Ladataan...
Saara Sarvas

No nyt on taas mahdollisimman selkeästi kuvattuna ja selitettynä käyty läpi kaikki perusletityksen tekniikat. Teen letit videossa varapäähän ja ne onkin kaikki helpointa opetella ensin jonkun toisen hiuksiin - tai vaikka pyykkinarulle kiinnitettyihin clip-on pidennyksiin. Voin tietysti tehdä vielä erillisen "näin teen letin omaan päähäni" -videon, jos joku sellaista kaipaa, mutta ne ovat aina yhtä käsien ja kyynärpäiden sekamelskaa :D

Letit on helpointa punoa hieman likaisiin, tai jollain tuottella karhennettuihin hiuksiin. Päivä pesun jälkeen, tuuheuttavaa kuivashampoota hiusten tyviin ja suihkaus suolasuihketta antamaan latvalle lisärakennetta on oikeastaan kenen tahansa letittäjän unelma.

Ehdottomasti kätevin tuote hiusten karhentamiseen letityksen alle on vanha kunnon suolasuihke. Erilaisia ja eri vahvuisia suihkeita löytyy älytön määrä, mutta melkein mikä tahansa käy. Omat suosikkimerkkini suolasuihkeissa ovat BalmainIDhair ja KMC - ensimmäisenä mainittua käytän kuitenkin useimmin.

Kun suolasuihketta ruiskii letityksen pohjalle, se kannattaa levittää suosiolla joko märkiin hiuksiin, tai kuiviin hiuksiin päätä reilusti käsiteltävälle sivulle tilttaamalla. Monet muotoilutuotteet jäävät nopeasti suihkutettuna vain pintahiuksiin ja varsinkin letityksessä on tärkeää, että rakennetta on koko hiusmassan seassa. 

Siinä tärkeimmät letityksen perusasiat, seuraavassa videossa voidaankin mennä erikoisuuksiin ja siihen, mitä kaikkea kivaa leteille voi niiden punomisen jälkeen tehdä ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Syyskuun Trendi tekee pian tilaa Lokakuun uutuudenkarhealle painokselle, mutta mä haluan pompata vielä hetkeksi Kauneusguru-palstani lettitutorialiin! Tässä ylempänä video kampauksen tekemisestä kotioloissa.

Kaunis ja simppeli lettikampaus syntyy nopeasti - kunhan se letitys sujuu.. Ajattelin tehdä teille päivitetyn, yhden videon mittaisen tutorialin yleisimmistä lettityypeistä, ettei kenenkään tarvitse enää googlailla niitä 18v. Saapran nenä-ääni -hölötyksiä :D

Video on sen verran suurikokoinen, että konvertoituu pienen ikuisuuden.. Sen takia saattekin tänään yhden videon ja huomenna sen kunnon tutorialin ^_^

Otin käyttööni apupään, että voin seurata paremmin käsieni mahdollista tiellä hosumista.. Lupaan ja vannon, että jokainen näistä leteistä on silti mahdollista toteuttaa omaan päähän - kunhan kädet eivät väsy. 

Letittämistä kannattaa treenata mahdollisimman nopeasti ilman peiliä, sillä tilanteen peilikuvan kautta hahmottaminen ei ole helppoa. Näppituntuma on hyvän letittäjän perushyve! Itse teen omien kampauksieni pohjat lähes poikkeuksetta ilman peiliä ja otan sen käyttöön vasta viimeisessä vaiheessa asetellakseni kaikki suortuvat paikoilleen mahdollisimman hyvin. 

Huomisen videolla opetan teidät tekemään:

 • Tavallisen letin
 • Ranskalaisen letin tavallisesti, sekä "väärin päin"
 • Helpon punoksen
 • Helpon nyörityksen

   
Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Jep, tällaista tämä nyt jatkossa on. Pelkkiä eläinvideoita ja mukasöpöjä meemikuvia kaikesta mitä Soko puuhaa... Parasta vain vaihtaa blogin otsikkoon: Kauneus, Kosmetiikka & Kanit :D 

Eivaan, ajattelin päivittää pikaisesti suuren hetken Sokon elämästä! Meillä on täällä kotona muutamia erilaisia puusta ja muista luonnollisista materiaaleista kasattuja aktivointileluja, joiden parissa kani voi kuluttaa aikaansa, etsiä ruokaa ja vaikka kuluttaa vähän hampaitaan, jos sille päälle osuu.

Tämä leluista tällä hetkellä haastavin on ollut ennen keskiviikkoa Sokon silmiin täyttä hepreaa, mutta kas, nyt hänen suurensuuret aivonsa ovat sen jo useampaan kertaan ratkaisseet! Siis aika pitkän ja raastavan työn, brutaalin kiskomisen, lelun hylkäämisen ja sattumanvaraisen oivalluksen jälkeen..

Tässä siis pieni video maitosuklaanruskean toverini toilailusta:

 

Ja kaikille niille, jotka eivät jaksaneet videota tsekkailla.... Kanikuvia:

p.s. Voikohan tämän tagata hyvin mielin kategoriaan rakkaus??

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Jos eilinen paletti oli pelastus kolottavaan sokerihampaaseen, on tämän päivän versio puhdasta toimintaa. Olin noin 10 vuotta sitten täysin pakkomielteinen smashbox-fani ja täytin varastoni milloin O-glow -sarjan kaikilla variaatioilla ja milloin pohjustusvoiteilla. Sitten fiilikseni brändiä kohtaan lopahtivat täysin.. 

Pakkaukset näyttivät tylsiltä ja vanhanaikaisilta, tuotteet tuntuivat geneerisiltä ja niin nähdyiltä.. En oikeastaan ole seurannut koko merkin kuulumisia moneen vuoteen! 

Meikkaamisesta innostunut ystäväni Anna osti kuitenkin hiljattain tämän paletin ja nähtyäni ja kokeiltuani sävyjen toimivuutta ihan oikeassa elämässä muodostin siitä jonkinsorttisen pakkomielteen.. Väistykää Nakedit ja muut valtavirtapaletit (krhm, tämähän ei siis ole yksi niistä, eikun.. :D), sillä tästä hyvin simppeleistä lämpimistä ja kylmistä neutraaleista sävyistä kasatusta paletista löytyy varsinkin meikkipussin perustuotteita etsivälle aloittelevalle meikkaajalle hyvät ja helpot välineet.

 

Full Exposure on saanut kritiikkiä luomivärien koostumuksesta ja siitä, että sävyt eivät ole isommassa vertailussa kovin uniikkeja.  Voin toki puhua vain omasta puolestani, mutta ainakin oman palettini (ja sen toisen kokeilemani) väreissä on erittäin hyvä pigmentti, oli kyseessä matta tai metallisävy. Metallivärien pinta pitää tosin ensin "rikkoa", hieraisemalla ne läpi puhtaalla sormella. Käytän itse luomivärejäni aina pohjustuksen päällä, enkä siis koe ongelmaksi sitä, jos väri ei sellaisenaan tahraa puhdasta ja sileää kämmenselkääni päiviksi. 

Paletin värien koostumus on todella hienojakoinen, pehmeä ja ohut. Tällainen hennommin kerrostuva väri on kuitenkin varsinkin aloittelevalle meikkaajalle paljon helpommin käsiteltävä, eikä meikistä vahingossa tule liian tumma. Luomivaon varjostaminen ja erilaiset häivytykset on helpompi hahmottaa, kun väri kerrostuu hiljalleen!

 

Entäpä toinen väite, eli "tylsät" sävyt? Kyllä. Tähän palettiin on kerätty 14 erittäin perinteistä, eli tylsää, eli superkäytännöllistä sävyä. 

Itse rakastuin tähän palettiin juuri siksi, että voin hyvillä mielin kehottaa jopa kaikista vähiten meikkaavia ystäviäni ostamaan sen ja tiedän, että kaikille väreille tulee käyttöä. Osa metallisävyistä saattaa silti aluksi olla hieman "villejä" heidän makuunsa :D.

Kosmetiikkafriikit, jotka katselevat Sugarpillin kirkkaimpiakin värejä kaivaten jotain extremempää, eivät varmasti ole tästä yhtä innoissaan, mutta minä näen silmieni edessä todellisen arkimeikkaajan pyhän Graalin.

Tässä swatchit samassa järjestyksessä, kuin missä ne esiintyvät paletissa:

Paletin aloittaa kummankin rivin keskellä neutraali vaalea häivytys- ja korostussävy. Sen oikealle puolelle on upotettu kylmiä ja vasemmalle lämpimiä neutraaleita sävyjä. Mikä olisikaan hieman meikkivärisokealle aloittelijalle parempi tapa erottaa se, minkä lämpöinen eri värien pohjasävy on?! Niin käytännönläheistä ja niin selkeää. 

Ylemmässä kuvassa värit on levitetty yhdellä siveltimen latauksella UD:n pohjustuksen päälle.

Jos et vielä omista mitään perusväripalettia ja meikkaustaitosi ovat hieman hakusessa, suosittelen todella lämpimästi kokeilun aloittamista Full Exposuren kanssa!Aavisteluani tämän paletin pääasiallisesta kohderyhmästä (sisäistä meikkitaiteilijaansa vielä etsivät kuluttajat) vahvistaa myös tämä todella laaja ja yksityiskohtainen silmänmuotokartta! Monella sarjalla on palettiensa ohessa tarjolla vastaavia, mutta ne on yleensä mallattu klassisen mantelisilmän ympärille. Tämä ohjelappu ottaa huomioon kaikki yleisimmät silmän mallit ja erilaisia sovellettavia meikkiohjeita on yhteensä melkein 20.

Paletti maksoi Sephorassa 47€, mutta lähimmillään sellaisen taitaa löytää Ruotsin puolen Kicksistä! 

Ja sitten ne fiilistelykuvat, joiden simppeliin meikkiin käytin pelkkiä mattasävyjä. 

Kumpi näistä kahdesta paletista vaikutti kiinnostavammalta?


p.s. Kuvassa rekvisiittana tämän homman tärkeimpiä työkaluja - objektiiveja. Kiinnostaisiko teitä nähdä, millaisella työvälineistöllä tätä blogia pyöritetään? Sellainen kauneusblogin behind the scenes -postaus? :D

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Koska tämä blogi on tavoittanut olemassaolonsa aikana melkoisen kasan ihania ja aktiivisia lukijoita, saan suuren osan kotimaassamme lanseerattavasta uutuuskosmetiikasta testiin maahantuojilta ja PR-toimistoilta. Tämä on ihanaa ja oloni onkin viikoitain kuin jouluaattona konsanaan, mutta tämä samainen etuoikeus on vähentänyt omaa kosmetiikan kuluttamista ja siitä suuresti innostumistani huomattavasti.

Pitkän linjan kosmetiikkafriikkinä olen kaivannut sitä metsästystä, tietyn tuotteen himoitsemista ja sormia syyhyttävää odottamista, jonka innostamana tekee mieli leikkiä, lisätä väriä värin päälle, antaa koko homman lähteä täysin käsistä. Samalla tuotteista muodostaa täysin erilaisen mielipiteen - jos jotain ostaa omalla rahalla, siitä todennäköisimmin tykkää enemmän.

Näytteinä saatuja tuotteita arvostellessani olen siis huomattavasti kriittisempi, kuin omia ostoksiani esitellessä. Eikö kuulostakin hieman oudolta, ennen kuin sitä alkaa oikein ajatella? :D

 

Jotain on kuitenkin tapahtunut ja himoni kosmetiikkaan on tehnyt paluun. Uusin himon kohteeni ovat erilaiset meikkipaletit, joita olen alkanut haalia ja hamstrata toistaiseksi yllättävänkin tyhjään palettihyllyyni. Nämä paletit ovat minun käyttööni tarkoitettuja, enkä usko raahaavani niistä kovinkaan montaa työkeikoille. Ehkä...

Puuterimaiset luomivärit eivät juurikaan vanhene ja suurin osa paleteista on visuaalista silmääni kutkuttavia.

Lyhyesti sanottuna: JEE, MEIKKEJÄ!!!

 

Ystäväni Peppi piipahti Ranskassa katsomassa Beyoncen ja Jay-Z:n On The Run -kiertuetta ja vihjaisi eräänä iltana käyvänsä Sephorassa..... Siitä se ajatus sitten lähti ja sain eilen käsiini kaksi palettia, joista toinen on yksi parhaista kokeilemistani perussävypaleteista ja toinen taas niin kaunis ja suussasulavan söpö, että mieleni teki ottaa se kainalooni nukkumaan. 

Arvaatte varmaan, kumpi tämä on? ;)

 

 

Too Facedin Chocolate Bar on noin vuosi sitten lanseerattu herkkupala, jonka sävyjen sekaan on sekoitettu pigmentiksi oikeaa kaakaota. Lopputuloksena on siis hennosti kaakaon tuoksuisia, samettisesti levittyviä luomivärejä.

 

 

Olin pitkään sitä mieltä, että en tee tällä paletilla mitään, mutta myönnän saman tien, että olin aivan väärässä. En tiedä vaikuttiko ostopäätökseeni syksyisten iltojen mukanaan tuoma suklaan himo, vai Sokolaatiksi nimetty lemmikkini.. Oli syy mikä hyvänsä, olen ostokseeni äärettömän tyytyväinen.

Paletista löytyväy upean monipuoliset ruskean sävyt sekoittuvat toisiinsa muutamaa metallipintaista pettymystä lukuun ottamatta saumattomasti. Triplasti pikkunappeja suuremmat vaaleat häivytyssävyt ovat nerokas twist, koska vaaleat värit kuluvat aina ensimmäisinä!

 

Jostain syystä makuhermoja kutkuttavat nimet tekevät näistä väreistä vielä himottavampia. Salted Caramel, Creme Brulee ja kakki muut suosikkijälkkärini <3___<3

Sävyt ovat jo paletissa kuvattuina mahtavan näköisiä, mutta pieni swatchaus tekee aina hyvää. Tässä värit on levitettu Urban Decayn Primer Potionin päälle:

Postauksen aikana jo ärsyttävän useasti hehkuttamani, todella pigmenttiset ja pehmeät ruskeat, ovat tämän paletin ehdoton ykköshoukutin ja sanoisinkin Chocolate Barin sopivan kenelle tahansa ns. peruspaletiksi. Varsinkin, jos sen söpö ulkomuoto aiheutti silmiesi hetkellisen laajentumisen ja samaan aikaan suustasi karanneen äänettömän henkäyksen, joiden viesti oli: niin ihanan näköinen...

Jos olet sisältä ontto ja tämän suklaalevyn ulkomuoto ei viehättänyt, on huomenna esittelyssä toisenlainen peruspaletti, joka sopisi ulkomuodoltaan vaikka salaisen agentin tarvikevyöhön. Onko niillä muuten tarvikevöitä, vai mietinkö nyt Batmania? Eikö niiden agenttien pitäisi olla salamyhkäisiä ja huomaamattomia? Hömm siis.. Salaisen agentin salaiseen salkkuun. Sinne se huominen paletti sopii. 

 

Chocolate Bar -paletin hinta oli Sephorassa 44€, mikä ei ole laisinkaan liioiteltua, kun se on syönyt sisäänsä näin monta mainiota luomiväriä. Hinta-laatusuhteeltaan annankin tälle paletille täyden kympin! 

Jos kukaan tuttu ei ole lähiaikoina seilaamassa kohti tuollaista kosmetiikan mekkaa, kuin Sephora, saa paletin tilattua myös netin kautta - ainakin niin kauan, kuin niitä riittää. Beautybaysta näytti tällä hetkellä saavan setin parhaaseen hintaan ja paletin hinta on tällä hetkellä reilun 54€ - sen päälle tosin ei tarvitse pulittaa edes ylimääräisiä postikuluja! 

Entä millaista jälkeä sain aikaan, kun leikimme ensimmäistä kertaa yhdessä?  Suklaista ja pehmeää, tietysti -___-Iskikö suklaahimo?

Entä arvaatteko, mikä huomenna esiteltävä paletti on?

 

p.s. Yrittäkääpä kuvata tuotekuvia, kun tavaroita tutkii samaan aikaan pieni kuvausavustaja..

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal Paris

Juuri tällä hetkellä ollaan hyvin jännittävissä lähtökuopissa, odottamassa sitä hieman pelottavaa hyppyä tuntemattomaan, joka häämöttää edessä.

Naamatauluni iho on ollut viimeisen muutaman kuukauden ajan tavallista oikkuilevampi, epätasaisen värinen ja pukkaa pintaansa sekä pieniä että ei ihan niin pieniä epäpuhtauksia. Tästä kiitos kaikin tavoin stressaavalle elämäntilanteelleni, vuodenajan vaihdokselle ja todennäköisesti ihan vaan planeettojen asennolle, joka on siirtynyt epäsuotuisaan linjaan kylpyhuoneeni hanaan nähden.

Nyt jos joskus on siis loistava aika aloittaa uusi yhteistyökampanja hiljattain kauppoihin rantautuneen L'Oréal Paris Skin Perfection -tuotesarjan kanssa. Se nimittäin lupaa aika simppelisti tehdä ihosta täydellisen. Siis ainakin niissä raameissa, kuin se jokaisen omien kasvojen kohdalla on mahdollista.

Kiinnostuitko vähän? Minä ainakin kiinnostuin ja sen takia olen yksi tämän kampanjan ja siihen liittyvän kilpailun tiiminvetäjistä.

Tuo kuulostaa kyllä joltain tosi vieraalta konsulttihommalta... Olen yksi tämän kilpailun hmmmm.. Keulakuva? Johtotähti? Laiva haiden edessä? Kapteeni? Uuuuuu joo, tahdon olla kapteeni!!

 

Ulkomaisten kollegoiden testit ja tuotteiden ihoillaan aikaansaamat tulokset saivat minut niin kiinnostuneeksi tästä nelikosta, että päätin ryhtyä yhdeksi kampanjan bloggaajista ja pistää myös omat kasvoni likoon. Olen kokeillut ja käyttänyt ihoni hoidossa viimeiset vuodet lähes pelkkää luonnonkosmetiikkaa ja odotankin jännityksellä, mitä tästä kokeilusta seuraa.

Jäänkö koukkuun, vai palaanko pinkkien purkkien tyhjennyttyä takaisin luonnollisten öljyjen pariin? Se jää nähtäväksi.

Toivon, että oman testijakson tulokset ovat yhtä selkeitä kuin muut näkemäni, sillä harvoinpa sitä tulee eteen näin hehkutettu ja kohtuuhintainen hoitotuotesarja, johon on lainattu vaikuttavia ainesosia ja ihonhoitoteknologiaa triplasti kalliimmista tuotelinjoista.

Go on SkinPerfection, impress me.

 

Tavallisesta yhteistyökampanjasta poiketen tämänkertainen pläjäys on vanha kunnon joukkuekilpailu, johon myös te pääsette osallistumaan! Tarkempaa tietoa itse kilpailun kulusta, Skin Perfection -tiimiläisille lähetettävistä tuotteista, sekä koko roskan pääpalkinnoista saatte heti ensi viikon alussa. Uteliaimmat voivat toki urkkia tietoja jo nyt kampanjan nettisivulta

Osallistuminen tapahtuu jo äsken linkkaamani kampanjasivun kautta, mistä voit joko klikata itsesi suoraan minun tiimiini, tai tehdä hyvin nopean Buzzfeed-henkisen testin itsellesi sopivan bloggaajan löytämiseksi.

Itse sain vastauksieni perusteella ehdotukseksi erään Saara S:n, eli algoritmit kyselyn taustalla ovat hyvin todennäköisesti kohdillaan ;)

 

Mä toivon tietysti itsekkäästi, että haette mukaan minun, Kapteeni Saara S:n jengiin, sillä tahdon joukkoihini juuri teitä kosmetiikasta kiinnostuneita, sopivan kriittisiä ja hyvällä tavalla hulluja tyyppejä, joita tiedän ruutujen takaa löytyvän!

Miten on, lähdettekö mukaan?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Ja sitten se kolmesta neutraalin sävyisestä meikistä kysytyin, tämä tumma ja kevyesti kiiltävä smoky eye. Videomuotoista tutorialia kaivanneille tein testimielessä Close-Up -videon kommenttiraidalla! Melkoista sepustusta, mutta tuotteet, sävyt ja käytetyt siveltimet tulevat esiteltyä tarkemmin. 

Sen kummempia höpisemättä, tumma smoky eye -meikki lähikuvassa:

 

Video on kuvattu hieman kirkkaammissa olosuhteissa kuin nämä kuvat, joten sävyt eivät toistu aivan yhtä utuisina, kuin luonnossa. Lopputulos on kuitenkin hyvin samankaltainen, kuin aiemmin tekemissäni esimerkkikuvissa.

On kyllä aina yhtä hämmentävää kuunnella tuota omaa sepitystä, oli se sitten radiossa tai youtubessa - onneksi äänet saa aina pois päältä :D Ensi kerralla ehkä vähän tarkempi suunnitelma puheista, vai?

 

p.s. Myös näissä kuvissa silmissä on Red Cherryn DW -ripset, vaikka ne videolta puuttuivat! Ehkäpä seuraavalla kerralla teen videon irtoripsien kiinnityksestä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Reilu viikko sitten M.A.C.:in uudella meikkipaletilla toteuttamistani silmämeikeistä kaksi nousivat niin selkeästi yli muiden, että päätin tehdä niistä molemmista tutorialit. Tästä vaaleasta meikistä tein perinteiset kuvalliset ohjeet, mutta tummanpuhuva savusilmämeikki näyttäytyy selkeämmin videon kautta.

Käytössä oli siis luomivärin pohjustusvoide (Urban Decay), M.A.C. Eyeshadow x 15 Cool Neutrals -paletti, sekä nämä kolme sivellintä:

 

Käyttämäni siveltimet ovat:

 1. Bobbi Brownin Eye Blender, joka on suuri ja todella pehmeä häivytyssivellin
 2. M.A.C. Masterclass Linear 1, jonka voi korvata tavallisella viistolla siveltimellä
 3. Shu Uemura Kolinsky -luomivärisivellin, joka on hyvin perinteinen, mutta laadukas luomivärisivellin 

Alaluomipainotteinen meikki on oikeastaan todella simppelisti rakennettu:

 • Pohjusta luomet pohjustusvoiteella, tai valokynällä ylä- ja alapuolelta
 • Levitä ensin vaaleaa mattaista luomiväriä luomen sisäkulmaan ja liikkuvalle luomelle
 • Levitä sitten hieman eri sävyistä mattaista vaaleaa lopulle liikkuvalle luomelle ja häivytä kevyesti kohti kulmakarvaa (itse käytin hennon vaaleanpunaista sävyä) 
 • Lisää ja häivytä vaaleaa ja neutraalia helmiäisluomiväriä sekä liikkuvan luomen yläosaan, että kulmaluulle niin, että peität koko yläluomen puuterimaisella värillä.
   

 • Rajaa sisäluomi violetilla tai ruskealla kajal-kynällä
 • Ala sitten hahmotella alaluomen rajausta värittämällä ripsien tyvi tummalla luumun sävyllä ja pyyhkäise siveltimen loput värit yläluomelle ja yhdistä rajaus silmän ulkokulmasta.
 • Piirrä luomivakoa esiin lisäämällä pieni sipaus tummaa luumua ja neutraalia harmaata vaalean pohjan päälle. Tämän sävyn on tarkoitus olla juuri ja juuri näkyvissä.
 • Häivytä alaluomen luumun sävy alaspäin ripsien luota ja lisää ripsiväri.
   

Alkuperäisessä meikissä lisäsin yläripsiin Red Cherryn DW -ripset, joista leikkasin puolet pois. Tässä kuvassa ripsissä on IsaDoran Flashing Volume -ripsiväriä.

 

Tämä meikki sopii päiväkäyttöön tai rentoon iltajuhlaan ja rajaukseen käytettyä sävyä ja sen tummutta muuttelemalla fiilistä voi säätää lähes loputtomasti oman mielensä mukaan!

Huomenna tartutaankin hieman haastavampaan tehtävään, kun versioin alkuperäisen postauksen kolmatta meikkiä. Muistankohan enää, mitä kaikkea siihen kuului? ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Yksi vanhan blogini suosituimmista jutuista oli Elämä Lapselle -konsertin kulisseista kuvattu kirjoitus. Viime keskiviikkona oli taas sen samaisen hyväntekeväisyystapahtuman aika ja missäs muuallakaan minä olisin päiväni viettänyt? No, rehellisyyden nimissä olisin mieluummin ollut viettämässä aikaa nimensä löytäneen kanini, Sokolaatin eli Sokon kanssa ^_^

Hartwall-areena oli kuitenkin matkani kohde ja suurena suunnitelmanani kameran aktiivinen käyttäminen. Aktiivisesta en tiedä, mutta napsin nyt kuitenkin kourallisen kuvia teidän kanssanne jaettavaksi.

 

Saavuimme assarini Keikun (joka tekee oikein hyvää meikkausjälkeä myös ihan omana yksikkönään ^_^) kanssa areenan pukuhuoneeseen jo klo 12 aikoihin, kun artistit kävivät lavalla läpi ensimmäisiä treenejään.  Meidän savottamme oli pääasiassa Anna ja hänen neljä tanssijaansa, mutta autoimme myös muita pukuhuoneen asukkeja tarpeen mukaan.  Päätin tällä kertaa pakata mukaan vain fiksun määrän tavaraa. Onnistuin kadottamaan (?!?!) remingtonin silkki-suoristusrautani, joten ostin muutama viikko sitten Verkkokaupasta Cloud Ninen, joka on palvellut äärimmäisen hyvin. En yhtään ihmettele, että rautaa on kehuttu jo usean vuoden ajan! Koska muotoiluraudan mukana katosi myös tyvikreppirauta, kävin paniikissa ostamassa uuden, mutta tavallisen kokoisen raudan sijasta sain hyppysiini vain tuollaisen mikrokokoisen version. Se ei ollut ihan yhtä kätevä, mutta toimii ihan välttävästi, kunnes saan hommattua kunnollisen version :D Annan hiukset ovat pidennyksistä luopumisen jälkeen tuuheutuneet ja elpyneet ärsyttävän hyväkuntoisiksi ja paksuiksi. Tyveen lisäämäni kevyt kreppi pitää tämän rouvan kohdalla runsaat hiukset irti päänahasta, kun omissa hiuksissani yritän loihtia sillä karvoitukseeni edes jonkinlaista tuuheutta :D Kasvojen meikki pidettiin tällä kertaa todella hillittynä, hieman tavallista kovempia varjostuksia lukuun ottamatta. Viikon Portugalin auringossa viettänyt nainen oli ehkä ruskeampi, kuin koskaan aiemmin. Monikansalliset geenit helpottavat hiuslaadun lisäksi myös silmänräpäyksessä päivettymisessä... Mainitsinko jo, että: Ärsyttävää.  TV-kamera ja kirkkaat valot syövät valtavan ison osan naamaan puunatuista tuotteista, että sitä ei meinaa uskoa, ennen kuin sen näkee!  Meikkaajien ja kampaajien lisäksi takahuoneessa juoksee artistien keskellä levy-yhtiöiden edustajia, koreografeja, tanssijoita ja tietysti stylistejä. Ehkä koko maailman sympaattisin ihminen, Maryam Razavi, ilahdutti meitä taas tovin verran tuodessaan mm. Annan esiintymisvaatteet mukanaan. Muutaman kundin paidat pääsivät myös silitykseen ja tavaramerkiksi muodostunut hakaneuloja ja klipsejä roikkuva kaulanauha heilui iloisesti naisen liikkeiden mukana.   Oma tavaramerkkini lienevät nuo nutturaan tökityt siveltimet :D Tökkään hiusten sekaan siveltimet, joita käytän usein ja löydän ne sieltä paljon helpommin, kuin sivellinkotelostani. Tämä kuva on oikeasti napattu lähemmäs 7h paikalle saapumisen jälkeen, eli päivän aherrus alkaa jo näkyä naamassa..  Koska suorassa TV-lähetyksessä voi sattua melkein mitä tahansa, nauhoitetaan myös kenraali kokonaisuudessaan. Katsoimme siis suurimman osan esityksistä kahteen kertaan. Tässä Anna tiirailee Karri Koiran showta vieressään ehkä koko päivän sympaattisin tuttavuus.  

Koska artisteilla on esitettävänään vain yksi biisi, on vapaa-aikaa päivän aikana melkoisesti.. Välillä ehti siis istua kunnolla alas, syödä päivällistä ja pistää officen pystyyn.

 

Toiset taas kävivät koreot läpi vielä viimeisen kerran varmuuden vuoksi. Ennen kuin palasivat älypuhelimiensa kimppuun :D

 

Muita ajanviettotapoja oli esimerkiksi intensiivinen kitaranäppäily ja muusikoiden välinen jauhanta erinäisistä musiikkiin liittyvistä faktoista ja maailman epäkohdista. Olen melko varma, että tässä kuvassa pojat laulavat naperolle serenadeja.

 

Jaaa tässä pojat pistivät vielä viimeiset pumpit päälle. Anna punnersi poikien mukana lattialla, kunnes huomasin toiminnan ja rääkäisin kovaan ääneen EI!! Olin hetkeä aiemmin puuteroinut ja viimeistellyt naaman lavakuntoon..

 

Karu totuus siitä, miltä työpöytä näyttää muutaman tunnin työnteon jälkeen. Hävitän kaikkien hiustuotteiden korkit ensimmäisellä käyttökerralla, joten olen ollut äärimmäisen onnellinen KMS:n uutisesta, jonka mukaan firman kaikkiin spray-tuotteisiin vaihdetaan kiinni kierettävät korkit! 

 

Myös koreografi-Haussila liittyi seuraamme ennen illan esitystä. Markun voi muuten bongata seuraavan 1,5v ajan Svenska Teatern:in Mamma Mia -musikaalista! Itse ajattelin lähteä katsomaan shown ainakin pariin otteeseen, jotta saisin ruotsin kielen taitoni kaiveltua taas ajan tasalle.

Mitenkäs muuten nämä nykypäivän kuvat? Voisin joskus laskea takahuoneessa yhtä aikaa käytettyjen älypuhelimien määrän. Veikkaan summan olevan melko korkea - enkä itse todellakaan ollut muita parempi :D

 

Suora lähetys pamahti käyntiin klo 20 ja yleisöstä kaikunut äänivyöry oli todella vakuuttava! Vastaavaa mylvintää todistin edellisen kerran Cheekin stadion-keikoilla, eikä se koskaan menetä hohtoaan.

 

Artisti toisensa jälkeen kiipesi lavalle kevyen jännittyneenä, mutta sitä ei esityksiä katsoessaan olisi voinut arvata.

 

 

 Tämän pehkon alta löytyy räppäri, joka on osa ainoaa jengiä, joka ei tunnu jännittävän lavalle nousemista ikinä. Tunnistatteko mysteerihiukset?

 

Vihdoin ja viimein oli myös meidän naisenergiajengin vuoro ja katsellessani lavalla tapahtuvaa pomppimista ihmettelin taas kerran: Miten samaan aikaan tanssiminen ja laulaminen on mahdollista?!

Beyonce kertoi joskus, että isänsä oli laittanut silloisen Destiny's Childin jengin juoksemaan ja laulamaan samaan aikaan. Ehdotin tätä joitakin vuosia sitten myös Annalle - pitää kysyä ottiko hän neuvosta vaarin ;)

 

Esityksen jälkeen koko tiimi voi taas kerran huokaista helpotuksesta, ottaa kunnon tsemppihalaukset ja chillata kunnolla. Itse tein sen katselemalla ensimmäisen live-esiintymisensä vetänyttä Benjamin Peltosta! Rohkea veto aloittaa näin isosta tapahtumasta, mutta tiukan katselmuksen jälkeen annoimme Benjaminille varauksettomat aplodit. 

Päivä oli todella pitkä ja hauska, mutta olin kyllä melko onnellinen, kun pääsin kotiin pitkäkorvaisen karvakaverin ja kanin luokse ;D
 

Share
Ladataan...

Pages