80th Day of Autumn
Pulled pork – burgers
Ensimmäisenä nyhtöpossu-iltana herkuttelimme perinteisesti hampurilaisilla.
Possun makua korostamaan paistoimme hieman pekonia ja rasvaisuutta taittamaan taiteilimme rapsakan coleslaw-salaatin.
Hampurilaissämpylöiksi pyörittelimme enemmän pullaa muistuttavat Amerikkalaiset bunit 🙂
Hampurilaiset
- hampurilaissämpylöitä
- runsaasti pulled pork – lihaa
- rapeaksi paistettua pekonia
- salaattia, avocadoa, shalottisipulia, tomaattia
- kermaista (Ahvenanmaan) juustoa
- srirachaa + aiolia
Coleslaw
- 500 g kaalia
- 2 porkkanaa
- 2 rkl (mustaherukka)väkiviinaetikkaa
- 2 rkl aiolia
- 3 rkl kermaviiliä
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
- suolaa + sokeria
Kuori ja raasta kaali sekä porkkanat.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna makujen pehmetä jääkaapissa vähintään puoli tuntia tai yön yli.
Kokoa hampurilaiset täyteen herkullisia ainesosia ja nauti viikonloppun kunniaksi, ansaitun oluen kera :)