HYVINVOINTIVINKKI: Ilmaisia jumppia netistä kotisohvalle

Korona on ajanut ihmiset liikuntakeskuksista koteihin jumppaamaan. Itselle tärkeä uinti on nyt täysin tauolla mikä harmittaa, mutta sijaistoimintana olen tutustunut netin tarjoamaan virtuaaliliikuntaan. Tässä jutussa haluan nostaa erityisesti hyviä ilmaisia kanavia, sillä monen talous on kokenut kolauksen. Jos teillä toiveita, että testaisin joitain maksullisia palveluita niin laittaa viestikenttään viestiä!

Netin ilmaiset ohjatut liikunnat TOP3:

1.Jumppahetki YLE Areenassa

Jumppahetki on YLE:n vastaus koronan erikoistilanteeseen. Liikuntaohjelmassa tehdään lyhyt noin 10 minuutin jumppa, jonka voit tehdä tehdä aamulla tai kesken etätyöpäivän.Keskiviikkoisin uusi jakso tipahtaa valikkoon ja näkyy Ylen tv:ssä. Nämä sopivat kaiken ikäisille ja riskinä ei pitäisi olla maitohappoiset jalat viikoksi session jälkeen.

2. Les Mills tunnit ilmaisena

Jos olet salihai ja tarvitset haastetta Les Mills tunnit on sun juttu. Monille ryhmäliikunnasta tuttu jenkki-konsepti on tehokas ja hikoilu on varmaa. Tunteja eri pituisia ja eri tyyppisiä. Jos haluat rehkimisen sijaan rentoutua, sivusto tarjoaa vartin Mindfulness sessioita.

3. Tanssitunteja IG-livessa

DCA Tanssikoulun Instagram tiliä kannattaa nyt seurata, sillä koulun kovatasoiset opettajat vetävät ilmaiseksi IG TV:n kautta instalive-tunteja. Tämä on hyvä tapa tutustua koulun tarjontaan ja eri opettajien tyyleihin!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *