Nachopelti
Jos puhutaan helppoudesta, olen aina messissä. Tää on yksi lemppareista, kun mietitään ihan puhtaasti helppoutta. Tykkään tehdä viikonloppuisin herkkuja ja suolaista, jotain erilaista mitä arkena vetää!
Nachoja 200g
Kanan paistileikettä 500 g
Salsaa 230 g
2,5 dl juustokermaa
Sipuli
Kaksi valkosipulin kynttä
Kirsikkatomaatteja 15 kpl
Papuja
Avokado
Rucola/Pinaatti/Salaatti-sekoitus
Paista kana, heitä samalla nachot pellille leivinpaperin päälle. Lisää paistinpannulle kanan mukaan sipulit ja pavut paistumaan. Lisää lopuksi noin 2/3 osaa kirsikkatomaateista joukkoon. Sekoita salsa (jätä hiukan pohjalle, jotta voit laittaa salsaa vielä mukaan kun otat nachot ulos) ja juustokerma yhteen.
Laita kiinteät ainekset nachojen päälle ja sen jälkeen juustokerma-salsa sekoitus. Kuumenna uunin ylätasossa 225 asteessa 5 minuuttia.
Laita päälle vielä acokado, rucola/pinaatti/salaatti-sekoitus ja loput kirsikkatomaateista. Nauti!
#♥ A