Ladataan...
Saara Sarvas

 

Yksi vanhan blogini suosituimmista jutuista oli Elämä Lapselle -konsertin kulisseista kuvattu kirjoitus. Viime keskiviikkona oli taas sen samaisen hyväntekeväisyystapahtuman aika ja missäs muuallakaan minä olisin päiväni viettänyt? No, rehellisyyden nimissä olisin mieluummin ollut viettämässä aikaa nimensä löytäneen kanini, Sokolaatin eli Sokon kanssa ^_^

Hartwall-areena oli kuitenkin matkani kohde ja suurena suunnitelmanani kameran aktiivinen käyttäminen. Aktiivisesta en tiedä, mutta napsin nyt kuitenkin kourallisen kuvia teidän kanssanne jaettavaksi.

 

Saavuimme assarini Keikun (joka tekee oikein hyvää meikkausjälkeä myös ihan omana yksikkönään ^_^) kanssa areenan pukuhuoneeseen jo klo 12 aikoihin, kun artistit kävivät lavalla läpi ensimmäisiä treenejään.  Meidän savottamme oli pääasiassa Anna ja hänen neljä tanssijaansa, mutta autoimme myös muita pukuhuoneen asukkeja tarpeen mukaan.  Päätin tällä kertaa pakata mukaan vain fiksun määrän tavaraa. Onnistuin kadottamaan (?!?!) remingtonin silkki-suoristusrautani, joten ostin muutama viikko sitten Verkkokaupasta Cloud Ninen, joka on palvellut äärimmäisen hyvin. En yhtään ihmettele, että rautaa on kehuttu jo usean vuoden ajan! Koska muotoiluraudan mukana katosi myös tyvikreppirauta, kävin paniikissa ostamassa uuden, mutta tavallisen kokoisen raudan sijasta sain hyppysiini vain tuollaisen mikrokokoisen version. Se ei ollut ihan yhtä kätevä, mutta toimii ihan välttävästi, kunnes saan hommattua kunnollisen version :D Annan hiukset ovat pidennyksistä luopumisen jälkeen tuuheutuneet ja elpyneet ärsyttävän hyväkuntoisiksi ja paksuiksi. Tyveen lisäämäni kevyt kreppi pitää tämän rouvan kohdalla runsaat hiukset irti päänahasta, kun omissa hiuksissani yritän loihtia sillä karvoitukseeni edes jonkinlaista tuuheutta :D Kasvojen meikki pidettiin tällä kertaa todella hillittynä, hieman tavallista kovempia varjostuksia lukuun ottamatta. Viikon Portugalin auringossa viettänyt nainen oli ehkä ruskeampi, kuin koskaan aiemmin. Monikansalliset geenit helpottavat hiuslaadun lisäksi myös silmänräpäyksessä päivettymisessä... Mainitsinko jo, että: Ärsyttävää.  TV-kamera ja kirkkaat valot syövät valtavan ison osan naamaan puunatuista tuotteista, että sitä ei meinaa uskoa, ennen kuin sen näkee!  Meikkaajien ja kampaajien lisäksi takahuoneessa juoksee artistien keskellä levy-yhtiöiden edustajia, koreografeja, tanssijoita ja tietysti stylistejä. Ehkä koko maailman sympaattisin ihminen, Maryam Razavi, ilahdutti meitä taas tovin verran tuodessaan mm. Annan esiintymisvaatteet mukanaan. Muutaman kundin paidat pääsivät myös silitykseen ja tavaramerkiksi muodostunut hakaneuloja ja klipsejä roikkuva kaulanauha heilui iloisesti naisen liikkeiden mukana.   Oma tavaramerkkini lienevät nuo nutturaan tökityt siveltimet :D Tökkään hiusten sekaan siveltimet, joita käytän usein ja löydän ne sieltä paljon helpommin, kuin sivellinkotelostani. Tämä kuva on oikeasti napattu lähemmäs 7h paikalle saapumisen jälkeen, eli päivän aherrus alkaa jo näkyä naamassa..  Koska suorassa TV-lähetyksessä voi sattua melkein mitä tahansa, nauhoitetaan myös kenraali kokonaisuudessaan. Katsoimme siis suurimman osan esityksistä kahteen kertaan. Tässä Anna tiirailee Karri Koiran showta vieressään ehkä koko päivän sympaattisin tuttavuus.  

Koska artisteilla on esitettävänään vain yksi biisi, on vapaa-aikaa päivän aikana melkoisesti.. Välillä ehti siis istua kunnolla alas, syödä päivällistä ja pistää officen pystyyn.

 

Toiset taas kävivät koreot läpi vielä viimeisen kerran varmuuden vuoksi. Ennen kuin palasivat älypuhelimiensa kimppuun :D

 

Muita ajanviettotapoja oli esimerkiksi intensiivinen kitaranäppäily ja muusikoiden välinen jauhanta erinäisistä musiikkiin liittyvistä faktoista ja maailman epäkohdista. Olen melko varma, että tässä kuvassa pojat laulavat naperolle serenadeja.

 

Jaaa tässä pojat pistivät vielä viimeiset pumpit päälle. Anna punnersi poikien mukana lattialla, kunnes huomasin toiminnan ja rääkäisin kovaan ääneen EI!! Olin hetkeä aiemmin puuteroinut ja viimeistellyt naaman lavakuntoon..

 

Karu totuus siitä, miltä työpöytä näyttää muutaman tunnin työnteon jälkeen. Hävitän kaikkien hiustuotteiden korkit ensimmäisellä käyttökerralla, joten olen ollut äärimmäisen onnellinen KMS:n uutisesta, jonka mukaan firman kaikkiin spray-tuotteisiin vaihdetaan kiinni kierettävät korkit! 

 

Myös koreografi-Haussila liittyi seuraamme ennen illan esitystä. Markun voi muuten bongata seuraavan 1,5v ajan Svenska Teatern:in Mamma Mia -musikaalista! Itse ajattelin lähteä katsomaan shown ainakin pariin otteeseen, jotta saisin ruotsin kielen taitoni kaiveltua taas ajan tasalle.

Mitenkäs muuten nämä nykypäivän kuvat? Voisin joskus laskea takahuoneessa yhtä aikaa käytettyjen älypuhelimien määrän. Veikkaan summan olevan melko korkea - enkä itse todellakaan ollut muita parempi :D

 

Suora lähetys pamahti käyntiin klo 20 ja yleisöstä kaikunut äänivyöry oli todella vakuuttava! Vastaavaa mylvintää todistin edellisen kerran Cheekin stadion-keikoilla, eikä se koskaan menetä hohtoaan.

 

Artisti toisensa jälkeen kiipesi lavalle kevyen jännittyneenä, mutta sitä ei esityksiä katsoessaan olisi voinut arvata.

 

 

 Tämän pehkon alta löytyy räppäri, joka on osa ainoaa jengiä, joka ei tunnu jännittävän lavalle nousemista ikinä. Tunnistatteko mysteerihiukset?

 

Vihdoin ja viimein oli myös meidän naisenergiajengin vuoro ja katsellessani lavalla tapahtuvaa pomppimista ihmettelin taas kerran: Miten samaan aikaan tanssiminen ja laulaminen on mahdollista?!

Beyonce kertoi joskus, että isänsä oli laittanut silloisen Destiny's Childin jengin juoksemaan ja laulamaan samaan aikaan. Ehdotin tätä joitakin vuosia sitten myös Annalle - pitää kysyä ottiko hän neuvosta vaarin ;)

 

Esityksen jälkeen koko tiimi voi taas kerran huokaista helpotuksesta, ottaa kunnon tsemppihalaukset ja chillata kunnolla. Itse tein sen katselemalla ensimmäisen live-esiintymisensä vetänyttä Benjamin Peltosta! Rohkea veto aloittaa näin isosta tapahtumasta, mutta tiukan katselmuksen jälkeen annoimme Benjaminille varauksettomat aplodit. 

Päivä oli todella pitkä ja hauska, mutta olin kyllä melko onnellinen, kun pääsin kotiin pitkäkorvaisen karvakaverin ja kanin luokse ;D
 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Testihoito saatu veloituksetta

Laiskana persoonana olen aina ollut melko laiska käymään kasvohoidoissa ja viime vuosina olen turvautunut oikeastaan pelkkiin Hydrafacial-hoitoihin niiden selkeän ja välittömän vaikutuksen vuoksi. Koska puolen tunnin pituinen kasvo-imurointi ei kuitenkaan ole se kaikista hemmottelevin kokemus, on mielessäni muhinut ajatus tutustumisesta PK-seudun ekohoitoloihin.

Olin Liinu'N Organic Beautyn luotsaajan Karoliinan kanssa yhteydessä hänen maahantuomansa RMS beauty -sarjan tiimoilta ja vinkatessani tästä ajatuksesta johti yksi asia toiseen nopeammin, kuin ehdin itse tajuta. Muutamaa päivää myöhemmin makasin euforisen pöhnäisessä olotilassa Karoliinan hoitopöydällä, Helsingin Kalliossa.

 

Liinu'N Organic Beauty, eli näin nettikavereiden kesken LOB, on käytännössä yksi suuri hoitolahuone, joka on osana useamman ihmisen työhuonekompleksia. Tämä voi hämmentää ensimmäisen kerran paikalla vierailevaa asiakasta, mutta syvemmällä tilassa työskentelevien henkilöiden läsnäoloa tuskin huomaa. Viimeistään hoitolahuoneeseen astuessa olo on kuin toiseen maailmaan hyppäisi.

Hoitolan valikoimasta löytyy vain kolme erilaista kasvohoitoa, mutta jokainen niistä räätälöidään tuotteiden ja tekniikoiden puolesta juuri asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Kasvohoitojen lisäksi valikoimassa on myös vartalo-, sekä käsi- ja jalkahoitoja.

Omalle, kosteuskuivalle ja hieman elottomalle, iholleni Karoliina ehdotti varovaisesti Anti-Age -hoitoa, johon suostuinkin ilomielin. Varsinkin luonnonkosmetiikassa ikääntyneen ihon hoidoissa ideana on ylläpitää ja virkistää ja käytän monesti ikääntyvän ihon tuotteita kuuriluontoisesti.

 

Vaivuin yli tunnin kestäneen hoidon aikana syvään transsinomaiseen tilaan ja ehdin jo toivoa, etten ikinä joutuisi nousemaan ja kohtaamaan maailman pahuutta.

Hoitoihin käytetään Sukin, Patykan ja Sacred Naturen luonnonkosmetiikkasarjoja, mutta kuten aiemmin jo kerroin, Karoliina sekoittaa surutta eri sarjoja tehokkaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Useiden sarjojen kouluttajanakin aiemmin toimineen naisen jokaisesta eleestä huokuu rautainen ammattitaito, mutta samalla tyyppiä tekisi mieli vain halata, kun kevyesti murretta soljuva puhe on niin ihanan rauhallista ja rentouttavaa. 

 

Ihan ensimmäisenä asiakkaan käteen lykätään tuttuun tapaan taustatietolomake, jonka ideana on kartoittaa ihonhoitorutiineja ja ihon reaktioita muutenkin, kuin juuri käsillä olevalla hetkellä. Tämän jälkeen rauhallisen huoneen valot sammutetaan ja asiakas saa rauhassa poistaa päällysvaatteita ja siirtyä pehmeän pyyhkeen alle odottamaan hoidon alkua.

Hoitoaikaa varatessa kannattaakin varata omasta kalenterista noin 15-20min "ylimääräistä" aikaa hoidon keston lisäksi, koska liukuhihnatyöskentelyn sijaan Karoliina todella paneutuu asiakkaidensa tarpeiden selvittämiseen.

Kuten totuttua, kotiin voi ostaa hoidossa käytettyjä, tai niiden vaikutuksia pitkittäviä kotihoitotuotteita erilaisista luonnonkosmetiikkasarjoista. Itse ostin välittömästi pullollisen Patykan Iris Wood -suihkusaippuaa, joka on ollut hetken ajan loppu Joliesta. Olen virallisesti koukussa tähän :D

 

 

Minulle valikoituneessa Feel like I'm seventeen again -nimisessä anti-age -hoidossa on puhdistuksen jälkeen kolme päävaihetta.

Kasvojen ja kaulan alueen omaa kollageenin- ja elastaanintuotantoa tehostava rullaava ja reilusti tavallisesta kasvohieronnasta poikkeava sidekudoshieronta, jonka jäljiltä kasvoille jää ihanasti kihelmöivä ja lämpöä hehkuva tunne. Tämän jälkeen kasvoille levitetään hedelmähappokuorinta, jonka vaikuttaessa voi nauttia joko pää-, hartia- tai käsihieronnasta hoitoloissa tavallisesti tapahtuvan yksinään makoilun sijaan.

Kuorinnan jälkeen kasvoille levitetän vielä hoitonaamio, jonka aikana hieronnasta saa nauttia vielä uudemman kerran. Viimeisenä silauksena ihoon hierotaan hoitovoiteita, joiden imeyttämisen jälkeen Karoliina herätteli minua varovasti horroksestani heräilemään.

Hieman etikkaisen tuoksuista hedelmähappokuorintaa lukuun ottamatta kaikki iholleni levitetyt öljyt ja voiteet olivat . Epätodellista olotilaa vahvisti huoneessa soinut ayurveda-henkinen musiikki ja hämmentävimmän ajatusmatkani aikana olin vakuuttunut siitä, että silmät avatessani olisin siirtynyt muinaiseen temppeliin jonnekin päin Etelä-Amerikkaa :D

 

Vaikka oletin hoitopöydältä noustessani käveleväni päin kaikkia seiniä, oloni olikin virkeä ja äärimmäisen rentoutunut. Muistin pitkästä aikaa, minkä takia tällainen fyysistä kontaktia sisältävä hoito on niin ihana kokemus. Oli onni, että osuin juuri Karoliinan pöydälle hoitola-comebackin tehdessäni. Tämän naisen hoitofilosofiassa ja otteissa on jotain maagista.

Vaikka sain tämän hoidon veloituksetta, merkkasin itselleni samoin tein kalenteriin hälytyksen muutaman kuukauden päähän uuden hoidon varaamista varten. Anti-age -hoidon hinta on 102€. Muiden hoitojen hinnat ja sisällöt voit kurkata hoitolan nettisivuilta.

 

 

Karoliinan varmat ja asiantuntevat otteet syrjäyttivät ainakin toistaiseksi koneellisesti toteutetun ja futuristisen tehokkaan HydraFacialin, varsinkin sen perusteella, miten kokonaisvaltaisen hyvä olotilani hoidon jälkeen oli.

 

Sieluni kokeman hoivan lisäksi myös ihoni on ollut hoidon jälkeen entistä tasapainoisempi (kiitos siitä myös kotihoitoon saamani Sukin hoitoöljyn) varsinkin viime viikolla, eli heti hoidon jälkeen, oloni oli erityisen hehkuva. Anti-age -hoitoon kuulunut reippaasti rullaava hieronta todella pisti kasvojen alueen nesteet kiertoon ja kasvonpiirteeni korostuivat selkeästi. Voisikohan sen tekemistä opettaa poikaystävälle?

Ekohoitoloihin tutustuminen jatkukoon läpi syksyn ja talven, jolloin meidän suomalaisten iho kaipaa tavallista enemmän kosteutusta ja hellintää. Ensi viikolla kuitenkin hylkään luonnonkosmetiikan ihonhoidossani hetkeksi erään yhteistyökampanjan tiimoilta. Mitäköhän siitä oikein tulee!?

 

p.s. Ensi viikolla ensipuraisu myös RMS Beautysta, jonka tuotteita olen testannut nyt vajaan parin viikon ajan!

Kuinka usein käytte kasvohoidossa?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Mulla on ollut tänään pieni ongelma bloggaamisen kanssa, vaikka eilen lupasin teille tutorialin.... Ajattelin tulla pyytämään armoa, koska veikkaan aika monen samaistuvan tähän tunteeseen. Pienen häiriötekijäni nimi on.. Hetkinen, eihän sillä ole vielä nimeä?! 

Nimittäin tällä. Toistaiseksi hyvin pienellä Pienirex-kanilla, joka muutti kotiini eilen. Pieni nimetön kani.. Anonyymi Nyymi.

 

Maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä. Niitä, jotka pitävät kaneja häkeissä nököttävinä karvakasoina ja niitä, jotka ymmärtävät kanien todellisen potentiaalin. Jos minulta kysytään, on kani yksi lemmikeistä loistavin! 

 

Tämä meille muuttanut tyyppi on toistaiseksi ollut aivan fantastista seuraa ja se on myös kotiutunut hyvin. Ensimmäiset pari tuntia olivat melkoisen jännittäviä, mutta niiden jälkeen jokainen kuonoa suurempi kolo ja taso on loikittu ja nuuskittu läpi. Moneen kertaan. 

 

Kani saa tässä taloudessa loikkia vapaana aina, kun joku on kotona ja hereillä. Paikat on siivottu kanille turvallisiksi ja eteistä lukuun ottamatta koko olohuoneen ja keittiön aluetta voi seurata tästä sohvalta melkoisen tarkkaan. Suurehkon häkin ovet ovat aina auki ja se on kanille lähinnä sen oma turvapaikka ja valtakunta, minne se saa aina halutessaan vetäytyä oleskelemaan. Tämä nimetön otus on toisin sanoen free range bunny ;)

 

Tämä kyseinen kani tupsahti syliini kuin kohtalon iskusta. Olin seuraillut SoMen kautta tutun tuttunui kania ja sen supersosiaalista poikuetta ja mietin salaa, että juuri tuollainen kanin oloinen kani minulle kelpaisi ihan milloin tahansa.

Yksi asia johti toiseen ja kas, tässä sitä nyt ollaan. Onnellisena kanin omistajana pitkästä aikaa.

 

Bloggaamiseni ovat kanin toilailujen lisäksi keskeyttäneet ystävät ja perheenjäsenet, jotka ovat käyneet audienssilla uutta karvakaveria tervehtimässä. Pupu on melkolailla maailman sosiaalisin tapaus ja loikkii välittömästi nuuskimaan uusien ihmisten varpaita ja hyppää myös syliin, jos vieras istuu tarpeeksi matalalla. Minun seurassani se pötköttää jo ajoittain sohvalla vieressäni kuin mikäkin koira ja pussailee, puskee ja nuolee eteen osuvia ruumiinosia.

 

Tänään pupu on töitä tehdessäni mm. nukkunut niskani takana kuin elävä puuhka ja loikkinut kaikenmoisia voltteja pupu-hepuleita saadessaan. Erilaiset aktivointilelut ovat olleet kovassa käytössä ja kyllä, myös yhtä sähköjohtoa on maisteltu.. Se tosin oli täysin oma vikani - jätin imurin johdon roikkumaan ilmaan suoraan kanin kulkureitille ja nenän korkeudelle.

 

Nyt minulla on vain yksi ongelma.. Miten enää ikinä saan töitä tehtyä, kun mieleni tekee vain pelleillä pupun kanssa >:D 

Ai niin ja se nimi... Kaksi ongelmaa.. 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Jo pitkään ennen blogini perustamista ja varsinkin ennen Trendi-lehdelle työskentelyä, olen rakastanut ja vaalinut eri lehtien "vuoden parhaat" -listoja. Mikä olisikaan parempaa, kuin sijoittaa vaivalla ansaitut roposet niihin parhaista parhaisiin vaihtoehtoihin? 

Viimeisen kahden vuoden ajan olen itse saanut olla osa raatia joka valitsee Trendin suosikkituotteita ja tänä vuonna homma nostetaan aivan uudelle tasolle! Varmistaaksemme mahdollisimman laaja-alaisen ja luotettavan valintaprosessin, on vuoden parhaat, eli Best Beauty Buy -tuotteet valitseva poppoo entistä monimuotoisempi kahmaisu kauneuden alan ammattilaisia.

Tällä hetkellä BBB-raadissa on itseni lisäksi neljä arvovaltaista jäsentä:

JENNA KÄMÄRÄINEN, TRENDIN JA LILYN KAUNEUSTUOTTAJA
JENNY JANSSON, MEIKKITAITEILIJA JA TRENDIN PITKÄAIKAINEN AVUSTAJA
MIIKA KEMPPAINEN, MEIKKITAITEILIJA JA TRENDIN KANSITIIMIN JÄSEN
ANNE KUKKOHOVI, MALLI, JUONTAJA JA SUPERMOOD-IHONHOITOSARJAN PERUSTAJA


.... Mutta yksi paikka olisi vielä vapaana!

Jep, tiedän kyllä, että tätä blogia lukee yksi jos toinenkin oman elämänsä kauneusguru ja purkkihamsteri, joka on perillä siitä, mitä vaativa kuluttaja kaipaa! Sen takia olemme jättäneet yhden paikan vapaaksi todelliselle kansan äänelle, Trendin tai Lilyn lukijalle, joka tahtoo vaikuttaa siihen, mikä tuote vie ykköspaikan kussakin kategoriassa.

Jos ja kun tunsit sydämessäsi sen piston, joka sai sinut lähes ääneen huutamaan: "MINÄ! VALITSE MINUT!!" 

  1. Mieti, mitkä ovat mielestäsi tämän vuoden kolme tärkeintä kauneustrendiä ja kolme parasta kosmetiikkatuotetta.
     
  2. Kokoa kelasi haluamaasi muotoon ja ryhdy vaikka luovaksi! Voit esittää hakemuksesi blogipostauksen, Pinterest-taulun, kuvakollaasin, videon tai vaikkapa paperisen inspiraatiotaulun muodossa. Kirjoita tuotoksesi otsikoksi Best Beauty Buy ja liitä mukaan hashtagit #bestbeautybuy ja #trendimag. Kas noin, hakemuksesi on valmis!
     
  3. Lähetä hakemuksesi Trendin ja Lilyn kauneustuottajalle Jenna Kämäräiselle joko sähköisesti: jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi (meilin maksimikoko on 1 Mt)  tai postitse: Jenna Kämäräinen, Trendi & Lily, 000810 A-lehdet. Muista kertoa nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Huom! Jos hakemuksesi on julkinen blogipostaus tai Pinterest-taulu, riittää mainiosti, että lähetät kauneustuottajallemme mailitse yhteystietosi ja linkin postaukseesi tai Pinterest-tauluusi.
     
  4. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään perjantaina 26.9. kello 12, jonka jälkeen valitsemme Best Beauty Buy 2015 -raadin kuudennen jäsenen, joka pääsee mukaan valitsemaan parhaat Suomessa tänä vuonna lanseeratut kosmetiikkatuotteet. Hänet esitellään myös Lilyssä syys-lokakuun aikana ja Trendissä joulukuussa.

Siinä se. Inspiroitukaa, ihastukaa, askarrelkaa!

p.s. Onnea hakuprosessiin. Toivon ja uskon, että löydämme kyllä asiansa osaavan kuudennen jäsenen!

p.p.s. Tahtoisitteko huomenna pitkästä akaa jotain ihan oikeaa kauneusasiaa, vaikkapa tutorialin muodossa? ;D

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Moni hommia aloitteleva meikkaaja varmasti pohtii, mitä kaikkea omaan pakkiin pitäisi hankkia. Perusrakenne on varmasti selvillä: pohjatuotteet, silmämeikkejä, huulimeikkejä ja kaikkea kreisiä ja kivaa sen päälle. 

Jokaisen pakki muotoutuu työkeikkojen karttuessa juuri omin tarpeisiin sopivaksi ja ohjeistuksesta riippuen sen sisältö voi muuttua rajustikin. Tässä postauksessa kuitenkin käyn läpi, mitä kaikkea mä itse raahaan mukanani, jos saan kutsun ihan "tavalliselle" keikalle ilman sen kummempia toiveita. 

Tämä kyseinen setti on rakennettu ennen kaikkea uuden meikkipakkini ulottuvuuksien mukaan, mutta tajusin juuri, että se on jopa hieman vanhaa valikoimaa laajempi - ja harkitumpi.

Paljon pienemmälläkin tavaramäärällä varmasti selviää, mutta olenpa joskus lähtenyt keikalle meikkejä lattiasta kattoon täyteen lastatulla autollakin. Painotan edelleen sitä, että jokaisella meikkaajalla on omat preferenssinsä ja suosikkituotteensa, eivätkä toiset ole toisia parempia! Kannattaa tehdä tuomio vasta, kun näkee mitä kasvoille meikkihetken lopuksi ilmestyy. 

Tässä joka tapauksessa oman meikkipakkini peruspilarit meikkien osalta!

 

Tässä ensimmäinen puolikas pakista. Fiilistelen edelleen sitä, 

Ainoa tuoteryhmä, josta unohdin ottaa oman kuvansa - meikkivoiteet. Ellen tiedä että asiakas preferoisi mineraalipohjia, mukanani kulkee Make Up For Everin Face & Body -foundation 4-8 sävyssä ja sama kokoelma HD-foundationin kohdalla. 

 

Toim. huom. jo näin etukäteen: Yritin kovasti pyyhkiä paletit muovipinnoiltaan nätin näköisiksi, mutta myönnettävä se on, todellinen elämä jättää arpia, enkä tosiaan jaksanut alkaa vahata kovamuovisia pintoja kauniimpien kuvien toivossa :D Tämän suuren ja hurjan "ongelman" takia kuvaan lähes kaikki testituotteet heti paketit avattuani, enkä vasta viikkojen käytön ja testin jälkeen. 

Yksi ehdottomista suosikkipohjistani on Bobbi Brownin Foundation Stick, joka saa syksyllä upouuden ja entistä paremman koostumuksen - can't wait!

Tästä paletista löytyy sopivat peittotuotteet jokaiseen tarpeeseen, mutta tiettyihin tilantesiin kaipaan jotain hieman tuhdimpaa. Silloin valitsen M.A.C.:in Pro Longwear Concealerin.

 

Meikin pohjalle ja muihin ihon tarpeisiin lätkin näitä. Pari pohjustusvoidetta, pari kosteusvoidetta erilaisiin ihon tarpeisiin ja tehokasta huulirasvaa.

 

Huulipunista suurin osa kulkee näissä bokseissa, joihin olen siirtänyt puikkoja, jotka meinasivat aina jäädä käyttämättä. Niiden kaverina kulkee kokoelma M.A.C.:in punia - ne ovat kyllä suosikkejani päivästä riippumatta. 

 

Ennen raahasin mukanani hirveää kasaa huulikiiltoja, mutta totesin että useimmin käyttöä on vain muutamalle sävylle, varsinkin kun sain punia siirrettyä paletteihin.

 

Meikkipohjan kiinnittämiseen käytän HD-puuteria, mutta sen lisäksi mukana pyörii yksi transclusent-irtopuuteri ja jengin uusin tulokas, hentoisesti pinkkiä ja persikkaa hohtava mineraapuuteri.

 

Varjostukset ja muut kasvojen värittelyt hoidan tällä kolmikolla. Make Up For Everin aurinkopuuteri ja Skulpting Kit eli uudelleen löytynyt rakkauteni. Upouusi rakkaus puolestaan on M.A.C.:in voidemainen varjostusväri sävyssä Coffee Walnut.

 

Highlight-hommiin käytän useimmiten puuterimaista Lightscapadea tai MUFEn voidemaista Uplightia.

 

Suosikkiposkipunani ovat olleet ensikokeilusta asti Shu Uemuran valikoimaa. Hetkinen, olen ostanut ja käyttänyt näitä jo 6 vuotta?! Rakastan näitä syvästi.

 

Lisäapuina kulkee satunnainen määrä muita sävyjä, yleensä voidemaisina.

 

Jaaa sitten yleiskuvaa toisen puolen kamppeista.

 

Käteviin läpinäkyviin pusseihin mahtuvat useimmin käyttämäni kynät. Huulipuolella muutama väritön rajauskynä korvaa pari puuttuvaa sävyä. En esim ole löytänyt täydellistä violettia silmä- tai huulimeikeille...

Toisella puolella perusväreinä kulkee aina: Musta, ruskea, ihon sävyinen, valkoinen, harmaa ja muutama kirkas erikoissävy.

 

Luomiväripaletteja raahaan mukaan yleensä viisi, mutta käyttöä tulee ehkä yhdelle tai kahdelle :D Nämä ovat se kaikista pahoinpidellyimmän näköinen osa kokoelmaani.. Alemmasta kuvasta voi arvata, missä järjestyksessä pohjapaletit on ostettu ;) 

 

Paljon neutraaleita sävyjä erilaisilla koostumuksilla, ja yksi paletti kreiseilyä varten. Katsotaan, jäävätkö nämä eläkkeelle ja omaan käyttööni, kun uudet Artist Eyeshadowsit lanseerataan.

 

Toinen M.A.C. -paletti on tietysti Petran diilaama Cool Neutrals ja toinen itse kokoamani paletti. Painotan taas, että ahkerasti käytetty kiiltävä ja musta muovi ei ole salamavalojen ystävä.

 

Luomet pohjustan melkein aina yhdellä näistä neljästä. Lancômen pohjustusvoide, Urban Decayn Primer Potion, NARSin pohjustusvoide tai Fyrinnaen Pixie Epoxy, jota käytän myös luomikiiltona.

 

Jos en levitä pohjalle jotain edellisistä värittömistä pohjustuksista, aloitan meikin rakentamisen M.A.C.:in Paint Potien päälle.

Suosikkisävyni ovat Groundwork, Soft Ochre, Perky ja Tailor Grey.

 

Ripsiin väriä näistä, pari vedenkestävää ja pari ihan tavallista. Joku muuten kyseli, miten ripsivärit pidetään hygieensinä! Samaan tapaan, kuin muutkin voidemaiset tuotteet. Väriä otetaan suoraan harjasta paletille tai puhtaalle kämmenselälle, mistä se suditaan ripsiin pienellä viuhkasiveltimellä tai erillisellä pyöröharjalla.

Ripsivärien suhteen en ole kovin kranttu, mutta vedenkestävän värin pitää oikeasti olla vedenkestävä.

 

Kulmakarvafanaattisuuteni kulminoituu tässä. Kunnon sävyvalikoima Aqua Brow -värejä, pari puuterimaista kulmapalettia ja väritöntä sekä värillistä geeliä. Mm-mm!

 

Rajauksiin vaihteeksi M.A.C.:ia... :D Fluidlinereita sateenkaaren eri sävyissä - useimmiten kulutan Blacktrackia.

 

Ardellin tupsuripsiä Punanaamiosta, koska ne ovat aina ja ikuisesti suosikkejani! Tupsujen lisäksi raahaan yleensä muutamaa paria melko luonnollisia nauharipsiä.

 

Ja koska ihoa on muuallakin kuin kasvoissa, kannan mukanani myös Benefitin Bathinaa, joka on kiinteän voidemainen, mutta helposti sulava kuultovoide koko vartalon iholle. Käytän tätä mm. aina, koska en jaksa aina olla tilaamassa törkeän kallista, mutta sitäkin ihanampaa, Prtty Peaushunia.

JEE! Siinä ne olivat!

Näiden lisäksi erillisessä kassissa on tietysti reilusti tarvikkeita, pikkutavaraa ja puhdistustuotteita, sekä hiustarvikkeet ihan omassa setissään. Pitäisiköhän nekin esitellä jossain vaiheessa? ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Koska en ikinä tee mitä lupaan (:D), siirrän meikkipakin sisältöpostauksen huomiseen, koska nyt on aika tärkeääkin tärkeämmälle mainokselle, joka ei ole maksettu. Huomenna nimittäin pelataan Vaahteramalja, eli amerikkalaisen jalkapallon eli jefun Vaahteraliigan loppuottelu. Pelissä vastakkain ovat hallitseva mestari Helsinki Roosters ja kauden kovin vastus, Turku Trojans.

Peli alkaa Helsingin keskustasta löytyvällä Sonera Stadionilla klo 18 ja luvassa on äärimmäisen tiukka pari tuntia, jonka toivon tietysti päättyvän punavalkoiseen juhlaan ;)

Teeman mukaisesti maalasin tänään erään seuraavan sukupolven jefuilijan väliaikaiskodin ja kas, lopputuloksesta tuli jälleen kerran melkoisen onnistunut. Taidan olla jokaisen mahamaalauksen kohdalla sitä mieltä, että juuri se on spesiaali ja kaikista paras.. Ehkä tämänkertaisessa kuvassa oli tavallista enemmän henkilökohtaista tunnesidettä.

Katsotaan, millaisissa kannustusmaalauksissa lähden itse huomiseen peliin! 

 

Kuinka moni tiesi ennen tätä, että Suomessa pelataan aktiivisesti jenkkifutista?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Friggin finally. Tulipa taas vietettyä suurin osa eilispäivästä tietokoneen kanssa taistellessa. On tämä elämä kyllä yhtä taistelua taistelun perään, kuinka edes jaksan? ;) Sain kuin sainkin lopulta tehtyä ensimmäisen yrityksen time-lapse -videosta, jossa askarran naamaani ja kroppaani eilisen postauksen yöllisen meikin.

Videosta tuli lopulta ihan hauska, mutta mun täytyy myöntää yksi asia. Minä ja videot... Me vaan ei vielä tulla toimeen keskenämme!

Siskoni leikkaa työkseen dokumenttielokuvia, mutta Final Cut ja sen salaisuudet eivät vielä ole auenneet mulle. Tällä kertaa tein videon kolme kertaa ja silti jotain tapahtui ja kaksi kohtaa toistuvat uudestaan.. Nostan kädet ilmaan, luovutan, hyväksyn kohtaloni, koska en enää jaksa tapella. Ensi kerralla osaan taas enemmän ja tiedän, mitä teen toisin!

Sovitaan vaikka tässä vaiheessa, että itseään toistavat kohtaukset ovat tärkeitä kertauksen kannalta. Tai että teidän päässänne on mahdollisesti jotain vikaa! Joo, täällä päässä video näyttää täydelliseltä, mutta olen kuullut että joidenkin YouTube toistaa sen vähän hassusti..... 

Tämä olkoon nyt tässä, seuraavan kohdalla kokeilen jotain ihan muuta ;)

 

Kiinnostavatko tämän tyyppiset videot jatkossakin?

p.s. Huomenna luvassa se meikkilaukun sisälmyspostaus!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Yöt olivat ennen ahdistavia ja pelottavia, mutta nykyään rakastan niitä.

Yöllä kukaan ei soita ja vaadi huomiotasi, ellei todella tarvitse apuasi. Yöllä saan olla ja tehdä omia asioitani. Voin maata sängyssä vaikka aamuun asti omien ajatusteni kanssa, eikä kukaan keskeytä. Ei edes Whatsappin käskevä kilinä.

Toisinaan joku toinen yöeläin saattaa kokeilla kepillä jäätä ja aloittaa keskustelun yhteisöpalvelun suojissa, mutta koko muun aikavyöhykkeen nukkuessa kommunikaation säännöt ovat erilaiset. Ajatukset juoksevat eri tahdissa kuin päivällä ja keskustelukumppani on kuin rikostoveri. 

Nyt pitäisi nukkua, mutta täällä me vain istutaan molemmat, tietokoneen valo kasvoilla hohtaen.

Tuskastuttavin hetki yöstä on kuitenkin se, kun tajuat että unta on turha metsästää vaikka apuvoimina olisi kissat, koirat tai kanilauma. Jos on onnekas, herätyskello ei soi seuraavana aamuna laisinkaan. Silloin voi päästää itsensä valloilleen, koska yöllä kaikessa on jotain vähän tavallisesta poikkeavaa.

Yöllä tekee aina asioita, jotka eivät koskaan päivänvalossa juolahtaisi mieleen. Voi vaikka maalata itsensä siniseksi ja tuntea olevansa jonkinlainen supersankari. Voittamaton ja upea.

Tai miten niin vain tuntea? Ehkä yöllä olen oma itseni ja päivisin vain leikin olevani joku Saara.

Shh...

 

p.s. Huomenna luvassa yöllinen video tämän lookin rakentamisesta.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Onnen päivä on saapunut asuntooni ties kuinka monetta kertaa tällä viikolla. Onneni ei ole kiinni materiassa, mutta tällä viikolla olen tehnyt yhden jos toisen elämääni helpottavan sijoituksen työtavälineisiin ja voi veljet voi veljet! 

Viimeisin ostokseni oli jo kuukausia työn alla ollut meikkilaukun päivitys, koska vanha, ehkä nelisen vuotta sitten ostettu Make Up Storen kassi alkoi repsottaa jo saumasta jos toisesta. Sitä on käytetty rakkaudella ja olen ollut siihen äärimmäisen tyytyväinen. 

Muistan, kun hipelöin silloin Citykäytävässä sijaitsevassa MUS:in liikkeessä kiiltäväpintaista mustaa laukkua ja mietin, kuinka ammattimaiselta se olallani näyttäisinkään.. Yli 200€ hinta tuntui todella karulta, mutta en ole katunut ostosta päivääkään - enkä usko katuvani tätä uuttakaan.

 

Tässä kuvassa näkyvässä, vanhassa laukussani, oli kolme vetoketjullista osiota. Toiselta puolelta löytyi tilaa meikkisiveltimille tai kynille, sekä neljä suurta vetoketjullista läpinäkyvää muovitaskua.

 

Keskiosasta löytyi vain suuri tyhjä tasku ja toinen puoli puolestaan oli täynnä korkeita ja litteähköjä taskiuja, sekä vetoketjullisia verkkotaskuja.

 

Laukkuun mahtui todella paljon tavaraa, mutta sen ongelmana oli hieman epäkäytännöllinen malli. Toisen lokeroja täynnä olevan puolen tavarat piti tietysti joka kerta ottaa ulos laukusta, että toinen puoli saattoi olla käytössä. Muuta kritisoitavaa en muotoilusta oikeastaan keksi! 

 

Neljän vuoden käytön jäljet alkoivat näkyä rakkaassa kassissa, jonka siirrän nyt hyvillä mielin ajasta iäisyyteen. Kun ensimmäiset ratkeilun merkit alkoivat vaivata, bongasin uudenkin laukkuni MUSin valikoimasta.

Oikeasti se löytyi jo viime syksynä, kun selasin läpi Make Up Storen lehdistötiedotteita, mutta nyt me olemme vihdoin saman katon alla. 

 


Uutuudenkarhea laukkuni on selkeästi kehittynyt vanhasta designista ja se koostuu nyt kahdesta vetoketjun yhdistämästä moduulista, jotka saa täysin erilleen toisistaan ja kätevästi pöydälle makaamaan. 

Laukun ulkopinta on keinonahkaa, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Oikeastaan kaikki muukin laukussa on toiveideni mukaista. 

 

Molemmat moduulit ovat saman kokoisia ja niiden sisukset ovat lähes identtiset. Tai siis, pohjamoduuli on sama, mutta toisella puolella on hieman enemmän taskuja.

 

Laukun sisäosa on jaettu vielä pienempiin osiin tarrakiinnitteisillä, kangaspäälysteisillä seinillä, joiden paikkaa ja kiinnityksiä voi muokata omiin tarpeisiin sopiviksi.

 

Pienten karsinoiden täytteeksi on mahdollista asettaa vielä pienempiä lokerikkoja, joihin mahtuu esimerkiksi huulipunia, kynsilakkoja tai muita pienikokoisia tuotteita. Sisäosat ovat siis erittäin hyvin muokattavissa omien tarpeiden mukaisiksi.

 

Toiselta puolelta laukusta löytyy muutama erillinen vetoketjutasku, sekä neppareilla kiinnitettävä siveltimille tarkoitettu osio, jonka kyllä nakkaan helvet..  kierrätyskoriin heti.

 

Todella jäykästä keinonahasta valmistetussa taitoksessa on tilaa vain muutamalle siveltimelle ja se tulisi litistämään sinne säilöttyjen sutien karvat todella epämiellyttävästi. Miksi tähän on edes tuhlattu muovia!? Muilta osin olen laukun sisälmyksiin äärimmäisen tyytyväinen :D

 

Ja sitten niihin ikäviin uutisiin.. Freelancer-laukku on tällä hetkellä jäämässä pois storen valikoimista, mutta sen tilalle on mahdollisesti tulossa jokin vastaava tuote - katsotaan ostanko sen freelancerin kaveriksi, koska tarvitsen joka tapauksessa hieman lisää tilaa mm. muotoilurautojen, siveltimien ja muiden tuotteiden kuljettamiseen.

Katsotaan siis, saako tämä laukkusaaga jatkoa pikemmin kuin luulinkaan. Jos halajat tällaisen laukun itsellesi, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan johonkin Make Up Storen liikkeeseen ja kysellä, onko laukkuja vielä saatavilla!

Tahdotteko nähdä kuvan laukusta ja sen sisällöstä työkeikkaa varten pakattuna?

Kiinnostaako ketään nähdä, mitkä tuotteet kulkevat mukanani aina?

Share
Ladataan...

Pages