Eteinen edistyy

Puolessa vuodessa (tai apua, miltei kahdeksassa kuukaudessa!) ovat makkari, kylppäri ja avokeittiöllinen olohuone ehtineet jo asettua suht aloilleen, jolloin jäljelle jää vain meidän eteinen, tuo noin yhden neliön nurkkaus, jota tällä hetkellä kansoittavat boilerikaapista roikkuva naulakko (ja noin sata takkia), Habitatin kankainen pyykkikori, tuoli jota käytetään lähinnä ulkoiluvarusteiden pinoamiseen sekä kokovartalopeili, joka nojaa seinään, koska ne ovat liian ohuet poraamiseen (welcome to London).

Mistä aloittaisi sitten ensimmäisenä? Vedin muutaman mutkan suoraksi ja pomppasin suoraan ehkä kaikista helpoimpaan mutta sitäkin mahtavampaan eli seinäkoristeisiin. Peiliä ei tuohon tosiaankaan voi laittaa, mutta julisteen aion siihen teipata. Tutkimustyötä tehtiin paljon (Artekin ihanan keltainen jakkara-juliste ja paikallisen The Turpentinen julistevalikoima jäivät hyville palkintosijoille), mutta lopuksi päädyttiin yhdessä yhtä lailla ihanaan suomalaisen julistetaiteen klassikkoon, Erik Bruunin Norppajulisteeseen. 

Näyttökuva 2018-11-02 kello 23.16.05.png

Näyttökuva 2018-10-29 kello 20.50.19.png

Ihanat kuvat Suomen Luonnonsuojeluliiton ja Glorian sivuilta 

Tällä hetkellä juliste odottaa nätisti pahvikotelossaan Lontooseen kuljetusta. En malta odottaa, että se pääsee seinälle!

Hankintalistalla ovat tällä hetkellä vielä matto ja uusi tilavampi kenkäteline, joka mielellään toimisi myös penkkinä. Stay tuned!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *