Blogi muuttaa!

Oh my! Olen kaikessa hiljaisuudessa valmistellut blogini siirtoa WordPressiin ja nyt uuden sivuni pitäisi olla valmis. Olen siirtänyt uuteen osoitteeseeni joitakin blogipostauksia täältä Lilystä, joten iloisen sekasotkuinen epäkronologisesti esiintyvä kimara kaikenkarvaisia juttuja on jo luettavissa WordPressin puolella. Tuleva materiaali on työn alla ja se käsittelee tuttuun tapaan kaikkea kirppispainotteisia päivän asuista lähtien.

Päätin siirtää blogini pitkällisen pohdinnan jälkeen, sillä olen todella kyllästynyt Lilyn sivuille pikku hiljaa hiipineeseen ihan järkyttävään mainosspämmiin. Viimeinen niitti oli se, kun mainoksia alkoi ilmestyä postausten keskelle. Oikeasti, en halua, että kuvatekstini tilalla onkin joku bikini-, peräpukamavoide- tai lomamatkamainos. Joten, tervetuloa jatkossa seuraamaan juttujani uuteen osoitteeseen, joka on:

https://sparkleblogi.wordpress.com/

Blogi pysyy muuten ennallaan (paitsi toivottavasti muuttuu ainakin 10x aktiivisemmaksi!), mutta osoite vain muuttuu. Uutta blogia voi seurata helposti Bloglovin’ -sivuston, Blogilistan (jahka blogi sinne päivittyy) sekä WordPressin seuraa -toiminnon avulla tai sitten ihan vain suoraan näpyttelemällä itsensä uuteen blogiosoitteeseen.

 

Sanapainossa nähhään.

x Marjo

muoti trendit oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Tervetuloa WordPressiin, sun uudet sivut näyttää tosi kivoilta! 🙂

  2. Ikävää, että lähdet. Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen! <3

    T. Toimitus

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *