jos tapaus olisi menetetty niin suortuvat vajoaisivat nopeasti pohjaan... Arvaatte varmasti, miten minulle kävi :D

Ehkä tämä oli vihdoin pieni opetus minulle itselleni siitä, että vaikka olenkin kampaaja, en voi tehdä hiuksillen ihan mitä tahansa.

Kantapään kautta.

 

Otin taannoin hätävarjeluna takaraivolleni ommellut pidennykset taas vaihteen vuoksi pois, enkä peiliin katsoessa taas tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa - onneksi olen pystynyt ainakin toistaiseksi jälkimmäiseen! Pidennyksiä minulla ei ollut taas pariin vuoteen, mutta lettityyli on mielestäni pitkässä juoksussa hellävaraisin vaihtoehto.

Hiusrajojani kiertää tällä hetkellä noin 5cm levyinen katkenneiden hiusten rantu, joka kasvaa viikko viikolta. 

Hoidan hiuksia hellästi, harjaan ne tangle-teezerillä ja solmin varovasti invisibobbleja ja muista puhelinlankaponnareita käyttäen, mutta ammatillisista syistä joudun myös väkertämään niistä yhtä sun toista milloin minkäkin kuumien rautojen kanssa ja silloin latva kärsii - ja katkeaa.

Myös hiuksien pintaan pesun aikana pumpatut silikonit ja öljyt irtoavat maailman tuulissa ja jopa pelkkä hiusten harominen saa niitä katkeamaan. Sanoisinko jopa, että LOL!

Kyse ei siis tällä hetkellä ole siitä, että voisin enää tehdä asialle jotain, vaan hiusten rakenne on niin viimeisilleen kulutettu, että mikä tahansa mekaaninen rasitus, tai vaikka liian pitkä pesuväli ilman hoitosuihketta kuivattaa latvan niin että se on todella altis katkeamiselle.

 

Hiukseni ovat yksinkertaisesti kokeneet liikaa ja liian nuorina ja odotankin nyt jännityksellä, mitä seuraavat kuukaudet minulle ja päälleni tietävät. Taaai no... Instagramin seuraajat tietävätkin jo yhden askeleen, minkä olen aiheen tiimoilta ottanut ;)

Olen myös alkanut popsia uudestaan vahvaa biotiinilisää - jos se vaikka parantaisi entisestään uusien hiusten kuntoa ja kasvunopeutta, että pääsisin jo pian heiluttelemaan hulmuavia uusia hiuksiani. Ehkäpä se tapahtuu jo kahden, tai kolmen vuoden päästä!

Voisin tehdä oman postauksensa hiusten suunnitellusta kasvatusprojektista - tosin pitkien hulmuhiusten sijaan lähinnä kaipaan sitä, että kaikki mun hiukset kasvavat samaan mittaan asti ^_^

 

Joku voisi tässä vaiheessa olla maansa myynyt ja vannoa käyttävänsä peruukkeja, mutta itse nojaan vanhoihin sääntöihin; hius on uusiutuva luonnonvara ja hyvää kannattaa odottaa. Joku voisi myös leikata hiuksensa lyhyiksi, mutta luoja paratkoon, siihen en ryhdy kuin vasta viimeisessä hädässä. Lyhyet hiukset eivät ikinä ole olleet minun juttuni. Mulla ei yksinkertaisesti ole takaraivoa, joten kaikki lyhyet mallit näyttävät hieman kyseenalaisilta.

Kiitos vaan Tuula-Äippä selällään nukuttamisesta vauvana!! ;))

Jääkäämme siis seuraamaan, mitä hiuksille tapahtuu. Myöhemmin viikolla teille on luvassa postaus, josta voitte voittaa muutaman hiustenhoitovälineen, joilla voitte estää ja hillitä vastaavanlaisten katastrofien syntymistä omassa päässänne. Tämä postaus on ja oli siis ennen kaikkea taas kerran muistutus siitä, että vaikka hiukset välillä tippuvat päästä, ei omaisuuden myyminen ja sillan alle muuttaminen välttämättä kannata.

 

Elämä jatkuu ja hiukset kasvaa, se on varma.

Onko teillä takataskussa kikkakolmosia hiusten kasvattamiseen?

Share
Ladataan...

Pages