Ladataan...
Tyhjä ajatus

Joko olette kyllästyneet hääjuttuihin? Minä en, hehe. Sunnuntain ratoksi aivot narikkaan tekstin puolesta ja kuvia eetteriin sen sijaan. Tässä meidän taitavan häävalokuvaajan Katarina Kirvesmäen ottamat first look -kuvat.

First look -kuvat toimivat meidän mielestä tosi hyvin, koska halusimme hoitaa valokuvauksen kaikessa rauhassa ennen vihkimistä. Itseni tuntien olisin hätäillyt kuvien kanssa jos olisimme ottaneet ne vihkimisen jälkeen, takaraivossa ajatus siitä että vieraat odottavat ja meiltä jää osa juhlista välissä. Me halusimme myös kävellä "alttarilla" yhdessä joten olisimme nähneet toisemme joka tapauksessa ennen vihkimistä.

First lookissa on myös se "tarina" joka näkyy hauskasti kuvissa. Ja meidän tarinan sisällä on vielä oma tarina kun Ferhat kertoi mulle kuvia ottaessa ensin "rakas sä oot tosi kaunis" ja sen jälkeen "lokki kakkasi muuten just vähän aikaa sitten mun päälle". Ennen kun saavuin juhlapaikalle Ferhat oli tosiaan seissyt puku ja hiukset valmiina juhlapaikan terassilla kun lokki lensi ohi ja teki tarpeensa hänen vaatteisiin ja hiuksiin. Anoppini toimi nopeasti ja sai puhdistettua vahingon mutta mä en voinut lakata nauramasta kun kuulin jutun. Kuten kuvistakin näkyy. :D

Lokkia lukuun ottamatta kaikki meni häissä ihan täydellisesti. Sitä paitsi, jotkut uskovat että lokin kakka tarkoittaa hyvää onnea ja ainakin siitä sai hauskan tarinan kerrottavaksi mulle ja kaikille muille.

 

 

Kaikki kuvat: Katarina Kirvesmäki

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö / ambassador: Epic Foods

Muistatteko kun kerroin että lähdemme tutustumaan yleisölle vasta pari vuotta sitten avattuun Vallisaareen? Olimme siellä viime viikonloppuna ja ihastuin todella saaren luontoon ja viihtyisiin palveluihin. Saaresta löytyy esimerkiksi suloinen Jäätelökahvila Paja, jossa tarjoillaan mm. kahvilan omia jäätelöitä ja aurinkoisella säällä muurinpohjalettuja ja Satamakahvila, josta saa mm. vegaanisia hodareita. 

Isompaan nälkään on Epic Foodsin konttiravintolat. Olen tilannut useamman kerran kotiin Epicin ruokia ja ollut laatuun ja makuun todella tyytyväinen. Vallisaaren Epicin konttiravintoloissa on laaja valikoima annoksia ja kontit on sijoiteltu täydellisesti saarella siten, että ruoan perässä ei tarvitse kauhean kauan kävellä.

Matkustimme Vallisaareen JT Linen lautalla Kauppahallin edustalta ja matkaan meni n. 20 minuuttia. Jotkut reitit pysähtyvät myös Suomenlinnassa ja Lonnassa, joten halutessasi saman päivän aikana on mahdollisuus käydä useammassa saaressa.

Mieletöntä, että ihan Helsingin edustalla löytyy näinkin rauhallinen ja kaunis paikka, johon voi helposti upottaa koko päivän. Ja me upotimme seuraavan yönkin. Omaehtoinen yöpyminen Vallisaaressa on kiellettyä, mutta mahdollisuus telttailuun löytyy Tentsile EcoCampista. Tentsile EcoCamp tunnetaan maailman ekologisempana, vähänhiilijalanjälkeisenä leirinä, jossa voi yöpyä puissa roikkuvissa teltoissa. Teltat ovat valmiiksi asennettuja, mikä oli tällaisella ensikertalaiselle telttailijalle oikein hyvä. Nukuimme tuulen tuudittamana, merenaaltojen kohinassa aika makoisat yöunet ja heräsin itselleni epätyypilliseen tapaan vasta lähemmäs kymmentä seuraavana päivänä. Leiri on Vallisaaren viereisessä saaressa, Kuninkaansaaressa, jonne kävellään Vallisaaresta sellaista aallonmurtajakaistaletta pitkin.

Aktiviteetitteja löytyy koko perheelle ja me kokeilimme Meriseikkailukeskuksen kajakkimelontaa. Alussa tämäkin jännitti ja tunsin oloni pieneksi lapseksi, jolla ei ole mitään motorisia taitoja, mutta ystävällisen oppaan ansiosta se muuttuikin todella hauskaksi. Meriseikkailukeskusta pyörittää aivan ihana pariskunta, jotka olivat todella mukavia ja osaavia hommassaan. Meidän oli tarkoitus kokeilla seuraavana päivänä myös suppausta, mutta se valitettavasti peruuntui mun äkillisen huonovointisuuden takia. Kajakkimelonnan ja suppailun lisäksi täällä voi harrastaa geokätkeilyä, pihapelejä ja joogaa. Lue lisää täältä.

Ja ihan ilman mitään ohjelmaakin voi viettää päivän Vallisaaren nähtävyyksiä kierrellen - löytyy hylättyjä linnoja, paljon erilaisia eläimiä ja kasveja, dramaattista historiaa hehkuva Kuolemanlaakso, tunnelmallisia lampia, hiekkaranta ja paljon tilaa patikoimiseen. Omia eväitä ei juuri tarvita kun ruokailun voi ulkoistaa Epic Foodsille. Mieletöntä miten hyvin kaikki palvelut pyörivät Vallisaaressa, vaikka se on tosiaan ollut auki vasta pari vuotta.

Lisätietoa ja varaukset voi katsoa Vallisaari.fi.

 

 

Onko Vallisaari teille tuttu paikka?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Muutaman päivän sisällä on kahdet synttärit - tänään omani kun täytän 25 ja maanantaina blogin kun ensimmäisestä postauksesta tulee täyteen puoli vuosikymmentä. Aika on mennyt nopeasti mutta se on kohdellut hyvin - meitä molempia.

Rakastan syntymäpäiviä, muiden ja omia, mutta tänä vuonna tuntuu että omat tulivat aivan yllättäen nurkan takaa. Hiljaisemmasta postaustahdistakin voi päätellä että mulla on ollut paljon muita asioita mielessä, sellaisia joita lupaan jakaa lähiaikoina. On kuitenkin tosi etuoikeutettu olo täyttää 25, olla terve ja tehdä päivittäin sitä mitä rakastaa. En pidä sitä millään tavalla itsestäänselvänä.

Sitten tämä blogi - viisi vuotta tällä alalla on pitkä aika. Olen tuntenut nykyisen aviomiehenikin lyhyemmän aikaa. Blogi oli mukana koko AMK-opinnoissa, se oli sellainen mitä pojat kävivät lukemassa heti ensitreffien jälkeen ja tulevat työnantajat työhaastattelun jälkeen. Olen käyttänyt tähän tuhottomasti tunteja, enemmän kuin mihinkään muuhun harrastukseen ja kovalla työllä tehnyt siitä työn. Blogi on kasvanut mun kanssa mutta niin mäkin sen ja jotenkin tuntuu oikealta täyttää vuosia samoihin aikoihin. Toivottavasti vielä monen monta tulevaisuudessa.

Tässä kuussa vietetään vielä ainakin siskonpojan ensimmäisiä (<3), aviomieheni ja muutaman ystävän syntymäpäiviä. Onko mitään tärkeämpää syytä juhlia kuin sitä että me ollaan täällä vielä ja ollaan oltu näinkin kauan?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages