Lähtöpassit

Nyt se päivä sitten koitti kun en voi enää jatkaa blogia nykyisessä muodossaan. Haluan kirjoittaa henkilökohtaisista asioista ja kasvoillani, mutta en enää omalla nimelläni. Asiaan liittyy monia eri syitä, pääasiassa se että olen törmännyt teksteihini in real life, mitä en ikinä haluaisi tapahtuvan.  

Harmi, kun tämä blogi on kuitenkin ollut itselleni tärkeä, mutta en vaan kertakaikkiaan voi enää laittaa tänne yhtäkään tekstiä rauhallisin mielin. 

En edes tiedä kuinka monta ”vakkarilukijaa” mulla on, luultavasti juuri sopiva sellainen kiva pieni määrä, mutta nyt on vaan tunne että tästä blogista tietää liikaa tuttuja ihmisiä. 

Joko aloitan jossain ihan muualla kasvoillani tai sitten täällä kasvoitta, mutta ainakin jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu tylsältä. Lily olis helppo alusta aloittaa alusta, mutta oon ollut joskus tyhmä ja mennyt tekemään nimimerkin joka viittaa omaan nimeeni.

KIITOS 2012-2015 , jos keksin hyvän tavan kertoa tänne uudesta blogistani niin tulen sen kyllä tekemään. 🙂

 

suhteet oma-elama
Kommentit (12)
  1. Eiiiii älä mee! Tai ainakin let me know missä jatkat. Oon ihan koukussa sun blogiin ja aatoksiin, niin rehtiä tekstiä!

    1. Haha ihanaa! Kerron varmasti! Jossain on kyllä päästävä jatkamaan heti kun nää kesäriehumiset loppuu 😀

  2. No voi harmi. 🙁 Sun juttujasi sun otteellasi on ollut suuri ilo lukea. Toivottavasti pysyt Lilyssä messissä kommentoiden ja muiden juttuja lukien ja löydät itsellesi uuden keinon kirjoittaa!

    1. Varmasti käyttäjänä pysyn kyllä! Ja katsoo nyt jos keksisin jopa jonkun juonen aloittaa täällä alusta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *