Lumingerie-ilta oululaisten bloggaajien kanssa

Sparkle.

Irtauduin viime viikon torstaina opiskelusta ja suuntasin alusvaatebloggaajan Meten ja oululaisen Lumingerien järjestämään rintaliivi-iltaan. Illan aikana Mette ja Lumingerien perustaja Mervi jakoivat meille rintaliivitietouttaan ja näimme myös kevään uutuusrintaliivejä mallin päällä. Sopivien rintaliivien löytämisen salat olivat meikäläisellä jo hallussa entuudestaan, mutta oli todella mukava käydä viettämässä iltaa muiden bloggaajien kanssa ja tutkia, mistä rintaliivimuodissa tällä hetkellä tuulee. Koin myös melkoisen ahaa -elämyksen, kun tajusin, että Lumingerie on täysin suomalainen (ja vielä kaiken lisäksi oululainen!) kurvikkaiden naisten alusvaatteiden nettikauppa, sillä olen jostain syystä aina luullut, että kyseessä on saksalainen firma, jolla on myös suomenkieliset nettisivut. Olen edelleen hämmentynyt tästä tiedosta.

Kuvat: Reetta, Jenna, Laura

Blogi-illan aluksi kilistelimme alkumaljoilla, jotka illan emännän mukaan sisälsivät "kossua ja pari mustikkaa". Mette ja Lumingerien porukka olivat taikoneet meille myös pientä syötävää ja meikäläiselle, porukan ruokavammaisimmalle, oli varattu ikioma kuppikakku! Ihanaa! Lumingerien Mervi oli myös käynyt vakoilemassa blogejamme ja varannut niiden perusteella tehtyjen kokoarvioiden perusteella jokaiselle osallistujalle goodie bagin, josta löytyi muotoileva alusmekko, sukkahousut ja pesupussi.

Kuvat: Jenna, Elisa

Alusvaatemuoti näytti herkullisen värikkäältä ja eniten ihastusta koko porukassa taisi herättää nuo Panachen pirteänväriset urheilurintsikat, joista oli tuon pinkin version lisäksi tarjolla myös sinikeltainen vaihtoehto. Huomasin vasta näitä kuvia valitessani, että sielläkö olisi ollut tuollaiset Cleo by Panachen aivan ihanan oranssit bikinit?!? Pakko ehkä tilata nuo kesää varten!

Kuvat: Jenna, Mella

Tarjolla oli Meten ja Lumingerien porukan loihtimia ihania herkkuja, kuten mokkapaloja, porkkanakakkua, tonnikalapiirakkaa ja tomaatti-basilika-mozzarellatikkuja.

Kuvat: Laura

Laura ikuisti meikäläisestä muutamat asukuvat illan aikana, mutta helppoa se ei varmasti ollut. Olin nimittäin uuden kuvaajan edessä yhtä rento ja luonteva kuin peura ajovaloissa! 

Kuva: Anna

Tässä vielä kaikki me, jotka olimme mukana rintaliivi-illassa (vasemmalta oikealle, alhaalta ylös) Anna, Enni, Elisa, Mette, Jenna, Anni, Tiina, Mella, Reetta, Minttu, Jenni, Sarianna, meikä ja Laura. Kiitos tytöt, eritoten illan emäntä Mette, ja Lumingerie mukavasta illasta!

 

x Marjo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.