SYÖ Helsinki! Ravintola Hiisi

On taas se aika kun SYÖ Helsinki! on käynnissä. SYÖ Helsinki! on City lehden ja tänä vuonna peräti 37 ravintolan kolmiviikkoinen kampanja, jossa mukana olevat ravintolat tarjoavat valitsemansa annokset 10 euron hintaan. Harmittelemme ystäväpiirissämme kuinka haluaisimme käydä edes kerran kahdessa viikossa porukalla ulkona syömässä, mutta monen budjetille se on mahdotonta. Tämä kolmeviikkoinen onkin esimerkiksi asuntovelalliselle hyvän ravintola ruoan ystävälle  taivas! Lisäksi tulee tutustuttua ravintoloihin, joihin ei välttämättä tulisi muuten mentyä.

Eilen kävimme ystävieni kanssa minulle täysin tuntemattomassa Ravintola Hiisissä. Ravintola sijaitsee Fenniakorttelin ravintolamaailmassa Kaisaniemessä ja se on yhteydessä PRK Clubin kanssa. Ruokalistalla on perinteistä suomalaista ruokaa kuten kermainen lohikeitto sekä täytettyjä luomuperunarieskoja. SYÖ Helsinki! kampanjassa mukana on kaksi annosta talon hirvipullat sekä majavapataa. Seurueemme kaikki jäsenet päätyivät syömään hirvipullia. Annokseen kuuluu pullien lisäksi hunajaset uunipunajuurilohkot, perunamuusi sekä jekulla höystetty riistakastike. Ruokajuomaksi otin suosituspunaviinin (jonka nimeä en enää kuollaksenikaan muista) ja se toimi kokonaisuudessa hyvin. Hirvipullat olivat mielestäni maukkaat ja mehevät. Sitä, olisinko osannut maistaa tietämättä eroa jauhelista valmistettujen kesken, en osaa sanoa (olenkohan ainoa?). Riistakastike oli suussa sulavaa ja sitä olisi voinut syödä loputtomiin. Punajuuret olivat sopivan makeita, mutta jäähtyivät minun makuuni liian nopeasti. Söimme kaikki lautaset viimeistä murua myöten tyhjiksi. Kokonaisuudessaan makuelämys oli oikein loistava. Tänne voi tulla uudestaankin. Suosittelen!

Jos innostuitte ravintolasta, suosittelen tekemään pöytävarauksen (pätee varmasti muihinkin ravintoloihin kampajan aikana!). Eilen ravintolassa oli ovella vastassa lappu ”vain pöytävarauksella”, onneksi me olimme sen tajunneet tehdä.

Onko teillä SYÖ Helsinki! suosituksia?

seriously.jpg

Amatööribloggaajana en tietenkään muistanut tajunnut ottaa kuvaa annoksestani. (kuva)

Kommentit (4)
  1. Syö 10 Helsinki | Pohjois-karjalan Tuoreimmat Uutiset
    25.6.2020, 04:59

    […] SYÖ Helsinki! Ravintola Hiisi – 00510 Helsinki | Lily – On taas se aika kun SYÖ Helsinki! on käynnissä. SYÖ Helsinki! on City lehden ja tänä vuonna peräti 37 ravintolan kolmiviikkoinen kampanja, jossa mukana olevat ravintolat tarjoavat valitsemansa annokset 10 euron hintaan. Harmittelemme ystäväpiirissämme kuinka haluaisimme käydä edes kerran kahdessa viikossa porukalla ulkona syömässä, mutta monen budjetille se on mahdotonta. […]

  2. Syö Helsinki | Yle Uutiset Keski Suomi
    16.6.2020, 02:03

    […] SYÖ Helsinki! Ravintola Hiisi – 00510 Helsinki | Lily – SYÖ Helsinki! Ravintola Hiisi – 00510 Helsinki | Lily – On taas se aika kun SYÖ Helsinki! on käynnissä. SYÖ Helsinki! on City lehden ja tänä vuonna peräti 37 ravintolan kolmiviikkoinen kampanja, jossa mukana olevat ravintolat tarjoavat valitsemansa annokset 10 euron hintaan. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *