Ladataan...
Tyhjä ajatus

Muutama kuva meidän Himos-vuokramökiltä. Tammikuun ensimmäisellä viikolla tehty mökkireissu perheen kanssa on ollut toistaiseksi vuoden kivoin juttu (okei se sijoittuu samalle viivalle sen asian kanssa kun pääsin halaamaan Jason Mrazia). Sellainen rentous ja yllättävyys ovat olleet viimeisten viikkojen teemat, ja hyvä niin. Välillä suunnittelmat ovat varsinaisia tunnelmantappajia...

Mutta sitten samaan aikaan... mulla on kauhea tarve suunnitella koko kevättä ja kaikkia ihania asioita tämän blogin varalle. Toisaalta ne on sellaisia hyvällä tavalla vatsaakutkuttavia suunnitelmia, eivät ahdistavia. Levännyt ja avoin mieli on auttanut keksimään, mitä haluan elämällä tehdä ja antanut jopa energiaa miettiä työvälineet tavoitteiden toteuttamiseksi.

 

Tämä on taas näitä sarjassamme "en itsekään ymmärrä mitä hölötän"...

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Moikka! Vinkkaan teille tänäään muutamasta blogista, joita ystäväni kirjoittavat. Löydätte kenties uutta luettavaa ja mä puolestaan saan lesota mun kamujeni taidoilla. <3

Hanna: Love da Helsinki

Jos etsit kahvila- ja menovinkkejä Helsingistä, esteettisiä kuvia ja niiden päälle vielä hyvää mieltä, klikkaa tänne. Hanna on taitava kirjoittaja ja ihana ilopilleri myös "oikeassa elämässä".

Taru: Stuff About

Tarulla on monipuolinen blogi, joka sisältää hyvinvointiasioiden lisäksi pohdiskelevia aiheita laidasta laitaan. Myös videoita!

Ani: Naked Truth

Ani on ehkä sympaattisimpia ihmisiä joita olen tavannut, ja jonka syvällinen ja herttainen luonne tulee blogissakin esiin. Kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä tekstejä.

Johanna: Johanna Puhakka

Johannan blogia selailessa saa aina hymyn päälle - niin paljon kivoja ja kepeitä aiheita, luonnollisella ja rennolla otteella.

Mariya: Purple Puff

Mariyalla on pettämätön tyylitaju ja hienoja asukuvia, joiden kyljessä on usein myös pohdiskelevia tekstejä.

Katarina: Rosemary's

Katan blogi on ihanan värikäs laajan aiheskaalan ja laadukkaiden kuvien ansiosta. Kata on tosi taitava valokuvaaja (vink vink, milloin seuraavan kerran kuvaamaan?;) )

Anna: X

Anna ei ole muutamaan kuukauteen päivittänyt sivujaan, mutta huhu kertoo, että hänen tuleva työharjoittelujaksonsa Malesiassa saattaisi herättää jälleen postausinspiraation... ;)

 

Onko teillä suositella kavereiden/omia blogeja?

 

Ps: Vielä tänäiltana ehtii lunastaa alennuksen Sun Rahan -rahanhallinnan itensiivikurssilta. Lisätietoa TÄÄLTÄ

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Uutta vuotta on kulunut parisen viikkoa, enkä välttämättä ole ainoa, joka ei ole elänyt täysin uuden vuoden lupausten mukaisesti. Niin pienet kuin isotkin muutokset vievät aikaa. Monesti myös kun jotain hyvää yrittää tuoda elämään, jokin toinen hyvä asia jää pois.

Yritän palauttaa sen tunteen, mikä monille tulee esimerkiksi uuden vuoden vaihteessa tai syksyisin, joka maanantai. Mitä haluan tällä viikolla saavuttaa? Mitä haluan tehdä toisin? Samanlaista pohdintaa voi harrastaa esimerkiksi joka kuun alussa tai ihan vaan silloin, kun on sellainen tunne että haluaa tehdä asiat toisin.

Tällä viikolla aion panostaa ainakin siihen, että luen kirjoja enemmän. Se on jäänyt alkuvuodesta melkein kokonaan pois. Olen ollut myös huono soittelemaan isovanhemmilleni ja aion skarpata myös siinä. Lisäksi nyt kun selkäni on parantumassa aion treenata kovempaa, ja myös torkuttaminen aamuisin saa jäädä. Tavallaan pieniä asioita, joilla on kuitenkin isoja vaikutuksia.

Onko teillä jotain mitä haluaisitte tehdä tällä viikolla toisin?

 

Ps: Vielä ehtii lunastaa alennuksen Sun Rahan -rahanhallinnan itensiivikurssilta. Lisätietoa TÄÄLTÄ

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Pages