Hei Lily!!

 

quit1000.jpg

quit6.jpg

quit5.jpg

Hei hei Lily, onpa ollut mukavaa olla täällä ja hyvästi myös kaikki te muut.

Minun nimeni on Saara Sarvas ja olen ollut kaikesta tästä ihan äärimmäisen innoissani ja onnellinen. Kukapa ei olisi otettu, kun on saanut olla osana näin mielenkiintoista, älykästä, aktiivista ja lämmintä yhteisöä? En tule enää jatkossa kirjoittamaan tällä omaa nimeäni kantavalla palstalla kauneudesta, enkä mistään muustakaan siihen liittyvästä, vaikka olenkin edelleen kaiken järjen mukaan kauneuden moniosaaja. Se sama hullu maskeeraaja ja kampaaja, joka on tunkenut vuosien ajan näppinsä pintaa syvemmälle aiheen kuin aiheen kohdalla.

Olen blogannut aktiivisesti nyt seitsemän vuoden ajan ja siksi uskon, että juuri tämä palsta kiteytti neljän ja puolen vuoden aikana kaikki hyvät puoleni. Ne huonot yritin piilottaa visusti, mutta sitä hauskempaa tästä on tullut, mitä useammin olen niitä paljastanut 😉 Tulevaisuuteni on varmasti menneisyyttäni sekavampi, mutta kyllä tämän blogin päällä silti vallitsi neljä vuotta maailman hallituin kaaos. Jos aiemmat touhuni kiinnostavat, löydät kaapissa lojuvat luurankoni selaamalla tästä eteenpäin.

 

quit3.jpg

quit7.jpg

Nyt jatkan matkaani, enkä palaa asiaan enää julkaisemalla tällä palstalla mitään.. Sen sijaan minua ja seikkailuitani voi seurata jatkossa ainakin näitä reittejä pitkin:

Instagram

Tumblr-portfolio

YleX

Lopulta en halua sanoa mitään muuta kuin tämän:

quit.jpg

Kiitos aivan kaikesta. -S

kauneus meikki ystavat-ja-perhe
Kommentit (55)
  1. Silmälasit
    23.4.2017, 08:45

    Hei hei ja kiitos kaikesta. Ihanat aurinkolasit sulla myös, mistä hankit ne? Netistä? Täältäkö http://bit.ly/2p55pYJ

  2. Hei Saara! Taas kerran ihana postaus. Oletko koskaan värjännyt vaaleasta väristä ruskeita/tummia hiuksia? Tuliko vihreä/harmaat hiukset? Onko sulla esim jotain postausta jossa värjäät vaaleista tummat kotona? Olisin kiitollinen vastauksesta <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *