Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kysyin poikaystävältäni onko hänellä mitään postausehdotuksia. Älä ainkaan kirjoita mitään kliseistä syksy on tullut -löpinää. Buahahha, enpä.

Mulla on tosi ristiriitainen suhde syksyyn. Syyspukeutuminen on jees, raikas ilma on jees, viltit ja kynttilät ovat jees, kesän loppuminen ei ole todellakaan jees.

Onneksi tämä syyskuu on ollut lempeä siirtymäkuukausi. Stadikka meni vasta eilen kiinni (tähän itkevä emoji, oikeasti mun sydän on särkynyt vähän), monet terassit ovat edelleen auki ja suurimman osan aamuista olen lähtenyt ilman takkia kotoa. Ja jos sellaisen olen lannistunut laittamaan päälle, se on ollut tämä sateen kastelema ja viime keväänä Lindexistä ostettu mannapuuroihanuus. (Josta muuten syntyi aivan jäätävä haloo, hahah.)

Ainii, piti puhua miksi tämä (Stadikka-vajainen) vuodenaika on ihana tai vähintäänkin siedettävä. Mulla ei ole vastausta siihen mutta kovasti toivoisin että sinä kertoisit miksi syksy on mukavaa. Musta tuntuu että suurin osa ihmisistä rakastaa syksyä ja mä haluan kuulua joukkoon. Kertokaa, mikä tekee tästä vuodenajasta rakastettavan?

Ihanaa viikkoa toivottaen,

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ihana viikonloppu takana. Liikuntaa, vähän töitä, paljon yhteistä aikaa perheen kanssa, Sugar Universen lanseeraustilaisuus (tästä lisää ehkä myöhemmin <3), burgerit Naughty Burgerissa ja tapakset Bar Cónissa... Aamut ovat olleet taianomaisia, ja ovat houkutelleet rannalle kahville.

Loppuilta menee kertyneiden meilien ja muiden blogisäätöjen parissa. Alla listattuna viikon postaukset, ja meitsiähän voi seurata Instagramissa @saranda.dedolli - InstaStoryn puolella on aina vähän ajankohtaisempia tarinoita siitä missä ja miten viiletän. Palataan huomenna "oikealla" postauksella. <3

Postauksen kuvituksena rakkaan ystäväni slash älyttömän taitavan valokuvaajan Mikko Wivolinin ottamat potrettikuvat.

 

Viikon postaukset:

Relove - missä olet ollut koko elämäni?

Elämä on parempaa kun

Kuinka kiinnostuin välittämään ympäristöasioista?

Vielä kerran: aamu-uinti

Elämää Instagram-kuvien takaa osa 2

17.09.17

 

Kuvat: Mikko Wivolin

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Hei muistatteko edellisen (ja sitä edellisen) postaukseni Instagram-kuvien behind the sceneistä? Tässä jälleen yksi jatko-osa, näitä on hauska tehdä!

(Instagramissa voi seurata nimimerkillä @saranda.dedolli)

Vegaaniset banaaniletut ovat lempiaamupaloja yhteisinä vapaapäivinä. Valitettavasti joudun kuitenkin yleensä kiskomaan poikaystäväni ylös sängystä syömään niitä kun rytmimme ovat toisistaan niin erilaiset. Yleensä eripuramme alkavat jo siinä vaiheessa kun laitan blenderin laulamaan.

(Nyt tuli mieleen se sanonta että "rakkautta on yhteiset aamiaiset". Öhöm.)

Ostin ensimmäisen häämekon jonka sovitin ensimmäisessä hääpukuliikkeessä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä - noin kolmen viikon verran. Nyt mietin kovasti jo, miten pääsen siitä eroon, koska uusi mekko roikkuu jo pukupussissa. Kuinkakohan kauan menee ennen kuin sen huuma laskeutuu...

(Kuva otettu Lovebirds-liikkeestä, joka on käytettyjen mekkojen hääpukuliike. Aivan ihana paikka.)

Mun ihan lempijuttu viime kesänä: iltauinnit Kuusijärvellä. Menen yleensä aikaisin nukkumaan joten kesäisisin en juurikaan auringonlaskubongaile mutta iltauinnit ovat valvomisen arvoisia.

Luin Henriikka Rönkkösen - Mielikuvituspoikaystävän yhdellä bussimatkalla Bristolista Lontooseen. Lensin sieltä Prahaan eikä mulla ollut enää mitään luettavaa jäljellä... Lentomatka meni kolmea Spotify:hin tallennettua biisejä kuunnellen.

Prahassa! Halusimme mennä joelle polkuveneilemään mutta meidän oli jotenkin todella hankala löytää perille. Matkalla ehdimme riitelemään myös ihan aiheen vierestä (en enää muistanut mistä mutta poikaystäväni muistutti että kuulemma siitä, ettei hän kuunnellut riittävän tosissaan mun urheiluidentiteettiavautimista).

Ja hei: kyllä me oikeasti tehdään muutakin kuin riidellään. Rauha laskeutuu maahan aina viimeistään ensimmäisen banaaniletun jälkeen.

Tämänhetkinen Kiasman näyttely, Ars17, niin huono. Matkalla pettyneinä autolle oikosimme Sanomatalon kautta, jossa sattumoisin oli todella mielenkiintoinen valokuvanäyttely. Ei ollut siis turha keikka.

Poikaystäväni vihaa tätä takkia, tästäkin olemme riidelleet...

Kun heräsin syntymäpäiväaamunani valtavaan vohveliaamiaiseen. Ystävät ovat maailman parhaimmat. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Share

Pages