Ladataan...
Saara Sarvas

Braaaaaiiiinnnnnsssxxxxzzzz....... Ajattelin tällä kertaa tehdä teille hieman nykyaikaisemman zombien, kuin pari vuotta sitten. Tätä tutorialia varten tarvitset:

 • Lateksia
 • Kasvo- tai WC-paperia 
 • Meikkisienen
 • Tekoverta
 • Vaaleaa meikkivoidetta
 • Ruskeaa ja harmaata luomiväriä
 • Piilolinssit, jos siltä tuntuu
   

Yritin taas kerran pitää homman simppelinä ja minulla maskin tekemiseen meni noin 30min. Erona muihin tämän vuoden maskeihin erikoismaskituotteita on käytetty useampia. Lateksia myydään lähes kaikissa naamiaiskaupoissa ja esim. Punanaamion myymä Grimas on mainio paikka sen ostamiseen.

Lateksiallergikot, pysykää kaukana!

Tein tämän tutorialin poikkeuksellisesti yksittäisinä isoina kuvina, että pysytte kärryillä:

Aloita rajaamalla kaikki alueet, joihin haluat tehdä haavoja/mädäntynyttä ihoa. Tuputa alueiden päälle ja 2-5cm niiden ulkopuolelle ohut kerros lateksia ja anna sen kuivua, tai föönaa se kuivaksi. Lateksi on kuivaa, kun se muuttuu läpinäkyväksi.

Lateksia on helpointa käsitellä kaatamalla sitä muutaman ruokalusikallisen erissä esimerkiksi pakastepurkin kannen päälle. Kuivuttuaan tuote on perkeleen vaikeaa irroitaa kankaista ja karvoista. 

 

Kun ensimmäinen lateksikerros kuivuu, irroita paperista ohuita kerroksia, jotka asetat seuraavaksi kuivuneen lateksin päälle. 
 

Lisää varovasti uusi kerros lateksia paperin päälle, joka kastuu ja kuivuu pinnaksi, jonka voi repiä mukavasti irtonaiseksi ihoksi. Lisää paperikerroksia 2-3 ja muista antaa jokaisen kerroksen kuivua rauhassa! Föönaus on erittäin ok.
 

Kun olet saanut ihon peitettyä kunnolla, puuteroi lateksinen alue kevyesti. Puuteri estää lateksia tarttumasta itseensä.

 

Ota käyttöön pinsetit, pienet sakset tai vaikka coctail-tikku, jolla revit lateksiin haluamasi kokoisia reikiä. Työskentele varovasti ja aloita ensin pienistä rei'istä, joita voit suurentaa repimällä lateksia irti ihosta.

 

Puuteroi jokaisen reiän "sisäpuoli", koska edelleen, lateksi tykkää tarttua itseensä..

Suurempien reikien kohdalla voit miettiä, mihin suuntaan tahdot repaleisen ihon roikkuvan. Jos revit jonkun palan liian isoksi tai "reunan yli", ei hätää! Lisää vain ohut kerros lateksia siihen kohtaan, mihin tahdot kiinnittää palan ja paina irronnut osa ihoon, kun lateksi on lähes kuivunut.
 

Levitä seuraavaksi vaaleahko meikkivoide koko kasvoille ja myös lateksiosien päälle. Reunat näkyvät tässä vaiheessa selvästi, mutta SE EI HAITTAA!

 

Puuteroi ihon pohjasävy ja rupea hommiin!

 

Ota tummanruskea mattainen luomiväri ja levitä sitä ympäri kasvoja hyvin hentoisin siveltimenvedoin. Itse käytin apunani skunkkisivellintä, mutta mikä tahansa meikkivoidesivellin tai luomivärisivellin toimii - mitä suurempi sivellin, sitä nopeammin homma on valmis.

 

Syvennä ja sotke ihoa niistä kohdista, joiden kohdalla näet sen tarpeelliseksi. Tämä on fiilisjuttuja - esittämäsi zombie voi olla tuore tapaus, tai liassa ja mudassa ryvettynyt.

Maskeeraa samaan tapaan myös muut näkyvät ihoalueet!!
 

Itse lisäsin tässä vaiheessa toiseen silmään piilolinssin - piilarit voi tietysti lisätä molempiin silmiin niin halutessaan. Seuraavaksi aletaan leikkiä verellä..
 

Käytin tässä maskissa kahta eri sävyistä tekoverta. Toinen oli kirkas ja toinen tumma. Levitin ensin tummempaa verta ohuesti kaikkien avonaisten haavojen sisälle ja riekaleiden sisäpintoihin siveltimellä.

 

Seuraavaksi otin käyttöön hieman karhean meikkisienen ja tuputin kirkkaampaa verta ympäri kasvoja ja lateksiosan rajoja - tässä vaiheessa ne alkavat kadota.

 

Viimeisenä otin uudestaan käyttöön siveltimen ja tumman veren, jolla tummensin haavojen sisäosat verisemmän näköiseksi ja pistelin kasvoille roiskeen näköisiä pisteitä. Meikäläisen maski alkoi olla aika valmis, mutta tahdoin vielä lisätä kuvia varten yhden jutun..

 

Nimittäin silmäveren >:D Todella ikävän tuntuinen, mutta kokonaisuuteen ihan oman mausteensa tuova silmätippamainen tuote siis värjää silmät hetkellisesti mustaksi, punaiseksi tai vaikka siniseksi. Tämä tuote lienee kyllä olevan vain ammattilaisten saatavilla.. Eikä se oikeastaan bilemaskissa toimisi, sillä kukaan ei tahtoisi kävellä tunteja tippojen aiheuttaman tunteen alaisena :B

 

Mutta efekti on mainio ;) Siitä sitten vaan Zombeilemaan! 

 

Brrrraaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnsssssss!!!!!!!!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

No NYT on kuulkaa taas helppoa ja näyttävää maskia luvassa. Itse käytin maskin tekemiseen tietysti Cameleonin vesivärejä, joita saa muuten ostettua vielä tänä lauantaina Töölöstä klo 12-16!! Hätätapauksessa hommaan sopii vaikka huulipuna ja rajauskynät. Ei se ole niin justiinsa ja varsinkin bileisiin suunnatessa meikki rähjääntyy jossain vaiheessa :D Jos päädyt paniikin edessä käyttämään huulipunaa, muista levittää se vasta meikkivoiteen päälle ja puuteroi pilkut hyvin!

Vesiliukoisia kasvomaaleja ei tarvitse niiden kuivumisen jälkeen noteerata juuri mitenkään, mutta kevyt Fix-spray ei tee maalauksille ainakaan mitään huonoa ;)

Tämän tutorialin pilkut voi toteuttaa periaatteessa millä värillä tahansa, mutta oma suositukseni on: 

 • Kalpealle iholle punaisia pilkkuja
 • Ruskettuneelle ja tummalle iholle valkoisia pilkkuja

Musta toimii kaikissa tapauksissa rajausvärinä.

Tämän meikin alkuperäisenä inspiraationa on klassinen Roy Lichtensteinin 60-luvulla tutuksi tekemä sarjakuvatyyli, jossa varsinkin eri ihosävyjä ja niiden tummuuksia merkitään eri kokoisin ja värisin pistein. Muistan, kun kokeilimme joskus kuvataidekoulussa erilaisia sarjakuvatekniikoita ja rakastin sitä, kun erilaisia varjostuksia sai hangata paperiin siirtokuva-arkeista. 

Niiin siistiä

Edellisen pohjustuksen pointtina oli se, että ihon pilkkuja mallatessa kannattaa muistaa, että niiden on tarkoitus olla painotyötä. Ota siis käyttöön sivellin tai muu ase, jolla saat helposti mahdollisimman säntillisen kokoista jälkeä ja paina väriä ihoon riveissä tasaisin välimatkoin. Tällöin lopputuloksesta tulee ammattimaisen näköinen helposti.

Koska tätä hommaa varten viivat on helpointa hahmottaa kuvina, napsin teille sellaisia pitkin matkaa. Sen kummempia selittelyjä kertomatta suosittelen halukkaita toistamaan stepit:


 • Koko kasvojen alueen voi tietysti pilkuttaa samalla värillä, mutta mä ajattelin olla ihan kreisi

 

 • Ainoa hieman hankala kohta voivat olla huulet, mutta eivätköhän nekin tällä kaaviolla selviydy! Viimeisen kuvan valkoiset pisteet ovat ehkäpä ainoa osa meikkiä, joka on vaikea kopioida ilman kasvomaaleja. 

Tämä meikki on melko helppo toteuttaa, mutta pisteiden tökkimiseen kannattaa varata reilusti aikaa ja treenata vaikka ensin kämmenselkään (eikä suoraan kasvoille, kuten minä tein ;))
 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal

Plääh, tämän postauksen piti ilmestyä jo eilen, mutta minä tyttö se vaan roikuin musavideokuvauksissa puolille öin ja päätin, että ei tämä elämä ole päivästä kiinni

Skin Perfection -haaste on kulkenut taas viikon eteenpäin ja omalla kohdallani kyseessä on ollut todella hektinen sellainen. Unta on tullut liian vähän, ruokaympyräni pääasiallinen sisältö on ollut sokeri ja stressitasot ovat laskeneet lähinnä kaniterapiassa, jota olen harrastanut intensiivisesti.

Miten tämä onkaan vaikuttanut ihooni? No, otsassani ja leuassani on muutaman hormoni-/stressifinni, jotka yleensä ilmestyvät tällaisina viikkoina valtavina ja kipeinä paiseina poskiin. Nämä kaverit myös tuntuvat rauhoittuvan muutamassa päivässä. Ihoni ongelmat eivät siis ole vieläkään kadonneet, mutta olin varma, että tämän viikon jälkeen tilanne olisi paljon pahempi.

Ihon perusväri on edelleen melko tasainen ja koen, että T-alueen punoitus on tasoittunut! Se tosin tarkoittaa sitä, että yksittäiset finnien jälkeensä jättämät arvet näkyvät ihossa selkeämmin. Seerumipurkkini alkaa myös näyttää tyhjentymisen merkkejä - kahden päivittäisen käyttökerran perusteella en tosin ihmettele..

Tässä vielä tämän viikon vertailukuva, ennen kuin keskitytään aiheeb mukaisesti ihan toiseen tuotteeseen - Awakening Eye Creamiin.
Minun ja silmänympärysvoiteiden historia on aika mitäänsanomaton.. Käytän niitä, mutta en ole löytänyt vielä yhtäkään, joka tekisi kevyesti pussittaville silmänalusilleni mitään dramaattiseesti erilaista - eikä tämä tuote ainakaan toistaiseksi ole poikkeus sääntöön. Se on minulle mallia "ihan ok". 

Sori siis kaikki, jotka ovat ristimerkkiä sormillaan sohien kironneet yhteistyöpostaukset tiedätte kyllä minne, koska näissä vain kehutaan ylenpalttisesti. Se illuusio kun ei ole totta :D. Kyseessä on minulle sellainen tuote, jonka käyttö on perusrutiinia, mutta ei mitään ihmeellistä. TOSIN, nyt postaukseen ottamiani kuvia katsoessani, näyttää silmänympärysiho hämmentävän hyvältä. Säädin alla näkyvää kuvaa varten vielä tarkoituksella ylävalon, jotta silmäpussi piirtyisi paremmin esiin.

Oma miedohko reaktioni on kuitenkin vain yksi puoli kolikkoa, useampi testiryhmäläinen kun on julistanut tämän voiteen suosikikseen koko nelikosta! Suosittelen edelleen selaamaan omaa ihotyyppiäsi vastaavien testaajien postauksia kampanjasivun kautta.


Tämä herätystä lupaileva voide on neljästä Skin Perfection -tuotteesta mattaisin ja "tahmein", jos näin nyt voi sileästä ja hyvin levittyvästä voidemaisesta tuotteesta sanoa :D Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että taputeltuani voiteen silmänympärysiholle, se ei jätä jälkeensä rasvaista tai voideltua pintaa.

Voiteessa on hennon vaalea ja oranssi sävy, joka ei kyllä toistu iholla laisinkaan - tai ehkä se vain on niin huomaamaton, ettei minun pidäkään huomata sitä ;). Osa voiteen "kirkastavaa" vaikutusta pohjautuukin pieneen oranssiin pigmenttiin, joka taittaa ja häivyttää kevyttä sinertävyyttä, jota tummissa silmänalusissa aina on. 

Koostumuksensa takia voide toimii imeydyttyään mainiona pohjustuksena erilaisille peitevoiteille ja se jopa hillitsee niiden kasautumista! 

Olenkin monesti käyttänyt tuotetta iloisena näiden ns. ylimääräisten ominaisuuksien takia. Taidan kuitenkin testin jälkeen jatkaa sen täydellisen silmänympärysvoiteen metsästämistä.. Muodostuukohan tästä lopulta se minun ikuinen kamppailuni? ;)Pakko lisätä tähän loppuun vielä klassikkovinkki, jonka toistamisesta ei ole ainakaan mitään haittaa, eli "oikea" tapa levittää silmänympärysvoide. Itse aloitan levittämisen aina puristamalla herneen kokoisen pallon voidetta nimettömäni päähän.

Nimetön on yleensä sormista heikoin, joten sitä käyttäessä herkkää silmänympärysihoa ei tule runnottua ja venytettyä turhaan, kuten urbaanilegendat pelottelevat. En tosin ole sitä mieltä, että tavallisella ja "väärän suuntaisella" rasvaamisella kukaan saisi ihoaan oikeasti venytettyä, ellei kyse ole jo rajamain kivuliaasta ja toistuvasta hieromisesta. Oli miten oli! Lämmitettyäni voiteen nimettömien välissä hieroen, taputtelen sen silmien alla tuntuvan luun kohdalle ja viimeiset rippeet kulmaluulle. Tämän jälkeen taputtelen voiteen ihoon kevyesti, ilman hierovaa ja venyttävää liikettä. 

 

Älä turhaan hiero voidetta silmäluomille, sillä niiden liikkeen takia voidetta voi päätyä silmiin. Jos kärsit nimenomaan kuivista luomista, etsi itsellesi tähän tarkoitukseen suunniteltu voide.


Anna voiteen lopuksi imeytyä ihoon rauhassa. Onpas tuo iho kyllä hämmentävän kiinteän näköinen O_O Näenko vain omiani, vai oletteko te samaa mieltä? Tykkäänköhän tästä nyt kuitenkin enemmän, kuin luulinkaan... Kommentteja, please :D

Levitättekö te silmänympärysvoiteen samalla tyylillä?

p.s. Heti huomisaamuna (tai ehkä jo tänään illalla) julkaisen viimeiset halloween-tutorialit!!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Tänään olisi vuorossa tattadadaaaaa, simppeli pääkallomaski! Olen yrittänyt tehdä näistä tutorialeista mahdollisimman "vähätuotteisia", joten tähänkin tarvitset vain:

 • Musta + valkoinen vesiväri (Suosittelen ostamaan Cameleonia, jos tänään tilaa, voi paketin saada vielä loppuviikoksi ;))
 • Meikkivoide (mieluiten vesiohenteinen)
 • Kajal-kynä

Koska hommassa ei ole mitään muuta ihmeellistä, kuin maalaaminen, tein maskin syntymisestä videon. Kannattaa eri muotojen kohdalla pausettaa video ja mallata peilistä, ovatko omat muodot yhtään samaan suuntaan! Tästä maskista on satoja eri variaatioita, mutta päätin nyt tehdä tämän melkeinpä yksinkertaisimman mahdollisen, koska kaikki eivät varmastikaan tahdo viettää viittä tuntia maskinsa parissa :)
 

 

p.s. Kiitos yllättävän ja melko pahan kiireen ansiosta, jonka olen tälle viikolle onnistunut kasaamaan, ehdin todennäköisesti julkaista enää Pop Art -tutorialin, mutta yritän myös saada kasaan sen Zombien! Kurkatkaa tästä vanha Zombie, jos hätänne on akuutti.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Eilinen työpäivä X:llä meni niin hyvin, että inspiroiduin pää energiaa hommien jälkeen pursuen toteuttamaan viikkoja päässäni muhineen idean. Olen jo pitkään miettinyt jonkinlaisen mekaanisen naamiomaskin testaamista, mutta toissaviikolla järjestetyn bodypainting-kilpailun steampunk-aiheisen kilpailutyön (jonka takana oli btw. Maano) inspiroimana päätin ottaa maskiin vähän patinoitunutta henkeä.

Vähän Mad Maxia ja vähän Kultaista Kompassia ja vähän Nälkäpeliä.

Kameran akku oli latautumassa meikkauksen ajan, mutta napsin puhelimella jonkinsorttisia välivaihekuvia.. Katsotaan, jos saisin niistä aikaiseksi jotain gif-tutorialin tyyppistä!
 

Olikohan tämä taas aamuneljään valvomisen arvoista...? One can only hope!

p.s. Paras hetki illasta on aina kuolemanväsyneenä puhdistaa meikkejä :B

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

 

Ei, en ole palannut kuvanmuokkaustyyliltäni Irc-Gallerian tasolle.. Sen sijaan päätin ottaa eilisen Indiedays Inspiration  Blog Awardsin asukoodin "inspiration" vakavasti. Tällä kertaa lookkini inspiraationa toimi @theonlydetox, joka sporttasi vastaavaa lookkia oman Drag Race -kautensa päätösjaksossa. Muokkailen teille ensi viikolle time-lapse -videon (onko tuo oikea termi?!) värieni kadottamisesta.

Why so grey? Tämä syksy ei ole ollut henkisen tahi fyysisen hyvinvointini kannalta elämäni paras ja olen ollut huolissani siitä, että pieni alakulo näkyisi blogin puolella negatiivisesti.. Ilmeisesti teitä on siellä kuitenkin edelleen jokunen, minä kun menin ja sain kunnian hakea eilisen tapahtumalavalta inspiroivimman kauneusblogin kunniamaininnan. Tein tietoisen valinnan siitä, etten mainosta äänestystä omissa somekanavissani laisinkaan, vaan katsoisin mihin rahkeet riittävät (enkä muuten varmasti ollut ainoa..). 

Voittaminen tulikin todellisena yllätyksenä ja liikutuin ajatuksesta valtavasti. Saadessani taas kerran kirjoittaa kiitoskirjettä teille ruutua tapittaville sieluille, olen puhtaasti onnellinen. Tiedän, että hyväksynnän hakeminen toisten mielipiteiden kautta on pääasiallisesti huono juttu, mutta tässä asiassa joudun tekemään poikkeuksen. Tuntuu todella hyvältä tietää, että tällä järjettömän hauskalla työllä ja sen tuloksella on jonkun elämää piristävä ja inspiroiva vaikutus.

Eli: Kiitos, kiitos, KIITOS!! Te inspiroitte minua tähtäämään korkeammalle ja yrittämään yhä enemmän <3
 

 

KIITOS!

Onnea myös kaikille muille eilisen juhlijoille :*

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Päätin toteuttaa lisäkyselyssä hurjasti ääniä saaneen vampyyrimaskin yhden jo päättyneen suosikkisarjani, True Bloodin, hengessä, koska Twilight is so 2010.... 

Tämä maski on hieman eilistä leopardia haastavampi, mutta ei millään muotoa mahdoton. Haastavuutta lisäävät lähinnä hieman erikoisemmat sävyt ja tuotteet, jotka näppärä kotimeikkaaja kyllä korvaa maalaisjärkeä käyttäen alta aikayksikön!
 

Meikin pohjalle levitin hyvän kosteusvoiteen, koska tahdoin että iho on elävän ja hehkuvan näköinen, vaikka siitä tehdäänkin samaan aikaan kuollut ja kalmankalpea. Ristiriitaista? :D

 

Levitin pohjan ensin vain otsan ja silmien alueelle ja rakensin sen kolmen tuotteen voimin. Ensin levitin pohjalle ohuesti M.A.C.:in valkoista Face & Body -meikkivoidetta, jonka sekaan sekoitin MUFEn Uplight -korostusvoidetta. Levitettyäni tuotteet ohueksi ja kuultavaksi kerrokseksi, lisäsin koko kasvoille M.A.C.:in Lightscapade -hohdepuuteria.

Lopputulos on jo lähtökohtaisesti utuisen kuultava ja taianomainen. 

Silmämeikin rakensin suoraan pohjan päälle ilman erillistä pohjustusta - kreisiä! Älkää välittäkö yläluomelle jääneestä vanhasta rajauksesta... Tiesin, että se peittyy, joten en jaksanut käskeä Jullea uudestaan pesulle ;)

 

 • Valkoinen pohja toimii pohjustuksena, jonka päälle levitin ensin kylmän ja murretun violetin silmäkuoppaa ja alaluomen "pussia" varjostamaan
 • Varjoja voi syventää punertavalla luomivärillä varjon syvimpään kohtaan väriä lisäten ja häivyttäen
 • Käytin samaa punertavaa luomiväriä myös hahmotellakseni kasvoihin kevyesti verisuonia, jotka häivytetään myöhemmin korostusvärin avulla.
 • Kun olet tyytyväinen punaisen sävyn määrään, varjosta yläluomi vielä sisäkulmasta harmaalla sävyllä
   

 • Itse silmämeikki on vain mustaaaaaaa. Lisäsin itse puhtaan mustan päälle hieman sinivihertävää shimmeriä.
 • Levitä meikki heti myös alaluomelle ja anna sen levitä ja varista rauhassa. 
 • Syvennä ripsien lähellä olevia mustia alueita ja häivytä meikin reunoja vielä laajemmalle, mutta haaleasti
 • Lisää lopuksi kajalia ja irtoripset, jonka jälkeen voitkin muotoilla kulmat ja jatkaa muun naaman meikkaamiseen.

 

Levitä meikkipohja myös muualle kasvoihin, kaulalle, decolteelle ja korviin. Älä pelästy jos ja kun näytät tässä vaiheessa melko karulta - varjostus ja muut viimeistelyt tekevät ihmeitä!
 

Lisää alussa tekemiäsi verisuonia myös muualle kasvoihin ja kaulalle käyttäen rajaussivellintä, tai muuta ohutta sivellintä. Jos sinulla ei ole aavistustakaan kasvojen alueen verenkierrosta, googlaa, tai matki tätä omaa hyvin löyhästi anatomiaan perustuvaa malliani.

Kun olet saanut verisuonet kohdillee, käy iho uudestaan läpi korostuspuuterin kanssa. Tällöin "suonet" uppoavat paremmin ihoon ja ne näyttävät kulkevan enemmänkin ihon pinnan alla.

Kun olet tyytyväinen ihon pintaan, voit lisätä varjosukset ja huulipunan.

 

Varjostamiseen ei missään nimessä kannata käyttää lämpimän sävyistä aurinkopuuteria. Käytä mieluummin neutraalia ruskeaa luomiväriä tai erityistä varjostusväriä

Tee huuliin haluamasi kaltainen huulimeikki. Jos himoitset täydellisiä punahuulia, kuten näissä kuvissa, kurkkaa tutorial niiden meikkaamiseen tästä.

Viimeisenä, muttei tosiaan vähäisimpänä, voitkin lisätä meikkiisi tekoverta. Itse päätin keskittyä suun alueeseen. Vampyyrini on hyvin sivistynyttä mallia, paitsi silloin, kun nälkä iskee.. Vähän kuten mallini tosielämässä ;)

 

Siitä sitten vaan naapurien penskoja pelottelemaan!

p.s. Ensi viikolla siis luvassa tutorial ainakin zombien, luurangon, venetsialaisen naamion ja sarjakuvahahmon maskeihin!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Aloitetaan Halloween-tutorialien julkaisu kerrankin hyvissä ajoin!! Tälle viikolle on luvassa tämän lisäksi vielä vähintäänkin toinen tutorial ja loput teen ja julkaisen ensi viikon alkupuolella. Päätin aloittaa klassikkoasusta, johon otin hieman naisellisemman kulman. Juulia muuttui muutaman simppelin stepin kautta kuumaksi puumaksi (lue: pantteri), jonka meikkilook on erittäin helposti kopioitavissa.

Jos tahdot patsastella perinteikkäämpänä kissanaisena, kokeile tätä vanhaa tutorialia!
 

Tärkeimmät kulmakivet tässä lookissa ovat:

 • Kultainen, pronssinen tai vaikka hopeinen jauhemainen metalliväri
 • Musta ja jokin toinen haluamasi värinen kasvomaali
 • Suippopäinen maalaussivellin • Aloita levittämällä kasvoille ja kaikille näkyville ihoalueille hieman tavallista tummempi meikkivoide ja kevyet varjostukset aurinkopuuterilla
 • Levitä sen jälkeen kasvojen reunoille, valokohtiin ja koko liikkuvalle luomelle kulmakarvoihin häivyttäen valitsemaasi metallisävyä. Ajatuksena on tehdä ihosta kevyesti metallinhohtoinen, mutta ei kokonaan metallinen.

 

 • Silmämeikki on erittäin simppelisti pohjan kultaisen värin päälle mustalla kasvomaalilla maalattu kissamaisen siipimäinen muoto.
 • Maalaa ensin koko luomi mustaksi ja tee sen jälkeen sisä- ja ulkokulmiin pienet siivekkeet, joita voit kasvattaa oman fiiliksen mukaan
 • Lisää musta kajal sisäluomelle
 • Kun haluamasi muoto on valmis, lisää sisäkulmaan metalliväriä ja häivytä
 • Liimaa molempiin silmiin lopuksi vähintään yhdet irtoripset ja levitä ripsiväriä sekä omiin, että irtoripsiisi
 • Seuraavaksi otetaan käteen maalisuti!

 

Kaiken rehellisyyden nimissä, tein leopardikuosia täysin ulkomuistista ja heti väärin päin..... Sisällä täplä ruskeaa ja ulkona musta :D Ei se kuitenkaan ole niin justiinsa! Pelkällä ruskealla mallatut muodot näyttivät jo yksinään melko hauskoilta - paniikkitilanteessa pärjäät siis vaikka yhdelläkin värillä.

Mallaa ja asettele täplät kasvojen ulkoreunoille ja varjostusten mukaisesti. Itse keskityin tekemään kasvojen alueella hieman suurempia täpliä kasvojen reunoille ja pienensin niiden kokoa hieman sisemmällä rivillä.

Helpoin tapa saada oikean mallisia täpliä, on ottaa avuksi cheat sheet. Googlaa "leopard print" ja kopioi hauskimman näköiset täplät.

Jos ja kun teet tämän vaiheen oikeassa järjestyksessä, on helpointa ensin painella iholle yksittäisiä täpliä ruskealla ja maalata niiden kuivuttua ylemmässä kuvassa näkyviä kuvioita täplien päälle. Silloin lopputulos näyttää samalta, kuin lopullisissa kuvissa.

Sitten hiukset!

 

Juulian päästä löytyy hiuksia kolmen ihmisen tarpeisiin, joten sain rakennettua korvat suoraan hiuksista. Tein ensin saparot pään etuosaan ja kieputin sen jälkeen kevyesti tupeeratun osion itsensä ympärille tiukalle twistille. Tämän jälkeen vain käänsin osion tyven ympäri ja pinnitin ja nyin hiuksia, kunnes ne näyttivät korvan muotoisilta.

Helpoin tapa lienee kuitenkin ostaa tai askarrella erikseen pantaan kiinnitettävät korvat, jotka voi piilottaa hiusten sekaan.

Lopuksi vain huuliin hieman kiiltoa, ja pantteri on valmis! 

 

Tämän simppelin leopardimaskin tekemiseen uhrautuu pienen treenin jälkeen korkeintaan 30min.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal
Toinen viikko Skin Perfection Challengea pyörähti juuri käyntiin ja mitä mitä mitä UPEAA silmäni näkevätkään, Team Saapra on erittäin mukavassa johtoasemassa - HYVÄ TE! ^_^

Tällä viikolla haasteen keskiössä on sarjan kosteusvoide, Unifying Day Moisturizer, joka on muiden sarjan tuotteiden tapaan suunniteltu toimimaan kaikkien eri ihotyyppien kanssa. Tavallaan ajatus on aika villi, mutta samalla en ihmettele sitä yhtään. Kaikki ihotyypit kaipaavat kosteutta ja sen päälle lisätyt aktiiviaineet eivät ole ihoa ärsyttävää tyyppiä - päinvastoin!

Vaikka kyseessä on päivävoide, olen käyttänyt sitä myös öisin sarjan seerumin kanssa. Seerumi ei yksinään ole kovin kosteuttava, joten voide on ollut mukava ja helppo levittää sen päälle.

Tästä tuotteesta löytyy ensimmäisessä postauksessa esittelemääni aktiiviainetta Perline-P:tä, joka rauhoittaa ihoärsytyksiä ja hillitsee sen kautta myös ihon ennenaikaista ikääntymistä. 


Painavaan lasiseen purkkiin pakatun voiteen koostumus on jotain geelimäisen ja voidemaisen väliltä ja se tuoksuu suloisen vaaleanpunaiselta. Kyllä. Juuri tältä haalean vaaleanpunaisen voiteen minun mielestäni pitää tuoksua :D

Lasipurkki on kaunis, mutta valitettavan epähygieeninen.. Olenkin pyrkinyt kauhomaan voidetta vain puhtailla sormilla!

Varsinkin seerumin päälle levitettynä, melko pieni määrä voidetta riittää oman ihoni kosteuttamiseen hyvin ja hieronkin usein käsiin jäävän voiteen vielä kaulan ja dekolteen alueelle, sekä kämmenselkiin.

Olen ollut aika yllättynyt siitä, miten hyvin voide imeytyy sekaihooni. Oletin, että se olisi sitä sorttia, joka varsinkin seerumin päälle levitettynä combona alkaisi rullata, jos ja kun hieron ihoani yhtään rivakammin. Näin ei kuitenkaan ole käynyt kertaakaan, vaan kevyesti sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen levittäminen sen imeydyttyä on onnistunut hyvin.

Haasteen verkkosivun kautta pääsette lukemaan ja vertailemaan tuotteiden sopivuutta myös muille ihotyypeille, eri tiimiläisten raporttien kautta!

 

 

Yritin tässä esitellä tuotteen koostumusta, mutta se näytti ilmeisesti Juulian silmissä syötävän hyvältä...

Myönnän, että olen usein hieman laiska voiteitteni kanssa ja aamuin illoin samoilla tuotteilla rasvaaminen on ollut enemmänkin tavoite, kuin käytäntö.. Suosikkituotteet ja erikoisessa testisyynissä olevat tuotteet tulee kyllä levitettyä kiltisti, mutta muut tuotteet niiden ympärillä saattavat vaihtua vuorokaudenajasta riippuen. 

Olen käyttänyt kohta kahden kuukauden ajan myös uutta kasvoharjaa (oma juttu tekeillä), mutta olen huomannut ihossani selkeän askeleen parempaan nimenomaan Skin Perfection -tuotteet todella rutiininomaiseen käyttöön otettuani. 

Oli syy mikä tahansa, ihoni on pahimpaan katastrofin hetkeen verrattuna:

 • Puhtaampi (uusia epäpuhtauksia on ilmestynyt vähemmän)
 • Kosteutetumman tuntuinen (tähän aikaan vuodesta iskevää pintakuivuutta ei ole näkyvissä)
 • Tasaisempi (johtunee edellisestä kohdasta ja sen aiheuttamista tunteista)

 

 

Tässä 100% muokkaamaton vertailukuva ihosta kahden viikon takaiseen, samalla valaistuksella. Näkyykö jotain muutosta? Omaan silmääni ihon pinta on kimmoisamman ja paremman näköinen, vaikka epäpuhtauksia löytyy edelleen!

Kolmisen viikkoa tätä voidetta kasvoihin läträttyäni minua huolettaa lähinnä se, kestäähän purkki haasteen loppuun saakka.. Aamuin illoin käyttämäni "pieni" määrä on saattanut aina silloin tällöin hieman kasvaa... :D

Tässä vielä toinen, ehkä jopa hieman karumpi, meikitön ja muokkaamaton, vertailukuva matkan varrelle:


Nyt lähden seikkailemaan kamppissivulle ja lukemaan, mitä mieltä muut testaajat ovat tuotteesta olleet.

Share
Ladataan...

Pages