123rd Day of Autumn – Breakfast Salad
Breakfast Salad
Super helppo aamiaissalaatti, nautittuna lempilautaseltani !
Norjan kimppakämpästä Suomeen eksynyt Setä Waldo – lautanen saa kaikki ruoat näyttämään ja maistumaan vähän paremmalta 🙂
Breakfast Salad
- rucolaa + babypinaattia
- puolikas avocado
- miniluumutomaatteja
- rapsakaksi paistettua pekonia
- uppomuna
- oliiviöljyä
- suolaa + pippuria myllystä
Paista kuutioidut pekoniviipaleet kuumalla pannulla rapeiksi.
Pilko tomaatit ja viipaloi avocado kuoressaan ja koverra lusikalla hedelmäliha.
Huuhdo salaatit ja sekoita muiden ainesosien sekä oliiviöljyn kera.
Keitä kattilassa vesi ja lisää joukkoon loraus etikkaa.
Riko kananmuna mukiin, tee vispilällä kiehuvaan veteen kierre ja kippaa raaka kananmuna kierteen keskelle.
Keitä 3-5 minuutin ajan ja nosta annoksen päälle varovasti.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Nauti !