81st Day of Autumn

Pulled pork – tortillat

20150317-DSC06941.jpg

20150317-DSC06935.jpg

Ensi kerralla kutsun isomman porukan nautiskelemaan pulled porkin ilosanomasta, 1,5 kilosta pelkkää lihaa, mutta tällä kerralla oli ihana tehdä pienemmille porukoille, monena iltana hieman eri tyylistä possunniskaa. 

Nyhtöpossu-trilogian viimeinen osa koostui possusta ja meksikolaisista mauista.
Tuomarina oli armoton, juuri 10 kk Meksikossa asunut ystäväni. 
Tomaatteja, limeä tai korianteria ei tänä iltana säästelty.

Tortillat

  • tortillalevyjä
  • runsaasti pulled porkia
  • wokattua paprikaa, kesäkurpitsaa, sipulia
  • avocadoa
  • tomaattia + kurkkua
  • creme fraichea
  • kermaista juustoa
  • pico de gallo -salsaa
  • tomaattisalsaaa
  • tuoretta korianteria + limeä !

20150317-DSC06940.jpg

Pico de gallo

  • 3 tomaattia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 shalottisipuli
  • limen mehua
  • srirachaa
  • suolaa + pippuria + sokeria

Pilko tomaatit, sipulit ja chili ja valmistele pico de gallo-salsa. Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.

Wokkaa vihannekset kuumalla pannulla chilikastikkeen ja valkosipulin kera rapsakoiksi.

Revi yön yli – possu meheviksi paloiksi ja pilko tuoreet vihannekset.

Täytä torillat kaikilla herkuilla ja nautiskele kylmän oluen ja limen tai muutaman margaritan kera :)

20150317-DSC06945.jpg

20150317-DSC06938.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma