Testissä Elumen -suoravärit: Muutos Lumikista Arieliksi

Saara Sarvas

Viikko sitten ajellessani kotiin Tampereelta, juoruilin hyvän ystäväni kanssa puhelimessa yli puolet matkasta (hands-freen kautta tietysti) ja kävi ilmi, että nuori rouvashenkilö halusi muuttaa hiuksensa minun silmissäni jo tavaramerkiksi leimautuneista mustista räikeän punaisiksi. Hommaa pyöriteltiin ilmassa hetki ja todettiin lopulta, että rouva N:llä ei ole muuta mahdollisuutta, kuin ajaa Turusta mun käsittelyyni.

Olen värjäillyt punaisia hiuksia monesti, mutta tiesin, että tällä kertaa lopputuloksen pitää olla uskomattoman intensiivinen ja kestävä - mikä ei varsinkaan kylmien punavärien kanssa pelatessa ole mikään itsestäänselvyys.

Jännitysmomenttia lisäsi eniten vuosikausia mustaksi värjättyjen hiusten vaalentaminen, minkä takia harva kampaaja olisi tämän neitosen penkkiinsä päästänyt... 

 

Pohjatyöt

Tummia ja varsinkin mustia hiuksia vaalentaessa on tärkeää seurata hiuksen vaalentumista koko ajan. Tällä kertaa halusin lopputuloksesta mahdollisimman tasaisen ja n. 7 -asteen tummuisen, jotta punainen väri olisi sekä intensiivinen että mahdllisimman kirkas.

Vaikka latvaa ei ollutkaan värjätty mustaksi jokaisen värjäyksen yhteydessä, kesti värin purkautuminen silti yllättävän pitkään!

Hiusta vaalennettiin lopulta kolme kertaa.

 

Ensimmäisten kahden vaalennuksen jälkeen tulos oli yllättävän hyvä! Koska valitsemani punainen väri on värjäystekniikaltaan ja toiminnaltaa niin erikoinen, täytyi hiukset värjätä vielä kerran sopivan pohjavärin saavuttamiseksi.

 

 

Siksipä tyveen levitettiin punaruskeaa peittämään vaaleaa tyvikasvua ja paikkaamaan kaikki vahingossa vaalennusainetta imaisseet tyvialueen kohdat. Kun tyviväri oli vaikuttanut, levitimme latvaan pesupaikalla vielä yhden purkuvärin. 

Tässä välissä mainittakoon, etten ole ikinä nähnyt hiusta, joka kestää vaalennusta näin hyvin! Kolme vaalennusta ilman rakennepaikkaavia käsittelyjä välissä ja ne kampautuivat ja kuivuivat  täysin luonnollisen tuntuisiksi. Kaikki varmaan muistavat, miten omien hiusteni kanssa kävi :D

 

Ennen punaisen värin levitystä oli hiuksissa siis muutaman asteen tummempi tyvi ja..

 

Yllättään vaalea ja hyväkuntoinen latva! 

 

Elumen -värjäys

Sitten siihen maagiseen punaiseen väriin!! Pitkään mietittyäni, päätin kokeilla Goldwellin Elumen -suoraväriä, joka on ehdottomasti monipuolisin ja laadukkain suoraväritekniikkaa käyttävä ammattilaissarja.

Suoravärit ovat siis värejä, joiden pigmentit tarttuvat hiuksen pintaan sähkömagneettisella varauksella. Elumenin väripigmentit ovat kuitenkin niin kehittyneitä, että ne läpäisevät myös suomukerroksen ja värjäävät hiuksen kokonaan. Tämän takia väristä tulee todella intensiivinen, kirkas ja kestävä.

Miinuksena suoravärivärjäyksessä on se, ettei niitä saa hiuksesta pois melkein millään.. Elumenilla on oma return -värinpoistonsa, mutta sen tehosta on kuultu eriäviä mielipiteitä :) Päätimme kuitenkin ottaa riskin, sillä rouva N ei usko elämänsä aikana päätyvän muihin, kuin punaiseen tai mustaan, joten punaisen värin kerrostus alkoi tästä! 

 

Elumenia ei suositella levitettäväksi päänahkaan ja ymmärsimme pian miksi :D Tahdoimme kuitenkin tietyn sävyn suoraan tyvestä asti, joten jälleen kerran, virheiden kautta opitaan ;)

Värin normaali vaikutusaika on 30min, mutta annoimme värin muhia päässä melkein 2h. Suoravärin kanssa vaikutusaika saa olla lähes kuinka pitkä tahansa! Koska hommaan oli tässä vaiheessa kulutettu rauhallisesti työskennellen ja välillä kaupassa käyden n. 7h (:D) ja hiukset kuivattuamme painuimmekin pehkuihin ja päätimme kuvata lopputuloksen aamulla päivänvalossa.

Seuraavat kuvat on muuten otettu suoraan hiusten yölliseltä sutturanutturalta avaamisen jälkeen, eikä niissä tulisi kiinnittää huomiota mihinkään muuhun, kuin niiden väriin ;)

Tuliko väristä toivotun sävyinen? 

 

Lopputulos

 

No tuli! Kaikkea sitä, mitä toivottiin ja enemmänkin <3___<3. Väri on uskomattoman intensiivinen ja sen sävy vaihtelee valaistuksesta riippuen. Sisällä hiukset ovat tummahkot, mutta erittäin punaiset ja päivänvalossa ne hehkuvat kuvassa näkyvällä tavalla.

Sekä asiakas että minä olimme äärimmäisen tyytyväisiä lopputulokseen :)

Suoravärit muuten ovat siitä mukavia (ja kamalia), että niiden pigmentit alkavat myös jokaisen käyttökerran jälkeen kerrostua ja muuttua intensiivisemmiksi ja intensiivisemmiksi. En tosin tiedä, miten väri voisi muuttua tästä kamalasti intensiivisemmäksi, mutta aikahan sen näyttää!

 

Elumenista lyhyesti

Elumen -käsittelyllä voidaan värjätä minkälaiset ja väriset hiukset tahansa, kunhan kampaaja osaa hommansa! Kun käytetään puhtaita pigmenttejä, on pohjan sävyn ja tummuusasteen oltava kunnossa.

Erikoisuutena sarjassa ovat kirkkaat ja kestävät shokkisävyt ja varsinkin punaisten sävyjen intensiivisyys. Shokkivärien lisäksi väreillä voi taittaa vaaleiden hiuksien ei-toivottuja keltaisia sävyjä ja sekoittaa kaikkia erilaisia "normaaleita" värejä.

Yllättävää kyllä, värjäyskäsittely tekee hiuksista uskomattoman kiiltävät ja sileät! 

Miinuksena sotkuinen levitys - joka tällä kertaa johtui vain kokemattomasta levittäjästä, sekä vahvojen pigmenttien hiuksesta tehokkaasti poistaminen. 

Moni hapeteväreille allergisoitunut on myös löytänyt avun Elumenista, joka on allergiaystävällisempi ja hellävaraisempi vaihtoehto, jonka kanssa sävyvalinnoista ei tarvitse tehdä kompromisseja.

 

Elumen -värejä käyttäviä kamppaamoita voit etsiä mm. täältä.

Kommentit

nansk

Onpa jumalainen punainen! Markettiväreistä olen yrittänyt jotain tuollaista hakea, mutta turhaan :D Mielettömässä kunnossa tämän leidin hiukset, vau, miten voi kolmen värinpoiston jälkeen olla noin kiiltävät ja sileät ja ei-haperot?

Saara S.
Saara Sarvas

Nansk, no sanos muuta!! Hiukset ovat itsessään jotain aivan käsittämätöntä, mutta pakko myöntää, että Elumen -käsittely teki niistä vielä alkutilannettakin silkkisemmät.

iity-
Puolivahingossa

Ihan mahtava lopputulos! :)

Leenaaa (Ei varmistettu)

Oi, onpa mageee lopputulos!! (:

grape seed extract with resveratrol (Ei varmistettu) http://resveratrol-products.com/resveratrol-sources/

Amazing things here. I am very satisfied to see your post.
Thank you a lot and I'm having a look forward to touch you.
Will you please drop me a mail?

Vierailija (Ei varmistettu)

Koulussa ollaan puhuttu tuosta Elumen-suoraväristä. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, miten se hiuksessa toimii, mutta se taitaa olla Goldwellin niiiin salainen juttu ettei sitä ulkopuolisille kerrota? :D Jännää. Olisi kiva joskus itsekin päästä kokeilemaan tuota ja varsinkin olla mukana sen poistamisoperaatiossa! Sen poisto tosiaan jakaa mielipiteitä, mitä nyt parturi-kampaajien facebook sivuilta lueskelin erästä keskustelua.. :)

cheap jordans (Ei varmistettu) http://ameblo.jp/sneakerworldwidet2/

Thanks for another great post. Where else may just anyone get that kind of information in such an ideal approach of writing?
I’ve a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.

Rva Melli (Ei varmistettu)

Neljän kuukauden kokemus Elumenilla loistavanpunaiseksi värjätystä pitkästä hiuksesta, ja olen kyllä todella tyytyväinen. Juurikasvua on värjätty piiloon viimeeksi 2 kk sitten, joten tyvikasvua löytyy, mutta itse punainen väri on pysynyt todella punaisena (vaikka ei ehkä aivan yhtä punaisena, kuin värjätessä 4kk sitten), vaikka pesen hiuksia lähes joka päivä rasvoittuvan hiuspohjan takia. Seuraavaksi haluaisin kuparinoranssiset hiukset, mutta saa nähdä miten onnistuu :D

best weight loss apps for droid (Ei varmistettu) http://www.inspirationalkeynoters.com/activity/p/72078/

When you're done with dinner, at the end of the day, havce an anise infusion for the same purpose.
It is advisable tto lso keep awy from having fruit juices because they contain great quantities of sugar.
With some routine exercises, a sound eatting plan, and a healthy lifestyle you wil get the reesults that you want
in no time at all.

Mammatus (Ei varmistettu)

Tää postaus tuli himpun verran liina myöhään :( Mä pari viikkoa sitten heitin kaksi kertaa värinpoiston päähän, ja tuhkanvaalean värin sitten siihen. Sitten punaisen. Kesti kaksi pesua, sitten toinen erimerkkinen punainen, ei tarttunu yhtään... Sitten joku kaveri ehdotti Elumen punaista että kestää parikin kk, joutuu värjäämään vaan sen takia uudestaan kun tyvikasvu on nini järkyttävä. No nyt ei ole rahaa eikä kiinnostusta enää tohon punaiseen. Tää postaus jos olis tullu vähän aikasemmin ni olisin vähän viisaampi :D

http://www.doucetteinsurancellc.com/ActivityFeed/MyProfile/ (Ei varmistettu) http://www.doucetteinsurancellc.com/ActivityFeed/MyProfile/tabid/379/UserId/56875/Default.aspx

It sucks when I see a pal who is now in a loving relationship as I know that femdom porn is stopping
me from attaining this.

Vierailija (Ei varmistettu)

voi kuinkahan moni meidän luokaltaki elumiinilla värjäilee.. :D perus paka opiskelijat, kyllä räiskyy! ite sain just KK raidan pois, ilman returnia tai vaalennusta. Taitoin muutaman kerran (oli siis kk kymppiasteessa) 8-01, ei tietenkään 100% menny piiloon mut nyt ei näy oranssia eikä ruskeeta, haalistuu yhdessä niin hyvin pois :) ja me laitetaan aina just jopa päänahkaan elumenia, mutta kantsii laittaa kunnon vaseliinimömmöt joka puolelle niin ei pääse kovin pahasti valumaan :P

returnia en oo ikinä saanu toimii, mut hyvin ollaan aina vaalenneltu perus vaalennusmömmöillä pois. toimii siis vaalennus.

Vierailija (Ei varmistettu)

ps. yks luokkainen sai vaalennettua _valkoisen_ palkkiraidan elumen RR tukkaan. en muista kuinka monta vaalennusta ne pisti ja millä hapetteilla mut kyllä se valkonen on :D

Viliina (Ei varmistettu)

Aivan ihanat hiukset kyllä loihditte!

Elumen on kyllä ihan jumalainen väri. Olen sillä omaa kuontaloani värjäillyt viimeiset kolme-neljä vuotta ja tähän pehkoon ei kyllä muita väriaineta enää koskaan laiteta. Elumen tarttuu ongelmitta täysin käsittelemättömään tummanruskeaan tukkaani eikä kulu käytännössä ollenkaan. Vastaavaa pitoa ja kiiltoa en ole löytänyt mistään muista punaväreistä. &lt;3

одежда бонприкс (Ei varmistettu) http://www.dreistes-gaming.de/index.php?mod=users&action=view&id=13482

Много серьезных магазинов разработали свои сайты в интернет-пространстве.
Как правило, в формате так называемых интернет — магазинов.
Чтобы заинтересовать посетителей интернет магазины выдумывают
различные приемы. Как вариант,
интренет- рекламу и разнообразные акции.

Акция может быть представлена в виде разных мероприятий.
В интернете одежда бонприкс активно развивается
формат акций в виде передачи своим партнерам различных купонов и промокодов на скидки.

Что представляет собой промокод (купон)?
Сейчас объясним. Купон, это пароль часто - ссылка на сайт магазина, нажав на неё, посетитель магазина получит подарок и скидку.
Вид скидки, в большинстве случаев,
описано на самом купоне который вы получите на нашем
сайте.
Дополнительный плюс проведения кампаний — они не требуют всяких дополнительных сложных действий от вас.

Нажал на кнопку — получил дополнительную скидку (подарок).

Максимум, что может попросить сайт — ввести
код купона, но мы делаем всё возможное, чтобы
и это происходило полностью
без участия покупателя.
Такие купоны и промокоды предсталены в большинстве интернет-магазинов по нашей стране.

Лидерами, среди городов, являются Львов.
Но обращая внимание , что большинство современных интернет-магазинов Украины доставляет товар
по всей территории страны, воспользоваться указанными промокодами может каждый житель нашей страны ,не заисимо от того, в каком городе он находится.

Стало интересно?. Но как найти для интересующего
онлайн-магазина промокоды и купоны на скидки и подарки?

Часть магазинов публикует их в социальных сетях Одноклассники] или в виде
рекламы на баннерам. Но поиск купонов и
промокодов на акции, опубликованных так — проблема и тратит
время покупателя. Такие варианты ,
как правило, рассчитаны , что покупатель по дороге обратите внимание на акцию и воспользуетесь
купоном.
Мы решили подойти к данному вопросу по другому.
Используя договоренности с целым рядок
интернет- магазинов и их партнерами, мы собираем информацию о самых популярных
промокодах, что интернет- фирмы проводят.
И размещаем купоны у нас на сайте.
Все купоны на сайте разбиты по их отношению к магазину и типу товара.Поэтому,
в момент когда клиент хочет получить скидку и подарок в магазине,
нужно лишь зайти на наш сайт
и внимательно просмотреть, нет ли предложений от интересующего магазинаакций.

Дополнительный плюс таких купонов состоит в том, что вы имеет возможностье поделиться найденным промокодом с
кругом друзей. Как вариант, через электронку или
социальные сети. Для этого достаточно скинуть ссылку на наш сайт
с акциями. Любой посетитель, который перешел
с отосланной вами страницы в магазин , в котором проводится акция, он получит скидку или подарок.

Купоны на скидки и подарки становятся всё более и более распространены в интернет-магазинах нашей страны.
Доступность этих купонов предоставлет возможность любому покупателю выбрать наиболее выгодное в интернет-магазинах
предложение.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuosta Elumenin poistosta: olin juuri värjäyttänyt hiukseni sillä,, kun tyttäreltäni löytyi täitä. Koko perheen päät oli tietty pestävä täishampoolla, ja kyllä lähti Elumenitkin siinä mukana... :DDD

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi !

Olen värjäillyt hiuksiani muutaman vuoden hennalla. Nyt kiinostaisi kokeilla tätä Elumenia, jos tällä punaväri pysyisi hiuksissa. Kaikki muut värjäykset haalenevat tosi nopeasti hennaa lukuunottamatta. Tarttuukohan Elumeni hennattuun hiukseen ? Hiukseni ovat lyhyet ja todella lasimaisen liukkaat....alkuperäinen väri on maantien värinen.....

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä marssin joskus pari vuotta sitten Hairstoreen tummanruskealla tukalla, ja ilmoitin tahtovani kirkkaanpunaista. Värjäys toteutettiin juurikin Elumenilla, mutta rakas kampaajahenkilö ei sitten tietenkään viitsinyt sanoa, että sitä väriä on tosiaan vaikea saada pois. Värin piti tosiaan kestää ja kestää, mutta alle kahden viikon kuluttua pituudet ja latvat olivat ah-niin-ihanan oranssisen kulahtaneet. Marssin tietysti Hairstoreen valittamaan asiasta, mutta mitään ei tietenkään tehty.

Ajattelin sitten pelastaa kuontaloni vetämällä päälle tummanruskeaa - joka ei tietenkään tarttunut Elumen-tukkaan lainkaan. Kuten ei myöskään mikään muu punainen väri. Googlailu paljasti karun totuuden: eihän tästä pääse eroon mitenkään! Kampaaja sai pelastettua hiuksia hieman tummanruskealla, mutta seuraavan vuoden ajan hiuksistani löytyi tummanruskean, vaaleilla raidoilla höystetyn seasta puna-pinkkejä Elumen-osioita :) Osasta hiuksia väri siis haalistui parissa viikossa ja osassa se jaksoi vielä vuodenkin jälkeen näkyä todella nätteinä läikkinä :D

lattee (Ei varmistettu)

Moikka!

Tosi kiva postaus! :) Mistä tulikin mieleeni: mitä vaalennusainetta, hapetetta tms. suosittelet, kun haluaa mustat hiukset muuttaa ombre-värjätyiksi (tai dip dye, mitä sanaa kukin käyttää)? Muuten jäisi mustaksi, mutta latvat vaalentaisin ensin ja laittaisin sitten punaisen värin. Saako esim. Hairlekiinisita tms. ketjusta jotain ammattimaisempaa, mikä ei ihan pistäisi hiusta pilalle, kuten kaupan värinpoistot? Tai miten onnistuu vaalennuspesu mustiin hiuksiin? Mustat hiukset olleet 5-6 vuotta ja punainen väri jo kaapissa odottelee, että joku viisaampi kertoisi miten vaalennus kannattaisi tehdä ilman, että latvat tippuu kokonaan pois :) Ja millainen väli vaalennuksissa ja itse värjäämisessä?

Saakohan tästä mitään selvää... No, toivottavasti ymmärsit ja vastaisit piakkoin! :)

celebrity weight loss tips and tricks (Ei varmistettu) http://wiki.ubuntu-tw.org/index.php?title=Weight_loss_tips_and_motivational_interviewing

You are not likely to remain on a diet plan, and you also know this.
No longer did I want stressful situations to influence my health.
We are very excited to know the merchandise we
can easily use, what one works fast, and what has to be carried out to execute and gaze after it.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselläni on värjätty Elumenin nimenomaan tuolla punaisella jo vuoden ajan, väri on _aivan ihana_ eikä intensiivisyydestään huolimatta varsinaisesti tummene useiden värjäysten jälkeenkään. Väri myös pysyy erittäin hyvin, värjäysväli on ollut jopa 6 viikkoa värin haalistumatta värillä! =)

Dini (Ei varmistettu)

Sape!  Vastaa pliis pliis pliis tähän, ja ennen maanantaita :D Voiko Ellulla värjätä päälle, jos on tehty pohja punaiseksi esim. wellan magmalla? Haluisin ihan paloauton punaisen tukan TAAS, mutta vähän jänskättää juurikin se että kahden pienen muksun kanssa mulla on tosi huonosti aikaa ja intressiä läträillä suoraväreillä toistuvasti ylläpitääkseni sitä. ELI: Voinko nyt mennä suunnitelmieni mukaan omalle kampaajalle ja vetää hiukset ruskeasta punaisiksi magmalla, mutta sitten värin haalistuttua hakeutua semmoiseen kampaamoon missä siihen voisi iskeä sen Elumenin, että väri pysyisi hyvänä ja intensiivisenä pidempään, vai pitääkö se tehdä jo heti alkuun Elumenilla että onnistuu? Kiiitoooos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Elumen ei ole niin kuin tavalliset suoravärit. Kyseessä on aivan eri teknologia. Sen pigmenttien pysyvyys perustuu sähkövaraukseen. Tämän takia värin ja lockin vaikutusaikaa on hyvin tärkeä noudattaa. Väri ei pääse yhtään sen syvemmälle hiukseen, vaikka vaikuttaisi viikon. Puolentunnin vaikutusajan jälkeen hius rupeaa sylkemään pigmenttiä ulos. Vielä paremman pysyvyyden ja intensiivisemmän värin Elumenilla siis saat kun noudatat vaikutusaikoja ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos Elumen näin värinä kiinnostaa ja aikaa on, voi vaikka kahalata läpi kyseisen threadin asiasta.

http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?PHPSESSID=e0889332e6cc40ccfad6ac...

Itse olen sen aikoinani lukenut läpi ennen elumenin käytön aloittamista. :) Sivuilla siitä jo mainitaankin ja olen myös itse parin vuoden käytön aikana tullut siihen tulokseen, että lock ei vaikuta värin pysyvyyteen millään lailla. Omaan tukkaani myös tulos on paras, kun vaikutusaika ylittää selkeästi suositellun, sanoivat ohjeet mitä tahansa. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Elumenilla kertaalleen värjätty tukka kampaamolla. Hiuspohjassa väri kesti kiinni reilun viikon. Sävy oli kaunis, oranssinpunainen.
Hiukan alkoi rasittamaan se, että väriä irtosi hiuksista vielä kolmen viikon kuluttua hiustenvärjäämisestä ja taisi väriä irrota kosteista hiuksista tuolloin vielä hotellin valkeaan pyyhkeeseenkin. Joutunut paljon varomaan, ettei mene vaatteet/pyyhkeet/petivaatteet irtoavasta väristä.
Hieman mietityttää värjäiskö tuolla enää uudelleen...

miss s

Vierailija (Ei varmistettu)

Peittääkö Elumen harmaat?

gay porno (Ei varmistettu) http://hotwifepornvideos.com

I'm really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog.
Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the
nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one today.

typepad.com (Ei varmistettu) http://typepad.com/feedback/testing/social12/

In an ideal globe you would never need to take a person out,
and once they are utilized you should only use what we absolutely have to, using
the remainder to pay a reimbursement. When viewing student people who gets behind on their loan instalments without defaulting, 28 percent of community college former pupils experience
this sort of delinquency, opposed to 39 percent of community college students
which didn, The benefit of guaranteed loan is that it can be fine-tuned to any use

Vierailija (Ei varmistettu)

Ajattelin vastailla S:n puolesta, että Elumenilla ei ole harmaiden 100% peittokykyä. Harmaiden värjäys on oma lajinsa ja vaati hapetevärjäyksen jotta tulos on peittävä.

Ja Elumen-holistihan täältäkin kirjoittelee, punainen Elumen ollut käytössä jo vuoden. Igora Royalilla värjätään aina tyvi, sillä oon itse niin vaalea luonnostani että RR@all jää vähän hailuksi, jopa vähän oranssiin taittavaksi ilman tyviväriä. Mutta kesällä pysyvyys on kaikissa punaisissa vähän heikomman laatuinen, joten parhaan keston saa kun käyttää sävyttäviä hoitoaineita (Colos Gloss, Color Mask, Paint Box..). Aurinko ja meri tekee tehtäviään. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla on värjätty nyt Elumenilla hiuksia muutamaan otteeseen, koska allergisoiduin muille hiusväreille. Punaista sävyä olen käyttänyt. Sen verran voin kommentoida tuosta värin tarttumisesta/valumisesta, että Turkissa lomaillessani en saanut käyttää hotellin tyynyliinoja/pyyhkeitä, koska päästä irronnut punainen sävy ei lähtenyt niistä pois pesussa. Että näin hyvin tarttuu Elumen :)

kevjumbaforever

Hei ihan mahtava värjäys! Mun yhellä kaverilla on samanvärinen tukka ku tossa vikassa kuvassa ja sanon että WOW! Mullakin löytyy kampuaksia täältä osoitteesta: http://www.lily.fi/palsta/intohimoni-hiukset ;D Käyhän kattelee jos oot yht kiinnostunu hiuksista kun mäkin !!:)

Kopio (Ei varmistettu)

Mitenkäs onnistuisi elumenilla oikein todella siniseksi värjääminen?
(oma väri punainen)

direct va loans (Ei varmistettu) http://tinyurl.com/4fa09281d2319d079d80dd209bdd7ae5

The actual investor getting the home finance loan or a mortgage-backed safety measures containing this type of home mortgage loan,
and possibly the taxpayer by using the carried on conservatorship
both of which ultimately remain behind nearly
all all loans made today - government-insured lending options
va, by way of example.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ootteko tilanneet Elumenia ulkomailta? Ilmeisesti ainakin Saksasta saa. Onko hyvää nettisivua suositella?

M-Commerce has turn into so common that you can now even make a acquire on your cell phones.

Vierailija (Ei varmistettu)

Elumen on suuri rakkauteni. Pidin tuossa jonkin aikaa sitten semmosen 8kk värjäämättömän, jonka aikana jurikasvu ylitti 10cm ja värjätty hius oli hennon oranssia. Aurinko oli myös silleen mukavasti vaalentanu, että hius oli koko pituudeltaan saman tummusta, vaikka sävy eroa oli. Sitten Elumen päähän. Elumenen kanssa ollaan eletty nyt puoltoista vuotta. Värjäyskertoja on neljä takana. Hiusten kunto on parantunu ihan hirveesti. Tuosta ku ottaa suortuvan käteen ja liu'uttaa pituutta pitkin, niin siinä tuntee sen muutos kohan, missä on pelkkää elumen värjättyä ja missä on alla hapatevärin värjäämää hiusta. Ei tässä enää kauan mee, että koko pää on pelkkää elumenia :D Mun punanen huutaa edelleen, vaikka edellisestä värjäyskerrasta on jo nelisen kuukautta. Juurikasvu jotenkin hämmentävästi sointuu yhteen tän punasen kaa, nii ei haittaa. Latvat on vaaleemmat ja oranssimmat, koska hapate. No mulla on nyt tämmönen luonnollinen liukuvärjäys.

jadelles (Ei varmistettu)

Saako GOLDWELL Elumen R@ all väriä kuluttaja mistään?`Täällä yksi turkulainen kaipaisi :)

Miiinnääää (Ei varmistettu)

Tiedän että tämä on TOOOOOOOOOOOOOOOOSI vanha postaus, mutta pystyykö noilla esim. maantienharmaaseen värjäämään siniseksi juuresta latvoihin -&gt; koko pään? =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.