RUOKAVINKKI: Street Gastro toi brunssin Alppilaan
En voisi olla enempää innoissani uudistuneesta Konepaja Brunosta Alppilassa! Ensinnäkin paikka on kuin pala Berliiniä ratikkamatkan päässä, mutta myös ensimmäinen brunssipaikka alppilalaisille (jos Alppilan seurakunnan satunnaista tarjontaa ei oteta huomioon). Parasta brunssissa on miljöön lisäksi myös hinta. 15 euroa on juuri sopiva hinta ruokaisasta aamiaislautasesta, jota tarjoillaan sunnuntaisin klo 11-15. Menuun kuuluu possu- tai vegeleipä, joqurtti granolalla ja marjoilla, sekä banaanipannari. Juotavaksi saa Kaffa Roasteryn kahvin, sekä tuorepuristetun appelsiinimehun. Mehu oli niin hyvää, että nälkäisenä kulautin sen melkein jo ruokaa odotellessa vaikka kauaa ei mennyt. Ruuat valmistuvat nopeasti siksikin, kun ravintola on sijoitettu ruokarekkaan. Tarjolla on niin sanotusti sitä upgrade-street foodia!
Leipiä maistelimme molempia. Skaba voittajasta oli tiukka, sillä possu oli erittäin hyvää lihana, mutta makujen kokonaisuus oli parempi vegeversiossa, joka oli aivan superb! Ainoa haaste oli itse leivän syöminen. Vinkkinä ravintolalle, että annoksen mukana voisi saada myös veitsen ja jos mahdollista niin leipä voisi tulla kokonaan erillisellä lautasella, sillä aikamme leivän kanssa taiteiltuamme sen aineksia oli sekoittunut hieman jo makean pannarin puolelle. Jogurtti oli paksua turkkilaista ja eri hyvää hunajan ja granolan kanssa. Me likes! Pannari oli sellasenaan ihanaa ja niitä olisi mielellään vetänyt vähän enemmän. Lisämakeutta voisi joku vähän kaivata, mutta sokereita välttävälle varmaankin unelma aamiainen. Hunaja toimi makeutena. Annos oli kaunis ja lopulta tuli täyteen. Brunossa oli jengiä, mutta paikan avaruus toi rauhaa ja saimme ystäväni kanssa juoruilla rauhassa 🙂
Tänne tulen uudestaan!
http://www.streetgastro.fi
Kiitos Street Gastro tarjotusta brunssista!