Ladataan...
Taskunpohja

Stephen Fry. 

Äijä puhuu, äijä kirjottaa, äijä näyttelee, äijä opastaa. Ja kaiken tämän charmikkaalla brittiaksentilla. Ei voi kuin rakastaa.

Helpotusta vaikkapa ainaiseen teknologia-ahdistukseen: 

"Books are no more threatened by Kindle than stairs by elevators."

- Stephen Fry.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Taskunpohja

Opettaja yritti naurattaa viisikymmentäpäistä aamuluennolla nuokkuvaa opiskelijaa. Semmoinen kolmekymppinen, vähän liian suureen pukuun pukeutunut, kömpelöhkön oloinen herra sitten päättää esittää juoksevaa Hugh Grantia kesken puuduttavan Hobbesia ja englannin sisällissotaa ja yhteiskuntakäsitystä käsittelevää luentoa. Kai sillä oli joku aasinsilta siihen, mutta kovin, voi, kovin ontuva. 

Sitä kohellusta katsoessani ja opiskelukavereiden tirskuessa opin taas jotain uutta itsestäni. Sieltä se salakavalasti tulee. Kyyninen, tosin naururypytön, tulevaisuuteni. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Taskunpohja

Tapasin eilen baarissa brittiläisen mimmin, joka oli ihan pähkinöissä Suomesta.

Siis sen silmät oikein sytty kun kuuli mistä olen.  Saatika sitten missä opiskelen. University of TAMPERE?! Always wanted to go there! Err... miksi, no kun siellä on se iso järvi.. hmm, ok. Ja Lapland, Lapland, ooh ooh, tässä kohtaa se nappas mua käsivarresta tiukalla otteella,  ja kysyi olenko koskaan nähnyt revontulia. En halunnu tuottaa pettymystä ja nyökkäsin vaan, juu, hienoja ovat.  

Paras oli kun lähdin kotiin, niin se huusi perään; hyvää ruokahalua!! Damn, mistäköhän se arvasi... 

Share
Ladataan...

Pages