Ladataan...
What else is there?

Pupulandian tekstistä tulikin mieleeni että oon koittanut aloittaa Snapchatin käyttöä vaihtelevalla menestyksellä jo pitkään. Mut tutustutettiin / pakotettiin tutustumaan appiin ekaa kertaa Tanskassa, missä se oli normaalimpi juttu kuin Whatsapp. Sen jälkeen ajattelin etten tee sillä mitään.

Nyt oon herännyt tähän aikaan, että tosiaan, mielenkiintosia tyyppejä on ihan erilaista seurata sen kautta! Paljon reteempää ja aidompaa kuin mietityt instagram-jutut. Ja koska moni kaveri on taas painostanut mua jatkamaan appin käyttöä, yritän nyt alkaa tallentamaan elämääni vähän sinnekin. Tykkään ettei ne jutut pysy siellä kuin sen vuorokauden!

App on kyllä mielestäni vähän vaikeakäyttöinen, varsinkin kun se on puhelimessani edelleen tanskaksi, enkä osaa vaihtaa sitä kieltä.... :D Mutta joka tapauksessa, nyt aion ainakin yrittää alkaa käyttää sitä ainakin kerran päivässä, koska mulla on niin paljon kavereita muuallakin kuin Turussa ja sen kautta on niin kiva lähettää aitoa elämäänsä eteenpäin. 

Ja ajattelin vaan kertoa, että tekin ootte vapaat seuraamaan mua, nickini on KataEric (toivottavasti tää on nyt se oikea nimi, jos toi ei toimi niin käyttäjänimeni on annakatarina00). Kattoo nyt mitä koko touhusta tulee, kyllästynkö saman tien, en toivottavasti :D

Olen aloittanut uuden bloginkin nyt jo Lilyssä, osasinkin tosi kauan olla ilman... Jos käytätte tätä sivustoa ahkerasti, varmasti tunnistatte mun juttuni jossain vaiheessa :) puhun edelleenkin Tanskasta, rap-musiikista ja muotoilusta. Nyt vain tosiaankin ilman kasvoja ja nimeäni.  Kauheeta leikkiä tällästä salaista agenttia, mutta ymmärrätte varmasti että bloginvaihto olis täysin turhaa jos tässä vain huutelisin uuden nimen ääneen. Voi olla että sanonkin sen jossain snäpissäni , hähää. 

Kiitos vielä kaikille kiinnostuksesta juttujani ja blogiani kohtaan, kaikkea hyvää <3

Share
Ladataan...

Ladataan...

Nyt se päivä sitten koitti kun en voi enää jatkaa blogia nykyisessä muodossaan. Haluan kirjoittaa henkilökohtaisista asioista ja kasvoillani, mutta en enää omalla nimelläni. Asiaan liittyy monia eri syitä, pääasiassa se että olen törmännyt teksteihini in real life, mitä en ikinä haluaisi tapahtuvan.  

Harmi, kun tämä blogi on kuitenkin ollut itselleni tärkeä, mutta en vaan kertakaikkiaan voi enää laittaa tänne yhtäkään tekstiä rauhallisin mielin. 

En edes tiedä kuinka monta "vakkarilukijaa" mulla on, luultavasti juuri sopiva sellainen kiva pieni määrä, mutta nyt on vaan tunne että tästä blogista tietää liikaa tuttuja ihmisiä. 

Joko aloitan jossain ihan muualla kasvoillani tai sitten täällä kasvoitta, mutta ainakin jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu tylsältä. Lily olis helppo alusta aloittaa alusta, mutta oon ollut joskus tyhmä ja mennyt tekemään nimimerkin joka viittaa omaan nimeeni.

KIITOS 2012-2015 , jos keksin hyvän tavan kertoa tänne uudesta blogistani niin tulen sen kyllä tekemään. :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Ajattelin tehdä kerrankin tälläisen kokonaisen musiikin suosittelu-postauksen ettei tarvii näitä iskee aina randomisti muiden juttujen sekaan. Etsin oikeastaan kokoajan uutta musiikkia surffailemalla Youtubessa ja Spotifyssa, se on jotenkin aina sellainen perus ajanviete, joten helmiäkin löytyy jatkuvalla syötöllä. Ja sitten oon hehkuttamassa niitä kaikille. Kaverit on jo varmaan vähän kyllästyneitä. Oispa Lilyssäkin musiikkiin keskittyviä blogeja, oisin tosi iloinen! 

Tässä ois kiva tanssimisbiisi, haluaisin ihan sikana että tälläisiä vähän etnisen kuuloisia biisejä soisi jossain. Vähän intiameininkiä kehiin klubeille kiitos! 

Muistin tän biisin tuossa ihan yhtäkkiä, pitkästä aikaa, voi miten hauska ja ihana . Hihi. Ihana J. 

Jos heräätte harmaaseen ja sateiseen aamuun ja kaikki vituttaa niin pistäkääs tää biisi soimaan. Kohta hymyilyttää.

Voi kun tämä unelmieni bändi tulisi joskus Suomeen, mutta tuskin. Tää biisi vie johkin unen rajamaille.

Vaihteeks vähän räppiä :D mut hitttoo tää kuulostaa niin hyvältääää. Superi lauluääni ja kaikki kohdallaan oh tykkään. Yks syistä miksi haluaisin muuttaa helsinkiin on rapskene ja pienet keikat ja Kuudes linja. Haluun päästä kattomaan tämmösiä livenä yhyy.

Samat perustelut kuin edelliseen. 

Vaikka oon hehkuttanut paprun täällä jo maasta taivaisiin niin tämä uusi musiikkivideo on silti jaettava, koska se on hienoimpia mitä oon koskaan nähnyt. Tuli sellainen fiilis että tuo pohjautuu johonkin kirjaan, mutta mihin? Vähän tuli Puhdistus mieleen.  Ja juu, biisikin on lemppareita tolta levyltä, Mainstream-Solon ja &Hendricksin jälkeen :)

Tää biisi toimii varsinkin autossa ja yöllä ajaessa täydellisesti.

Tää artisti on vaan ihan mahtava :D myös musiikkivideo on aika 10+. Hitto kun en tätäkään ehtinyt näkemään H2Ö:ssä.

Tämä elektrobiisi saa mut jostain syystä nauramaan. Biitti on niin huvittavan nopea ja terävä. Mutta tykkään!

Nämä ovat tapaamani dj:n playlisteilta. Uuu uuu. En osannut päättää kumman laitan. :D

Pistetääs jotain vähän herkempääkin. Tää on nii-iii-ii-iiin pysäyttävä, huh. Jos tuntuu ettei jaksa enää ketään eikä mitään, tää biisi on paras lohduttamaan.

Mistähän tänkin biisin oon löytänyt, ei mitään hajua, mutta hitto kun kuulostaa hyvältä. Ihanuus.

 

Siitä vähän biisejä iltaan, olkaas hyvä!! Jos jaksatte näitä mun musiikkihehkutuksia seurailla ja osaatte päätellä mistä musiikista tykkään niin ottaisin mielelläni kaikkia uusia suositteluja vastaan :) 

 

Share
Ladataan...

Pages