HYVINVOINTIVINKKI: Rentouttava hetki Apteekissa

Kaupallinen yhteistyö: Ympyrätalon Apteekki

Otsikko voi tuntua lähtökohtaisesti vähän hämmentävältä, sillä eikö apteekki olekin se paikka, johon raahaudutaan flunssaisina tai reporankana lääkärin määräyksestä lääkkeitä hakemaan. No onhan se, mutta voisiko apteekki olla muutakin?

Ympyrätalon Apteekkion erilainen alallaan, ainutlaatuinen konsepti kuulemma jopa kansainvälisesti. Paikan ideologiaan kuuluu kokonaisvaltainen, eli holistinen näkemys hyvinvoinnista. Apteekkari oli tokaissut perustaessaan paikkaa, että tehdään sellainen apteekki, jossa on tavoitteena myydä lääkkeitä vähemmän. Ideana hoitaa ihmistä ennen kuin kolotukset iskevät, ennaltaehkäisevästi ja itseen tutustuen.

Ympyrätalon Apteekista saa kyllä reseptilääkkeitä ja muita lääketeollisuuden tuotteita, mutta myös paljon muitakin tuotteita ja ennen kaikkea palvelukattaus on erityisen laaja! Listalta löytyy saman katon alta: jalkaterapiaa, suolahuonetta, smoothiebaari, luonnonkosmetiikkaa, laboratoriotutkimuksia, hierontaa ja onhan talossa myös kosmetologi! Lisäksi apteekissa voi harrastaa liikuntaa 360 tilassa, jossa pääsee kehonhuoltotunneille ja ensi vuoden puolella siellä alkaa myös viikonloppuisin miniretriitit, sekä hyvinvointiluennot alan ammattilaisilta. City-parantolaksikin voisi tätä paikkaa kutsua. Aika kätevää!

Herkän ihoni kanssa olen ollut apteekki kosmetiikan ystävä ja luonnonkosmetiikka siinä ohessa on alkanut kiinnostaa minua. Olisi kiva ymmärtää mitä nassuunsa laittaa ja Ympyrätalossa on kätevästi mahdollisuus käydä kosmetologilla kasvohoidossa ja sen jälkeen tuoteostoksilla hänen avustuksellaan. Lähdin testaamaan miltä tuntuu käydä apteekissa kasvohoidossa. Olin hyvissä ajoin ja odotellessa nautin aamun kunniaksi mango-inkivääri-smoothien baarista (3,90€) joka oli ihan pirteän makuinen herättelijä.

Olin valinnut kasvohoitooni uteliaana upouuden BTB13-tuotesarjan, jolla vaativaa ihoani oli tarkoitus helliä. Ensimmäisenä hoitohuoneesta kantautuva luonnon äänimaisema otti minusta rauhoittavan otteen ja pääsin erittäin mukavaan hoitotuoliin painopeiton alle. Se antoi painollaan minulle luvan levätä ja en vaihdellut asentoa tunnin aikana varmaan kertaakaan. Hoito oli itsessään monipuolinen kokemus. Opin paljon uutta BTB13 sarjasta (joka on muuten tehty Helsingin Herttoniemessä – kelatkaa lähikosmetiikkaa!) ja ihostani. Oli ilahduttavaa, miten kosmetologi kertoi ihostani tutkiessaan sitä. Hyvät puolet ja alueet saivat kiitosta ja haasteellisen t-alueen varalle heti alettiin miettiä pelastussuunnitelmaa. Olin ajatellut ihoni olevat t-alueen takia huonossa kunnossa ja oli kiva fiilis, kun kuuli muuten ihon olevan oikein kaunis ja kimmoisa. Tämä asia aina itseltäni unohtuu, ettei samat tuotteet välttämättä toimi kaikkiin kasvojen alueisiin ja jos on jossain joku haaste, niin sen ei tarvitsisi johtaa itsensä armottomaan vähättelyyn eli tässä tilanteessa koko ihoalueen parjaamiseen. Myös dekolteen alueesta kannattaa pitää samalla huolta, kun kotona nassua kosteuttaa.

T-alue sai ihanan savinaamion, joka imi epäpuhtauksia pois ja aluetta käytiin läpi myös ultraäänipuhdistus-menetelmällä. Välissä sain nauttia myös hyvästä hieronnasta, joka oli todella jees! Ammattilaiset asialla kyllä tässä talossa. Seerumeita oli hoidon aikana useita ja täsmähoitona niitä imeytettiin erialueille. Pehmeä olotila oli läsnä, kun hoitoni oli valmis ja lempeä herättely toi minut takaisin ihanasti alkaneeseen päivään. Ensi kerralla aion kyllä testata myös kokovartalohieronnan, sillä sen verran hyvää tuntui jo tuo pieni kasvohoidon yhteydessä tehty dekoltee hieronta tekevän.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *