123rd Day of Autumn – Breakfast Salad

Breakfast Salad

20150920-DSC07857.jpg

Super helppo aamiaissalaatti, nautittuna lempilautaseltani !
Norjan kimppakämpästä Suomeen eksynyt Setä Waldo – lautanen saa kaikki ruoat näyttämään ja maistumaan vähän paremmalta 🙂 

Breakfast Salad

  • rucolaa + babypinaattia 
  • puolikas avocado
  • miniluumutomaatteja
  • rapsakaksi paistettua pekonia 
  • uppomuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa + pippuria myllystä

Paista kuutioidut pekoniviipaleet kuumalla pannulla rapeiksi. 
Pilko tomaatit ja viipaloi avocado kuoressaan ja koverra lusikalla hedelmäliha.
Huuhdo salaatit ja sekoita muiden ainesosien sekä oliiviöljyn kera
.
Keitä kattilassa vesi ja lisää joukkoon loraus etikkaa. 
Riko kananmuna mukiin, tee vispilällä kiehuvaan veteen kierre ja kippaa raaka kananmuna kierteen keskelle. 
Keitä 3-5 minuutin ajan ja nosta annoksen päälle varovasti. 
Mausta suolalla ja pippurilla. 

Nauti !  

20150920-DSC07861.jpg

koti ruoka-ja-juoma