Ladataan...
Tyhjä ajatus

Moikka! Mä toivon että kaikkien viikko on alkanut mahdollisimman mukavasti. Kuten moni teistä tietää, tykkään kierellä kirpputoreilla ja ostaa suurimman osan vaatteistani käytettyinä. Mainitsitte tässä postauksessa että tykkäisitte myös kirppariostosten esittelyistä. Otin haasteen vastaan, ja eiköhän tehdä tästä samantien myös säännöllisen epäsäännöllisten postaussarja!

 

Mitä löysin kirpputorilta? osa 1

Lähetystori Fidassa oli perjantaina ja lauantaina kaikki tavarat puoleen hintaan. Piipahdimme äitini kanssa Puhoksen Fidassa, ja löysin sieltä kahdet aivan täydelliset kengät. Yhdet olivat Catmandoon kunnolliset talvikengät, jotka multa puuttuikin kokonaan, ja toiset Höglin sirot ja korolliset nilkkurit. Ensimmäiset ovat käytännölliset ja tosiaan juuri sellaiset, joika kipeästi tarvitsin, kun taas näihin jälkimmäisiin mä rakastuin ihan päätä pahkaa. Laitoin ne heti samana iltana päälle, ja totesin että maksoin kauniin ulkonäön lisäksi mukavuudesta.

Kirppareilta on kiva ostaa kenkiä, koska kun joku on kenkiä kerran jo käyttänyt, niitä ei tarvitse yleensä erikseen sisäänajaa. Molemmat kengät olivat moitteettomassa kunnossa ja maksoin niistä yhteensä 23,50e.

 

Mitä mieltä olette tästä postaussarjasta: lisää vai ei lisää?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

5 + 1 asiaa jolla olen saavuttanut unelmani. Kirjoitin juuri vähän aikaa sitten tekstin niistä asioista, joiden yhdistelmä on auttanut minua saavuttamaan tähänastiset unelmani. Lue tämä, jos tarvitset konkreettisia vinkkejä.

Malta olla huono. Tässä postauksessa kirjoitin mm. näin: "Jos haluan kehittyä jossain asiassa, mun täytyy malttaa olla ensin huono. Jos aina hakeutuu sellaisten aiheiden ja lajien pariin, jossa on jo valmiiksi hyvä, emme opi sietämään epäkohtiamme ja käsittelemään kaikkia niitä tunteita ja sitä aikaa mitä jonkin uuden asian opetteleminen meiltä vaatii. Jos ei halua oppia, kukaan ei voi auttaa, mutta jos on päättänyt oppia, kukaan ei voi estää."

Jos voisin tehdä mitä vain... Tässä kuvailin unelmieni arkea ja elämääni. Tämä on ehkä yksi henkilökohtaisimmista postauksista joita olen kirjoittanut, vaikkei se välttämättä vaikutakaan siltä. Palaan tähän postaukseen usein, ja saan siitä voimaa epävarmoilta tuntuviin päätöksiin.

Kaikki on itsestään - vai onko? Haastoin tässä postauksessa sitä ajatusmallia, jossa kaikki on mukamas mahdollista. Mainitsin mm. sen, kuinka yhteiskunnalliset puutteet ja eriarvoisuus vaikuttavat unelmiemme realisoitumiseen.

Kirjoitan kirjan. Paljastin yhden pitkäaikaisen haaveen ja väitin (väitän vieläkin!), että tulen ihan oikeasti saavuttamaan sen. Joskus unelman ääneenlausuminen on just se potku peppuun jonka ihminen tarvitsee!

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Pages