81st Day of Autumn
Pulled pork – tortillat
Ensi kerralla kutsun isomman porukan nautiskelemaan pulled porkin ilosanomasta, 1,5 kilosta pelkkää lihaa, mutta tällä kerralla oli ihana tehdä pienemmille porukoille, monena iltana hieman eri tyylistä possunniskaa.
Nyhtöpossu-trilogian viimeinen osa koostui possusta ja meksikolaisista mauista.
Tuomarina oli armoton, juuri 10 kk Meksikossa asunut ystäväni.
Tomaatteja, limeä tai korianteria ei tänä iltana säästelty.
Tortillat
- tortillalevyjä
- runsaasti pulled porkia
- wokattua paprikaa, kesäkurpitsaa, sipulia
- avocadoa
- tomaattia + kurkkua
- creme fraichea
- kermaista juustoa
- pico de gallo -salsaa
- tomaattisalsaaa
- tuoretta korianteria + limeä !
Pico de gallo
- 3 tomaattia
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 shalottisipuli
- limen mehua
- srirachaa
- suolaa + pippuria + sokeria
Pilko tomaatit, sipulit ja chili ja valmistele pico de gallo-salsa. Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
Wokkaa vihannekset kuumalla pannulla chilikastikkeen ja valkosipulin kera rapsakoiksi.
Revi yön yli – possu meheviksi paloiksi ja pilko tuoreet vihannekset.
Täytä torillat kaikilla herkuilla ja nautiskele kylmän oluen ja limen tai muutaman margaritan kera :)