92nd Day of Autumn

Grilli-nektariinit suolapähkinöillä 

20150607-DSC05781.jpg

Kymmenen päivän laivaelämän jälkeen äiti ja isi kutsuivat tämän meritytön herkuttelemaan. 

Alku- ja pääruoat olivat tietenkin superherkullisia ja niistä saattaa olla vielä kuvasaldoa jäljellä, mutta ensiksi muutama kuva kesän makuisesta jälkiruoasta. Meillä grillissä tehdään maaliskuulta lokakuulle kaikki mahdollinen, tästä eteenpäin ilmeisesti myös jälkiruoat.

Kirpeän makeat nektariinit saavat grillissä ruokosokerikaramellisoinnin ja kaipaavat kylkeensä vain hieman vatkattua mascarponea tai jäätelöä sekä suolattuja cashew-pähkinöitä 🙂 

nektariinit.jpg

Grillatut nektariinit

  • 1 kypsä nektariini / syöjä
  • ruskeaa ruokosokeria tai tummaa siirappia + sokeria 

Puolita nektariinit pitkittäin ja poista kivet. 
Pyörittele leikkuupinnat sokerissa tai siirapissa ja paista muutaman minuutin ajan kuumassa grillissä.

Vatkaa mascarpone kuohkeaksi.

Kokoa annokseen nektariineja, mascarponea sekä suolattuja pähkinöitä.

Nautiskele ! 

20150607-DSC05782.jpg

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.