Ladataan...
Stylenice

Kesän juhlakausi on täälla ja on aika laittautua valmiiksi. Päivän meikki on varsin kaukana perinteisestä kesäisestä juhlameikistä. Lookki on ehkä ennemminkin nyt trendikkäältä 90 - luvulta vaikutteita ottava meikki. En todellakaan ole ammattilainen hiustenlaitossa, mutta näytän silti myös kuinka tein nopean juhlakampauksen. Jos haluat siis nähdä kuinka tein juhlalookkini, kannattaa katsoa Get ready with me - tyyppinen tutoriaalini. Tarkemmat tiedot käyttämistäni tuotteista löytyvät tuttuun tapaan listattuina alla.

Juhliin laittautuminen voi olla stressaavaa, jos ei ole valmistautunut kunnolla. "Huolella suunniteltu on puoliksi tehty" on pätevä sääntö myös juhlalookkien kohdalla. Kiireessä ei yleensä saa hyvää lopputulosta aikaan, joten vältä paniikki seuraavien vinkkien avulla.

1. Jätä mahdollisimman vähän tekemistä juhlapäivälle

Tällä tarkoitan sitä, että jos jonkin työvaiheen laittautumisprosessista voi tehdä jo etukäteen, kannattaa se tehdä. Hiusten värjääminen ja itseruskettavan käyttö kannattaa tehdä jo muutamia päiviä ennen juhlaa. Näin vältät ikävät yllätykset juhlapäivänä, jos jokin meneekin pieleen. Näin ehdit myös tottua uuteen ulkomuotoosi hyvissä ajoin. Myös esimerkiksi kynnet kannattaa lakata jo edellisenä iltana, sillä oman kokemukseni mukaan aikaa ei siihen yleensä juhlapäivänä riitä.

2. Kokeile rohkeasti jotain uutta

Yleensä paras tapa tuoda ulkoasuun juhlavuutta, on tehdä jotain arkilookista poikkeavaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että esimerkiksi meikkiä pitäisi käyttää juhlissa paljon, jos se ei tunnu luontevalta. Pienillä muutoksilla voi tehdä ison vaikutuksen. Jos normaalisti pidät hiuksia kiinni arkisin, tee esimerkiksi kauniit kiharat ja pidä hiuksesi avoimena. Näin näytät heti juhlavammalta. Ehkäpä kaikkein nopein tapa tehdä meikistä juhlava, on käyttää kirkasta huulipunaa.

3. Testaa meikki ja kampaus ennalta, jos olet epävarma

Kuten jo edellä mainitsin kannattaa juhlalookissa rikkoa hieman normaalia kauneusrutiinia. Kuitenkin jos et täysin luota taitoihisi, kannattaa juhlameikki kokeille ennalta, vaikka edellisenä iltana. Näin kaikki sujuu varmasti sujuvammin juhlapäivänä. Harjoittele siis esimerkiksi nestelainerin käyttöä ja tekoripsien kiinnitystä jo ennalta, jos olet sellaisia ajatellut juhlapäivänä käyttää.

Pohjameikki:
Tarte Amazonian Clay  - meikkivoide (sävy Light Medium Honey)
Pixi - peitevoide silmänalusiin (sävy Brightening Peach)
Mac Mineralized Skinfinish Natural -  puuteri (sävy Mediun plus)
Rimmel  - aurinkopuuteri (sävy Sun Light 021)
Elf  - poskipunapaletti (sävy Light)
Hourglass Ambient Lighting palette - korostusväri (sävy Incandescent Light)

Silmämeikki:
Essence I Love Stage - silmämeikin pohjustusvoide
Makeup For Ever - kynä (sävy 23)
Lumene Natural Code - kajal (sävy Intense Black)
MAC - luomiväri - (sävy Cork)
Maybelline The Nudes - paletti

Rimmel nestelaineri
L'oreal Voluminous - ripsiväri
Tekoripset

Huulet:
Barry M Loud Mouth - Extreme Lip Colour (sävy Tell - tale)
 

Katso vaihe vaiheelta kuinka tein juhlameikin ja kampauksen tästä.

Ladataan...

Ladataan...
Stylenice

Olin jo aikaisemmin lupaillut postausta Zoevan siveltimistä. Halusin käyttää aikaa hankkimani sivellinsetin testaamiseen, jotta osaisin antaa siitä mahdollisimman kattavan arvion. Tilasin siveltimet zoeva.shop.de - sivulta, jonka onneksi sai laitettua myös englanninkieliseksi. Luxe Prime - setti on hinnaltaan 80 euroa, joka voi tuntua varsin kalliilta kertaostokselta. Tähän hintaan saa 10 sivellintä sekä mustan meikkilaukun, joten loppujen lopuksi yksittäiselle siveltimelle ei jää hintaa kovinkaan paljon. Luxe Prime koostuu synteettistä ja luonnonkarvaa sisältävistä siveltimistä, mutta Zoevalta löytyy myös vegaaneille sopivia settejä.

Käyn alla yksityiskohtaisesti läpi jokaisen setin siveltimen ja tavan, jolla niitä mieluiten käytän. Annan myös arvioni niiden hyödyllisyydestä. Zoevan siveltimiä on tilattavissa myös yksittäin, jos koko setin hankinta ei kiinnosta. Lyhyesti sanottuna tämä setti on kuitenkin mielestäni erinomainen hankinta, jossa hinta - laatu - suhde on hyvin kohdallaan. Ainoana huonona puolena voisi pitää sitä, että setti ei sisällä huulipunasivellintä. 

102 Silk Finish - sivellin on nimensä mukaisesti todelle silkkisen pehmeä. Mielestäni se soveltuu hyvin meikkivoiteen levittämiseen, vaikka olenkin yleensä tottunut hieman suurempiin meikkivoidesiveltimiin. Olen käyttänyt sivellintä myös valoa heijastavan peitevoiteen levittämiseen laajemmille alueille kasvoilla. Laadukkaan tuntuinen sivellin, jota voin suositella. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 12.80€. Soveltuu vegaaneille.

142 Concealer Buffer - sivellin on kuin miniversio edellä mainitusta meikkivoidesiveltimestä. Todella pehmeä, mutta tuuhean jämäkkä muoto tekee siitä erinomaisen peitevoiteiden levittämiseen, mutta se soveltuu erinomaisesti myös voidemaisille luomiväreille. Monikäyttöinen sivellin, joka on hyvä lisä jokaisen kokoelmiin. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 8,80€. Soveltuu vegaaneille.

101 Luxe Face Definer - sivellin on muhkea ja suippo puuterisivellin. Siveltimen harjakset ovat pehmeät ja taipuisat, jonkä vuoksi sillä on helppo levittää puuteria kasvoille kevyesti luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Lisäksi se soveltuu hyvin myös aurinkopuuterin levittämiseen. Olen käyttänyt sivellintä lähes päivittäin ja siitä on tullut yksi suurimmista suosikeistani tässä setissä. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 19,80€.

127 Luxe Sheer Cheek - sivellin on vinosti leikatun muotonsa ansiosta eritysen sopiva varjostusten , korostusten ja poskipunan levittämiseen. Myös tämä sivellin on ollut ahkerassa käytössä, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Sivellin on siro, joten sillä on mahdollista levittä väriä kasvoille hallitusti. Se on kuitenkin tarpeeksi pehmeä, jotta häivyttely on helppoa. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 12,80€.

317 Wing Liner - kulmasivellin on tarpeeksi jämäkkä, mutta myös ohut, jotta sillä on helppo tehdä rajauksia niin luomivärillä kuin geelilainerillakin. Lisäksi se soveltuu hyvin kulmien muotoiluun. Vastaavanlaisia siveltimiä on varmasti saatavilla kaikilta merkeiltä, mutta tämä Zoevan sivellin on laadukkaan tuntuinen ja hyvä lisä kaikkien sivellinkokoelmaan. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 6,80€. Sopii vegaaneille.

234 Luxe Smoky Shader - sivellin on muodoltaan perinteinen ja jämäkkä. Se soveltuu hyvin luomivärin pakkaamiseen liikkuvalleluomelle, mutta itse käytän sitä yleensä oikeastaan vain alaluomella. Monilta saattaa jo löytyä tämänkaltainen sivellin ennestään, joten mikään välttämätön hankinta se ei ole. Kuitenkin se on mielestäni hyvä lisä sivellinsettiin. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 7,80€. 

 

227 Luxe Soft Definer - sivellin on luomivärisivellin, joka tulisi löytyä jokaisen meikkipussista. Tuuhea ja pehmeä sivellin soveltuu täydellisesti luomivärin levittämiseen koko liikkuvalleluomelle ja korostusten tekemiseen kulmaluulle. Erinomainen sivellin, jokapäiväiseen käyttöön. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 7,80€. 

221 Luxe Soft Crease - sivellin on hyvin samantapainen kuin edellä mainittu 227. Sivellin on kuitenkin muodoltaan hieman kapeampi ja harjaksiltaan pidempi. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen värin levittämiseen ja häivyttelyyn luomivaossa ja luomen ulkonurkassa. Myös tämä sivellin on mielestäni ehdoton hankinta. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 7,80€. 

231 Luxe Petit Crease - sivellin yksi parhaimista Luxe Prime- setin osista. Tämä suippo sivellin on tarpeeksi tuuhea ja jämäkkä, jotta sillä on erittäin helppo levittää kaikkein tummimmatkin varjostussävyt luomen ulkonurkkaan ja luomivakoon. Voin suositella lämpimästi. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 7,80€. 

Viimeisenä ja tällä kertaa valitettavasti vähäisimpänä 224 Luxe Defined Crease - sivellin. Mieletäni tämä on setin ainoa turha sivellin ja toivoisin, että sen tilalla olisi ollut huulipunasivellin. En ole löytänyt siveltimelle juurikaan hyviä käyttötarkoituksia, sillä se hyvin kapea ja harjaksiltaan pitkä. Se soveltuu esimerkiksi värin levittämiseen silmän sisänurkkaan, mutta varsinaisesti sitä varten en tarvitse erillistä sivellintä. Se on liian harva, jotta se mielestäni sopisi hyvin esimerkisi luomivärien häivyttelyyn. Kyseessä siis setin ainoa pettymys, jota en suosittele hankkimaan erikseen. Se on kuitenkin vain pieni osa Luxe Prime - settiä, joten se ei juurikaan pilaa kokonaisuutta. Erikseen ostettuna siveltimen hinta on 7,80€. 

Toivottavasti tästä arviosta oli teille apua. Mitä tuotteita haluaisitte minun testaavan seuraavaksi? Toiveita saa laittaa tulemaan.

Ladataan...
Stylenice

Jos aikaisempi uudenvuoden look tuntui liian laimealta, tässä tulee huomattavasti dramaattisempi bilemeikki. Käytin tämänkin lookin tekoon Sleekin luomivärejä ja tällä kertaa vuorossa oli I Divine Bad Girl -paletti. Valitsin  tähän meikkiin sinisen ja harmaan sävyjä, mutta ihan yhtä hyvin sinisen voi korvata esimerkiksi vihreällä tai vaikkapa violetillä. Silmämeikin ollessa pääosassa, pidin muun meikin hyvin neutraalina.

Alla tuttuun tapaan käyn läpi kuinka tein meikin vaihe vaiheelta. Toivottavasti pidätte lookista :)

1. Pohjustin liikkuvan luomen Elfin sinisellä voidemaisella luomivärillä.

2. Levitin tekemäni pohjustuksen päälle sinistä Sleekin luomiväriä.

3. Korostin kulmaluuta vaalealla Sleekin helmiäissävyllä.

4. Varjostin silmän ulkonurkkaa tummalla metallinhohtoisella harmaalla.

5. Levitin luomivakoon Urban Decayn Tease - sävyä, jota häivyttelin kohti kulmaluuta.

6. Rajasin silmät mustalla nestelainerilla.

7. Viimeistelin silmämeikin ripsarilla ja tekoripsillä.

Pohjameikki:
Tarte Amazonian Clay  - meikkivoide (sävy Light Medium Honey)
Rimmel Wake me up- peitevoide (sävy 030 Classic Beige)
Pixi - peitevoide silmänalusiin (sävy Brightening Peach)
Mac Mineralized Skinfinish Natural -  puuteri (sävy Mediun plus)
Elf  - aurinkopuuteri (sävy Golden)
Elf  - poskipunapaletti (sävy Light)
Hourglass Ambient Lighting palette - korostusväri (sävy Incandescent Light)

Silmämeikki:
Essence I Love Stage - silmämeikin pohjustusvoide
Elf Smudge Pot - voidemainen luomiväri (sävy Ocean Bound)
Sleek I Divine - paletti (sävy Bad Girl)
Urbam Decay Naked 2 - paletti (sävy Tease)
Rimmel nestelaineri
Essence I Love Extreme Crazy Volume - ripsiväri
Tekoripset

Huulet:
Nyx Butter Gloss (sävy Creme Brulee)

Mahtavaa uuttavuotta 2015 kaikille!

Mitä haluaisitte nähdä blogissani seuraavaksi? Otan mielelläni ehdotuksianne vastaan.

Pages