115th Day of Autumn – Pulled pork – aamiainen
Pulled pork -aamiainen
Pulled pork on kuulunut herkkuhetkiini viime keväästä asti, kun viimein uskaltauduin keittämään herkullisen liemen kauniissa, punaisessa Sarpaneva-padassani ja hauduttamaan possun niskaa yön yli.
Annoksesta tulee melko iso ja täyttävä, joten tässä herkullinen vinkki viilenneelle possulle seuraavaksi aamuksi.
Possu viihtyy erityisen hyvin tulisten ja makeiden makujen kera, joten se saa seuraansa pehmeää Philadelphia-juustoa, tiukkaa Sriracha-kastiketta sekä suloisesti karamellisoituneita omenoita.
Täydellinen sunnuntai-aamun pelastaja.
Nyhtöpossu-leipäset
- jäähtynyttä pulled porkia
- tummaa täysjyväleipää
- philadelphia-juustoa
- sriracha-kastiketta
- omena + nokare voita + rkl sokeria
- tuoretta korianteria
Viipaloi omena ohuiksi siipaleiksi.
Sulata voi pannussa ja sulata sokeri siinä. Paista omenat pehmeiksi voi-sokeriseoksessa.
Paahda leivät ja levitä tuorejuustoa paksu kerros.
Kokoa päälle possu, maun mukaan srirachaa, kuumia karamelliomenoita sekä korianteria.
Nauti kuuman kahvin ja tuoreen mehun kera :)