Ladataan...
Saara Sarvas

Tämäkin tuote on tuotu jenkeistä, mutta koska suomessa myydään lukuisia vastaavia tuotteita, päätin tehdä ripsariduosta aivan oman postauksensa! Kerrotaan jo alkuun, että vastaavia tuotteita valmistavat esim: Talika, Silk Fibre Lash ja Snowcrystal. 

Kuitumascarat ovat yleistyneet ja kehittyneet kilpailemaan ripsipidennyksien luvatulla aikakaudella. Ideana on pidentää ja tuuhentaa omaa ripsirivistöä geelimäisellä mascaralla ja pienenpienillä kuidunpätkillä. Ensimmäinen ajatukseni oli au au au au au.... En tahdo kuidunpätkiä silmiini! Näin ei kuitenkaan ole käynyt vielä kertaakaan. En tosin välttämättä suosittele tuotteita piilolinssien käyttäjille. Ajatus roskasta piilarin alla nostaa karvat niskassani pystyyn.

Nyt kun varoitukset ja odotukset on ladottu pöytään, tutustutaan tuotteeseen joka on nimltään Cherry Blooms!

 

Osa ripsiväreistä on kuituripsivärejä itsessään ja niiden massassa on kuidunpätkiä. Kaksivaiheisessa kuitukerrostuksessa ripsien pituutta on kuitenkin hieman helpompi hallita. Samalla tämä tapa on ehdottomasti sotkuisempi.. Lopulta kyse on siitä, millaiseen meikkaustapaan käyttäjä itse tottuu!

Paketin ja myyntipisteen ohessa oli ties mitä hehkutuksia palkinnoista ja maininnoista, joita Cherry Blossoms on voittanut. Olin epäileväinen, mutta optimistinen, joten otin tuotteen mukaani.

 

Ensimmäinen askel ripsien meikkaamisessa on geelimäisen mascaran levittäminen, mutta koska se on kuin mikä tahansa muu mascara, päätin esitellä tämän karvaturrin! Ripsikuidut suditaan kostean ripsivärin päälle mahdollisimman nopeasti ja niitä kehitetään levittämään 10-15 vetoa / silmä. Kuulostaa paljolta, mutta ei oikeastaan ole sitä, kun pääset sutimaan ja asettelemaan ripsiä. 

 

Yksittäiset kuidut ovat reilun millimetrin pituisia ja ohuita. Ne kerrostuvat ja kasautuvat yllättävän luonnollisiksi karvoiksi ripsien päihin ja useaan kerrokseen geelivärin kanssa levitettynä pituutta saa rakennettua lisää melkein puolet omien ripsien mitasta! Kreisiä, niin kreisiä.

 

 

Käytännössä homma on simppeliä:

 1. Taivuta ripset
 2. Levitä ripsiin kerros geeliväriä
 3. Harjaa ripsiin reilusti ripsikuituja
 4. Levitä uusi kerros geeliväriä ja toista vaiheet 2 + 3 niin monesti, kuin haluat. 
 5. Levitä lopuksi kerros geeliväriä tai jopa jotain aivan muuta ripsiväriä joka sitoo kuidut paikoilleen!
 6. Puhdista silmänalusiho kuiduista.

Be FIERCE!

Huomaatteko jotain eroa normaaliin? 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kääk! Samalla, kun näpyttelen illan postausta (joka on muuten melko erikoinen ;)), tajusin etten ole fiilistellyt täällä alkuvuoden ristiriitaisimmin vastaanotettua työkeikkaani. Olin kerrassaan mahtavan assaritiimin ja kollegoiden kanssa vastuussa Antti Tuiskun "comeback"-biisin videon lookeista. Päivä oli äääärimmäisen pitkä ja sai vielä itseään pidemmän ja hauskemman päätöksen, joka julkistettaneen myöhemmin tänä vuonna :D

Kertokaa te sillä välin, mitä mieltä olette biisistä ja videosta? Nyt saa tuulettaa, rakastaa ja vihata täysin avoimesti. Toivon, että jokainen kommentoija käyttäisi omaa nimeään tai tunnistettavaa nimimerkkiä, sillä koen avoimen keskustelun miellyttävämmäksi, kun tiedän että viestin takana on oikea ihminen :)

Yli 600 000 katselua ja vähintään yhtä monta mielipidettä. Jaa omasi!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline New York

Viikko sitten julkaistu Maybellinen Dream Wonder Nude -meikkivoidepostaus keräsi ehkä kaikkien aikojen kommenttisaaliin, ainakin yhteistyöpostausten kohdalla. Ihan älyttömän kivaa kuulla, että niin moni teistä oli jo kokeillut ja tykännyt - niin minäkin!! Olen käyttänyt meikkivoidetta myös tämän välin jokaisena päivänä ja se on noussut yhdeksi suosikikseni varsinkin täysin olemattoman tuntuisen koostumuksensa takia.

Tänään ajattelin jakaa teille käyttövinkkejä tuotteesta niin videon, kuin kuvienkin muodossa.

Ensimmäisenä kannattaa tietysti valita oikean sävyinen meikkivoide. Viidestä sävystä vaalein on todennäköisesti liian tumma vaaleimmille ihoille, mutta suosittelen kokeilemaan meikkivoidetta kunnolla levitettynä. Sävy nimittäin vaalentuu ja tasoittuu huomattavasti, vaikka kaikki viisi sävyä ovat melko lähellä toisiaan ennen kuin ne asettuvat iholle ja niiden kosteus haihtuu.

Paras tapa testata oikea sävy, on levittää kahta tai kolmea eri sävyä leukaluulle ja katsoa, mikä niistä häipyy parhaiten kaulan ihoon, muttei silti näytä kasvojen iholla huomattavasti liian tummalta. Valitse siis pattitilanteessa puoli astetta tummempi, kuin vaaleampi sävy! Omalla ihollani tässä kuvasarjassa oikealla näkyvä sävy 20 Cameo.

 

Paras tapa levittämiseen on puolestaan vanha kunnon sormi! Tai oikeastaan, itse levitän meikkivoiteen laajoille alueille käyttämällä kolmea keskimmäistä sormeani, mutta vaihtan nimettömällä ja keskisormella taputteluun siinä vaiheessa, kun siirryn peittämään tummia silmänalusia tai muita peittoa vaativia alueita.

Halutessasi voit kerrostaa meikkivoidetta niin paljon kuin haluat, mutta kahden kerroksen jälkeen en itse kokenut dramaattista eroa peittokyvyn kasvamisessa. Pigmenttiä on jo ohuessa kerroksessa tarpeeksi suurimman käyttäjäkunnan tarpeisiin.

Puuteria en muuten itse ole kaivannut kertaakaan! Tosin tykkäänkin monen muun silmään hyvinkin kiiltävästä ihosta ;) Dream Wonder Nude -meikkivoide pitää ihon varmasti tarvittavan mattaisena monen muunkin makuun.

Pientä lisäpeittoa voi tietysti hakea valokynällä tai peitevoiteella, jota levitin itse tällä kertaa kulmaluulle, silmänalusiin, sekä amorinkaaren korostamiseen. Peittokyvyn lisäksi hain valokynästä kevyttä muotoilevaa efektiä ja kepeää valon ja varjon leikkiä, jota aina peräänkuulutan ;)

Viimeisen silauksen pohjameikki sai tällä kertaa Dream Sun -aurinkopuuterista, jonka sävystä valitsin vaalealle iholle suositellun vaaleamman sävyn. Varjostuksen sijaan levitin aurinkopuuterin kevyesti muotoilemaan ja päivittämään kasvojani. Pieni hohto koostumuksessa ei ole iholla glitterinen, vaan kasvoille jää kaunis hehku.

Ja hei!! Jos meikkivoide oli minulle positiivinen yllätys, niin totaalinen yllätys oli tämä ripsiväri, jonka sain kampanjatuotteiden mukana. Sensational Mascara oli omiin ripsiini niiin hyvännäköistä ja kestävää, että luulin sitä vielä pesuvaiheessakin vedenkestäväksi versioksi :D Tällainen kevyt meikki ei kaipaa viimeistelyynsä mitään turhaa kikkailua, vaan perusasiat puhuvat puolestaan.

Hyvä pohja, silmät esiin piirtävää kulmageeliä ja ripset pidentävä mascara. Näiden avulla näytän nopeimmin "itseltäni".

Nyt kun tiedätte miten homma näin käytännössä toimii, niin tsekataanpa vielä video kaupan päälle! Videolla levitys ja lopputulos mielestäni näkyvät huomattavasti paremmin, kuin kuvissa:

Nyt kun olette oletettavasti täysin lumoutuneita tästä meikkivoiteesta, on aika julistaa käynnistyneeksi myös Maybelline Dream Wonder Nude -kilpailu!!

Viisi onnekasta teistä nimittäin voittaa Maybelline New York Dream -tuotepaketin, johon kuuluu:

 • Dream Wonder Nude -meikkivoiteen sävyt 010 Ivoire ja 022 Natural beige
 • Dream Lumi Touch -peitevoide/valokynä sävyssä 02 Nude
 • Dream Sun Bronze Powder -aurinkopuuteri sävyssä 01

Jos halajat tämän setin itsellesi, on osallistuminen hyvin simppeliä! Kerro kommenttikentässä, miten loihdit täydellisen mutta luonnollisen näköisen ihon ja voita. Kerro kommentissasi myös:

Mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä meikkivoidetta valitessasi?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Mun piti kirjoittaa teille AIVAN jostain muusta kuin Poo Pourrista, mutta menkööt, uskon että tämä aiheuttaa teissä paljon enemmän iloa ja hihittelyä kuin suurin osa muista suunnitelluista aiheista. Ken tietää, ehkä tämä on juuri se tuote, jota olet vuosikausia etsinyt?! :D

Kuten tavallista, tämäkin tarina alka Los Angelesin Naimie'sista. Olin ensimmäisellä kunnollisella vierailullani tuolla meikkitaiteilijoiden mekassa ja uppouduin oikein ajan ja ajatuksen kanssa hyllyjen väleistä löytyviin erikoistuotteisiin. Ehdottomasti eniten hilpeyttä herättänyt löytö oli itseäni youtubessa lukuisia kertoja huvituttanut kakka-spray Poo Pourri. Olen juuri kirjoittanut blogiini sanan kakka-spray, eli jonkinlainen alamäki on varmasti jo hyvässä vauhdissaan :'D 

Tämä tuote on kuitenkin niiiiiiin hulvaton, että otan riskin! Vanhat kunnon disclaimerit alkuun, ennen kuin joku pahoittaa mielensä:

 • Kaikki käyvät vessassa tekemässä lukuisia asioita ja bisneksiä. Ne ovat kaikki täysin luonnollisia toimituksia. Paitsi se yksi juttu, mitä Juulia tekee.... 
 • Tämän tuote-esittelyn tarkoituksena ei ole syyllistää ketään WC-toimituksiensa luonnollisista aromeista.

Mielenkiintonne lienee jo herännyt? Poo Pourri on miljoonia kappaleita myynyt ja täysin uniikin konseptin keksinyt hygieniatuotefirma, joka valmistaa ja kehittää WC-pöntön veden pinnalle suihkutettavia öljysekoituksia, jotka lukitsevat mahdolliset ja epämieluisat hajut vedenpinnan alapuolelle. Ja se toimii. Täydellisesti.

Tuote sisältää siis pelkästään luonnollisia öljyjä, eikä siitä ole haittaa viemäristölle, vedenpuhdistussysteemeille tahi ympäristölle muutenkaan. Jos joku on tästä vahvasti eri mieltä, niin opin mieluusti lisää kommenttiboksissa :D

 

 

Menemättä sen syvemmälle kakkajuttuihin kuin äitiysblogit, paljastan, että tuote toimii ja aiheuttaa ilahdusta. Olen käynyt Poo Pourrin innoittaman yllättävän monta WC-aiheista keskustelua, joita en olisi koskaan toivonut kuulevani, enkä siis toista niitä myöskään teille. Keskustelujen lomassa kuitenkin pohdittiin sitä, onko Poo Pourri rikkonut jonkinlaisen rajan? Onko häveliäs yhteiskuntamme mennyt niin pitkälle, että jopa posliinivaltaistuinsalissa tapahtuvat istunnot pitäisi piilottaa ja naamioida? HAS SCIENCE GONE TOO FAR?! 

Pyh ja pah, sanon minä taas kerran. Kaikenlaisia ponnekaasullisia aromihirvityksiä ja WC-raikastimia on myyty iät ja ajat ja me kaikki voidaan varmasti olla samaa mieltä siitä, että jos WC-tila on lähtökohtaisen epämiellyttävän hajuinen, ei allergiakohtauksen aiheuttava megaesanssinen "kukkien" tuoksu ainakaan paranna tilannetta...

 

Naureskelin Poo Pourrille aluksi vähän samaan tapaan, kuin naureskelisin koiranpennulle joka on istahtanut omaan pissilätäkköönsä. Sitten huomasin kaikki loistavat tuoksunimet ja aloin räkättää hieman ilkeämpään sävyyn. Ketä nyt ei naurattaisi vessasta löytyvä pullo jossa lukee:

 • Royal Flush
 • Poo-Tonium
 • Party Pooper
 • No. 2
 • Poo La La
 • Dejá Poo

I KNOW I LAUGHED!!! Eri nimien taakse piiloutuu erilainen sekoitus aromaattisia öljyjä. 

Koska olen tunnettu ystävieni piinaaja ja ilostuttaja, ostin ensimmäisen pullon Poo Pourria isäntäväkemme asunnon ainoaan WC:hen, joka oli heidän makuuhuoneensa yhteydessä :D Se oli samalla kiitos ja anteeksipyyntö kaikesta siitä, mitä ystävämme joutuivat loman aikana kestämään.

Tuoksuksi valikoitui Party Pooper, sillä se oli iskuryhmämme tunnus edellisellä reissulla. Noin vuorokauden kestäneen intensiivisen testijakson jälkeen johon osallistui useita nimeltä mainitsemattomia henkilöitä oli kohdattava totuus.. Keskuudessamme on vihdoin tuote, joka tekee aivan kaiken mitä lupaakin.

 

En oikeastaan tiedä, miksi edes epäilin tuotetta, jonka Amazon-arvosana on 4,8/5,0 ja jota on myyty reilusti yli viisi miljoonaa kappaletta... Jotenkin samaan aikaan vähän surettaa ajatus ihmisistä, jotka eivät uskaltaisi käydä vessassa ilman tätä tuotetta ja jotka ovat nyt loppuikänsä koukussa :B

Kaikille meille muille työpaikan, appivanhempien, uusien puolisoiden, suurien yhden WC:n mökeissä järjestettävien illanistujaisten ja Tex Mex -ravintoloiden saniteettitilojen ystäville puolestaan suosittelen tätä hulvattomuutta täysin varauksettomasti. Kyse ei ole siitä, että peittäisit omat jälkesi, vaan siitä että erilaiset tabut muuttuvat hiljalleen aiheiksi joista voi vitsailla yhä useammalla tasolla :D

Poo Pourrilla on näköjään myös Eurooppalaiset verkkosivut, joiden kautta tehdyt tilaukset ovat nopeimmillaan perillä jo päivässä ja yli 44€ tilaukset kuljetetaan maksutta. Lähdin heti tekemään lisätilausta, koska en voi enää koskaan käydä WC:ssä ja jättää jälkeeni mitään muuta kuin perhosia..... Sivuilla on näköjään myös Potty mouth -suuhygieniatuotteita ja koirien turkkien ikäviä hajuja neutraloivaa sprayta. Pakko kokeilla mopseihin, kun Juulia ei katso..

Jos joku on onnistunut ohittamaan tämän nerokkuuden mainosvideon, jonka pääosassa ilahduttaa uusi idolini, nauttikaa sen sanomasta nyt:

Mitä ajatuksia Poo Pourri herättää?!

p.s. Ehkä kaikista parasta on se, että meidän suomalaisten suosimaan pönttömalliin suihkauksia kuluu aivan korkeintaan kaksi, kun jenkkilässä suositus oli 3-5. Miettikää näitä säästöjä ;)

p.p.s. PooPourria voi muuten tehdä myös itse :D Jos saan Color Switch DIY-jutun valmiiksi, kiinnostaako DIY-PooPourri ketään? :DD

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

En juuri koskaan kanna mukanani laukkua, joten olen ollut hieman katkera kaikille, jotka ovat saaneet tehdä tällaisen "mitä laukustani löytyy" -postauksen :D Ostin kuitenkin Forever21 kassalta heräteostoksena säkin, joka on kulkenut mukanani kaikkialle. Askel kerrallaan aikuisuuteen, vai miten se meni?

Tätä laukun sisältöä väritti matka Manseen, sekä sitkeä flunssa jota vastaan taistelin täydellä arsenaalilla. Laukun sisältö huvitti hotellikämppistäni Coco Sweet Dreamsin Hennaa niin paljon, että päätin ottaa selvää totuudesta. Onko laukkuni sisältö tavallistakin tavallisempi, vaiko tottumattoman laukunkäyttäjän orastavaa himohamstrausta? Kun kerran kannan jotain mukanani, miksen sitten ottaisi KOKO OMAISUUTTANI!!!!!

Niin.. Tässä kuitenkin kaikki se, mitä raahasin ympäri viikonloppureissua bloggaajakollegoideni kanssa:

 

Ensin perusasiat! Avaimet, lompakko, sekä kuvasta selvästi unohtunut kännykkä (iPhone 6+, jonka ostin ärsyynnyttyäni hajonneeseen edeltäjäänsä) ovat kolme asiaa, joita ilman en poistu asunnosta. Viime viikkoina elintärkeiksi pelastajiksi muodostuneet CodeTabsit sekä käsidesit ovat estäneet tautini leviämisen kulovalkean tavoin.

En tiedä, mitä riippulukko teki tässä kuvassa tai laukussani, mutta olkoot... Käsikoru, Parlez-moi d'amour... encore -tuoksu ja kampa ovat ensimmäiset ja nopeimmat keinot panostaa ulkonäköön kun tiedät, ettei mitään ole oikeasti tehtävissä.... Joitakin vuosia vanha muistikirjani sisältää tärkeitä muistiinpanoja mm. Berliinin lehdistöreissulta, kuvauspalaverista, muffinssireseptistä ja salaviestistä jonkin kokouksen aikana.

 

Aahh.. Lääkekaappi! Nämä ovat todella olleet ystäviäni viime aikoina. Kaikki ostettu omalla rahalla :D Eikun Hurraw.. Sen sain blogin kautta ;)

Nenäliinoja, niin käytettyjä kuin käyttämättömiäkin. Paras fiilis on se, kun tökkää sormen käytettyyn nenäliinaan. Mmmmmmmm. Kaksi varsinkin radiotyöskentelyä helpottanutta välinettä olivat Echinoforce-spray, nenäsumute sekä panadol zappit. Kannoin mukanani jopa kyypakkausta ja kokoelmaa muita särkylääkkeitä hätätapauksien varalle :BBB

Bonuksena ihoteippi ja silmätippoja.

 

Ja sitten itse asiaan >:D Meille tarjoiltiin viikonlopun aikana jos jonkinmoisia makupaloja, joita nappasin yhdet kappaleet laukun pohjalle energiavajetta odottamaan (totuus: herkkuhimo). Se, miksi yöpöydillemme katetut macaron-leivokset olivat aamulla kassissani, on edelleen mysteeri :D Havainnot saa kertoa vaikka sähköpostin välityksellä..

 

Monet luulevat, että laukustani löytyy meikkejä kuin.... No, kuin kodistani. Näin ei ole!! Tämä random kokoelma on jäänteitä viime perjantailta, jolloin maalasin työparini Ilen käteen tatuoinnin. Ripsiväri ja naamanpuhdistusaine ovat ns. perus-hätävarat.

Nafhan ihana roll-on-arganöljy on oma "salainen aseeni". Pyöräytän öljyä tarpeen vaatiessa kosteuttamaan ja pehmeyttämään käsiä, kasvojen ihoa, huulia, hiusten latvoja, kuivia kyynärpäitä ja oikeastaan ihan mitä tahansa. Pieni määrä riittää kevyesti sormien välissä lämmitettynä yllättävän suurelle alueelle, eli pullo kestää kauan.

 

Ja sitten.... Annalta varastetut ikivanhat Miu Miu:n lasit, polymeerieläimiä, jotka turpoavat 600% vedessä (:D), sekä parkkisakko, jonka sain omasta kotipihastani.

Huhhuh. Tästäkin on kohta viikko, enkä edelleenkään ole heittänyt papereita roskiin tai maksanut parkkisakkoa. Nyt on pakko skarpata -____- 


Mikä on oudoin asia, joka teidän laukustanne on löytynyt?!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline New York

Istuin alkutalvesta koulutuspäivän INCI-luennolla, jossa kouluttaja paloitteli YSL:n uutuusmeikkivoiteen ominaisuuksia ainesosaluettelon perusteella. Haihtuvia alkoholeja, öljyjä ja silikoneja jotka tekevät tuotteesta ohueksi mutta hyvin tasaiseksi levittyvää. Työstöaika on melko nopea, mutta asetuttuuaan iholle tuote pysyy hyvin paikoillaan. 

YSL:n voiteen testaus jäi testeritasolle, mutta arvatkaas, mistä löytyisi selektiiviselle lompakkoystävällisempi vaihtoehto? En yhtään arvaa.. Mistä voisi olla kyse... Hmmm... MYSTISTÄ!

Maybelline New Yorkin Dream Wonder Nude -meikkivoide on lasipulloon (kierrätysmahdollisuus, you know :P) pakattu nestemäinen meikkivoide, joka on samaan aikaan samettisen mattaista ja täysin läpikuultavaa. Kyseessä on ehdottomasti kokeilemistani tämän hintaluokan meikkivoiteista (ja oikeastaan myös selektiivisistä) ohuin, mutta silti yllättävän peittävä. 

Koska teidät todennäköisesti toi tänne houkutteleva klikkiotsikko (kiitos vaan elämäni pilaamisesta ampparit.com ja facebook..), käydään asiaan! Olen sivunnut suurimman osan rakastumisen syistä jo aiemmassa tekstissäni, mutta jos et jaksanut lukea ylempiä lätinöitä, nappaa vinkit ja rakastumisen syyt talteen tästä:

1. Paksuus tai siis... Ohuus

Vaikka tiesin, mitä odottaa pullon avatessani, yllätti meikkivoiteen juokseva koostumus minut silti. Minimaalinen määrä levittyy ohuemmaksi kuin aikanani testaamani Armanin Maestro, mutta se ei jätä jälkeensä samaa kevyen öljyistä tunnetta vaan lopputulos on samaan aikaan kuultava ja mattainen. Peittävä ja ohut... Niin outo, niin siisti!!!!

Tuotteessa on pakko olla älytön määrä todella hienojakoisia pigmenttejä, sillä tämä levityskokemus ja iholle jäävä tunne ovat kevyemmät kuin monessa sävyttävässä päivävoiteessa tai BB-voiteessa, mutta peittokyky on silti huomattava.

Aluksi Dream Wonder Nuden valuvuus ärsytti, mutta sitten muistinkin, mitä minulle oli vinkattu... Toinen syy rakastua, onkin vastaus hetkelliseen ärsytykseeni!

 

2. Levitystapa

Kuten ylemmästä kuvasta näkyy, levitin kämmenselkääni valtavan määrän tuotetta.. Se johtuu siitä, että levitin tuotetta ensin kuvausalustalle, mistä kahmaisin sitä esimerkkiä varten käteeni. Tämä oli tietysti aivan typerää, sillä yksi tuotteen erityisominaisuuksista on hieman hupsun mallinen tippa-annostelija! 

Koska meikkivoidetta tarvitaan niin vähän, on pulloon kehitetty tämä hyvin spesifi tippatikku. Tämän ansiosta tuotetta ei tule turhaan käytettyä liikaa, sillä kuten aiempi kohta osoittaa, vähempikin riittää.. Eivätkä levitystapaan liittyvät uutiset oikeastaan tähän vielä loppuneet!

Tämä meikkivoide on nimittäin tehty sormin levitettäväksi! Suurimman osan meikkivoiteista voi tietysti levittää sormin, mutta Dream Wonder Nude on suunniteltu sorminäppärät naiset mielessä. Koostumuksen jo muutenkin ohut jälki korostuu ja parantuu entisestään, kun se saa avukseen sormien aiheuttaman kitkan ja lämmön.

Älä siis turhaan imeytä tätä ohutta ja nestemäistä nektaria meikkisieneen vaan käytä sormiasi, hyvä ihminen! Kun teet sen, ymmärrät myös viimeisen rakastumisen syyn.

 

3. Lopputulos

Tässä taas kerran suoraan kamerasta photariin siirretyt ja leikatut kuvat ilman muokkausta. Vaikka Dream Wonder Nude -meikkivoide on ihan tajuttoman ohutta, se peittää oman ihoni epätasaisen värin ja pintarakenteen. No, kuva puhuu tässä tapauksessa mielestäni jo puolestaan. Oikeastaan näitä kuvia ottaessani puuhiani seurannut ystäväni kävi hakemassa toisen värisen pullon itselleen ja alkoi ihmetellä, mikä meikkivoide näyttää noin hyvältä noin pienellä vaivalla :D 

Suurimmalla osalla kasvoistani on yksi ohut kerros, joka riitti täydellisesti tasoittamaan ihon pinnan sävyn ja nenänpielissä ja epäpuhtauksien kohdalla kerrostin tuotetta kevyesti. Käytin itse tuotteen sävyä 20 Cameo Beige Eclat.

Meikkivoiteen kerrostaminen on ehdottoman mahdollista peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kerrostuksen voi tehdä halutessaan joko kostean, tai kuivuneen tuotteen päälle, mutta tästä ja muista kikoista lisää sitten toisella kertaa ;)

 

+1 Ilokseni lisään, että tämä meikkivoide kuluu kasvoilta todella luonnollisesti pois. Ideaalitilanteessa meikki toki säilyisi koskemattomana iltaan asti, mutta jos on meikannut aamuviideltä ja tulee töihin yli 12h työpäivän jälkeen jonka aikana itkee ja nauraa, voi olla onnellinen siitä että naama ei ole kirjava ja raitainen. Dream Wonder Nuden kanssa en joutunut pettymään, vaan näytin huolitellulta jopa pienten päiväunien jälkeen :D

Onko joku jo ehtinyt kokeilla tätä meikkivoidetta, joka lanseerataan nyt helmikuussa?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Mä en ole koskaan löytänyt Suomesta tai mistään muualtakaan omaan makuuni tarpeeksi laadukkaita tussirajauskyniä. Joko ne ovat liian märkiä ja leviävät jos ihon pinnalla on minkäänlaista röpelöä - mitä minulla ja kaikilla muilla yli 17-vuotiailla on..... - tai sitten ne ovat liian kuivia eivätkä liu'u ihon pinnalla kovinkaan hyvin ensimmäistä kertaa lukuun ottamatta. Olen testannut läpi likipitäen kaikki Suomessa myytävät brändit, enkä ole pitänyt mistään.

Reissustani kuitenkin löysin jopa kaksi niin loistavaa kynää, että suosittelen sopivaa tuotetta etsiviä tilaamaan omansa ulkomailta asti, jos tarve on kova! Ostin molemmat kynät aluksi vain mustaa peruslineria metsästäessäni, mutta huomattuani kuinka kestäviä ja helppokäyttöisiä ne ovat, pakotin ensin kaikki ystäväni ostamaan ne itselleen ja pinosin lopuksi vielä kasan erilaisia värivaihtoehtoja koriini..

 

Molemmat uudet suosikkini ovat vedenkestäviä ja erittäin päteviä sellaisia. Koska ihoni on rasvoittuva, ovat silmäluomeni myös samaa sorttia. Nämä kynät eivät ole levinneet omien käyttökokeiluideni aikana, mutten ole vielä pistänyt niitä ultimaattisiin testeihin. Sellaisiin, missä koko luomi on täynnä mattavalkoista luomiväriä ja rajaus on paksu ja terävääkin terävämpi. Nämä kuvat olivat ensimmäinen kokeilu useamman kuin yhden kynän kanssa.

Mutta ne tuotteet!

Kat Von D:n Tattoo Liner oli rakkautta ensipiirrolla. En varmaan saa näin ohutta ja tarkkaa jälkeä aikaan edes siveltimellä (ok saan, mutta leikitään että en..) ja kun päälle lasketaan tajuton pysyvyys, on HG eli "holy grail" eli ultimaattinen ikuisuusrakkaustuote syntynyt. 

 

Tämän kynän kärki muistuttaa enemmän sivellintussia, kuin tussisivellintä, jos ymmärrätte yhtään, mitä tarkoitan... En ehkä ymmärtänyt itsekään, eli avataan Sarvas-Suomi -sanakirja :D Kynän kärki ja mustetta iholle levittävä osa on siis sivellin, toisin kuin muissa käyttämissäni kynissä. Tussi itsessäänhän on erilaisissa huopakynissä sisällä oleva muste, vaikka puhekielessä termi onkin käytännössä synonyymi koko kynälle. 

Tämän takia puhun siis myös sivellinkärkisistä rajauskynistä tussirajauksina, oli niiden kärki huopakynämäinen tai jotain aivan muuta.

Tässä hieman esimerkkiä kynän jättämästä jäljestä, Kat Von D vasemmalla, kolme oikeanpuolimmaista seuraavaksi esiteltävää Stilaa:

Toinen syvän rakkauteni kohde oli ennen Kat Von D:n lineria ostettu Stila Stay All Day Waterproof Liquid Liner. Tämä kynä ansaitsee kaiken saman hehkutuksen, kuin ylempänäkin testaamani tussi. Eroja on kuitenkin vähintään 15. Se on Stilan tarjoamien erilaisten ja peittävien värivaihtoehtojen määrä! Hullaannuin, tietysti, ja ostin itselleni kokoelman:

Oikeasti värejä on näiden lisäksi vielä perusmusta, sekä ruskea, jotka olivat kuvaushetkellä jossain..

Näissä tusseissa kärki on mallia huopakynä, mutta jotain on silti tehty oikein. Väriä irtoaa reilusti, eikä kynä nyi ihoa aiheuttaen rumia ryppyjä ja koloja rajaukseen. Jopa valkoisella kynällä saa aikaan peittävän kerroksen yhdellä piirrolla, tosin paksummat lookit vaativat pienen vahvistuksen kuivumisen jälkeen.

Stilan kynien ehdoton valtti on värivalikoima, jollaiselle ei liene kauheasti kilpailijoita tässä hintaluokassa. Mustaa kynää ostaessani suosittelisin ehdottomasi kääntymään Kat Von D:n puoleen, mutta jos kaipaat jotain hieman räväkämpää niin tiedät kyllä mitä googlata. Esim. BeautyBay myy Stilaa ja nämä kynät näyttivät olevan juuri tällä hetkellä alennuksessa! Klik klik vain.

Olen luonnollisesti pyhittänyt sekä tämän, että muut täydelliset linerini omaan henkilökohtaiseen käyttööni, koska asiakkaiden kohdalla voin kyllä kikkailla siveltimien kanssa. Laiska-sarvas ei vaan ikinä jaksaisi kaivaa päivittäiskäytössä useaa eri välinettä rajausten tekemiseen. 


Molemmat kynät maksavat noin 20 dollaria / kpl, mutta niiden käyttäjälleen antama onnellisuuden ja onnistumisen tunne on korvaamaton.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

No nyt se sitten tapahtuu. Seulani on ollut pitkään jo aika löyhä, mutta nyt jossain syvällä patoutuneet ärsytykset ovat kiteytyneet 65 dollarin arvoiseen palettiin. Anteeksi, korjaan: 65 dollaria maksaneeseen, ehkä 15 vastaavan arvoiseen palettiin. Olen todella pettynyt, mutta toisin kuin nimetön henkilö jota lainaan, aion kertoa miksi.

Bobbi Brown on markkinoitu minulle Suomessa lanseeraamisestaan asti laadukkaana ja asiakaslähtöisenä brändinä. Olen aina saanut laadukasta palvelua Bobbin palvelutiskeillä ja olen meikkivoiteiden vannoutunut fani. Uusi Skin Foundation Stik on puhdasta rakkautta! Samaa en voi sanoa tästä Nude on Nude -paletista... Pohdin edelleen, mitä mä olen missannut?

 

12 sävyä, jotka ovat ihania. Paletti antaa olettaa niiiiin paljon ja sitten.. Syvä pettymys :( Suurinta osaa väreistä ja varsinkin mattaisia, saa hangata todella väkivaltaisesti ennen kuin väriä irtoaa, eikä sitä silloinkaan välttämättä irtoa. Onko joku saanut täysin päinvastaisia kokemuksia paletista?? Vertaisin tätä aika kaukaisesti Smashboxin Full Exposureen, mutta FE:ssä kaikki sävyt ovat tasalaatuisempia.

65 dollaria... Se on helposti yhden päivän palkka.

 

Huoh, ei edes kiinnosta, että kuva on epätarkka. Kaikkia sävyjä on hangattu M.A.C.:in 213 siveltimellä ja levitetty iholle kunnon vedoin. Painotan, että kuvassa on viisi sävyä... Näette ehkä vain kolme, näytöstä riippuen neljä, mutta viisi niitä oikeasti on.

Valikoin tähän paletin parhaat ja huonoimmat sävyt, joten mitä mieltä te olette? Hitti vai aivan törrrrrkeä huti.

Tässä teille lohdutukseksi kuva internetistä:

p.s. Oletteko olleet kuulolla Ylex Aamun aikaan?? Mulla on ollut ihan älyttömän hauskaa, mutten osaa yhtään sanoa, kuuluuko se ulospäin :D Nyt painun nukkumaan, koska viime yö oli aivan liian lyhyt!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Olisiko aika palata normaaleihin postauksiin ja postausrytmiin? Kyllä. Vastaan kyllä!

Tämä juttu olisi oikeastaan kuulunut Amerikan outouksien alle, mutta koska tämä ei oikeastaan ole outoa vaan huomattavan kätevää varsinkin kotimeikkaajille, saa Color Switch aivan oman postauksensa. Tämä juttu on juuri sinulle luomivärien rakastaja, joka et jaksaisi pestä suosikkisivellintäsi pikimustan ja lumenvalkoisen luomivärin levittämisen välissä.

 Kuten aivan kaiken muunkin, ostin tämän hämmentävän metallirasian Naimie'sista ja vaikka me kaikki varmasti maalaisjärjellä osaamme jo tässä vaiheessa päätellä, mikä homman nimi on, yritän selittää sen mahdollisimman vaikeasti vielä uudestaan :D
 

Color Switch on Vera Mona nimisen yrityksen valmistama tuoteperhe, joka puhdistaa siveltimistä mekaanisesti suurimman osan luomiväripigmenteistä, jotta voit käyttää samaa sivellintä välittömästi uudestaan. Lieriön salaisuutena on todella löyhä ja hieman joustava sieni, jonka pinnassa pyörittelemällä siveltimestä irtoavat värit tipahtavat jonnekin syvemmälle sienen uumeniin. Sieni muistuttaa materiaaliltaan maskeeraajien tuntemaa partasientä tai valkkia.

Suurin huoleni tuotetta ensimmäisiä kertoja kokeillessani oli se, aiheuttaako mekaaninen työstö siveltimelle turhaa kulumista. Color Switchin materiaali ei kuitenkaan ole sellainen, että se tarttuisi edes luonnonkarvasiveltimien pintaan - synteettiset tietysti liukuvat ja puhdistuvat täysin ongelmitta.

Yleensä luomivärisivellinten puhdistamiseen pikakeikoilla käytetään alkoholi- tai sitruspohjaisia tuotteita, jotka haihtuvat siveltimistä nopeasti. Olen itse kokenut ko. tuotteet hieman epäkäytännöllisiksi, sillä alkoholin ja erilaisten tuoksujen haihtuminen vie omaan makuuni aivan liian pitkän ajan. Varsinkin, kun siveltimiin usein jää hieman nahkea tunne joka vaikuttaa ainakin omaan työskentelyyni juuri tarpeeksi paljon ärsyttäen.

Alkoholi myös kuivattaa siveltimien karvoja, enkä itse tahdo kuluttaa rakkaita sutejani yhtään enempää, kuin tarpeellista. 

 

Alkoholopohjaisten tuotteiden käyttämistä perustellaan myös hygieenisyydellä, mutta jos penkissäsi ei ole 5min välein uusia asiakas, ei tämän pitäisi ikinä olla ongelma. Luomivärit eivät ole sopiva kasvualusta bakteereille, eikä niitä tai niihin koskeneita siveltimiä tarvitse olla desinfioimassa karanteenivarusteet päällä samaan tapaan, kuin voidemaisia tuotteita.

Ainoat tapaukset, joissa itse desinfioisin luomivärejä perus-puhdistuksen lisäksi, ovat kauppojen testerit, sekä omistajaa vaihtavat luomivärit. 

Muistetaan kuitenkin, että puhtaus on puoli ruokaa ja kunhan siveltimet ja Color Switchin pesee säännöllisesti, homma pelittää hyvin!
 

Vera Mona tarjoaa useita erilaisia Color Switch -tuotteita, joista valitsin itse Color Switch Duon ja hyvä niin. Ammattilaisversio, eli ranteeseen tarroilla kiinnittyvä lätyskä, oli nimittäin todella ankean näköinen ja olisin varmaan jo hävittänyt sen.. Metallinen ja tarpeeksi suurikokoinen rasia pysyy hyvin tallessa, mutta mahtuu helposti pakkiin. Se myös näyttää äärimmäisen mielenkiintoiselta kaikkien asiakkaiden silmiin :D

Duon keskelle upotettu metallikippo on tarkoitettu kostutettavaksi vedellä tai muulla ei-sekunneissa-haihtuvalla nesteellä, jota voi käyttää luomivärien kostuttamiseen rajausten yms. mallailun aikana.

Käyttö on juuri niin helppoa kuin ajatteletkin, mutta tässä vielä pieni tutorial ja todiste rasian taikavoimista:

Latasin siveltimeni ensin oikein kauttaaltaan täyteen mustanmustaa M.A.C.:in Carbon -sävyä.

 

Sitten vaan pyörittelemään! Tai siis pyöräyttämään sivellin 5-15 kertaa sienen pinnassa värimäärästä riippuen. Tähän kuluu siis noin 5-10sec, enkä joudu pohtimaan, onko väri nyt varmasti irronnut, toisin kuin pyyhkiessäni siveltimiä esim. pyyhkeisiin tai muihin materiaaleihin, joita olen aiemmin käyttänyt (lue: pahimmillaan paitojeni hihat..)

Keskimmäisessä kuvassa sivellin on pyöritelty niin puhtaaksi, kuin se tällä käsittelyllä on mahdollista. Karvoihin jää pieni sävy, joka poistuisi vasta marseille-pesussa, mutta ihoon tai vitivalkoiseen luomiväriinkään ei irtoa mustaa tai harmaata väriä. Viimeisessä kuvassa siveltimessä on käyttämäni paletin vaaleinta sävyä.

 

Ja tässä vielä siveltimellä tehdyt swatchit, joista näkyy erittäin selvästi, että tuote ns. toimii!

Olen maksanut rasiasta ja sen sisällöstä alennuksineni oletettavasti noin 10 dollaria (ei, en taaskaan katsonut hintaa -____-) ja Amazonista sellaisen tilaa itselleen noin 20€ hintaan. Se on tavallaan aika paljon ja tavallaan aika vähän, riippuen siitä, miten paljon tuotetta oikein käyttää. Rasiaan myydään myös vaihtotyynyjä, mutta en kyllä kuollaksenikaan ymmärrä miksi.. Kuten aiemmin kerroin, sisukset on erittäin helppoa pestä! 

Jo ensimmäisestä kokeilukerrasta lähtien olen fanittanut tätä lieriötä valtavasti ja käytän sitä oikeastaan joka kerta, kun meikkaan itseäni tai olen töissä kuvauksissa, missä teemme päivän aikana useita eri meikkejä. 

Koska en usko, että suurin osa teistä tahtoo tältä istumalta tilata itselleen omaa Color Switchiä, odottaa kuvauspöydälläni seuraavaa juttua varten useita vaihtoehtoja, joiden avulla kokeilen DIY-version väsäämistä. Stay tuned, vai miten sitä nyt tavataankaan sanoa ;)

Share
Ladataan...

Pages