Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Vallilan Stoori

 

Viime lauantaina järjestimme Annan kanssa bogiemme lukijabrunssin. Se aamupäivä tiivisti tosi hyvin sen, miksi rakastan bloggaamista - kirjoittamisen ilon lisäksi blogi tuo niin virtuaalisesti kuin pienellä vaivannäöllä myös fyysisesti samanhenkisiä ja toisia inspiroivia ihmisiä yhteen. Tapasin brunssilla niin monta älyttömän fiksua ja sydämellistä tyyppiä. Kiitos jokaiselle joka kävi. <3

Toinen tosi positiivinen puoli bloggaamisessa on se, että voi tehdä yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka allekirjoitavat samanlaisia arvoja kuin minä ja jotka välittävät asiakkaille hyvää fiilistä. Yksi näistä yrityksistä on Vallilan Stoori - kahvila ja lounasravintola, jossa samoissa tiloissa toimii myös siisti ja laadukkaiden vaatteiden itsepalvelukirpputori. Viime aikoina olen käynyt kirpparishoppailemassa vain täällä, sillä vaatteita, asusteita ja astioita on laidasta laitaan ja tosi monipuolisesti. Liikeessä myydään myös vinyylilevyjä ja pystytetään pop up -kauppoja.

Vaikka Stoorissa tapahtuukin paljon, tunnelma on aina lämmin. Sisustus on niin mielettömän ihana ja asiakaspalvelu todella ystävällistä. Ruoka on kasvis- ja luomupainotteista, ja ihmisenä, joka on syönyt täällä niin lounasta, brunssia kuin pieniä suolaisia välipaloja, voin sanoa että ruoka on myös hyvää. Todella, todella hyvää.

Yksi Stoorin parhaista asioista on se, että liikkeeseen voi ostaa lahjakortin haluamalle summalle, jolla voi lunastaa myöhemmin mitä vain: aamiaista, kirpparivaatteita tai vaikka kirpparille myyntipaikan. Mun mielestä tää on vain niin nerokas lahjaidea. Älkää kaverit ihmetelkö kun saatte merkkipäivänä minulta vain lahjakortteja Vallilan Stooriin... :)

Nimensä mukaisesti Vallilan Stoori sijaitsee Helsingin Vallilassa, Sturenkatu 36, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kahvilan Facebook-sivuille pääset tästä linkistä ja Instagramiin tästä. Nähdään siellä!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Muistatteko postaukseni Mitä ostin tänä syksynä? viime marraskuulta? Tavoitteeni on koota jokaisen vuodenajan lopussa vaatteet ja asusteet, jotka olen ostanut viimeisten kuukausien aikana. Postaussarjan tarkoitus on arvioida olivatko ostokset hyviä vai huonoja (hitti vai huti), kaduttaako niiden ostaminen ja sitä kautta tarkastella omaa kuluttamista hieman kriittisemmin.

Eli siis

Mitä ostin tänätalvena?

Relovesta kaksi kauluspaitaa: hitti ja huti. Relove on (tyylikäs ja ihana) kirpputori, eli paidat olivat käytettyjä ja vasta kotona huomatessani, miesten kauluspaitoja. Ei siinä sinäänsä mitään, sininen Hugo Bossin on ollut mukava over size mutta tuo punainen (merkkiä en enää muista) - ei sittenkään istu kivasti ja näyttää raitojensa ansiosta todella hölmöltä jokaisessa asukuvassa. Annoin sen miehelleni eteenpäin (mutta eipä ole hänkään sitä koommin käyttänyt...).

 

Gina Tricotin mustat Molly-farkut: huti. Tarvitsin tummat farkut ja ajattelin omatuntoni olevan puhtaampi jos ostan The Good Project -malliston housut. Muuten hyvä mutta farkut ovat löystyneet vain muutamassa käytössä odotettua enemmän ja nikkelinappi ärsyttää vatsanalueen ihoa niin paljon, etten pysty käyttämään housuja ilman aluspaitaa. Näistä minulla ei taida olla kuvaakaan...

Gina Tricotin vaaleanpunainen pipo: hitti. Vaikka kritisoin juuri Ginan Molly-housuja, on Gina Tricotilta mielestäni hyvä laatu vaatteissa (mm. parhaat omistamani neuleet ja farkut ovat sieltä). Tämä pipo on ollut yllättävän lämmin ja on piristänyt värinsäkin puolesta lukemattoman montaa harmaata talvipäivää.

Björn Borgin alusvaatteet: hitti. Ostin nämä -50% alennuksella sillä ajatuksella, että voin käyttää niitä Australiassa myös bikineinä. Alusvaatteina toimii tosi hyvin, pian kokeillaan että miten uima-asuna!

 

Vallilan Stoorista seuraavat käytetyt vaatteet (ei vielä kuvia): Monkin vihreä midihame: hitti, Tommy Hilfigerin neule: hitti, Minimumin valkoinen kauluspaita: hitti ja River Islandin musta peplum-toppi: hitti.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Masentuneena kaikki on vähän vaikeaa; työnteko, asioista innostuminen, liikkumaan lähteminen ja jopa kavereiden näkeminen.

Ystäväni vitsailevat siitä, että olen maailman nopein päätöksentekijä - mun kanssa on kiva mennä shoppailemaan koska en jahkaile yhden paidan kanssa pitkään ja sulhaseni ihmettelee jatkuvasti sitä, miten vaivattomasti saan lyötyä hääpäätökset lukkoon. Siksi tuntuikin todella kummallista kun viimesyksynä en osannut masennuksen vallassa tehdä minkäänlaisia päätöksiä, en pieniä enkä varsinkaan suuria.

Kun punnitsin yhtä työhön liittyvää päätöstä jo toista kuukautta (minä joka olen mm. irtisanoutunut muutaman minuutin mielijohteesta), pelkäsin ennen kaikkea että teen väärän päätöksen. Silloin poikaystäväni sanoi ääneen: "Kaikkien päätösten ei tarvitse olla oikeita. Joskus itse päätöksen tekeminen on tärkeämpää kuin vaihtoehtojen miettiminen hamaaseen tulevaisuuteen asti."

En onneksi enää ole masentunut mutta en vieläkään tiedä oliko tuolloin tekemäni päätös oikea. Sen näkee ajan myötä. Olen tänään iloinen siitä että olen saanut elämäniloni, energiani ja nopeat päätöksentekotaitoni takaisin. Kukaan meistä ei näe tulevaisuuteen, joten toivon että sinä teet tänään juuri sellaisen valinnan, joka tuntuu just nyt hyvältä. Ja jos asiat eivät päädy lopulta kuten toivoit, ainakin tiedät että olet joskus - kaikeissa kliseisyydessä - kuunnellut sydäntäsi.

Kivaa viikonloppua. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Share

Pages