Kaikelle on aikansa

En ole kadonnut mihinkään, vaikka hyvin niukalla säästöliekillä on mentykin. Olen kaikessa hiljaisuudessa rakentanut uutta blogikotia. Jännittää hurjasti julkaista uusi osoite. Entäs jos uusi blogi ei olekaan yhtään niin hyvä juttu kuin olen päässäni ajatellut. Toisaalta Linda Liukas sanoi Anna-lehden jutussa hyvin: ”Jos ei uskalla laittaa uusia juttuja näytille heti, ei saa valmista. Ei ole olemassa ihmistä, jota ensimmäinen versio ei hävettäisi.. Ideana on toistaa ja toistaa.” Eli ehkä uusi versio blogistani on ainakin tätä ensimmäistä parempi..? Eikä kehitys varmaan ainakaan taaksepäin mene.

Olen ollut jo pitkään kahden vaiheilla Lilyn suhteen. Tykkään ihan kauhean paljon Lilyn yhteisöllisyydestä, helppoudesta ja toki myös siitä tosiasiasta, että etusivun nostoilla blogini on mahdollista saada enemmän lukijoita kuin jollakin omalla pohjalla. Olen kuitenkin kypsytellyt ajatusta ihan oman näköisestä blogipohjasta, ilman A-lehtien päättämiä mainoksia blogini bannerin yläpuolella. Olen halunnut selkiyttää omaa blogikäyttäytymistänikin. Kirjoitella kivemmalla fiiliksella, ilman vanhojen postausten painolastia. Makuni on muuttunut vuosien saatossa ja siksi koenkin, että Sanph:n aika on tullut päätökseensä. Siksi aloitankin ihan puhtaalta pöydältä rennommalla, mutta paremmalla ja voisiko sanoa ammatimaisemmalla otteella UnelmaMajan parissa. Uuden blogin nimi on ehkä vähän helpommin muistettavissakin 😉

Tule kylään, toivottavasti tunnet olosi uudessa blogissani entistä kotoisammaksi! Uuteen blogikotiin pääset tästä (klik).

COVER3.jpgKiitos Lily, olet ollut hyvä. Pysyn kyllä täällä edelleen lukijana blogin jäädessä eläkkeelle.

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan sisustus
Kommentit (2)
  1. Hei uusi blogisi näyttää ihanalta! Onnea uusiin tuuliin 🙂

    1. Siis apua, kuinka mä olen ihan täysin missannut ihanan kommenttisi! Suuren suuri kiitos! Ja tervetuloa vierailulle 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *