Ladataan...
Tyhjä ajatus

Itsensä kuuntelu - se on ihan liian aliarvostettu taito. Sen lisäksi että olemme kaikki yksilöitä ja tarvitsemme erilaisia asioita, meillä itsellämme on myös erilaisia päiviä ja kausia.

Yksi asia mikä itselleni vaihtelee paljon on se mitä tarvitsen rentoutuakseni juuri nyt. Välillä se on kunnon hikitreeni kuntosalilla tai juoksulenkki, toisinaan rauhallinen ajelu tai viinilasillinen. On iltoja kun kaipaan töistä suoraan kotisohvalle ja sitten päiviä kun käyn lukuisissa tapaamisissa ja eri paikoissa ja silti koen päivän päätteeksi oloni rentoutuneeksi.

Elämää ei voi suunnitella aina kauhean pitkälle. Jos olet sopinut tänään treffit kaverin kanssa mutta olet jo ennen sitä ihan poikki, ole itsellesi lempeä ja kaverillesi rehellinen ja peru. Myös sellaisina päivinä kun koet että sinulla on tavallista enemmän tarmoa, hyödynnä se. Rentoutumiseksi suunniteltu leffailta voi olla turha jos et sitä juuri sillä hetkellä kaipaa ja voitkin hyödyntää energiaasi muihin asioihin.

Mulla menee tää päivä työjuttujen parissa, mutta vastapainoksi rentoudun pitkän kaavan aamiaisella, Skamin uusimmalla jaksolla (kai se on tullut!?) ja näkemällä serkkuani ihan liian pitkästä aikaa.

Mukavaa lauantaita kaikille. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Vieraile eläintiloissa

Syö niin monta ateriaa kuin mahdollista ulkona

Lue niin paljon kuin mahdollista ulkona

Rohkene lavatansseihin

Pyöräile paljon (pyörän voi myös vuokrata)

Käy maauimalassa

Ja Suomen lukuisissa kauniissa rannoissa

Bongaile lentokoneita kallioilla

Sateisina päivinä turvaudu museoihin ja näyttelyihin (ota selvää milloin niihin pääsee ilmaiseksi)

Vietä aikaa omalla tai kaverin mökillä

(Lupaudu lapsenvahdiksi ja) leiki lasten kanssa ulkona

Opettele tekemään kukkaseppele

Urheile ulkona ja opettele uusia taitoja (kuten kärrynpyörä tai leuanveto)

Helsinkiläiset: ihastelkaa kaupunkia ilmaisista näköalapaikoista kuten Linnanmäen Panoramasta, Taivaskalliosta ja Malminkartanon huipusta. Yhden juoman hinnalla näköalan saa myös mm. Jätkäsaaren Calrion hotellista, Ravintola Loisteesta ja Hotel Tornin Sky-baarista

Pelaa myös pihapelejä, esimerkiksi vanhan kunnon mölkkyä

Osallistu ilmaisiin puistojumppiin

Fiilistele tunnelmaa toreilla

Käy huvipuistoissa (jossa on ilmaiset sisäänpääsyt)

Vieraile lähisaaristoissa

Käy kaupungin puutarhoissa, ota omat eväät mukaan

Istu bussissa/ratikassa ja pysähdy siellä missä huvittaa (helsinkiläiset, valitkaa ratikka numero 2)

Mitä muuta edullista kesätekemistä sinä keksit?

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mä en pidä itseäni herkästi valittavana tyyppinä. Mutta jos valitan, niin sitten valitan kyllä ihan turhasta. Alla muutama asia, joka on jälkeenpäin saanut itseni häpeämään senhetkisiä ajatuksiani ja käyttäytymistäni...

Sairastuminen. Olin eilen vatsataudissa enkä siksi päässyt töihin. Tunsin oloni maailman surkeimmaksi ihmiseksi, en halunnut mennä edes omalle terassille lukemaan kun ajattelin etten ansaitse sitä. Tänään töissä olen huomannut että mikään ei romahtanut täällä eilisen aikana eikä kukaan ole vihainen minulle.

Toinen auto ajoi autoni kylkeen viikonloppuna. Ensimmäinen reaktioni vastapuolelle oli vähintäänkin vihainen ja kadun sitä oikeasti syvästi. Vaikka oma raivonpuuska kesti vain sekunteja ja pyysin kuskilta omaa käyttäytymistä useamman kerran anteeksi, olen silti todella pahoillani siitä. Auto on vain materiaa - kellekään ei onneksi käynyt kolarissa mitään ja vakuutuksetkin ovat kunnossa.

Nämä kuvat. Olimme Milanossa, oli todella lämmin päivä ja suorassa auringonvalossa kuvista ei tule tunnetusti mitään. Tiuskin asiasta poikaystävälleni, joka raukka keksii varmasti lomallaan parempaakin tekemistä kuin huolehtia blogini kuvakiintön täyttymisestä.

Olen surkea juoksija, totesin treeneissä yksi päivä ja itsetuntoni laski maan alle. So fucking what? Jos haluan todella korjata asian, aloitan säännöllisen juoksuharrastuksen (vaikka valmentajan kanssa) ja jos motivaatiota ei ole siihen, turha valittaa. Hyvät juoksutaidot eivät ole mulle onnellisen elämän ehto. Keksin muita ominaisuuksia jossa olen ihan ok, keskityn ennemmin niihin.

Toukokuun lukijatavoitteet eivät ole täyttyneet. Tässä vaiheessa kuuta klikkauksia ei ole tullut yhtä paljon kuin olisin toivonut. Toisaalta olen kirjoittanut oikeasti vain silloin kuin olen halunnut, enkä ole täyttänyt blogia väkinäisillä postauksilla vain kävijämäärät mielessä. Sitä paitsi, tähän on vaikuttanut olennaisesti kolme asiaa: 1) olin viikon ulkomailla 2) kihlauduin poikaystäväni kanssa ja päällimmäisenä ei ole mitään muuta kuin "iiiiiiik!!!!" ja "hääät!!!!!" enkä halua väsyttää teitä jatkuvilla yli-imevillä kliseisyyksillä 3) näissä keleissä jengillä on varmastikin parempaa tekemistä kuin avata blogeja.

Mistä turhasta sinä olet valittanut viime aikoina?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Pages