Ladataan...
Sanph

Hejsan! En enää juurikaan eksy tälle puolen kirjoittelemaan, mutta koska moni ajautuu tänne vuoden vaihteessa etsimään itse printattavaa kalenteria, ajattelin vinkata, että uudemman blogini, Unelmamajan, puolelta löytyy linkkiä itse printattavaan julisteeseen vuodelle 2016. Olen jo parina vuotena tehnyt teille jakoon itse tulostettavan kalenterin, mutta tänä vuonna en valitettavasti ehtinyt tekemään kokonaista almanakkaa. Näin on tyytyminen vuoden Pantone-väreistä inspiraationsa saaneisiin julisteisiin, jotka tein teitä ajatellen. Täältä pääset julistepostaukseeni, tervetuloa!

Haluan toivottaa jokaiselle hurjan hyvää uutta vuotta! Ja nähdäänhän jatkossakin..? 

Share

Ladataan...
Sanph

En ole kadonnut mihinkään, vaikka hyvin niukalla säästöliekillä on mentykin. Olen kaikessa hiljaisuudessa rakentanut uutta blogikotia. Jännittää hurjasti julkaista uusi osoite. Entäs jos uusi blogi ei olekaan yhtään niin hyvä juttu kuin olen päässäni ajatellut. Toisaalta Linda Liukas sanoi Anna-lehden jutussa hyvin: "Jos ei uskalla laittaa uusia juttuja näytille heti, ei saa valmista. Ei ole olemassa ihmistä, jota ensimmäinen versio ei hävettäisi.. Ideana on toistaa ja toistaa." Eli ehkä uusi versio blogistani on ainakin tätä ensimmäistä parempi..? Eikä kehitys varmaan ainakaan taaksepäin mene.

Olen ollut jo pitkään kahden vaiheilla Lilyn suhteen. Tykkään ihan kauhean paljon Lilyn yhteisöllisyydestä, helppoudesta ja toki myös siitä tosiasiasta, että etusivun nostoilla blogini on mahdollista saada enemmän lukijoita kuin jollakin omalla pohjalla. Olen kuitenkin kypsytellyt ajatusta ihan oman näköisestä blogipohjasta, ilman A-lehtien päättämiä mainoksia blogini bannerin yläpuolella. Olen halunnut selkiyttää omaa blogikäyttäytymistänikin. Kirjoitella kivemmalla fiiliksella, ilman vanhojen postausten painolastia. Makuni on muuttunut vuosien saatossa ja siksi koenkin, että Sanph:n aika on tullut päätökseensä. Siksi aloitankin ihan puhtaalta pöydältä rennommalla, mutta paremmalla ja voisiko sanoa ammatimaisemmalla otteella UnelmaMajan parissa. Uuden blogin nimi on ehkä vähän helpommin muistettavissakin ;)

Tule kylään, toivottavasti tunnet olosi uudessa blogissani entistä kotoisammaksi! Uuteen blogikotiin pääset tästä (klik).

Kiitos Lily, olet ollut hyvä. Pysyn kyllä täällä edelleen lukijana blogin jäädessä eläkkeelle.

Share

Pages