Bestå-taso

IMG_2780.JPGTässä kamina-nurkkaus valmiina. Tv-tasoksi valkattiin IKEAN bestå, ja olen tyytyväinen. Alkuun olin ajatellut Boknäsin valkoista Villinkiä, mutta sisutussuunnittelijamme ehdotti tuota, ja itseasiassa se on tosi hieno ja paljon edullisempi. Siitä tuo on ihan must, että kaiken maailman ”boksit” saa laitettua tuonne kaappiin, ja kaukosäädin toimii lasin läpi. Inhoan johtoja ja kaikkia laitteita näkyvillä. Telkun kun saisi vielä seinään kiinni niin siitäkin voisi tuon jalan irrottaa ja taso tulisi tyhjäksi koko matkalta.

page_1.jpg

 

 

Kommentit (7)
 1. Moikka!
  Tosi kiva blogi sulla 🙂 Itekin olen tuosta beståsta haaveillut ja suunnitellut erilaisia ratkaisuja tv:n alle. Löysitkö tämän mallin valmiina vai pitikö koota? Onko minkä kokoinen taso? Tuolla ikean sivuilla näin ainoastaan erikseen myytäviä vitriiniovia. Joten tulee aika kalliiksi jos jokainen ovi pitää erikseen ostaa :>

  1. Moi ja kiitos kommentista!  Olen koonnut itse tuon, siinä on 2 runkoa ja neljä ovea. Runko oli 50 euroa kpl ja ovet on 50 euroa kpl. Eli yhteensä 300 euroa ja sitten vielä olen ostanut tason pinnalle valkoisen lasin, 20 euroa kpl. Välillä Ikealla on niitä ”kaikki beståt -20 % tässä kuussa”-tarjouksia, ja taisin omanikin sellaisena aikana hakea.

   Olen samaa mieltä että ei tuo mikään ihan halpa ole, mutta hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä. On tukeva, kestävä ja kunnollinen, eikä repsota tms. Halusin juuri tuon oven että tasolta saadaan pois digiboksit ja sellaiset. Olen tykännyt tosi paljon plus siinä on ihan hirmuisesti säilytystilaa (mulla on siellä kahviastiastot, kynttilät, viinilaseja ynnä muuta vielä kaikkien leffojen ja sellaisten lisäksi. 

   Kaikkein edullisimman saa kun tekee Ikean keittiönkaapeista tuollaisen! seinäkaappeja vaan vähän matalammalle ja joku ohut taso päälle (esim.teettää lasi lasiliikkeessä tai vaneri maalattuna…) Niistä saa vaikka mitä variaatioita. Itse tein keittiönkaappien rungoista vaatehuoneen ja olohuoneeseen sohvan taakse olen haaveillut myös kaappirivistä.

   (Tuota bestån vitriiniovea vaan ei saa niihin keittiönkaappeihin, siksi valitsin olkkariin sen) 

    

   1. Ai niin ja siis tuossa on 2 x 120 cm leveitä, 40 cm syvät ja 60 cm korkeat kaapit! 

    Eli 240 cm  pitkä koko höskä!  Ovet oli kokoa 60×64 cm.  🙂

 2. Toi tv-taso on todella kiva, en ollutkaan törmännyt just tohon beståhon aiemmin. Itselläni remppaprojekti just meneillään ja sultahan saa kivoja vinkkejä. Kivaa tiistai-iltaa sinulle 🙂

  1. Voi kiitos, onnea remppaprojektiin ihan hirmusti 🙂

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *