Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Pongrácz Rosé
 

Päätyössäni maskeeraajana olen ainakin melkein joka ikinen kuukausi osana tilannetta, jossa meikattavalla on edessään suuri päivä tai ilta. On häitä, valmistumisia, gaaloja ja syntymäpäiviä, joiden takia asiakkaan koko energia on erilainen kuin tavallisesti. Meikkaajana teen itse parhaani varmistaakseni juhlijan mielentilan, mutta lähes kaikkien täysi-ikäisten asiakkaiden meikkihetkiä yhdistää yksi tekijä - kuohuviini.

Me meikkajathan olemme itsekin kuin hyvä kuohuviini - pirteän värisiä, kuplivaisia ja saamme ihmisten päät hieman pyörälle ;)

 

Tällä kertaa suurta päivää asiakkaan sijasta odotin minä, enkä tosiaan ajatellut juhlia kolmatta perättäistä Aussie-gaalaa kuten mitä tahansa perjantai-iltaa. Ennen kaikkea siksi, että mun perjantain juhlavuus voidaan yleensä laskea kyykkysarjojen ja likaisten treenisukkien lukumäärästä :D

En ole moneen vuoteen ollut kovinkaan kova yöelämässä juoksija, ja rehellisesti sanottuna vietän unelmaviikonloppuni niin kaukana baareista, kuin mahdollista. Laadukasta viinilasillista hyvän ruoan seurana arvostavassa perheessä kasvaneena toteankin oman ohjenuorani olevan:

Lasillinen laadukasta kuohuvaa juhlapäivän kunniaksi on aina paikallaan.

 

Tavalliseen elämääni ei tällainen kuohuviinin maistelu olisi ehkä kovinkaan sulavasti asettunut, mutta gaalaillan osuessa kohdalle, otin äärimmäisen mielelläni ja myhäillen vastaan muutaman pullon Pongrácz Rosé-kuohuviiniä, jota valmistautumisen lomassa siemaillen pääsisimme taatusti gaalatunnelmaan.

#party #success #winning #irony

 

Maisteltavaksemme tarjottu kuohuviini on Etelä-Afrikkalaista. Ilahduin entisestään kun luin Eeva Kolun, jonka nimi on muuten yksi niitä harvoja jotka kuuluu sanoa sukunimineen, blogista, että hennon herkullisen kuplivan takana on yksi harvoja naispuolisia viinintekijöitä koko maailmassa - Elunda Basson. En tosiaan ala esittämään, että tietäisin viineistä tai niiden tekijöistä mitään, mutta jotenkin ajatus Bassonista toi kokemukseeni vielä jonkun pienen bonuksen. 

Olen niin helppo.....

Koska joskus saa olla stereotypisen tyttömäinen, myönnän heti, että jos pitää valita tavallisen ja rosén välillä, on valintani aina se rosé.... En tiedä onko syynä kaunis väri, vai pidänkö vain sen mausta enemmän. Ainakin Pongrácz Rosé:n tulen valitsemaan juhlahetkiini jatkossa puhtaasti maun perusteella, sillä se oli herkullista

Kuiva, muttei liian kuiva, kevyen marjaisa ja juhlavan makuinen. Ihanan kupliva, muttei Kola-Ollin sanoin yhtään "liian hapokas". Hahaha, mainitsinko juuri "viiniarvostelussa" Kola-Ollin?!

Eipä tarvitse teidänkään huolestua, että vastaavaa juttua tultaisiin näkemään toiste ;D Jos etsitte muutaman viikon päästä vappupiknikille kuohuvaa, suosittelen lisäämään tämän nimen vertailulistalle. Noin 15€ hintaiseksi en olisi tätä arvannut!

 

Viime perjantaina juhlittu Aussie Blog Awards on muodostunut kolmen vuoden aikana omaksi blogivuoden kulmakivekseni. On ihanaa, kun yhtenä päivänä voi keskittyä vain ja ainoastaan omaan napaansa! Nykyään otan kyseisen päivän vapaaksi heti, kun saan ajankohdan tietooni. 

Mielestäni on muuten hauskaa, että jokaisella ammattiyhteisöllä on omia gaalojaan, mutta näissä meidän possen bileissä pitää henkisesti valmistautua siihen, että näyt jollain tapaa todennäköisesti 20 eri kuvassa, joiden ottamisesta et edes tiennyt. En jotenkin usko, että esimerkiksi rakennusalan insinöörien juhlissa räiskyy yhtä monta kameraa :D 

Hupsu paikka, tämä maailmamme.

 

Hiljalleen perinteeksi muodostuvan päiväni kruunaa aina se, kun Mari saapuu Tampereelta ja voimme yhdessä istua alas ja käydä päivän polttavia aiheita läpi valmistautumisen lomassa. Totuushan on se, että aina ollaan myöhässä, ne juhlavat skumpat heitetään naamariin ykkösellä, kun ollaan jo melkein myöhässä taksista ja kaikki on muutenkin katastrofaalisesti..

Tänä vuonna kuitenkin otimme rauhallisesti ja veimme juhlavalmistautumisemme vielä seuraavalle levelille, sillä tuppauduimme Cocon ja Marin kanssa hotellihuoneeseen Torniin. Siellä kelpasi kilistellä ja levittää pakkelia naamaan!

 

Ihan oikeasti tahdoin vain keksiä tähän väliin jotain lisätekstiä, koska ylläolevan kuvan ajoitus oli niin nappi.

Nyt kyllä huomasin, että siinä näkyvät myös juuri ja juuri gaalakynteni, joiden perään Possu on huutanut jo moneen otteeseen!! Ne olivat mustapohjaiset, niissä oli päällä sinivihreä hologrammilakka, ja sen päällä vielä Essien Luxeffects Set in Stones -glitterlakkaa. 

En osannut tehdä yhtä tyylikästä veitsellä kaulan katkaisua, kuin ystäväni Tuomo syntymäpäivillään, mutta mielestäni maailmannaisten taitoihin kuuluu viinipullon tyylikäs avaaminen. Oikeasti se maailmannaisten taitojen lista on melko paljon pidempi, kuin omia taitojani kuvaava lista, mutta pitäähän sitä jostain päästä aloittaa :D 

Kolmen hengen testiryhmämme näytti kollektiivisesti peukut ylös testilasillisten tyhjennyttyä, enkä siis jäänyt yksin Pongrácz -fanitusteni kanssa. Jätimme tyhjät lasit ja pullon hotellin työpöydälle, odottamaan seuraavaa aamua ja mahdollista syyllisten etsintää, ja riensimme kohti gaalaa kuin kolme tuhkimoa konsanaan - loppu onkin historiaa. 

 

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin siis käärin tämän vuoden Aussie Blog Awardsit.. Paitsi, jos teen vielä tutorialinmeikistäni, ja jos Possu ei ole tyytyväinen tässä postauksessa vilahteleviin kynsikuviin ;) Ensi vuonna pitää varmaan vuokrata jostain korkealta saunatila ja pitää etkot oikein pitkän kaavan mukaan!

Näistä kuvista voidaan ottaa vielä yksi suora leikkaus pari tuntia myöhempään:

 

Koska oikeasti tahdon lopettaa postauksen tähän hetkeen, kun kaappasin gaalassa kainalooni toisen voitokkaan kollegan. Mikko Puttonen on nimittäin suloistakin suloisempi tapaus <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Mun piti kuvata ja esitellä teille aika kasa keväisiä kynsilakkoja, mutta mä innostuin ja keskityn sittenkin tosi kovasti vain yhteen niistä. Ette välttämättä heti ymmärrä miksi, koska tämä lakka on:

 • Jotenkin ysäri
 • Sopiva Disney-prinsessalle
 • Muistuttaa äitini yhtä iänikuista lakkaa, joka ei vaan koskaan lopu
 • Vähän mauton

Oletteko tekin jo ihan rakastuneita? Ai ette.. No, perustelen valintaani hieman lisää, ja ensimmäisenä täytyy tunnustaa teille mun vahvin mielleyhtymä tästä lakasta: Elämäni ensimmäiset push-up -rintsikat :D

 

Olin ehkä 13v. ja Seppälään oli tullut huikea uutuus: Push-upit, joiden täytteet olivat nestettä! Kuinka luonnollista, kuinka upeaa, ja kuinka kaunista. Muistan nuo rintsikat kuin olisin pukenut ne päälleni vasta eilen. Niiden pohjaväri oli tismalleen sama kuin näissä kynsissä, ja sen päälle oli printattu violetin sävyisiä ruusuja hieman utuisesti. 

Liivit painoivat nestetäytteineen varmaan kilon, ja mä ostin ne ujostellen ja viikkorahani tuhlaten. Saatuani nämä unelmien rintsikat, olin omasta mielestäni äärimmäisen aikuinen ja naisellinen! Mistäköhän löytäisin kuvan 13v. Saarasta.... Pääsisitte niin fiilikseen mukaan :D

Ehkä tämä lakka siis toi minulle mieleen vanhat ja huolettoman hyvät ajat. Ajat, jolloin suurin huoli olivat unohtuneet läksyt ja ruotsin pistari.. Oikeasti elämäni on tällä hetkellä tuhat kertaa parempaa, mutta kunhan nyt näpytän lämpimikseni ;)

 

Sävy on IsaDoran 785 Beach Pearl, ja juuri sellaiseltahan tämä näyttää. Lähes peilimäisesti kimmeltävä lakka on hieman haastavasti levittyvä ja siveltimenjäljet jäävät helposti näkyviin. Oikeastaan efektillä voisi myös leikitellä tahallaan, ja maalata siveltimenjäljistä jonkinlaiset kuviot jokaisen kynnen pintaan.

Lakka peittää kahdella kerroksella hyvin, mutta parhaan lopputuloksen saa aikaan kolmella kerroksella. 

Mulle muodostui välittömästi tästä lakasta "so wrong it's right" -fiilikset, joten pakkohan sen on olla kevään suosikkieni joukossa. Ehkä mieluiten yhdistettynä maksimaalisiin street-vaatteisiin ja arkipäiviin.

Herääkö teille vahvoja tuntemuksia satiinikynsistä?! 

Jos ei, niin katsokaa vaikka tästä, mitä muuta ihanaa kevät tuo kynsirintamalle tullessaan:

Essien kokoelman karkkipinkki ja kylmä minttu olivat suosikkini. IsaDoran vaihtoehdoista helmikynsille taas jäi jälkeen tuo vaalea persikka, mutta vain aavistuksen verran. Saatan vihastua näihin satiinikimalluksiin nopeastikin, ja vaihtaa tilalle persikkaa ;)

 

IsaDora lanseerasi kevään kynnyksellä myös nämä hiekkalakkamaiset Sugar Nails -erikoislakat. Maailman söpöimmän väriset erikoislakat jättävät kynnen pinnan röpelöiseksi ja "sokeriseksi". Yritin tehdä erikoislakkauksen violettia ja keltaista käyttäen, mutta lakkojen pinnat kimaltavat niin hurjasti, että yrityksestäni tuli vain törkeän näköinen :D

Kaikille teille, jotka ette saaneet äskeisestäkään mitään irti, tässä vähän lisää Dahliaa:

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Tiput kouraan ja munat koriin, pääsiäinen on täällä! Miksi innostuin koristelemaan munia? En ole aivan varma, mutta mulla on kantapäässä sellainen kutina, että kaikella oli tarkoitus. Oikeastaan se tarkoitus selkeni mulle hyvin nopeasti, kun aloin kuvata minun ja Juulian aikaansaannoksia. (Juulia piirsi toisen munan, arvatkaa vaikka te, kumpi se on ;)).

Ensimmäiset 10 ruutua onnistuivat loistavasti. (Miksi 10 ruutua kahdesta suklaamunasta? En taaskaan ole aivan varma..)

Tässä yritin hakea munaparin dynamiikkaa, ja olin juuri saamassa ratkaisevan ruudun, kunnes....

 

DAHLIA!!! Intialainen rescue-mopsi koki asiakseen tehdä cameon. Dahlia ja ottosisarensa Lola kuuluvat siis Juulialle, jonka blogia lukiessa voi hyvin viettää yhden lomaillan :D 

Mä vietän pääsiäislomani tänään, joten postauksia tipahtelee tuttuun tapaan viikonlopun yli. Menkää kuitenkin te, ja lomailkaa sydämenne kyllyydestä! Olkaa kuten Dahlia, joka ei tajua tästä maailmasta juuri mitään <3

 

p.s. Ollaan monesti mietitty, miten kaikista maailman kodittomista koirista juuri nämä kaksi ovat päätyneet Juulian käsiin.. Mun veikkaus on: Karma :D

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Lumene

Aijai minkälainen gaalahumu koko viikonlopun yllä leijui! Itse palasin erittäin nopeasti takaisin arkeen, ja oletetut vapaapäivät katosivatkin yllättävien lisäkeikkojen ja täydennystä vaativien juttujen kirjoittamiseen.. Nyt, kun tätä työputkea on takana 2,5 viikkoa, korostuvat ihmisen näköisenä säilymisessä paitsi hyvä ravinto, myös ihonhoitorutiinit.

Jälkimmäisistä tahdonkin kirjoittaa pitkästä aikaa vähän pidemmän kaavan kautta, Lumenen siihen innostamana. Viimeksi viime viikolla pohdin, ovatko muutkin kuin minä huomanneet, että meidän ihkaoma Lumene on tehnyt taas hiljaista profiilinnostatusta.

Uudet, aiempaa paremmat tuotteet, korvaavat vähitellen vanhoja, ja kestosuosikkien pakkaukset päivittyvät tyylitellympään ja pelkistetympään muotoon. 

Lumenen brändi on aina ollut vahvasti pohjoismainen, ja uusia tehoaineita etsitään aina villistä pohjolan luonnosta. Esimerkiksi 40-vuotisjuhlan kunniaksi myynnissä oli joitakin vuosia sitten poronmaidosta tehoja lainaava voide! Se oli muuten hyvää tavaraa se. 

Lakka, puolukat, mustikat ja ties mitkä muut marjat ja luonnon antimet muuttuvat Espoossa sijaitsevan tehtaan laboratoriossa ja tuotekehitystiimin käsissä valmiiksi voiteiksi, seerumeiksi ja meikeiksi, joita viedään ylpeästi myös muualle maailmaan.  

Toitotan tätä joka kerta Lumenesta puhuessani, mutta olen vain tajuttoman ylpeä siitä, että Suomesta löytyy tällainen kosmetiikka-alan pioneeri. Suomi-ylpeyteni ei kuitenkaan ole tämän päivän aiheena, vaan se ihon puhdistaminen :D

 

Ihon puhdistaminen on niin perustavanlaatuinen juttu, että sen perusrungon olettaisi olevan kaikilla kunnossa.

Lumenen teettämän tutkimuksen mukaan jopa 30% naisista ei kuitenkaan puhdista kasvojaan päivittäin! On aivan sama, onko kasvoillasi päivän aikana meikkiä, ihon aineenvaihdunnan ja ympäristöstä kasvoihin tarttuvien epäpuhtauksien takia kasvot pitäisi puhdistaa vähintäänkin joka ilta.

64% naisista myös kokee itseni mukaan lukien, että heidän ihotyyppinsä on sekaiho - rasvoittuva, mutta paikoittain pintakuiva. Me sekaihosta "nauttivat" saamme erityisen paljon hyötyä säännöllisestä hoitorutiinista, kun sopiva kosteutus rauhoittaa paitsi talintuotantoa, myös tasapainoittaa ihon kuivuutta.

Kolmas tutkimuksista silmääni pompahtanut tieto oli, että vain 49% naisista käyttää kasvovettä päivittäin. Koen olevani osasyyllinen tähän, mutta koska kelkkani on kääntynyt radikaalisti, keskityn kasvoveteen ihan omassa osiossaan ja yritän koukuttaa teidät vanavedessäni.. Keskitytään ennen sitä puhdistustuotteisiin ja mun omiin valintoihini.

 

Lumenelta löytyy neljä erilaista puhdistussarjaa, joista jokainen voi valita joko suoraan tai tuotteita sekoittamalla itselleen sopivan sekoituksen:

 • Kosteuttavat Soft Touch -tuotteet kuivalle ja normaalille iholle 
 • Raikastavat Bright Touch -tuotteet normaalille ja sekaiholle 
 • Syväpuhdistavat ja tasapainottavat Mattifying Touch -tuotteet rasvoittuvalle ja sekaiholle 
 • Rauhoittavat Sensitive Touch -tuotteet herkälle iholle

Instagramissa esiin nousseen keskustelun jäljiltä otin selvää siitä, onko tuotteissa tapahtunut muita muutoksia ulkokuoren lisäksi. Suurin osa koostumuksista on asiakkaiden toiveiden ja palautteiden perusteella pidetty täysin samoina.  Esimerkiksi Sensitive Touch -sarjan tuotteet ovat löytäneet herkkänahkaiset suomalaiset loistavasti, eikä hyväksi huomatun herkän ihon tuotteen koostumuksen kanssa kannatakaan pelleillä. Jopa 80% meistä suomalaisista naisista nimittäin kokee, että iho on ainakin ajoittain herkkä.  Ihon herkkyys ei itsessään ole ihotyyppi, vaan mikä tahansa perus-ihotyyppi voi omien oikkujensa lisäksi olla herkkä.  

Suomalaisena yhtiönä Lumenella on mahdollisuus reagoida kuluttajapalautteeseen todella nopealla syklillä, ja parannuksia on tehty sinne, missä niitä on kaivattu:

 • Bright Touch -sarjaan lanseerattiin uusi puhdistusvaahto, ja 2in1 Kirkastava naamio & Mikrokuorinnan koostumusta parannettiin kuluttajien toiveiden mukaan
 • Kuivan ihon Soft Touch -tuotteet uudistuivat koostumukseltaan eniten, ja niissä kuivaa ihoa hoitaa suomalaisen puolukan siemenöljy 

Itse olen ollut tuon nimensä uudistaneen Bright Touch -sarjan fani vuosia. Upouusien ja ihmeellisten tuotesarjojen testaamisen välissä käytän monesti purkillisen tätä pirteän keltaista, auringolta tuoksuvaa, puhdistusvoidetta. Siitä on muodostunut itselleni ns. Holy Grail -tuote, johon voi aina luottaa, ja uusi puhdistusvaahto menee suoraan samaan sarjaan. 

Bright Touch -sarjan tuoksu on muuten puhdistustuotteideni Top 1 -suosikki kautta aikojen! 

Pidän valtavasti myös selektiivisten sarjojen putsareista, joita välillä esittelen, mutta edullisemmasta kategoriasta tuotteita etsiville suosittelen Lumenea aina lämmöllä. Tätä hintalaatusuhdetta on vaikea voittaa.

 

Ja nyt, se kasvovesi.. 

Olen erästä kauneusmyyttijuttua kirjoittaessani mennyt laukomaan, että kasvovettä ei ole pakko käyttää. Tavallaan olen edelleen samaa mieltä, mutta tahtoisin muuttaa ja tarkentaa lausuntoani muotoon: Kasvoveden käyttämisestä saat enemmän hyötyä, kuin arvaatkaan.

Kasvovesi on kuulunut mun ihonhoitorituaaliin kiinteänä osana nyt reilun vuoden verran, koska löysin vihdoin hyviä tuotteita.

Joskus yritin todella alkoholipitoisen tuotteen kanssa hillitä sekaihoni rasvoittumista, vaikka oikeampi ratkaisu oli omalla (ja monen muun) kohdallani aivan toinen. Mä tahtoisinkin hiljalleen juurruttaa kasvoveden ihmisen enemmänkin termillä hoitoneste, kuin puhdistustuote, sillä se kuvaa tuotteen toimintaa mielestäni paremmin.

Nykyään oikein käytetty puhdistustuote poistaa kasvoilta jo kaiken meikin, eikä iholta pitäisi kasvovettä läträtessä irrota enää väriä. Yleensä meikkivoiteen rippeitä voi löytyä hiusrajasta tai kaulalta, jos et ole itse käynyt näitä ihoalueita läpi. Kasvovesi kyllä puhdistaa ja poistaa nämä meikkijäämät, mutta sen hyödyt ovat ihonhoidon kannalta paljon tärkeämmät.

Puhdistuksen jälkeen iholle levitettävä kasvovesi nimittäin kosteuttaa ihon pintakerrosta välittömästi, se auttaa seerumien ja voiteiden tehokkaampaa imeytymistä ja mikä parasta - vähentää kosteuttavan ja ihon pintaa pehmittävän vaikutuksensa ansiosta epäpuhtauksien määrää, varsinkin meillä sekaihoisilla. Alkoiko jo kiinnostaa?

Omassa ihonhoidossani kasvoveden reseptiin lisääminen oli lähes taivaan aukeamisen ja enkelikuoron sinfonian kaltainen hetki. Sen sijaan että ajattelen pyyhkiväni ihon tuotteella, kuvittelen että levitän sen hoitamaan ja pehmittämään juuri puhtaaksi pestyä pintakerrosta.

 

Oma suositukseni puhdistustuotteiden valintaan on aika simppeli: Valitse vedellä huuhdeltava puhdistustuote oman ihotyyppisi mukaan, ja lisää sen kaveriksi astetta kosteuttavampi kasvovesi, kuin olit ensin ajatellut

Ihon pinta on ihotyypistä riippumatta useimmiten kosteusköyhä, ja kuten aiemmin kerroin, kosteuttava kasvovesi voi olla avainsana useammin kuin arvaisikaan. Vähintäänkin se on kokeilemisen arvoinen juttu.

Ihon "ongelmia" kannattaa hoitaa yksi kerrallaan niiden akuuttiuden mukaan. Jos ihosi on herkkä ja ärsyyntyy helposti, valitse ensimmäiseksi käyttöön herkän ihon tuotteet, ja kokeile jotain muuta linjaa vasta, kun ihosi ei enää vihoittele.

Puhdistustuotteet ovat ihonhoidon perusta, ja sopivalla sekoituksella saat enemmän irti muista hoitotuotteistasi, ja jopa meikeistäsi.

Hyvin kosteutetulle ja hoidetulle iholle on paljon helpompaa levittää erilaisia tuotteita, ja se näyttää terveemmältä ja tasaisemman väriseltä.

 

Oma päivittäinen rutiinini on aamuisin ihon pyyhkiminen kasvovedellä kosteutetulla vanulapulla, tai oikein tuskanhikisen painajaisyön jäljiltä 3in1 -misellivedellä, joka puhdistaa ihoa tehokkaammin.

Iltaisin taas otan tällä hetkellä käyttöön Bright Touch -sarjan raikastavan puhdistusvaahdon, joka on iholla geelimäisen liukas ja todella riittoisa!

Jos silmissäni ei ole muuta meikkiä, kuin ripsiväri, pesen nekin ronskisti puhdistusvaahdolla. Kun silmissäni on enemmän meikkiä, puhdistan ne aina ensin erillisellä silmämeikin poistoaineella. 

Koska olen löytänyt oman ihoni ongelmakohdaksi kosteusköyhyyden, käytän nykyään aina kuivan ihon kasvovettä! Soft Touch -kasvovedessä on reilusti kosteutta sitovia ainesosia, ja se on koostumukseltaan enemmänkin kuin ohutta geeliä veden sijaan. Äärimmäisen miellyttävä käyttää!

Lopuksi levitän iholle kosteuttavan seerumin, ja painelen tyytyväisenä nukkumaan. Olen henkeen ja vereen seeruminkäyttäjä, ja niiden kosteutusteho riittää ja sopii kasvoveteen yhdistettynä minulle perinteisiä voiteita paremmin.

 

Vähintään kerran viikossa hemmottelen itseäni vielä kasvonaamiolla, jonka levitän kasvoille puhdistuksen ja kevyen kuorinnan jälkeen. Jos ette ole vielä sitä itse hoksanneet, voi iholle levittää useampia naamioita samaan aikaan!

Itse olen viime viikot käyttänyt T-alueella puhdistavaa turvenaamiota, ja levitän otsalle, poskille ja kaulalle rauhoittavan kosteusnaamion. 

Vaikutusajan jälkeen puhdistan naamiot pois ja jatkan tavallisen illan tapaan kasvoveden ja seerumin kanssa.

 

Summatakseni tämän tajuttoman pitkäksi venähtäneen postauksen teen teille pienen checklistin:

 1. Puhdista ihosi päivittäin
 2. Ota käyttöön kasvovesi! Haastan teidät kokeilemaan kosteuttavaa kasvovettä yhden pullollisen ajan, ja 
 3. Hemmottele naamioilla säännöllisesti. Kosteuttavat naamiot tekevät ihmeitä, ja varsinkin ennen tärkeitä juhlia ne voivat tehdä ihoosi valtavan eron. Kokeile käyttää kosteuttavaa naamiota ja -seerumia päivittäin noin viikon ajan ennen tärkeitä juhlia. Huomaat eron varmasti.

 

Onko kasvovesi jo osa rutiineitasi, vai oletko osa sitä 51% joka ei kasvovettä käytä?

p.s. Samaisessa kampanjassa ovat mukana myös White Trash Disease, Lilou's Crush ja Lainahöyhenissä. Heidän hieman tiiviimmin aseteltuja vinkkejään kannattaa pitää silmällä tulevina viikkoina ;)

p.p.s. Lumenen oma tuotetesti löytyy siis tästä!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Mä en vieläkään yhtään tiedä, mitä nyt pitäisi sanoa... Ehkä sellainen valtavan iso ja ylitsevuotava kiitos olisi paikallaan? 

Kiitos

 • Tuomareille, koska uskalsitte antaa minulle tämän tunnustuksen jo kolmannen kerran. 

 • Kilpasiskoille, koska teidän tuottamanne laadukkaan sisällön takia minäkin jaksan ja haluan kehittää omaa tekemistäni vielä pidemmälle!

 • Äidille, joka lukee jokaisen postauksen ja kommentoi lähes yhtä usein, yleensä paljastaen jotain noloja lapsuustarinoita :D

 • Muille läheisille ja ystäville, jotka testaavat tuotteita kanssani ja lainaavat milloin mitäkin ruumiinosaansa käyttööni.

 • Lukijoille, koska syvän kliseisesti: teidän takianne tämä blogi on olemassa.

 • Yksisarvisille, koska niitä on olemassa.

Tässä blogissa on pääasiassa kahdenlaisia postauksia: Sellaisia jotka teen, kun itse innostun jostain asiasta valtavasti, ja sellaisia joista toivon olevan konkreettista hyötyä teille.

Toki niiden seassa on sitten mausteena ties ja vaikka mitä Sape-hömppää, mutta ehkäpä se onkin juuri se juttu minkä takia tämä combo toimii? En ainakaan ajatellut muuttaa reseptiä, vaan kehittää siitä vain paremman lisäämällä entistä enemmän supersalaisia ainesosia!

Harmi muuten, ettei mulla ole tän ylemmän lisäksi ainakaan vielä kauheasti kuvia itsestäni juhlista - eikun hei! On mulla siitä, kun menin lavalle hakemaan palkintoa:

Jjjep. Mä olin niin ymmälläni ja shokissa, että vedin lavalle noustessani koko illan tähtihetkeni: kompastuin jalkoihini ja kaaduin :D Kuten jo lavallakin totesin, tämä oli vain ja ainoastaan kohtaloa, ja yksi hauska tarina jonka voin joskus kertoa tulevalle parhaalle ystävälleni Jennifer Lawrencelle.

Jos joku sai lipat videolle tai ikuistettua kuvaan, otan sen mielelläni kotialbumiani koristamaan! 

Suunnitelmana oli bilettää rajusti ja yötä myöten, mutta totuus oli toinen. Taksi vei meidän jengin Teurastamolta Fafasin kautta hotelli Torniin, missä majoitumme, ja täällä suuntana oli pehmoinen sänky.

Tässä vielä instagramin puolelta kaiveltu kollaasi illan tapahtumista. 

Hauskaa oli, ja tänään voitaisiin jatkaa samalla fiiliksellä ID:n pippaloissa. Meikistä, hiuksista ja mekosta saatan saada parempia kuvia, kunhan tapahtuman viralliset kuvat julkaistaan. Meikistä tuli muuten lopulta niin hyvä, että moni tuttu ei aluksi tunnistanut minua, joten saatan tehdä siitä itseriittoisesti tutorialin ensi viikolla!

Nyt jatkan vapaapäivästäni nauttimista, koska huomenna rumba ja kiireet jatkuvat taas entiseen malliin - onneksi varasimme äidin kanssa parin viikon päähän kolmipäiväisen reissun Lontooseen, missä aivot saa nostaa hetkeksi narikkaan. Ja koska kiitoksia ei ole maailmassa koskaan liikaa:

KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS!!!!!!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Hirveä härdelli ja hirveä kiire, illalla gaala ja mikään ei tietenkään ole valmista - paitsi kynnet! Onneksi viikko sitten kuvattu video on valmis, ja onneksi siitä tuli näin energinen! Voin ammentaa siitä itse tätä päivää ja iltaa varten.

Biisi saattaa kaivata pari toistoa avautuakseen, mutta voi veljet kun se alkaa potkia, ei siihen kyllästy oikein millään! Nimim. olen popittanut tätä omassa salaradiossani päivittäin jo viikkotolkulla. 

Tästä siis hyvällä fiiliksellä kohti viikonloppua!

p.s. Glitter-bodypaint on ollut mun haaveena jo vuosia. Oli ihanaa vihdoin tehdä siitä totta <3__<3

p.p.s. Behind the scenes -postaus tästä videosta tulossa heti alkuviikosta!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Olen huomenna tekemässä kuvauksia, joihin kuvautan muutamia Lumenen uutuustuotteita. Olen testaillut niitä jo useaan kertan ja koska ne ovat mielestäni niin hyviä että kelpaavat lehteen, niin miksen ole jo esitellyt niitä blogissa?! Kyseessä on kolme kesän ja kevään uutuutta, jotka ovat osa näköjään todella kovassa muutosvauhdissa olevaa Lumenen ilmettä. 

Postauksen tuotteet olen saanut lehdistönäytteinä Lumenelta pitkin kevättä.

 

Käytetyt uutuustuotteet ovat:

 • Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette sävyssä 4 Sandy island 
 • Lumene Natural Code Eye Dramatizer luomivärikynä 
 • Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof sävyssä 4 Grey Crystal

Oikeastaan eyeliner on niin hyvä, että se on syrjäyttänyt aiemmat suosikkini päivittäisrutiineissani - jopa sen megakestävän M.A.C.:in. Kun sain tämän vedenkestävän rajausvärin hyppysiini, vetäisin kämmenselkääni tottuneesti muutaman testiviivan. Kolme päivää myöhemmin testiviiva oli edelleen paikoillaan, vain hieman rakoilleena :D Meikinpuhdistusaineella tuote kuitenkin irtoaa vaivattomasti.

Tykkään todella paljon! Sävyvaihtoehtoja on neljä, ja eniten käytössäni on klassinen musta. Jos voisin pyytää jotain parannusta, olisi se kunnollinen sivellin, eikä alemmassa kuvassa näkyvä vaihtoehto. Tälläkin saa tarkkaa jälkeä, mutta sivellin olisi silti parempi vaihtoehto.

Luomivärit puolestaan ovat omaan makuuni ehkä hieman varisevia, mutta pigmenttimäärä on mainio ja jokainen väri levittyy todella pehmeästi ja kermaisen tasaisesti. Tummanruskea on ihan oikeasti tummanruskea, eikä sitä tarvitse käyttää paljoa saadakseen haluamansa tummuuden. Hintalaatusuhde on todellakin kohdillaan, kun neljän hyvän kokoisen napin paletti maksaa 15€!   

Yhdistettynä Natural Coden kynällä tehtyyn pohjustukseen tämä luomiväri kesti 10h päivän helposti ilman luomivakoon rullautumista tai haalistumista. Uskallan siis suositella sopivan väriyhdistelmän löytyessä tuotetta myös teille. Omasta mielestäni tämä Sandy Island on kokoelman kaunein ja käytettävin sävy-yhdistelmä.

Natural Coden kynästä en odottanut paljoakaan, mutta se toimi pohjustuksessa erittäin hyvin! En ole koskaan ollut luomivärikynien ystävä, mutta niitä tulee silloin tällöin sutaistua nimenomaan silmämeikin pohjalle. Harva niistä kuitenkaan toimii yhtä hyvin tämä, lopputulos oli yhtä kestävä, kuin "oikean" pohjustusvoiteen kanssa.

 

Jokaisessa sävyssä on satiininen kiilto luomelle levittäessä, kuten tutorialin kuvista näkyy.

Ja sitten siihen meikkiin:

 

 • Aloita puhtaasta luomesta, koska kynän alle jäänyt tali ja lika irrottaa sen nopeammin
 • Levitä luomivärikynästä vaaleaa sävyä koko liikkuvalle luomelle, ja taputtele väri tasaiseksi tarvittaessa
 • Levitä vaaleanruskeaa sävyä luomen ulko, ja sisänurkkaan kuten kuvassa. Sävy on sama, mutta tästä näkee hyvin, kuinka väri taittaa valoa!
 • Lisää luomen keskiosaan paletin vaaleinta sävyä, ja häivytä koko liikkuvan luomen meikkiä hieman yli luomivaon.

 

 • Levitä vaaleanruskeaa myös alaluomelle, ja jatka häivyttämistä kunnes olet tyytyväinen silmän muotoon
 • Lisää silmän ulkokulmaan ylä- ja alaluomelle hieman tummanruskeaa heti häivyttäen. Todella pigmenttinen väri tummentaa meikin heti, joten aloita pienellä määrällä, ja lisää vasta tarvittaessa. 
 • Kun olet tyytyväinen ulkokulman tummuuteen, rajaa silmä ohuesti
 • Koska meikki jatkuu suoraan ulos silmäkulmasta, jatka rajausta yläluomen linjan mukaan muutama milli. Tämä suurentaa silmää, muttei näytä "rajatulta".

 

 • Väritä alaluomen vesirajaan mustaa kajalia ulkokulmasta noin pupilliin asti. Kuten näet, väriä on vain 1/2 sisäluomen leveydellä - tämäkin suurentaa silmää, eikä katse taaskaan näytä niin rajatulta.
 • Taivuta ripset ja harjaa niihin ripsiväriä. 
 • Sitten muu meikki nassuun, ja oletkin valmis!

 

 

Meikkipohjaan käytin myös Lumenea, ja ihossa on vain kerros uutta tasapainottavaa BB-voidetta, jota olen käyttänyt aikalailla päivittäin sen saatuani. En oikein tiedä, miksen ole kirjoittanut siitäkään mitään, vaikka olen tykännyt tuotteesta todella paljon!

Sopivan luonnollinen ja ohut, mutta hieman tavallista mattaisempana pysyvä lopputulos tuntuu todella kotoisalta, ja tästä BB-voiteesta on tullut sellainen "go to" -tuote arkimeikkini kohdalla. Rasvoittuvasta sekaihosta nauttivat tykkäävät tuotteesta varmasti, jos sävy osuu kohdilleen.

Is it just me, vai onko Lumene taas nostamassa itseään seuraavalle tasolle?! Ensi viikolla on luvassa yksi ihan virallinenkin yhteistyö ko. brändin kanssa, eikä siihen osallistumista tarvinnut näiden omien testien jälkeen miettiä kovinkaan kauaa ^_^

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Viime viikolla instagramiin postaamani selfie keräsi useita kyselyitä siin käytetystä rajauskynästä, eikä ihme! Rimmelin kirkkaansininen kynä sai omat sinisilmäni säihkymään todella tehokkaasti, ja siitä inspiroituneena ajattelinkin vinkata teille maailman helpoimmasta, raikkaasta ja samalla näyttävästä meikkikikasta: tuplarajaus alaluomella.

Tavallisestihan tuplarajaukset suditaan yläluomelle eyelinereiden muodossa, mutta tämä homma on aivan toista maata ja onnistuu jokaiselta. Tarvitset vain:

 • Muutaman vaalean ja ruskean mattaluomivärin yläluomelle (ja tämänkin vaiheen voi halutessaan skipata)
 • Kaksi eri sävyistä kajal-kynää
 • Ripsiväriä

Niksinä tavalliseen kajal-rajaukseen verrattuna on kahden eri tummuisen sävyn käyttö - sisäluomelle tummempaa ja ripsirajaan sekä alaluomelle vaaleampaa sävyä. Kahden värin käyttö saa aikaan tavallista pehmeämmän, hieman liukuvärimäisen efektin joka on viimeistellymmän ja pehmeämmän näköinen, ja suurentaa silmää enemmän kuin yhdellä värillä tehty rajaus.

Sitten hommiin:

 • Levitä luomelle pohjustusvoide tai vaalea voidemainen luomiväri
 • Levitä liikkuvalle luomelle vaaleaa mattaista luomiväriä
 • Piirrä luomivakoon ruskealla varjostus kuvan mukaisesti
 • Häivytä varjostus, mutta pidä raja vaalean ja ruskean välillä melko selkeänä - lisää ruskeaa tarvittaessa

 

 • Väritä alaluomen näkyvä sisäpinta tummemman sävyisellä värillä
 • Väritä vaaleammalla kajalilla ripsiraja ja alaluomi niin pitkälle kuin haluat, häivytä tarvittaessa
 • Taivuta ripset ja lisää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin
 • Muotoile vielä kulmat, ja olet valmis!

 

Eri värivaihtoehtoja löytyy yhtä monta, kuin väriäkin! Käytettyjen sävyjen ei tietenkään tarvitse olla keskenään samanlaisia, vaan voit sekoittaa pakkaa käyttämällä vastavärejä, tai harjaamalla alaripsiin vielä kolmatta väriä! Tässä käytetyt sävyt ovat Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Bright Blue, sekä M.A.C. Chromagraphic Pencil Hi-Def Cyan.

 

Tässä turkoosia jokaisessa muodossaan..

 

.. ja tässä hieman värikkäämpi combo! Molemmat alaripsien värjäykset on toteutettu Lumenen Natural Coden Color It! -kevätmascaroilla, joiden kolmannen pinkin sävyn olen laittanut johonkin hyvään talteen - muuten olisin testannut sitä tuohon turkoosille puolelle.

 

Meneekö maailman helpoin rajausvinkki kokeiluun?

Itse saatan edustaa siinä esimerkiksi ensi perjantain Blog Awardseissa ;)

p.s. Huulissa on tässä postauksessa esiteltyä Lancômen huulikiiltoa vaaleammassa sävyssään

Share
Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Gillette Venus & Olay Sugarberry

Venus Sugarberry -kilpailuun tuli taas kerran hurja määrä osallistumisia, ja vinkkien seasta löytyi monta sellaistakin, joita en ollut itse koskaan tajunnut tai kuullut! Ajosuunnasta oltiin montaa mieltä ja epiloinnin kannattajat pysyvät kannassaan - toiset tosin olivat sitä mieltä, että vain kainalot voi epiloida ja toiset taas sitä, että kaiken muun voi epiloida, paitsi kainalot :D

Mahtuipa sekaan myös muutama mahtava tarina karvanpoistosta noin yleisesti.

Voittajaksi valikoitunut viesti löytyy postauksen lopusta, mutta ennen sen voitokkaan viestin paljastamista tahdon nostaa esiin muutamat muutkin kärkikahinoissa taistelleet, ja muuten vaan viihdyttävät viestit:

"Ongelmana oli, että pitkät nyppimissessiot kävivät aika kivuliaiksi kunnes sukulaistäti neuvoi tekemään saman kikan mitä kasvohoidoissa ja miesten parranajossa käytetään. Laitetaan kostea pyyhe mikroon ja sitten asetellaan höyryävä pyyde kymmeneksi minuutiksi kasvoille. Aiemmin tiukemmatkin karvat irtoavat helpommin. Kuulemma tätä tekniikkaa voi käyttää ennen epilointiakin kipua helpottamaan. Muulloin kannatta mennä saunaan istumaan, mutta on tullut opiskelijakämpässä käytettyä tätä kikkaa niin saa kasvohoidot kaupan päälle.

-Elinalle"

 

"en kehdannut yläasteella ostaa shavereita (MIKSI???), joten ostin jotain tosi tehokasta teippiä ja yritin saada karvat pois sen avulla.. en suosittele kenellekkään ja lopulta olikin pakko vaan nöyrtyä "nolouteen" ja ostaa terä!

- sonjaaa"

 

"Tää on vähä ällö, mut toimiva!! Sheivatessahan pitää välillä huuhtoa terää, ettei se tukkeudu karvoista tai muista mönjistä. Jos kuitenkin sheivaa esim. saunassa (yleisessä tai vaikka mökillä), ällöttää levitellä karvojaan ja terän huuhteluvettä ympäriinsä. Vinkkini on siis se, että kun sheivaa pari sipaisua, niin sitten pitää työntää terää hieman vastakkaiseen suuntaan - karvakasa jää säärelle. Tälleen voi jatkaa koko jalan ja sitten mennä huuhtomaan karvat viemäriin! Toimii mut näyttää aika rajulta :D 

-Helissa"

 

"Jos on tällainen pihi opiskelija / vauvan kanssa kotona lorviva, eikä tahdo "tuhlata" rahaa kalliisiin sheivausgeeleihin, on todella helppo, kätevä, halpa, toimiva ja aina mukanakulkeva niksi käyttää hoitoainetta! Levitä pieni tiraus hoitoainetta säärelle ja sheivaa - täydellistä jälkeä! Ja, kröhöm, pihinä en tietenkään käytä mitään kalliita kampaamohoitoaineita, joten halvan tavaran käyttäminen muuhunkin, kuin alkuperäistarkoitukseen, ei kirpaise :D Ei tosiaan tarvitse upottaa hulluna rahaa hyvään jälkeen, mutta toisaalta olen täysin samaa mieltä kyllä noiden terien kanssa!

- Sanna / Uuden elämän arvoitus"

 

"Sheivailun jälkihoitona paras juttu koskaan: sinkkivoide! Löytyy vauvojen ihonhoitohyllystä ja tuubi maksaa n. 2 euroa ja kestää kauan. Sitä kun lätkii kevyesti taputellen iholle ajelun jälkeen, niin voi olla varma ettei tule kohtaamaan punaisia näppyjä, kutitusta ja sisäänpäin kasvaneet karvoja. Toki sinkkivoiteelle löytyy muutakin käyttöä, mutta erityisesti se on näyttänyt mulle voimansa nyt sheivailun jälkihoidossa!

-njannnanna"

 

"Karvanpoistot hoidan lähinnä epilaattorilla, vahalla ja pinseteillä koska olen niin laiska. Ostin alkuvuonna 2008 USA:n matkaltani vaihtoteriä, ja niitä riittää vieläkin... Nauratti muuten kun saimme intistä Venukset. Miehet kun saivat parranajosetit niin meillekin piti jotain antaa. Eivät antaneet vaihtoteriä varusvarastolta lisää, yritin kyllä. Niin ja jos miehille oli käsketty leirivarustukseen parranajovälineet niin naisilla piti olla Venukset siellä metsässä mukana kanssa. Höhöö.

-Kaisuli"

 

"Enste kuivaharjaus har har vaan, ja sitten höylällä myötäkarvaan ja vielä päälle vastakarvaan. RFSUn jäkihoitovoidetta päälle, avot.
Epiloin sääret ja bikinirajan kans parin viikon välein, mutta ei se kyllä ihan semmoista silkoista jälkeä jätä.

Varhaisteininä näin kun kaverilla kasvoi varpaista karvoja, ja siitä kauhistuneena sheivailin omat varpaani suihkussa isäpuolen partahöylällä (reppana mies ei koskaan saanut tietää.). Sinänsä pöljää, koska mun ihokarvat on tosi vaaleita ja ei mulla edes ollut varpaissa mitään ajeltavaa. Kuumotti silti joku hobitti -look, ja sitä yritin vissiin vähän niin kuin ennalta ehkäistä.

-Emski"

 

Voittajaksi minä ja PR-toimiston väki valikoimme kuitenkin tämän viestin, josta löytyi vinkkejä sekä ärsyttävimpien alueiden käsittelemiseen että aivan uusi kotikemistin mikstuura. Norp on selvästi nähnyt niin paljon vaivaa karvanpoistokokemuksensa kehittelemiseen, että nyt on aika ottaa pieni loma ja lähteä hemmotteluhoitoon:

 

"Pahiten mulla ärtyy aina bikinirajat höyläämisen jälkeen. Ja tää on tietenkin kesällä melko kiusallista, kun ei hirveen mielellään viittis mennä kekkaloimaan rannalle bikinirajat kirkkaanpunaisina ja näppyläisinä...

Paras ehkäisykeino tähän on levittää aftershave-geelin ja vauvojen vaippavoiteen sekoitusta juuri ajellulle iholle! Usein rasvailen nivusia vielä seuraavana (ja ehkä sitä seuraavana) päivänä karvojen ajelun jälkeen. Mitä tunnollisemmin jaksan ajeltuja alueita rasvata tällä mikstuuralla, sitä paremmassa kunnossa iho pysyy.
Toki esim. kainalotkin tuppaa nousemaan näppylöille sheivaamisen jälkeen, mutta ne usein rauhoittuvat ihan normaalilla vartalovoiteella. Olen kyllä tarpeen tullen käyttänyt tätä bikiniraja-sössöä kainaloissakin, hyvin toimii sielläkin!

Sit olis toinenkin:

Mun takareidet on ilmeisesti päättäneet ruveta jonkinlaiseksi murheenkryyniksi, mitä karvojen ajeluun tulee. Sinne ilmestyy hyvin paljon epätoivottuja sisäänpäin kasvaneita karvoja ja välillä jotain ihmeellisiä, finnimäisiä näppylöitäkin... Itsediagnosoinnin tuloksena päättelin, että ärtyminen johtuu siitä, etten saanut takareisien ihoa tarpeeksi kireäksi karvoja ajellessani. Aloin siis kehittelemään vaihtoehtoisia asentoja, jotta saisin jalan mahdollisimman hyvään asentoon.

Jalka kannattaa nostaa esimerkiksi lavuaarin reunalle tai muulle vastaavalle "korokkeelle" ja sitten ajaa takareisi pitkillä, rauhallisilla vedoilla ja huuhdella höylän terä huolellisesti jokaisen vedon jälkeen. Suihkun jälkeen rasvaaminen on myös ihan ehdotonta, mutta toi ihon kiristäminen KUNNOLLA toimii ainakin mulla!

-Norp"

Onnea siis Norp! Sähköpostissasi löytyy lisäinfoa voittosi tiimoilta.

 

p.s. Kävin hiljattain ottamassa tatuoinnin - epilointi sattuu enemmän :D

Share
Ladataan...

Pages