80th Day of Autumn

Pulled pork – burgers 

20150314-DSC05543-2.jpg

Ensimmäisenä nyhtöpossu-iltana herkuttelimme perinteisesti hampurilaisilla.
Possun makua korostamaan paistoimme hieman pekonia ja rasvaisuutta taittamaan taiteilimme rapsakan coleslaw-salaatin.
Hampurilaissämpylöiksi pyörittelimme enemmän pullaa muistuttavat Amerikkalaiset bunit 🙂

20150314-DSC05507.jpg

Hampurilaiset

Coleslaw

  • 500 g kaalia
  • 2 porkkanaa
  • 2 rkl (mustaherukka)väkiviinaetikkaa
  • 2 rkl aiolia
  • 3 rkl kermaviiliä
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • suolaa + sokeria

​Kuori ja raasta kaali sekä porkkanat.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna makujen pehmetä jääkaapissa vähintään puoli tuntia tai yön yli.

Kokoa hampurilaiset täyteen herkullisia ainesosia ja nauti viikonloppun kunniaksi, ansaitun oluen kera :) 

20150314-DSC05512.jpg

20150314-DSC05518.jpg

20150314-DSC05526.jpg

20150314-DSC05527.jpg

20150314-DSC05535.jpg

20150314-DSC05543.jpg

20150314-DSC05546.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma