Ladataan...
Tyhjä ajatus

Gelato Italiassa. Ensimmäinen maitopohjainen jäätelö puoleen vuoteen ja suurin syy miksi ostin sen oli kauniin kuvan takia. Rikoin periaatettani kuvan takia, jep. En tee niin enää koskaan.

 

Muistatteko postauksen Instagram ei ole elämäni? Avasin silloin tekstissä vähän sitä miten Instagram ei ole suora peili todelliseen elämääni, vaan lähinnä paikka jossa saan ja ammennan ideoita ja inspiraatiota.

Lisäsin jo siihen postaukseen Instagramiin lataamiani kuvia ja kuvatekstejä niiden takaa, ja ajattelin tehdä samaa nyt. Alla siis random-otoksella valittuja kuvia ja mitä niiden taustalla oikein tapahtui.

(Minua voi seurata @saranda.dedolli)

Ihanan Anin kanssa Porvoossa. Valkoisessa paidassa on jo kolme tahraa, mutta Ani osasi hienosti rajata ne pois kuvasta. Yksi musta jälki näkyykin oikeassa hihassa.

Hyi hitto, pahimmat letut joita olen koskaan valmistanut. Liikaa raakakaakaakaojauhetta (niinkin voi tapahtua).

Kaikki Venetsian kanaaleilla veneilleet tietävät että sen vesi ei ole näin kirkasta. Magic word: photoshop.

Ostin italialaisen lehden osoittaakseni poikaystävälleni että ymmärrän vielä italiaa. En ymmärtänyt mitään.

Tunnen huonoa omatuntoa siitä miten iloiseksi yhdet kengät voivat tehdä kun maailmassa on miljoonia ihmisiä ilman.

Taas kahveilla Porvoossa. Poikaystäväni valmistui tuona päivänä mutta siitä ei käynyt mielessäkään lisätä kuva...

Taas yksi auringonlaskukuva. #yesfilter

Kirjoitan paperista päiväkirjaa edelleen lähes jokailta.

Gondoliajelulla Venetsiassa sinä päivänä kun poikaystäväni kosi minua. Kosintaa ei ollut kuvanottohetkellä vielä tapahtunut (eikä minulla ollut harmainta aavistustakaan siitä), mutta olin ehtinyt jo sanomaan poikystävälleni että tämä on elämäni onnellisimpia päiviä.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Tämä kesä ei ole ollut samanlainen kirpparikesä kuin aikaisempina vuosina. Olen käynyt kiertämässä pöytiä vain muutaman kerran ja myymässä tasan nolla. Toisaalta myytäviä vaatteitakaan ei ole juurikaan kerääntynyt, joten ehkä se on hyvä merkki.

Tässä kuitenkin pari kirpparilöytöä: Indiskan paita Dallapénpuistosta (siellähän tuntuu olevan porukkaa myymässä joka viikonloppu) ja farkkusortsit Brunon kirpputorilta. Farkkusortsien edellinen omistaja sanoi niiden olevan Ranskasta, mutta merkistä en saa selvää.

Hän sanoi myös, etteivät sortsit mene hänelle enää päälle vaikka olisin voinut vannoa hänen olevan numeroa tai pari minua pienempi. Mulle (ja musta tuntuu että monilla muillakin) on usein "vääristynyt" kuva toisten koosta tai kokonumeroista. Ei sillä että meillä pitäisi olla minkäänlainen kuva muiden ulkonäöstä, mutta usein näemme muut meitä hoikimpina ja kauniimpina. Miten sääli.

Kuvien perusteella olen kirpparihaukan sijaan ollut varsinainen auringonpalvoja. Väri on tarttunut vahingossa siitä kun en malta pysyä kaukana takapihastamme eli Aurinkolahden rannasta milloin uimassa tai lukemassa. Tällä hetkellä ikkunasta näkyy kuitenkin eri maisemat, nimittäin Prahan kaunis kaupunki. Löpinät siis sivuun ja aamiaiselle!

Kivaa torstaita. ♡

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaikki ovat kuulleet saunomisen terveysvaikutuksista: se muunmuassa kohottaa pulssia, rentouttaa lihaksia, puhdistaa kuona-aineista ja parantaa verenkiertokulkua.

Mun lempisyy saunoa on kuitenkin se, että sauna on varmaan ainoa paikka maailmassa jossa näkee ihan oikeita vartaloita.

Ns. bodypositivity on toki laajentanut vähän käsityksiämme naisvartalosta, mutta samanaikaisesti sosiaalinen media ja yhä virheettömät kuvat (ja niissä photoshopatut virheettömät ihmiset) venyttävät meitä vanhaan suuntaan. Sauna kuitenkin on ja pysyy. Saunassa olemme me, ilman puhelimia, musiikkia tai kiirettä. Siellä on tummia ja vaaleita ihoa, kaikenkokoisia, kaikenikäisiä ja kaikenkuntoisia. Saunojilla on arpia, selluliittiä ja karvoitusta paikoissa jossa televisiossa ei koskaan näe. Silti siellä ei tee mieli vetää vatsaa sisään tai arvostella muitakaan.

Meillä on kotona ihana sauna, mutta maailman paras sauna on kuitenkin ystäväni Minnan mökillä. Siellä olemme jo vuosikymmenen ajan bondailtu ja avauduttu milloin teini-iän ihastuksista tai maailmaa kaatavasta elämänkriisistä. Olen aika varma että saunan aiheuttama rentoutuminen ja kiirettömyys johtavat myös syvimpiin ystävyyssuhteisiin (tulos pohjautuu viiden lapsuudenystävän empiirisiin tutkimuksiin).

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Pages