Ladataan...
Tyhjä ajatus

Toivepostaus (jonka olisin julkaissut muutenkin joka tapauksessa, hehe): miltä näytin omissa häissäni?

Meidän häät järjestettiin lauantaina 5.5.2018. Kaikki on tietenkin edelleen tuoreessa muistissa mutta samaan aikaan tuntuu että se päivä olisi ollut ihan jotakin muuta aikakautta. Kaikki meni niin täydellisesti etten meinaa vain mitenkään uskoa sitä.

Kaikki oli ihanaa hääpukua, -meikkiä ja -kampausta myöten. Yövyimme ystävieni kanssa Sokos Hotel Vaakunassa jossa minulle tehtiin sekä meikki että kampaus seuraavana aamuna. Meikki oli Joe Blascon meikkipisteellä, jossa ihana maskeeraja otti tosissaan pyyntöni luonnollisesta häämeikistä. Meikkaan itse niin vähän arkisin ja halusin olla hääpäivänäkin oma itseni - kuitenkin niin että olo olisi astetta spesiaalimpi ja että meikki erottuisi selvästi kuvista.

Kampaus oli minulle alusta asti itseenselvä, koska pidän aina hiukseni juhlissa puoleksi auki. Se on ollut "vakiojuhlakampaukseni" vähintään vanhoilta tansseilta asti. Mulla on siinä aina mukava ja kaunis olla. Jossain juhlissahan on etiketin vastaista pitää hiuksia auki, mutta vähän aikaa sitten kuulin myös että etiketin mukaan hienoissa juhlissa pitäisi aina olla sukkahousut ja arvatkaa olenko ikinä sellaisia pitänyt. :D Kampaus tehtiin Salon Klipsissä, Sokoksen viidennessä kerroksessa.

Ja sitten häämekko... Huuh - mistä mä aloitan? Mä ostin kaksi häämekkoa käytettyjen hääpukujen liikkeestä Lovebirdsista, ensimmäisen elokuussa ja toisen joulukuussa. Tykkäsin kummastakin tosi paljon mutta kummankaan kohdalla ei ollut sellainen WAU, this is the one -fiilistä ja olin varma ettei sellaista tulekaan. Selasin tosi paljon Pinterestiä enkä muista kertaakaan ajatelleeni jostain puvusta että se on the dress. Päädyin siihen ratkaisuun että en vain ole sellaista sorttia, joka huumaantuu juhlavista mekoista.

Reilu viikko ennen hääpäivää selasin verkkokaupasta siskoilleni kaasomekkoja (jep, ei yhtään myöhässä asian kanssa) kunnes silmiini eksyi ihan vahingossa sitten se "the dress". Katsoin kuvaa ja mietin että herran jestas, onko tää vaan jotain häiden alla sitä kuuluisaa asioiden kyseenalaistamista vai oonko oikeesti löytänyt täydellisen, täysin mun näköisen mekon vain viikko ennen häitä?! Tilasin mekon ja kokeilin sitä päälle viisi päivää ennen hääpäivää ja... Se se oli. Se istui mun päälle kuten toivoinkin. Se toi parhaat muotoni esiin, kangas tuntui hyvältä, jokainen yksityiskohta oli kaunis, mekko oli kuin toinen iho. Ihan kuin joku olisi mua varten suunnitellut mekon jota en olisi itsekään osannut kuvailla.

Tiedän että hääpuvuksi se saattoi olla aika tavallinen ja meidänkin häissä oli moni joka oli pukeutunut muakin juhlavammin mutta rakastin sitä niin paljon ettei mikään muu puku tullut enää kysymykseenkään. <3 Olin aina ajatellut että myyn hääpukuni heti tilaisuuden tullen koska mitä sillä enää tekisi, mutta nyt ajattelen etten koskaan halua myydä sitä ja pidän sitä vaikka yksin piknikillä jos ei muuten!

Mekko on Ida Sjöstedtin Amandra dress

Lisää hääpostauksia tulossa nyt kun olemme saaneet kuvat valokuvaajalta, ja postaustoiveitakin otetaan aiheen ympäriltä huomioon. :)

 

 

Kaikki kuvat: Katarina Kirvesmäki

 

 

Lue myös: Häät: 21 yksityiskohtaa, joita en halua koskaan unohtaa

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Pari viikkoa sitten järjestettiin Jätkäsaaren Clarion-hotellissa vuosittainen ja Suomen suurin vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuma, PING Helsinki. Allekirjoittaneen ensimmäinen PING muttei suinkaan viimeinen. Oli mahtavaa olla saman katon alla niin monien yritysten ja isojen vaikuttajien kanssa. Päivä oli täynnä hauskaa ohjelmaa ja aidosti inspiroivia puheenvuoroja.

Jokainen on varmasti huomannut, että Suomessa vaikuttajamarkkinoinnin yhteisö on kasvanut vähintäänkin räjähdysmäisesti. Blogit, Instagram-tilit, Facebook-ryhmät ja Snapchat-profiilit ovat kaupallistuneet. Kuluttajat uskovat yksittäisten henkilöiden sanoihin ja kokemuksiin, ja sitä hyödynnetään modernissa mainostamisessa.

Minunkin blogissani ja Instagramissa nähdään silloin tällöin kaupallisia yhteistöitä ja blogin kautta saatuja tuotteita. Selkeydeksi toistan: kirjoitan aina postauksen alkuun että kyseessä on kaupallinen yhteistyö jos postauksesta on sovittu - silloinkin vaikka siitä ei olisi maksettu rahallista palkkiota vaan esimerkiksi palkkiona on ollut vain tuote tai palvelu. Jos postauksesa taas esiintyy joku tuote tai palvelu jonka olen saanut blogin kautta mutta siitä ei ole ollut mitään painetta kirjoittaa tai antaa muuta näkyvyyttä, mainitsen joko postauksen alussa tai lopussa että kyseinen tuote tai palvelu on saatu blogin kautta.

PING Helsingillä on oma PING Ethics, joka on sisällöntuottajien ja yritysten yhteinen eettinen koodisto. Sen tavoitteena on edistää vaikuttajamarkkinoinnin läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta niin, että kuluttaja aina tietää milloin kyseessä on mainos. Koodiston mukaan vaikuttajan on ansaittava seuraajien luottamus mainostamalla vain sellaisia tuotteita ja palveluja, joita hän on aidosti kokenut hyväksi ja jotka eivät ole ristiriidassa oman arvomaailman kanssa. Olen tietysti allekirjoittanut PING Ethicsin sopimuksen, sillä nämä linjaukset ovat blogissani itsestäänselviä. Jos olet vaikuttaja tai yrittäjä, voit allekirjoittaa saman sopimuksen tämän linkin takaa.

Olisi mielenkiintoista kuulla: mitä mieltä te olette kaupallisista yhteistöistä? Ovatko ne ehdottomasti no-no blogeissa vai koetteko että hyödytte niistä itsekin? Ymmärrättekö aina kun kyseessä on mainos? Olisi mukava kuulla lukijoiden näkökulmia aiheesta, sillä kun pyörii itse vaikuttajien piireissä, välillä sokaistuu sille, mitä lukijat ajattelevat tai haluavat. Kiitos jos ehdit kommentoimaan!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Täydellinen vuodenaika luonnollisille kauneushoidoille. Kesäisin kasvorasva ja lähes kaikki meikit jäävät peilikaappiin ja sen sijaan...

Vain huuhtelen kasvot viileällä vedellä aamuin illoin

Teen kasvokuorintavoiteen sekoittamalla oliiviöljyä ja käytettyjä kahvipuruja

Pesen hiukset ämpäriin kerätyllä sadevedellä (tai menen vaan sateeseen seisomaan <3)

Kiihdytän aineenvaihduntaa ja lievitän stressiä uimalla luonnonvesissä vähintään toukokuusta syyskuuhun

Juon paljon vettä

Puristan sitruunaa finneihin

Laitan kookosöljyä hiuksiin

Kävelen kallioilla paljain jaloin

Saunon, paljon

Kun mahdollista, nukun juuri niin myöhään kuin mitä kroppa tarvitsee

Vietän paljon aikaa luonnossa

Hymyilen ja nauran paljon (rypyt ovat myöhemmin sen arvoisia)

Tänään oli just sellainen aamu että makoilin sängyssä vielä 2,5 tuntia herätyskellon jälkeen. Seuraavaksi aloitan meidän kevätsiivouksen (ei yhtään myöhässä?) ja iltapäivällä mennään piknikille kavereiden kanssa. Illalla Kuusijärveen tai Uutelaan. Parasta.

Paljasta oma kauneusvinkkisi kommenttiboksissa. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages