Wiedersehen!

kuva_2.png

Pahoittelen täällä 365 days of Vienna blogissa varoittamatta alkanutta hiljaisuutta, mutta olen siirtynyt kirjaamaan mietteitäni punakantisen päiväkirjani puolelle, enkä välttämättä aio enää kovin usein tänne tarinoitani kertoilla.

Tietäkää kuitenkin että voin hyvin, enkä aio poistaa profiiliani vaan jatkan edelleen aktiivisesti täällä Lilyssä blogipostausten kommentointia, vaikken tänne omalle palstalle enää välttämättä mitään päivittäisikään. Ette te minusta niin helpolla pääse!

En voi antaa lupaustani, mutta ehkä vielä joskus tämä tarina jatkuu.

Siihen asti, näkemiin!

suhteet oma-elama
Kommentit (3)
 1. Ai hitsi, unohdin ihan vastata sulle!

  Ois IHANA, jos voisit laittaa tanskanmatskuja sähköpostitse. Aivan hurjan kiva ajatus! 🙂 Kiitos!

  Mun osoite on laurapollari(at)hotmail.com

   

   

   

 2. Voi Laura, ihanaa kuulla että minua jäädään kaipaamaan (tunteen sadistisesta vivahteesta huolimatta!

  En kuitenkaan ajatellut kokonaan lopettaa palstan pitoa, ajattelin vain että näin hiljaisempana aikana saattaisi olla hyvä idea tehdä tällainen poissaoloviesti, että asia on ainakin selvä. Mielestäni on mukavempaa olla kaivattu kuin aiheuttaa muille huolia, that’s my philosophy 🙂

  Muuten kuule, tulipa mieleen tuossa lukiessani viimeisimpään kommenttiini antamaasi vastausta, että tykkäisitkö jos lähettäisin sulle sähköpostitse mun tanskanmateriaaleja? Mulla on mehevä pino lausuntaohjemonisteita ja joihinkin niihin mulla on jopa myös audiotiedostot. Ilmoittelehan jos kiinnostaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *