Ladataan...
Saara Sarvas

Suomessa vasta dippaillaan varpaita varjostusten syviin vesiin (tiedän, tiedän, te tahdotte tästä ison jutun ja SEN TE MYÖS SAATTE! Heti ensi viikolla ;)), mutta suuri maailma on jo astumassa seuraavaan ruutuun trendien pelilaudalla.

Muotimaailmasta hiljalleen myös meidän tavan kansan pariin laskeutuva, varsinkin kuultavaan kesäihoon sopiva, kikka on nyt "strobing", joka kääntyy tökerösti suomeksi sanaan "tutkain" :D Tutkailusta ei kuitenkaan ole kyse, vaan sananparrella haetaan enemmänkin vanhaa kunnon strobo-valoa ja sen ylhäältä päin kasvoille laskeutuvaa pimeydessä välkehtivää valoa. Kyseessä on siis varjostuksen vastavoima, pelkän korostuksen avulla muotoillut kasvot, jotka näyttävät hieman epätodellisen kuulailta.

 

Tulipa mieleeni, että viime syksynä MTV Push -tapahtumassa vierailleen Charli XCX:n bändin muusikot puunattiin aikalailla tämän lookin mukaan, lavaolosuhteisiin tuunattuna, tietysti. Tänään ajattelinkin tehdä teille pienen tutorialin strobingin varioimisesta arkikäyttöön, sillä uskoisin, että aika moni teistä voisi pitää tämän tekniikan tuottamasta lopputuloksesta.

Strobing sopii ehdottomasti parhaiten hyväkuntoiselle ja tasaiselle iholle, sillä valoa heijastavat tuotteet korostavat ihon epätasaisuuksia. Luulin ottavani melkoisen riskin demotessani tätä teille oman huokosrakenteeni muistuttaessa enemmän kuun kraatereita, kuin heleää ja tasaista pintaa, mutta mitä vielä! Yleensä editoin kuvista pois muutaman hassun näpyn tai tasoitan ihoa muutaman tuoreen arven kohdalta, mutta tänään en tehnyt näille taaskaan yhtään mitään.

Jokin tuossa kuullossa joko piilottaa tai suuntaa huomion todella erityisellä tavalla... Pitänee kokeilla tätä huomenna myös töissä!

Peruspilarit tässä tekniikassa ovat:

  • Kasvojen muotoilu lähes pelkällä korostuksella - arkikäytössä pohjalle voi tehdä hyvin kevyet, korkeintaan asteen omaa ihonsävyä tummemmat varjostukset, jos kasvot eivät ole yhtä kuulaat kuin supermalleilla... 
  • Tehokosteutettu ja kuorittu iho. Seerumia, yönaamiota, kasvovettä, all that jazz!
  • Useiden kuultotuotteiden kerrostus. Voidetta, geeliä, mineraalipuuteria - niistä tämä lookki on rakentunut.
  • Melko kiiltävä lopputulos, joka saattaa ensin kummastuttaa ja ärsyttää kantajansa silmää. Itsehän kiillän päivittäin onnellisena, kuin mikäkin diskopallo.
  • Luonnollinen ja melkoisen meikittömän näköinen lopputulos, joka on omiaan korostamaan kantajansa luonnollista kauneutta

Voitte antaa näiden seikkojen muhia samalla, kun tutkailette lopputuloksen rakentumista ja käyttämiäni tuotteita:

Päivän tärkeimmät, eli kuultavat kamppeet. Syväterävyys osuikin tässä kuvassa kivasti kohdalleen, mutta kyllähän te nämä purkit jo tunnette! M.A.C.:ia all around ja seassa hieman luonnonkosmetiikkaa. RMS Beautyn living luminizer on edelleen paras voidemainen haastaja Lightscapadelle.

Kuultotuotteiden kanssa suosin melko löysiä ja lötköjä siveltimiä, sillä niiden avulla pigmentit levittyvät mukavan pehmeästi ja kuultavammin. Jäykkä sivellin painaa pigmentit helposti liian kiinni toisiinsa, jolloin lopputulos on metallisemman näköinen.

Voidemaiset tuotteet levitin tästä kuvasta unohtuneella Beauty Blenderillä.

 

Strobingin alle ja päälle toki tuli myös tavaraa. Arkikäyttöön jumahtanut Nude Perfection -meikkivoide sekä UD:n Naked Skin Weightless -meikkivoide. 

Silmien alle pyyhkäisin Benefitin puff offia ja nenänvarten Oil Control Lotionia. Kulmat muotoilin ehkä jopa M.A.C.:in kulmakynän syrjäyttäneillä Anastasian kynilläni, ripsiin sudin Too Facedin Better Than Sex -mascaraa ja huulet punasin juuri nyt myynnissä olevalla M.A.C.:in sävyllä Catty.

  

Ja sitten itse asiaan! Ensin siis pohjalle ne kuorinnat ja kosteutukset. Itse lätkin eilen illalla kasvoihini Juice Beautyn hedelmähappokuorinnan ja sen päälle Vita Liberatan kosteuttavan rusketusnaamion, josta saatte lukea lisää lauantaina. Puhtaille kasvoille levitin kerroksen M.A.C.:in Strobe Liquidia, joka sopii hommaan ihan pelkän nimensä puolesta.

Strobe Liquid ja Strobe Cream ovat muuten Oil Control Lotionin ohella asiakkailleni eniten käyttämäni kuulto-kosteusvoiteet.

 

Meikin pohjaksi levitin mahdollisimman ohueksi kerrokseksi Urban Decayn Naked Skin Lumenen Nude-meikkivoidetta, joka sopi tähän tyyliin loistavasti. Iholla lähes meikittömältä pinnalta näyttävä voide tasoittaa sen sävyä tehokkaasti. Tällä saan siis tasoittuneiden arpieni kanssa jo melkein malli-ihon :P

 

Tässä vaiheessa voi halutessaan lisätä kevyttä varjostusta haluamilleen alueille. Itse valitsin tietysti kaikkien suosikin a.k.a. kaksari-varjon ja elmäni kevyimmät poskivarjot.

 

Kuultovoiteiden kerrostuksen voi aloittaa levittämällä kevyesti kuultavaa voidetta kaikkiin klassisen korostuksen kohtiin, jotka olen tässä kuvassa maalannut keveällä photari-kädellä. Tavallisesti en suosittelisi levittämään näin kuultavia tuotteita kasvojen keskiosiin tai T-alueelle, mutta enpä olekaan aiemmin opettanut teita stroboilemaan ;P

 

Näin se käy, kuin käden käänteessä! Eli siis käden tuputuksessa.. Näissä kuvissa käytin kuullon luomiseen sekaisin hieman pinkihtävästi kuultavaa Strobe Liquidia ja luksus-luonnonkosmetiikkamerkki RMS Beautyn kuultovoidetta. Ensin levitin Strobe Liquidia Beauty Blenderin kapealla päällä poskipäille ja silmien alle, sitten tuputin alueet tasaiseksi sienen pyöreällä päällä ja lopuksi taputin kuultovoidetta myös nenänvarteen, leukaan ja otsalle.

Vahvistin kuultoa vielä taputtamalla kuivuneen SL:n päälle RMS:n Living Luminizeria.

 

Kuultovoiteen asetuttua, puffasin iholle lisää kuultoa kerros kerrokselta puuterimaisin tuottein. Tämä kaikki kannattaa tehdä hyvin valaistussa tilassa, sillä toisin kuin varjostuksessa, ei lopputulosta strobingissa voi tarkkailla aivan yhtä tehokkaasti. Ihon kuultavuuden määrittäminen on huomattavasti vaikeampaa, mutta kuten kaikessa, harjoitus tekee mestarin.

Tähän kuultavuuden kerrostamiseen käytin M.A.C.:in ikisuosikkiani Mineralize Skinfinish Lightscapadea, joka tuo ihoon vielä aivan omanlaisensa värin.

Kestävämpää ja ehkä vielä tätäkin kuultavampaa lookkia havitellessa voi toki kokeilla myös ns. Wayne Goss -metodia, jossa ensimmäisenä levitetään iholle puuterimainen tuote ja sen jälkeen puffataan voidemaiset tuotteet sen päälle.

 

Lopuksi vielä kulmat kuosiin, mutta mahdollisimman luonnolliseen tyyliin.

 

Silmiin levitin mascaran lisäksi ihonsävyistä kajalia, joka potkii kuin kaikki hyvä ja toimiva tässä maailmassa. Huuliin vielä ohuen ohut kerros huulia hieman pastelliseen koralliin värjäävää Catty-sävyä, joka on ehkä vaalein huulipuna, jonka olen itse ostanut sitten vuoden 2012. Rakastan sitä ehkä hieman liikaa ja pelkään, että sen käyttö riistäytyy käsistä ja alan näyttää samalta kuin Juulia viidennellä luokalla...

 

Lopputulos on kuitenkin yhtä kaukana viidesluokkalaisesta Juuliasta, kuin sen jälkeen kuluneet vuosikymmenetkin. Arki-strobing on tyylilaji suoraan minun repertuaariini ja YleX:n webcamissa saattaa tulevaisuudessa näkyä vain päivä päivältä enemmän kuultava ja kiiltävä Saara, kun innostun lisäämään kuullon määrää joka ikinen päivä..

Vaikka kasvoillani on vain minimaaliset varjostukset, tekee korostuksen luoma kontrasti yllättävän paljon kasvojen muotoilua varten.

Miltäköhän Kardashianeinakin tunnetut contouring-kuningattaret sanoisivat kun joku täräyttäisi heidän kasvoilleen tällaiset "negatiiviset varjostukset"??

Entä mitä te tykkäätte tästä?!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Tämän postauksen otsikko on ehkä hieman monimutkainen, mutta siihen minä silti päädyin. Bodypaint on ollut asia, jonka moni on maininnut tärkeäksi osaksi blogini kiinnostavuutta. Bodypaintin how-to yms. postauksia on toivottu pitkään ja nyt ajattelin tehdä tästä oikein kolmen jutun sarjan! 

Tässä ensimmäisessä osassa käsittelen työvälineitä ja niiden valintaa, seuraavassa maaleja ja perustekniikoita ja kolmannessa maalauksen toteuttamista ja työn suunnittelua. 

Koska meillä on Suomessa todellinen etuoikeus nauttia maailmanluokan tasosta, tahdon suositella puhtaasti omasta halustani kollegani Riina Laineen sivellinkokoelman, joka lanseerattiin viime vuonna. Riina on yksi periksiantamattomimmista, rohkeimmista ja nälkäisimmistä ihmisistä joita tunnen. Hänelle mikään vuori ei ole liian korkea ja sanat "ei onnisu" ovat työn yhteydessä pelkkä haaste.

Yksi Riinan käsittelyynsä ottamista haasteista oli oman sivellinsarjan luominen suomalaisen Duroyn kanssa. Tiedän, että oikeanlaista keinokarvaa, siveltimen paksuutta ja pituutta sekä painoa etsittiin ja testattiin lukuisien prototyyppien verran. 

 

Lopputuloksena on hallitsevan maailmanmestarin nimeä kantava seitsemän siveltimen setti, josta löytyy täydellinen valikoima aloittelijan ja ammattilaisen varastoihin. Itse olen siirtynyt lähes pelkästään näiden siveltimien käyttäjäksi. Karvojen materiaali on epätodellisen toimivaa. Se kerää juuri sopivasti väriä, ei valu tai räiski ja levittää maalin tasaisesti todella pienellä vaivalla.

Mä olen maalannut vesiliukoisilla maaleilla aktiivisesti reilun kolme vuotta, mutta käyttänyt erilaisia siveltimiä kohta jo 10 vuoden ajan ja vähän jopa harmittaa, että Riina on nykyään niin hyvä tuttavani, koska se voi viedä tältä jutulta jonkun silmissä uskottavuutta >:B. No, onneksi kaikki ne jotka päätyvät näillä työskentelemään ymmärtävät ja puskaradio soi.

Kaikista eniten käytän kahta pienempää laattapäistä sivellintä, sekä pienempää pyöreää sivellintä.

Muista sarjoista käytän vielä pitkiä ja ohuen ohuita striper-siveltimiä, viuhkasiveltimiä ja viistosiveltimiä, niin ja kaikkea muutakin satunnaisesti, jos värejä on paljon ja nämä sudit alkavat käydä vähiin.. Tosin, ostettuani viime syksyn messuilta noin 150€ arvosta lisää Riinan pensseleitä, ei niin ole kovin usein päässyt käymään :D

 

Laattapääsiveltimet käyvät melkeinpä kaikkeen. Tai siis oikeastaan.. Joo, ihan kaikkeen! Kapeaa ja neliskanttista muotoa on helppo kontrolloida ja sillä saa aikaan mitä moninaisimpia vetoja ja muotoja. Nämä siveltimet sopivat tietysti myös sateenkaarikakkujen käyttämiseen. Tällä tekniikalla näyttäviä ovat varsinkin one stroke -maalaukset, joiden tekemisestä näytän myös seuraavassa jutussa kunnon esimerkin.

Neliösiveltimet = erittäin hyvä. 

Pienimmästä suurimpaan Flat Top -siveltimien kuluttajahinnat ovat yksittäin: 13€ , 17€ , 24€

 

Tässä muutama onnistunut ja muutama epäonnistunut one stroke -yritys sateenkaarikakkua apuna käyttäen. Näistäkin puhutaan lisää itse tekniikkaosiossa. Esimerkiksi kuvassa näkyvä suuri kukka on ollut monelle opiskelijalle aluksi ihmetyksen aihe, mutta oikeasti kyse on vain tietyn tekniikan treenaamisesta ja hallitsemisesta.

 

Pyöreäkärkiset siveltimet kahdessa koossa ovat oikeita aarteita. Näillä onnistuu värin latausmäärästä riippuen ohuen ohut, kaareilevan aaltoileva, paksu tai ihan mikä tahansa muu viivatyyppi näiden välistä. Pyöreäkärkiset siveltimet ovat ne välineet, jotka herättävät maalauksen henkiin yksityiskohtien valmistuessa.  

Seuraavat esimerkit ovat paperille melko huonosti soveltuvan bodypaint-värin avulla tehtyjä hyvin nopeita demoviivoja. Taidan muutan maalata paremman suoran viivan iholle, kuin paperille... 

Näiden "flame" sivellinten hinnat ovat 13€ ja 16€.

 

Oikealla pienen ja vasemmalla suuren siveltimen yhden vedon esimerkkejä.

 

Suurin sivellin on loistava ison pinta-alan maalaamiseen. Bodypaintingissa ensimmäiseksi on tärkeintä sisäistää se, että kyseessä ovat suuret pinnat. Yksityiskohdat ja niiden määrä ja tarkkuus tietysti viimeistelevät maalauksen ja erottavat ensikertalaisen ammattilaisesta, mutta moni kaatuu silti siihen, ettei saa nopeasti ja laadukkaasti peitettyä suurta pinta-alaa. Tämän kanssa siitä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia!

Sivellin sopii myös mainiosti meikkivoiteen vartalolle levittämiseen.

Pienehkö saman mallinen sivellin on ehkä omassa käytössäni jäänyt vähimmälle.. Yleensä korjaan ja mallaan tällä pienempien pyöreiden muotojen ääriviivoja tai väritän niiden sisempiä osia, mutten oikein osaa ottaa siitä kaikkea iloa irti. Kiva sivellin, mutta minun tyylilleni hieman vähemmän tarpeellinen. Tiedän kyllä, että jos minulla ei olisi paria tällaista, huomaisin tarvitsevani niitä jokaisessa käänteessä :D

Pieni sivellin maksaa 18€ ja suuri 43€.

 

Tässä yhdellä "latauksella" muutamassa pinnassa väritettyä paperia. Informatiivista lähinnä ihoa joskus maalanneille, mutta kuvasinpa sen silti.

 

Jos ei heti halua sijoittaa näin laadukkaaseen settiin, toimivat askartelukaupoissa myytävät valkoharjaksiset siveltimet ihan passelisti. Tässä kuvassa ovat kaikki suosikkisiveltimeni, eli ne, joita käytän eniten. Kuten kuvasta näkyy, ovat nuo sinivartiset melko karun näköisiä, vaikka niillä ei ole takanaan kovinkaan montaa käyttökertaa..

Monet halvemmat siveltimet valitettavasti alkavat hapsottaa nopeammin ja niiden harjakset värjäytyvät lopullisiksi ajoiksi heti, kun käytät pinkkiä tai turkoosia :D Tämähän ei sinänsä ole mikään ongelma, mutta jos saan valita, käytän Riinan siveltimiä. Nuo sinivartiset ovat kuitenkin niitä, joista haen uusia pienempiä pyöreitä siveltimiä tavallista pienempien yksityiskohtien maalaamista varten.

Siinä tämän päivän kuvallinen anti, jatketaan ensi viikolla vartalomaalaamisen alkeista, jos saan sinihiuksisen Markun huijattua kotiini niitä varten malleilemaan... Tulisikohan se? 

Riina Laineen suunnittelemia siveltimiä saa ostettua suoraan Duroylta Helsingistä, tai tilaamalla omansa suoraan Riinalta sähköpostilla osoitteesta riina@riinamakeup.com. Kannattaa toki kysyä useampia siveltimiä tai koko settiä mahdollisesti tilatessasi tarjousta koko setistä - demotilaisuudesta ostettuna "kaupan päälle" nimittäin sai ainakin taikaliinan ja sivellinpussukan, jossa siveltimet säilyvät kauniisti tallessa - tai siis säilyisivät jos ikinä muistaisin laittaa niitä sinne..

Ehkäpä tällä määrällä on ihan ok vain pitää niitä omassa tonkassaan :B

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kyllähän teidän piti se tietää - ei neonhiuksilla loppuelämäänsä voi viettää.. Markun henkisen parantumisen prosessi on siirtynyt radioaktiivisen alkuräjähdyksensä jäljiltä hiljalleen uuteen elämään versovaan luonnolliseen moodiin ja hiusten piti tietysti seurata perässä.. Sen takia värjäsimme ystävälleni väri-ilottelua päälakeensa ja aiheutimme samalla eräälle S. Sarvakselle himon tummanturkooseihin kutreihin. Ei.. Ei ei.. Eeei.. Ehkä.

Pitää vielä tovi seurata, kuinka Markun edesottamukset luonnollisen vihrein hiuksineen sujuvat. Tällä kertaa todella jännittää, mikä teidän mielipiteenne tähän on :D 

Tavoittelemamme väri oli jossain metsän ja syvän meren sävyisen turkoosin sekoitus. Odotan, milloin Markku castataan johonkin Rölli-elokuvan jatko-osaan metsänhengeksi... Värinä tietysti taas Goldwellin Elumenit! Sekoituksena Gn All + Tq All ilman lantrausta koko päähän.

 

p.s. Huomenna alkaa kolmiosainen bodypaintingiin ja sen tekniikoihin pureutuva postaussarja! Huomenna on luvassa suosikkisiveltimieni esittely ^_^

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Huhhuh. Jo kolmannen polven keittiöpsykologi ja E:n ylioppilas velho S. Sarvas on ollut aika sanaton tämän palautteen alaisena. Mitäs tätä sisältöä sen enempää selittelemään. Eilisen jälkeen mieleeni on herännyt paljon ajatuksia, joista kirkkaimpana nämä:

1. Kiitos ei koskaan ole turha. Mä olen viimeisen vuorokauden aikana nauttinut enemmän valkoviiniä kuin vuos.. ku.. viikkoihin! Olen lukenut teidän kommenttejanne, joihin alan aivan juuri vastaamaan (Kunhan haen vielä toisen lasillisen viiniä. Se on ihan ok, kun on 26v. ja potee vahvaa identiteettikriisiä blogimaailman tapahtumien vuoksi.. Onhan? :D). 

Olen itkenyt, nauranut, hämmästellyt ja lukenut kirjoituksianne joita on satanut tähänkin blogiin satoja ja muihin sosiaalisen median väylöihini vielä muutama sata lisää <3

Ihmiset tekevät toistensa, jopa tuntemattomien ihmisten, vuoksi suuresti heidän omaa elämäänsä muuttavia asioita ilman minkäänlaista kiitosta. Lausuttuna kauniisti kielenkannoista lennähtävä kiitos ilahduttaa aina ja muistuttaa myös muita ihmisiä siitä, miten paljon yksi sana voi mielialaan vaikuttaa. 

Testataan vaikka: Kiitos. Kiitos kommenteistanne ja luottamuksestanne, kiitos kannustuksesta ja kritiikistä sekä huumorintajuni jakamisesta :D Kiitos niin paljon, että kaikki mun kehon chakrat loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä!

_____________________________________

2. Muista pyytää ja antaa anteeksi. En mä tiedä, pitääkö tätä avata sen enempää. Ehkä sen verran, että muistakaa riita- tai ongelmatilanteessa se, että kaikilla tarinoilla on kaksi puolta. Katsokaa vielä kerran peiliin ja miettikää, oliko omassa tekemisessä mitään korjattavaa. Jos ei, niin siirry kohtaan kolme :P

_____________________________________

3. Kolmas ja ehkä kaikista tärkein vinkkini on rehellisyys. Jo omalle itselleen rehellisesti kommunikoiminen on vaikeaa, joten muihin ihmisiin kohdistettuna sen kanssa on todella tehtävä töitä. Maailmassa pärjää paljon helpommin, kun vain myötäilee ja laskee omia standardejaan, mutta silloin on harvemmin yhtä onnellinen.. Se tunne, joka valtaa kehon illalla valojen sammuttua, ei enää muistutakaan tekemättömistä asioista tai tehdyistä asioista, jotka olisi pitänyt jättää tekemättä... Se muistuttaa vain onnellisuudesta. Se on ehkä siistein tunne jonka olen saanut kokea koko elämäni aikana.

Tää on kuin mitäkin the Secret ja Power of Now kamaa :'D Perustetaanko kultti? Jos perustetaan, niin sen ensimmäinen (Vai kolmas?) sääntö on rehellisyys. Kun alat itse olemaan rehellinen, muut peilaavat käytöstäsi ja kas, muutamien luurankojen romahdettua ulos kaapeista elämä on niin paljon kevyempää! Kuulin, että eräs tuttavani eläkeikäinen sukulaisnainen oli lopettanut keskustelun virkkeellä: "No kuule, ei elämän pidä olla hauskaa.." MIKSEI!? 

Mä toivon, että teidän elämät olisivat ihania <3

Ehkä konkreettisin asia, minkä rehellisyydellä saavuttaa on asioiden selkeys. Ei enää tarvitse pelätä selän takana juoruamista, ei turhaa spekulointia ja sanojen valikointia, ei arvailuja toisen todellisista motiiveista. Se on niiiiin siistiä. Voi vain keskittyä elämän hyviin asioihin ja nauttia hetkestä.

toim. huom. Rehellisyys ei ole sama asia, kuin vittumaisuus. Joskus on myös tärkeää tietää, milloin ei täysin turhan takia kannata aloittaa konfliktia. 

Huhhuh. Nyt meni sinne syviin vesiin, joita joku toivoi vältettävän.... NOH! Nyt kävi näin, huomenna sitten niitä ripsareita? Ei, en mä voi tehdä sitä. Ripsariarvostelun mä lupasin, joten ripsariarvostelun te saatte!! 

 

Tuote saatu blogin kautta maahantuojalta joskus alkuvuodesta, lukuisia kertoja testattu ja vain yhden kerran pettänyt. Maybelline Lash Sensational

 

Mukavasti kaareutuva ja erittäin tarkka harjasosa on mitoitettu täydellisesti. Harjaan jää pullosta juuri sopivasti väriä ja se levittyy kauniin geelimäisesti, mutta tuuheuttaa yksittäistä karvaa yllättävänkin paljon. 

Kommenttien lukemista ja silmien toistuvaa pyyhkimistä kyyneleistä väri ei kestä.. Eli suosittelen tätä ennen kaikkea kaikille, joilla on lääkitys, parisuhde, perhe, terveys ja mielenterveys kunnossa. Ai niin ja erityisesti pitkille + ohuille ripsille taivutuksen kanssa.

Peace out. Ja ehkä vielä yksi lasi viiniä. #petoonirti #wino4ever #notreally #sorrynotsorry #winning

 

p.s. Ostin lapsimessuilta, jotka kuulostavat todella irstaalta näin lauantai-iltana kirjoitettaessa, pehmoeläimen joka on minä. En tiedä, miten lelun valmistaja on voinut päästä henkilökohtaiseen sieluuni käsiksi ja kloonannut näitä eläimiä, mutta tahtoisin ostaa tällaisen kaikille, jotka sellaisen haluavat :D Saisikohan noita tilattua AliBabasta...

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Vähän jännittää, alkaako mua itkettää tämä kirjallinen vuodatus yhtä paljon, kuin asian ääneen sanominen. Kirjoitan tätä lausetta torstaina 09.03.2015 klo 13:29:06. Kerron postauksen lopussa, mitä kello silloin on ja voidaan sitten vetää jotain yhteisiä johtopäätöksiä. Julkaisen myös piiiitkän harkinnan jälkeen yllä näkyvän videon, joka on aika... Graafinen, mutta kuten videossakin kerron, vollottaminen ehkä kertoo ja näyttää parhaiten sen, miten iso juttu tämä lopulta minulle onkaan. Viesti tässä videossa ja tekstissä on kuitenkin selvä:

Minä lopetan tämän blogin kirjoittamisen toukokuussa, noin kuukauden kuluttua.

Huh, ei itkettänyt, lähinnä nauratti, että mikäs tässä nyt niin kovasti itketti :D Olen ehkä ehtinyt jo vähän punnita ja pureskella tätä asiaa, toivon että kuukauden varoitusaika on myös teille tarpeeksi pitkä siihen, että siirrytte kanssani aamuherääjiksi ja tulette kertomaan kuulumisia blogimaailmasta shoutboxin kautta.. ;)

Enhän mä oikeastaan ole minnekään katoamassa, eikä tämä blogikaan, sen päivittyminen vain loppuu. Kokonaan. Ainakin näin ennalta määrittämättömäksi ajaksi..

Ok, onhan se vähän outoa. Olen päivittänyt blogiani aktiivisesti 6,5 vuotta ja säännöllisen epäsäännöllisesti puoli vuotta ennen sitä. Seitsemän vuotta. Seitsemän. Monestihan kerrotaan, että parisuhteissa tulee erilaisia koetinkiviä ja kriisejä.. Ensin rakastutaan, sitten kohdataan arkistumisen kriisi ja kas, kohta kolme, itsenäistyminen 7-10 vuoden kohdalla. 

Mä rakastuin bloggaamiseen ensimmäisenä syksynäni, jolloin oikein imeydyin blogimaailmaan monen vuoden nettityhjiön jälkeen. Irc-galleria, Hotelli Kultakala, Lumisota ja artic.net:in Keskiaika-chat. Siinä on minun Internet-romanssini lyhyt elinkaari ennen blogeja. Jotenkin naurattaa se, että Facebook-kavereistani löytyy edelleen lukuisia ihmisiä, joihin olen tutustunut vain netin välityksellä.

Nyt olen kuitenkin siinä itsenäistymisvaiheessa, jossa mun on otettava etäisyyttä ja kokeiltava siipiäni muualla. Seitsemässä vuodessa ehtii oppia itsestään aika paljon ja elämän tärkeät tapahtumat alkaa muistaa eri kirjoitusten aikakausien kautta.

Blogihistoriani aikana parisuhdestatukseni on vaihtunut varmaan viidesti, painoni jojoillut useammin kuin osasin ikinä cocacola-jojolla leikkiä. Osa teistä on seurannut puuhiani muuallakin kuin täällä blogissa, toiset vain hakevat täältä pienen palan kevyttä ja hieman psykoottisesti kirjoitettua kauneushömppää päiväänne piristämään. Toivottavasti kaikilla on ollut mukana ollessanne hauskaa, ainakin välillä!

Kuukauden verran tässä vielä "pitäisi" teidän melko naurettaviin määriin nousseiden tyyppien feedeihin näpyttää tavaraa, ennen kuin keksin jonkun oikein räjähtävän tavan kadota kuin katutaikuri konsanaan. 

Mitä hauskaa tässä viimeisen kuukauden aikana pitäisi tehdä? Mitä te tahtoisitte?? Jos mun viimeisen kuukauden lupaus olisi vihdoin toteuttaa teidän toivepostauksia :D Sillä pienellä disclaimerilla, että en valitettavasti ehdi buukata paria lainamallia enempää eri mallisten silmien tai kasvojen vinkkejä varten..

Nyt taidan kuitenkin mennä asioiden edelle. Kuten videosta toivottavasti saa tuon ystävieni varmasti parin viikon kuluessa lauluksi autotunettaman itkun keskeltä kerrottua, on syy blogini lopettamisen takana hyvin simppeli, mutta melkoinen neliapila yksisarvispeltoni keskellä.

Kun YleX -aamun tilanne oli epävarma tuossa viime vuoden lopulla, päätin ensimmäisen ja äärimmäisen rakkaan juontajaparini Cristal Snown tökkäämänä hakea työtä. Kirjoittaessani hakemusta tajusin, miten palavasti oikeasti halusinkaan työskennellä tuossa yhteisössä, tuossa ohjelmapaikassa ja juuri tuolla kanavalla. Siksi päätin, että jos onni potkaisisi mua näin valtavasti, lopettaisin tämän blogin kirjoittamisen. Tahdon olla mahdollisimman hyvä ja kehittyä siinä työssä, jota olen päättänyt tehdä ja siksi en voi jakaa huomiotani enää näin moneen suuntaan.

Oikulta tämä kaikki tuntuu siksi, että minä teen jo unelmieni työtä. Kuinka todennäköistä on se, että ihminen on jo äärimmäisen onnellinen töistään (tekee niitä liikaa, mutta silti..), mutta kohdalle osuu jotain, joka tuntuu vielä entistä oikeammalta. Niin minulle kuitenkin kävi ja hei, tässä sitä ollaan.

Mä siirryn siis päätoimisesta bloggaajasta ja sivutoimisesta kauneuden alan kauhukakarasta radiotoimittajaksi ja kauneuden alan kauhukakaraksi. Meikkihommat siis jatkuvat ja itseasiassa varmasti kehittyvät huikeasti pitkästä aikaa. Aion jatkaa meikkileikkituokioiden tulosten jakamista, joko täällä tai tumblr-blogissani.

Ovatkohan kaikki vielä kärryillä? Ei nimittäin syytä huoleen. Kun minä katoan ja salaa toivon jättävän edes jonkun mieleen pienen kaipauksen, tahdon esitellä teille äärimmäisen sopivassa saumassa Lily.fi -portaalin alle siirtyvän Erikan! Jo vuosia sitten vanhan Tiptoes-blogin meikkauskilpailuun siskonsa Irenen kanssa osallistunut Erika on yksi ensimmäisistä kauneusbloggaaja-kollegoistani, joihin tutustuin. 

Olen aina tykännyt Erikan pohjattomasta älystä ja sopivasti tekstiin tihkuvasta tiedemiesmäisestä suhtautumisesta joka ilmenee mm. kauneusbloggaaja-gallupeista, joihin nainen kerää eri "ammattilaisten" suosikkituotteita. Kateutta minussa on herättänyt Erikan blogin visuaalisuus ja loistava tapa jakaa muualta netistä löytyvää kauneussisältöä ja nopeita niksi-hoksauksia. 

Eli siis hetkinen, tiivistetään vielä: Buu, buu, jee, buu, jee, jee!! Eli +-0.. En mä ihan sitä tästä lähtenyt hakemaan, mutta hyväksyn :D Nyt kello on 06:39:22 perjantai-aamuna ja tämä postaus ilmestyy kahden tunnin päästä.. Pelottaa.

Jos pääsit tämän tekstin ja videon loppuun, pliis, jätä joku kommentti ajatuksistasi <3 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Naturelle.fi

Pari viikkoa sitten kerroin teille tämänhetkisestä ihonhoitorutiinistani, joka koostuu lähinnä luonnonkosmetiikkamerkki Juice Beautyn tuotteista, satunnaisia SuperMood, Patyka ja May Lindström -syrjähyppyjä lukuun ottamatta. Tällaisen materiallisen pettämisen hyväksyn täysin avoimin mielin, go for it. Tämän yhteistyön kautta sain syventää suhdettani tähän merkkiin, kun testasin erilaisia täsmähoitotuotteita naamioiden ja kuorintojen maailmasta. 

Hedelmämehuja pursuavasta sarjasta on kaikessa kliinisyydessään löytynyt se Tyra Banksin aina kaipaama je ne sais quoi, joka inspiroi jo kauan sitten unohtuneet ranskan taitoni jälleen keväiseen kukkaansa aina otsikkoa myöten.

Tästä postauksesta löydät infoa varsinkin epäpuhtaan ihon täsmähoitoon. Kuten jo aiemmassa jutussa kerroinkin, on oma ihoni rauhoittunut samalle tasolle, kuin se oli joskus neljä vuotta sitten, ennen hormonaalisen aknen puhkeamista. Liian graafista? Ei. En kertonut siitä, miten näytin päiväkausia siltä että olisin yrittänyt vahata partani ja alue oli pahasti tulehtunut. Kotitekoiset kamomillanaamiot ja SOS-cremet auttoivat.. :D 

Nyt tilanne on kuitenkin loistava!! Voin kyllä hyvin elää kuukaudenkin ilman yhtäkään täsmätuotetta, mutta ennen tärkeää tilaisuutta tai muuten vaan hehkeää ulkomuotoa omaksi iloksi tavoiteltaessa ne tuovat kivaa boostia. Suurin perversio mulla taitaa olla kuorintoja kohtaan.. Mitä enemmän tuote polttelee ja mitä punaisempi hetkellinen pinta on, sitä enemmän tahdon tuotetta käyttää. Tämä ei välttämättä ole kovinkaan viisasta, mutta oikeasti huolestua kannattaa vasta, jos iho herkistyy useiksi tunneiksi, tai siihen tulee jonkinlainen muu selkeästi normaalista erottuva reaktio.

 

Tämä oli nyt täääysin turhaa pelottelua, JB:n kuorinta kun jättää ihon noin tunnin ajaksi melko punakaksi, mutta seuraavana aamuna peiliin kurkatessasi kiität. 

Testautin näitä tuotteita myös ystäväni Markun kasvoilla ja vuorokauden aikana kuulunut keskustelu meni henkeen: "Pitääkö tän sattua? Hei tää sattuu aika paljon.... Siis.. Sape mua niinku pistelee, onks tää ihan varmasti ok? Huijaaksä mua? No, ei tää oo niinku paha mut.." Seuraavana päivänä sain viestin: "Anteeks hei eilisestä. Mä näytän niin upeelta."

 

Äärimmäisen tärkeä pohjutus sille tiedolle, että pidän Juice Beauty Green Apple Blemish Clearing Peel -kuorinnasta huomattavasti enemmän, kuin tavallisesta versiosta! 

Epäpuhtaan ihon kuorinta on perinteisempään versioon verrattuna hieman geelimäisempää ja tuoksuu paremmalta, eikä se pistele iholla yhtä paljoa. Ihoni on tämän tuotteen käyttämistä seuraavana päivänä ison maailman kielellä kuvattuna.. Radiant. Tämä efekti perustuu kuorinnan kasvojen ihoa korjaavaan ja tasoittavaan vaikutukseen. Mun posket on aina olleet ongelma-alue, mutta mielestäni tilanne on tällä hetkellä jopa loistava!

Käyttö on helppoa, kerros geeliä puhtaalle iholle, annetaan vaikuttaa ja huuhdotaan. Perään naamio, seerumi tai kosteusvoide.

Tämäkään tuote ei ole tarkoitettu herkälle iholle, mutta jos sama vaikutus kiinnostaa, kannattaa teidän kurkata hellävaraisempi hedelmähappokuorinta.

 

 

Itse valitsin kuorinnan päälle vielä puhdistavan Blemish Clearing -naamion, mutta en suosittele tätä comboa, ellet tiedä ihosi kestävän tehokasta kuorintaa ja savinaamiota sen päälle.. Molemmat tuotteet sisältävät kyllä kosteuttavia aineita, mutta niiden yhdistetty puhdistusteho on melkoinen! Varaa jokaisessa tapauksessa reilusti kosteuttavaa seerumia tämän kakun kuorrutteeksi.

Aloe veran ja bambun ansiosta naamio rauhoittaa ihoa tehokkaasti, mutta sitrusmehut, savi ja luonnollinen salisyylihappo kirkastavat kuin LED-valot pimeässä yössä.

Käyttö taas kerran idioottivarmaa - onko idiootti muuten edelleen ihan korrekti tapa nimittää henkilöä, joka käyttäytyy todella todella typerästi?? Loukkaanko jotain??? - levitä iholle peittävä kerros, pelaa vaikka 10min ristiseiskaa ja pese lopuksi. Itse tykkään käyttää pesuvaiheessa Konjac-sientä.

 

Ennen tavallista loppurutiinia, eli seerumia ja kosteusvoidetta, voidaankin levittää niiden viimeisten sitkeiden (lue: pääsiäissuklaista syötyjen...) epäpuhtauksien päälle Blemish Be gone. Tämä onkin oikea old-school -pamaus roll on -aplikaattoripäänsä kanssa! Roll onin kanssa leikkimisen lopetettuasi, voit levittää tuotetta jo pintaan nousseiden epäpuhtauksien tai niille alttiiden alueiden päälle. 

 

Itse pyyhkäisen yhdet rullalliset nenänpieliini, jotka ovat kuin kirottujen mustapäideni sinnikkäimmät linnakkeet. Jo aiemmista tuotteista tutuiksi tulleet hedelmäperäiset ainesosat kosteuttavat, mutta hajottavat samalla ihohuokosia tukkivaa pintasolukkoa, jolloin tali pääsee poistumaan helpommin. 

 

En oikein osaa sanoa, mikä osa hoitorutiinia olisi kaikista tärkein, jos joku olisi valmis sijoittamaan vain yhteen tuotteeseen.. Tai mitä mä nyt selitän, kuorintahan se tietysti on! Blemish Clearing -kuorinta on nimittäin jotain niiiin erilaista, kuin mikään muu kotikäytössä testaamani, että tahtoisin kosmetiikkafriikkinä kokeilla sitä, jos näkisin purkin jonkun muun blogissa >:D

Outouksista puheen ollen, heitänkin pallon teille! Mulla on Naturelle.fi -juttusarjassa vielä yksi juttu, johon ajattelin kerätä kaikista oudoimmat luonnonkosmetiikkatuotteet firman sivuilta. Jos valikoimassa on joku tuote, jonka ostamista olet pohtinut muttet löydä tarpeeksi infoa päätöksentekoon, ilmianna tuote kommenteissa!

Itseäni kiinnostelee ainakin nämä oudot lappuset.

Noniin, nyt riittää tämä näpyttäminen, sillä ulkona on niin kaunis ja tuulinen sää, että siitä on pakko lähteä nauttimaan. Muistakaahan, että päänne sisäinen hyvinvointi on älyttömästi tärkeämpi, kuin ulkoinen upeus ;*

 

P.S. Jos edellisessä jutussa lanseeraamani alekoodi SAARA15 jäi käyttämättä Naturellen kassalla ja nyt on ihan pakko saada esim. omenakuorinta, ei hätää ^_^ Kiitoksena kiinnostuksesta, sama koodi nimittäin oikeuttaa taas 15% alennukseen aina 3.5. asti!

P.P.S. Ihan Cheekkinä infoan, että pidän hyvin epätavallisen ja videoidun tiedotustilanteen oman maailmani tärkeistä tapahtumista huomenna klo 09.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Siveltimet. Ne herättävät aina ajatuksia ja kysymyksiä. Epäluuloa, kunnioitusta ja pelkoa. Tässä siis omat ajatukseni sivellinkaupoille lähtijöille! Koska makuja on niin monia, kirjaan vinkkini ainakin näin aluksi yleismaailmalliseen sävyyn. Tästä blogista irtoaa sivupalkin tunnisteiden kautta reilusti sivellinarvosteluja ^_^

Tässä jutussa pureudutaan siis siihen, miten löydät itsellesi täydelliset siveltimet, vaikket olisi ikinä edes nähnyt sellaista elävässä elämässä.

 

Kuinka monta sivellintä tarvitsen?

Arvioisin, että ensialkuun:

  • 2 x luomivärisivellin, häivytys + tavallinen
  • 1 x meikkivoidesivellin
  • 1 x viisto kulmakarvasivellin
  • 1 x viisto poskipuna/varjostussivellin

 

Jos kaksi ensimmäistä ovat synteettisiä, voi niitä huoletta käyttää myös nestemäisten peitevoiteiden ja huulituotteiden levittämiseen. Hätätapauksessa litteällä luomivärisiveltimellä voi levittää jopa ripsivärin toiselle meikattavalle.

Tällainen viisikko maksaa kertaostoksena laadukkaalta valmistajalta 100-150€, mutta samaan hintaan saat toimivat siveltimet yli kymmeneksi vuodeksi. Jos jossain pitää pihistää ja jossain panostaa, sanoisin meikkivoidesiveltimen ja viiston siveltimen kelpaavan myös edullisemmalta sarjalta, kun taas luomivärisiveltimiin ja hyvään poskipunasutiin sijoittaisin kerralla. 

Kun lähdet kikkailemaan, suosittelen etsimään käsiisi mahdollisimman pajon erilaisia siveltimiä, joita näissäkin kuvissa näkyy. Mustavalkoiset skunkkisudit, talttapäiset synteettiset, kärjestä kapenevat varjostussiveltimet ja erilaiset hammasharjamallit. Ne tuovat loistavia lisäulottuvuuksia meikkaamiseen.

 

Kivijalka- vaiko nettikauppa?

Netti on täynnä erilaisia meikkisivellinarvosteluja, youtube-videoita ja verkkokauppoja jotka tarjoavat molemmat edelliset infot yhdellä sivulla. Euroopan ulkopuolelta tilattaessa kannattaa aina muistaa, että nykyisen säädöksen mukaan yli 22€ arvoiset tuotteet jäävät tulliin ja niistä täytyy maksaa lisäö veroa. Tästä syystä tilaan itse ulkomailta vain tuotteita, joita kotimaasta ei löydy.

Joskus verkkokauppojen tarjonta saattaa myö olla halvan hintansa mukaisesti hieman sekundaa tai kakkoslaatua ilman erillistä infoa. Ei kaikkialla, mutta jos diili vaikuttaa liian hyvältä, kannattaa googlata pari arvostelua varmuuden vuoksi ennen suuremman tilauksen jättämistä :P

Kivijalkakaupassa saat valita siveltimesi yksilön omin käsin, pääset vertaamaan niitä keskenään ja ongelmien ilmestyessä voit aina marssia takaisin tai ottaa yhteyttä maahantuojaan. 

Toisaalta nettikauppa voi tarjota tarkan budjetin omaaville älyttömän hyviä diilejä ja vähintään yhtä tyytyväisen asiakkaan. Yllättyikö joku siitä, että lopulta kyseessä oli taas mielipidekysymys? :)

 

Onko siveltimen merkillä väliä?

Ei. Ei sitten mitään. Tietyt merkit ovat kyllä laadukkaina tunnettuja, niillä on tiettyjä superhyviä malleja tai brändäys on muuten vain onnistunut. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö vuonna 2003 Perniön kempparin alelaarin pohjalta löytyneen luomiväripaletin sivellin voisi olla parasta ikinä! 

Samaan tapaan, kuin ihmisillä on erilaiset mieltymykset käyttämiensä kynien suhteen, on siveltimien valinnassa kyse oman kädenjäljen kehittämisestä ja boostaamisesta. Hyvällä ja omaan käteen sopivalla siveltimellä työskentely on mukavaa, helpompaa ja suteihin muodostuu ihan omanlaisensa suhde. Jos minut laitetaan työskentelemään jonkun toisen maskeeraajan sivellinpussukan sisällöllä, se on kuin jännittävä haaste.

Ole siis merkkiuskollisuuden sijaan tuntumauskovainen. Omat mieltymykset löytyvät, kun lainaat ja kokeilet eri siveltimiä kaupoissa tai kavereilta.

 

Millä ominaisuuksilla on siveltimen ostamisssa väliä?

Siveltimen käyttäytymiseen vaikuttavat eniten karvan pituus ja muoto, joustavuus sekä liimaus. Tuuhea, pitkä ja pinkeän joustava karva saattaa räpsäyttää puuterimaista luomiväriä vääriin paikkoihin, kun vastaava pehmeä ja kärkeen kapeneva malli taipuu luomivakoon ja häivyttää kauniisti. Tiivis ja lyhyt pyöreä kasvosivellin on mainio meikkivoiteiden ja kuultovoiteiden ihoon buffaamiseen, kun taas lyhyt, pyöreä ja löyhä kasvosivellin levittä ja häivyttää meikkipohjaa ohuemmaksi.

Kulmikkaat luomivärisiveltimet tai kulmakarvasiveltimet kannattaa hankkia mahdollisimman tiiviinä ja tarkkakärkisenä, paitsi jos haluat tehdä pehmeää ja sumuista rajausta.

Mielestäni ideaalein esimerkki monitoimisiveltimestä on M.A.C.:in 239. Jos siitä löytyisi suora käännös synteettisenä sutina ja ehkä vielä 217 päälle, en kaipaisi luonnonkarvoja enää minnekään. 

Käyttömukavuudesta puhuttaessa siveltimen paksuus ja pituus ovat elintärkeitä seikkoja. itse pitän melko lyhyistä siveltimistä, joiden kädensijat ovat reilun 15cm mittaisia. Paksummasta varresta saa mielestäni tukevamman otteen ja sormiin ei tarvita niin paljoa puristusvoimaa. Tämäkin on tosin täysi tottumuskysymys, eli testiä testiä testiä..

Synteettinen- vai luonnonkarva?

Luonnonkarvaisten siveltimien eettisyys on alati enemmän tapetille nouseva asia. Olen itse yrittänyt kysellä asiasta sivellinvalmistajilta ja brändien edustajilta, mutta tietoa karvojen alkuperästä tai edes niiden alkuperämaasta tuntuu olevan todella vaikeaa löytää.. Valitettavan usein tämä tarkoittaa sitä, että pahimmat asiasta heränneet ajatukset ovat todennäköisiä, enkä tämän takia itse enää osta uusia luonnonkarvaisia siveltimiä. Olemassaolevat siveltimeni saavat kyllä säilyä, mutten näe mitään syytä jatkaa luonnonkarvan käyttöä, kun synteettiset materiaalit voivat haastaa ne täysin. 

Eläimen karvasta valmistettu sivellin ei onneksi enää ole millään tavalla ylivoimainen väline, vaan perinteet ja materiaalit kehittyvät ja muuttuvat! Maailman johtaviin ammattikosmetiikkajätteihin kuuluva Make Up For Ever uusi koko sivellinvalikoimansa ja lanseerasi kerralla kymmeniä synteettisiä siveltimiä, jotka pesevät vanhat täysin laudalta.

Samaa toimivaa kaavaa käyttävät mm. Cailap by Mariela Sarkima, Real Techniques ja EcoTools, joiden siveltimiä löytyy myynnistä ympäri Suomen, verkkokaupoista ja niiden mahdollisuuksista puhumattakaan. 

Oli valittu materiaalisi mikä tahansa, kannattaa sivellintä ja sen ominaisuuksia tutkia hieman hintaa pidemmälle.

Jau, siinä tämän illan sivellininfot! Lisäkysymyksiin yritän vastailla kommenttiboksin puolella perjantaina ^_^

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Pääsiäismuistoja suoraan vuodelta 2012. Mun pääsiäisloman sisältö on ollut hyvin spontaani ja jännä ja sihen on kuulunut mm. Kasmirin keikka, jolla tapasin mm. Paulan, Annikan, Heidin, Iian ja Riikan. Sen jälkeen elämäni onkin ollut yhtä suoraa leikkausta, jonka lopputulokset saatte nähdä myöhemmin.

Samana iltana multa ryöstettiin kaksi pitsaa. Onneksi mun oma jäi jäljelle :D. Tästä traumasta toipumisessa menee varmaan vielä huominenkin, eli palataan asiaan tiistaina. Ihanaa loppupääsiäistä kaikille <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Jes jes jes, mulla on kerrankin ihan uunituoretta tavaraa teille tarjoiltavaksi ja arvioitavaksi! Tällä kertaa kyseessä on projekti Ellinoora, jonka osana olen saanut olla kuluneen vuoden aikana.

Pidän tästä alunperin Oulusta Helsinkiin matkanneesta naisesta ihan älyttömän paljon. Noin tunti ensitapaamisemme jälkeen piikittelimme jo toisiamme, jaoimme sielujen syviä sopukoita ja täydensimme toistemme lauseita. 

Pakko taas todeta, että yksi parhaista puolista tässä työssä on ihmisiin tutustuminen. Toivoisin, että saisin tuolla radionkin puolella vilautettua kuuntelijoille edes palan siitä osasta eri artistien persoonaa, johon itse olen rakastunut. Monesti nimittäin käy niin, etteivät he itse edes parhaita puoliaan huomaa.

Ellinoora julkaisi jo tovi sitten yhden sinkun, mutta kun muiden kirjoittama musiikki ei tuntunut omalta, nainen totesi, että parasta tehä ite! Lopputulos on mun sieluani jollain todella omani tuntuisella tavalla hyväilevä ja leijonakuninkaan jylhäkalliolle siivittävä biisi, josta on tullut viimeisen kuukauden aikana jonkinsorttinen positiivisen sisun nostatusraita :D

Kappaleen video kuvattiin noin kuukausi sitten ja sen ohjauksesta vastasi yksi alan kirkkaimmin nousevista tähdistä, Jenni Salonen.

Tyylistä vastasi Shadi Razavi, joka on siskonsa Maryamin tapaan lisännyt repertuaariinsa myös stailauksen. Meikki ja hiukset puolestaan tehtiin tällä kertaa läpsystä vaihto -tyylillä, kun olin itse "jumissa" radion puolella. Kollegani Keiku Borgström hoiti Ellinooran aamulla ja minä hoidin homman finaaliin itse kuvauspaikalla. 

Lopputulosta en malttanut odottaa ja nyt jännittää, mitä mieltä te olette siitä! Pistäkäähän kuunnellen ja katsoen, tässä tarinaa tukemaan kuvaraporttia työpäivän varrelta.

Mitä fiiliksiä video herätti?

Share
Ladataan...

Pages