Ladataan...
What else is there?

Pupulandian tekstistä tulikin mieleeni että oon koittanut aloittaa Snapchatin käyttöä vaihtelevalla menestyksellä jo pitkään. Mut tutustutettiin / pakotettiin tutustumaan appiin ekaa kertaa Tanskassa, missä se oli normaalimpi juttu kuin Whatsapp. Sen jälkeen ajattelin etten tee sillä mitään.

Nyt oon herännyt tähän aikaan, että tosiaan, mielenkiintosia tyyppejä on ihan erilaista seurata sen kautta! Paljon reteempää ja aidompaa kuin mietityt instagram-jutut. Ja koska moni kaveri on taas painostanut mua jatkamaan appin käyttöä, yritän nyt alkaa tallentamaan elämääni vähän sinnekin. Tykkään ettei ne jutut pysy siellä kuin sen vuorokauden!

App on kyllä mielestäni vähän vaikeakäyttöinen, varsinkin kun se on puhelimessani edelleen tanskaksi, enkä osaa vaihtaa sitä kieltä.... :D Mutta joka tapauksessa, nyt aion ainakin yrittää alkaa käyttää sitä ainakin kerran päivässä, koska mulla on niin paljon kavereita muuallakin kuin Turussa ja sen kautta on niin kiva lähettää aitoa elämäänsä eteenpäin. 

Ja ajattelin vaan kertoa, että tekin ootte vapaat seuraamaan mua, nickini on KataEric (toivottavasti tää on nyt se oikea nimi, jos toi ei toimi niin käyttäjänimeni on annakatarina00). Kattoo nyt mitä koko touhusta tulee, kyllästynkö saman tien, en toivottavasti :D

Olen aloittanut uuden bloginkin nyt jo Lilyssä, osasinkin tosi kauan olla ilman... Jos käytätte tätä sivustoa ahkerasti, varmasti tunnistatte mun juttuni jossain vaiheessa :) puhun edelleenkin Tanskasta, rap-musiikista ja muotoilusta. Nyt vain tosiaankin ilman kasvoja ja nimeäni.  Kauheeta leikkiä tällästä salaista agenttia, mutta ymmärrätte varmasti että bloginvaihto olis täysin turhaa jos tässä vain huutelisin uuden nimen ääneen. Voi olla että sanonkin sen jossain snäpissäni , hähää. 

Kiitos vielä kaikille kiinnostuksesta juttujani ja blogiani kohtaan, kaikkea hyvää <3

Share
Ladataan...

Ladataan...

Nyt se päivä sitten koitti kun en voi enää jatkaa blogia nykyisessä muodossaan. Haluan kirjoittaa henkilökohtaisista asioista ja kasvoillani, mutta en enää omalla nimelläni. Asiaan liittyy monia eri syitä, pääasiassa se että olen törmännyt teksteihini in real life, mitä en ikinä haluaisi tapahtuvan.  

Harmi, kun tämä blogi on kuitenkin ollut itselleni tärkeä, mutta en vaan kertakaikkiaan voi enää laittaa tänne yhtäkään tekstiä rauhallisin mielin. 

En edes tiedä kuinka monta "vakkarilukijaa" mulla on, luultavasti juuri sopiva sellainen kiva pieni määrä, mutta nyt on vaan tunne että tästä blogista tietää liikaa tuttuja ihmisiä. 

Joko aloitan jossain ihan muualla kasvoillani tai sitten täällä kasvoitta, mutta ainakin jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu tylsältä. Lily olis helppo alusta aloittaa alusta, mutta oon ollut joskus tyhmä ja mennyt tekemään nimimerkin joka viittaa omaan nimeeni.

KIITOS 2012-2015 , jos keksin hyvän tavan kertoa tänne uudesta blogistani niin tulen sen kyllä tekemään. :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Ajattelin tehdä kerrankin tälläisen kokonaisen musiikin suosittelu-postauksen ettei tarvii näitä iskee aina randomisti muiden juttujen sekaan. Etsin oikeastaan kokoajan uutta musiikkia surffailemalla Youtubessa ja Spotifyssa, se on jotenkin aina sellainen perus ajanviete, joten helmiäkin löytyy jatkuvalla syötöllä. Ja sitten oon hehkuttamassa niitä kaikille. Kaverit on jo varmaan vähän kyllästyneitä. Oispa Lilyssäkin musiikkiin keskittyviä blogeja, oisin tosi iloinen! 

Tässä ois kiva tanssimisbiisi, haluaisin ihan sikana että tälläisiä vähän etnisen kuuloisia biisejä soisi jossain. Vähän intiameininkiä kehiin klubeille kiitos! 

Muistin tän biisin tuossa ihan yhtäkkiä, pitkästä aikaa, voi miten hauska ja ihana . Hihi. Ihana J. 

Jos heräätte harmaaseen ja sateiseen aamuun ja kaikki vituttaa niin pistäkääs tää biisi soimaan. Kohta hymyilyttää.

Voi kun tämä unelmieni bändi tulisi joskus Suomeen, mutta tuskin. Tää biisi vie johkin unen rajamaille.

Vaihteeks vähän räppiä :D mut hitttoo tää kuulostaa niin hyvältääää. Superi lauluääni ja kaikki kohdallaan oh tykkään. Yks syistä miksi haluaisin muuttaa helsinkiin on rapskene ja pienet keikat ja Kuudes linja. Haluun päästä kattomaan tämmösiä livenä yhyy.

Samat perustelut kuin edelliseen. 

Vaikka oon hehkuttanut paprun täällä jo maasta taivaisiin niin tämä uusi musiikkivideo on silti jaettava, koska se on hienoimpia mitä oon koskaan nähnyt. Tuli sellainen fiilis että tuo pohjautuu johonkin kirjaan, mutta mihin? Vähän tuli Puhdistus mieleen.  Ja juu, biisikin on lemppareita tolta levyltä, Mainstream-Solon ja &Hendricksin jälkeen :)

Tää biisi toimii varsinkin autossa ja yöllä ajaessa täydellisesti.

Tää artisti on vaan ihan mahtava :D myös musiikkivideo on aika 10+. Hitto kun en tätäkään ehtinyt näkemään H2Ö:ssä.

Tämä elektrobiisi saa mut jostain syystä nauramaan. Biitti on niin huvittavan nopea ja terävä. Mutta tykkään!

Nämä ovat tapaamani dj:n playlisteilta. Uuu uuu. En osannut päättää kumman laitan. :D

Pistetääs jotain vähän herkempääkin. Tää on nii-iii-ii-iiin pysäyttävä, huh. Jos tuntuu ettei jaksa enää ketään eikä mitään, tää biisi on paras lohduttamaan.

Mistähän tänkin biisin oon löytänyt, ei mitään hajua, mutta hitto kun kuulostaa hyvältä. Ihanuus.

 

Siitä vähän biisejä iltaan, olkaas hyvä!! Jos jaksatte näitä mun musiikkihehkutuksia seurailla ja osaatte päätellä mistä musiikista tykkään niin ottaisin mielelläni kaikkia uusia suositteluja vastaan :) 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

En tapaa hirveästi itseäni nuorempia ihmisiä muuten kuin töideni kautta. Pääasiassa olen jo vuosia hengaillut pelkästään omanikäisteni seurassa ja vapaa-ajallakin parhaat kaverini ovat itseäni vanhempia. Aika usein mietin sitä miten täysin eri ikäisten ihmisten kanssa voikaan olla täysin samalla aaltopituudella niin että yli kymmenenkin vuoden ikäeron unohtaa minuuteissa kun on vaan kaikin puolin niin samanlainen. 

Tämän viikon olen viettänyt työreissussa kolmen 19-20 vuotiaan pojan kanssa, itseäni siis neljä-viisi vuotta nuorempien kanssa. Heidän ikäisiin harvoin törmää missään tuttavapiireissä ja on myönnettävä, että ehkä suoralta kädeltä ajattelisin kyseisen ikäisistä jätkistä että "voi pieniä kun ei ne vielä elämästä vielä kamalasti tiedä.".

Viikon aikana tämä hatara käsitys on muuttunut ihan täysin. 

En ole käynyt yhtä syvällisiä keskusteluja tunteista, rakkaudesta, kauneusihanteista ja ylipäätään elämästä ties miten pitkään aikaan. En muista koska olisin nähnyt kenenkään kertovan yhtä henkilökohtaisia juttuja itsestään niin suoralta kädeltä, häpeilemättä ja rehellisesti. Edes omien hyvien naispuolisten ystävieni kanssa en ole varmaan vuosiin päässyt yhtä intiimeihin keskusteluihin, edes humalassa. Tuntui siltä että mun ei tarvinnut hävetä mitään. Vastaavaa keskusteluyhteyttä on ollut ikävä, ja tajusin että miten usein omissa piireissäni tuntuu siltä että jokaisessa itsestään kertovassa asiassa pitäisi jotenkin kehua itseään tai näyttää itsensä hyvässä valossa. Näiden poikien kanssa ei tarvinnut.  Ihailin ihan älyttömästi miten sinut he olivat itsensä kanssa. 

Tyypit puhuivat kaikesta älyttömän analyyttisesti, perustellen ja itsekriittisesti. Puhuimme politiikastakin ja itseasiassa monissa asioissa aloin hävetä omaa lapsellisuuttani. Viikon aikana sain myös nauraa kyyneleet silmissä ja välillä mietinkin että olenkohan oikeasti henkisesti 19-vuotias poika, niin yksiin huumorintajut menivät. Eräänkin pojan kanssa teimme toisistamme meme-kuvia kolmen päivän tuntemisen jälkeen. :D

Että nyt voisin sanoa, että älkää koskaan katsoko lukioikäisiä poikia väheksyen tai tuomiten, he saattavat olla vaikka miten fiksuja, sydämellisiä ja aitoja tyyppejä jotka ovat kasvamassa maailman viisaimmiksi ihmisiksi. 

Pojat on ihania.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
What else is there?

No nyt on festarit festaroitu! Voihan perhanan H2Ö! Viime vuonna en päässyt paikalle ollenkaan ja tääkin vuosi oli vähän ihme säätöä, mutta kyllä nyt mahtui mukaan jo monta hyvää hetkeä, loistavien keikkojen ansiosta. Jos ens vuonna sitten taas asteen smoothimmin :D 

Vielä kuukausi sitten abaut jokainen kaverini oli tulossa paikalle. Viikko sitten tajusin että 9/10 heistä on jättämässä välistä. Maanantaina tajusin ettei mulla ole edes rahaa lippuun, joten menin pariksi päiväksi talkoolaiseksi koristelemaan aluetta, mikä oli tosi hauskaa. Alue on niiiiin supersuloinen ja täydellinen festareita varten.

 Perjantaina alueella oli seuranani ainoastaan kaveri joka oli puolet ajasta töissä, joten kiertelin alueella pääasiassa yksin. Se oli yllättävän vaikeaa, yritin kokoajan pakoilla aukeita paikkoja ja etsiä yleisömassoja joihin hukkua. :D  mutta näin silti ihan huiput Mirel Wagnerin ja Ruger hauerin keikat, jälkimmäisen eturivistä. On aika hassua etten ole heitä nähnytkään aiemmin, ilmeisesti he ovat aina esiintyneet vähän erikoisemmissa paikoissa perusklubien sijasta. Mutta ihan loistava keikka, nauroin poikien sekoilulle ja varsinkin Tommin vitseille katketakseni. Joidenkin ihmisten huumori vaan osuu ja uppoaa. :D

Illemmalla seurasin myös pari biisiä Muuan mies - nimistä bändiä, mikä kuulosti mahtavalta, mutta sitten alkoi taas ujostuttaa liikaa yksin seisoskelu ja lähdin kotiin. Ja eikä siinä mitään kun päädyin niin hyville jatkoille mistä aiemmin selitinkin!

Eilen taas yksi seuralaiseni joutui perumaan tulemisensa, onneksi toinen pääsikin yllättäen paikalle.  Katsottiin ensin Asan keikkaa. Asa oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa, on kulunut ainakin kolme vuotta edellisestä keikasta. Sitten olimme katsomassa ihan mahtavaa punkbändiä nimeltä Seksihullut! Suosittelen ko. bändiä kaikille! Lava oli pieni autotallilava, missä ei ollut turva-aitaa ollenkaan vaan bändi oli vähänkuin sulavasti osa yleisöä. Ihana meininki. En nähnyt lavalle ollenkaan ja tajusin vasta puolessa välissä keikkaa että laulaja olikin nainen eikä mies. HUHHUH miten siisti tyyppi!          Li Andersson oli muuten taas takanamme katsomassa tätäkin keikkaa. Naurattaa miten me ollaan kaikkialla aina samaan aikaan :D 

Hajoilin niin paljon näiden biisien nimille.. :D

Aivovuotoakin nähtiin muutaman biisin ajan. Tän keikan kohdalla alkoi mietityttää että miten mä kuuntelenkaan niin paljon räppiä nykyisin, ja mistä näin hyviä pikku bändejä on yhtäkkiä tupsahtanut niin paljon? Kuuntelin 10 vuotta pelkästään Asaa, nyt yhtäkkiä on vaikka kuinka monta muutakin vastaavaan kategoriaan uppoavaa ihanaa tyyppiä, niinkuin nyt esimerkiksi Laineen Kasperi. Hänen keikkansa missaaminen eilen vähän harmitti, mutta onneksi niitä on vielä paljon edessä.

Viimeisenä illalla nähtiin vielä superihana 22-pistepirkko. Keikka oli täydellinen sen lopetusta lukuunottamatta. Kun he tulivat soittamaan lavalle encorea he vetivät oman tuotantonsa sijasta coverin biisistä Wild thing. Sen jälkeen jäi vähän pöllämystynyt olo, että öö okei, mutta entäs miljoonat teidän omat hyvät biisit?!! Bändiä taputettiin vielä uudelleen lavalle ainakin 10 minuutin ajan, mutta he eivät tulleet enää edes kumartamaan. WHAT. Mulle ei ole aiemmin käynyt keikalla noin, ja tiedän että miehet tekivät noin ihan vaan kettuillakseen , mutta silti, mitä ihmettä :D itse olin tässä vaiheessa keikkaa että "Mitä helkkaria , ne ei soittaneet Birdyä?!" mutta kotona tajusin että This time olikin se mun lempparibiisi joka jäi välistä, eikä Birdy. Mutta joo, muuten aivan ihana bändi, yksi bändeistä joista olen eniten Suomessa ylpeä. 

Yksi biisi oli ihana balladi, ja nyt häiritsee kun en tiedä mikä se biisi oli. Siinä laulettiin jotenkin että "close your eyes, kill the sky" , mutta noilla sanoilla google ei löydä mitään. Jos joku tietää mistä biisistä oli kyse niin kertokaa! 

Kaiken kaikkiaan siis kivat festarit jotka on niiiiin tervetulleet Turkuun ! Harmi vaan että eilen oli ihan paska ilma, sellainen syyskuuta henkivä sateinen pimeys. En oo muistanutkaan että heinäkuun lopulla voi olla jo niin pimeää. Huhhuh. Suomen kesä, olet kyllä tänä vuonna täysin perseestä. 

Ens vuonna paremmilla taidoilla :)  alkoi jo vähän mietityttää tässä viikonlopun aikana, että milloinkohan lakkaan olemasta niin loputtoman innoissani festareista ja keikoista, tuleeko koskaan sellaista aikuistumista että voisin jättää tälläisenkin tapahtuman välistä? En osaa kuvitella. Ja että pitäisköhän mun harkita jotain ammattia musiikin parissa koska otan asian niin tosissani ja täydellä sydämellä? Täytän tän bloginkin pelkästään musiikkijutuilla. Mitään instrumentteja en osaa soittaa enkä myöskään laulaa, mutta esimerkiksi joku tapahtumajärjestäjä ois aika siistiä olla. 

Kiitos kaikki viikonlopun aikana tapaamani juhlaihmiset, oli ihanaa!

Share
Ladataan...

Ladataan...
What else is there?

Eilen oli eka päivä H2Ö:tä. Eilen/tänään aamulla koin myös yhdet parhaimmat jatkot elämässäni. Kesä on vaan maailman paras asia, ja siitä on pakko ottaa kaikki irti! Turussa kuitenkin mättää kaikkina vuodenaikoina yksi asia, surkea yöelämä. Ei sillä että mun nyt pitäisikään aina olla jossain bailaamassa (hehheh niin varmaan), mutta aina vähän ketuttaa kun haluaisi tanssia ja missään ei ole paikkaa jossa soisi oikeasti hyvää musiikkia. Dynamo on tyyliltään ainoa itselleni sopiva klubi ja ainoa paikka jossa ei tee mieli naulata itseään seinään, mutta sielläkin dj:t on joka kerta vähän omituisia. 

Eilen todettiin taas pilkun jälkeen että huhhuh miten oli paskaa musiikkia, varsinkin viimeinen biisi oli maailman mitäänsanomattomin kasarirenkutus. Joo ehkä vähän turhaa valittamista ja ensimmäisen maailman ongelmia, mutta aina sillon tällöin olisi oikeasti kivaa bailata niska hiessä ja oikeasti koko kropallaan. Ei vain päätä nyökyttäen. :D Eilen kuitenkin saimme korjattua ongelman heti päästessämme baarista ulos! Kiitos kesän!

Huomattiin pian Dynamon edustalla että vastapäätä kirjaston rappusilla on bileet. Jokin poika oli raahannut paikalle stereot ja soitti niistä aivan uskomattoman hyvää musiikkia. Me riehaannuttiin ihan täysin ja tanssittiin ekaa kertaa koko iltana täysillä. Monet muutkin ihmiset innostuivat tanssahtelemaan ja oli jotenkin aivan superhyvä meininki. Sitten DJ:n kännykästä loppui akku ja huomasin hänen kiroilevan ja polkevan jalkaa maahan , "VOII II HELVETIN HELVETTI". Riensin oitis hänen luokseen tarjoamaan oman kännykkäni Spotifyta ja bileet jatkui taas.

Hymyilytti ihan sikana että on olemassa niin siistejä tyyppejä kuin ko. DJ joka oli vaan päättänyt että jaahas, nyt lähden stereoideni kanssa keskustaan ilahduttamaan ihmisiä. Tyyppi bailasi itsekin ihmisten mukana ja mä toistelin kaverilleni noin 10 kertaa että mä haluan että toi on mun paras kaveri! 

Kirjastolta siirryimme vielä vartiotorninmäelle Turun korkeimmalle kohdalle ihailemaan uskomattoman kaunista auringonnousua. Huomasimme että DJ:n stereot oli selässä kannettavaa muotoa. Sanoin taas että haluan hänet parhaaksi kaverikseni. 

Parasta oli, että tänään aamulla huomasin Spotifystani hänen olevan edelleen kirjautuneena, joten näin kaikki hänen soittolistansa. Tämän päivän olen viettänyt kuunnellen onnesta soikeana listoja läpi, ja tallentaen niitä omiin playlisteihini. Kirjaudun kyllä pian ulos, heti kun raaskin , koska listat eivät ole julkisia.  Voin kertoa että tulen viljelemään noita biisejä täälläkin seuraavina viikkoina, niin monta kymmentä loistavaa biisiä oon tässä vuorokauden sisällä löytänyt :D tässäpä esimerkkejä, en kyllä tiedä edes mistä aloittaa:

 

 Ajattelin ensin kertoa koko tästä viikonlopusta vasta huomenna, mutta sitten ajattelin että taidan kuitenkin rajata H2Ö-jutut erikseen ja kertoa näitä tanssibiisejä nyt lauantaina jos porukka vaikka haluais napata niitä omille bilelistoilleen :) hyvä kiertämään! 

Että kiitoksia vaan anonyymille dj:lle illan piristyksestä (vaikka hyvä se jo olikin H2Ö:n ansiosta), jos sulla olis oma klubi Turussa, en missään muualla aikaa viettäisikään. 

Share
Ladataan...

Pages