Häätrendit

 

IMG_4222.JPGIMG_4221.JPG

IMG_4148.JPGTrendi haastoi veikkaamaan kesän kuumimpia häätrendejä! (Hyvä tilaisuus muistella upeita häitä, joissa sain olla vieraana).

Rennot Rustiikkiset Urbaanihäät on mun veikkaus…

Hääpaikaksi koitetaan etsiä nyt kulunutta vanhaa tehdasta kaupungin sykkeestä, syrjässä olevan seurantalon sijasta. 

Valkoiset pöytäliinat ja mustavalkoisuus koristeissa pitää pintansa.

Tyylikkäät pienet rusetit siellä täällä, ja graafiset pöytänumero/menu/ohjelmanumerokortit riittävät yksinkertaisuudessaan.

IMG_4167.JPGKukkaset tai kynttilät vanhoissa keittiötolkeissä tai eripari-pulloissa on näyttäviä ja persoonallisia.

Nyt on IN keräillä pitkin vuotta häihin sopivia maljakoita.

Kukkatrendiksi veikkaan huoletonta ”luonnonkukkakimppua”.

Sellaista ”suoraan pellolta nopsaan revityn” näköistä, jonka eteen kukkakauppias hikoilee ihan urakalla!

IMG_4191.JPG

Ja hääkarkkien sijasta jotain muuta vieraille!

Ystävän häissä oli erilaisia kukkien siemeniä kuoressa. Itsetehdyn kuoren sisällä lukee ”Black peony, kylvä avomaalle toukokuussa”

IMG_4178.JPG

Ja ruokatarjoilussa trendinä on Laatu Määrän sijasta. Enää ei tarvita kymmenien metrien notkuvia pitopöytiä, vaan pari hyvää vaihtoehtoa riittää. Näin ruokapöydän kattauskin saadaan näyttämään kauniille. 

IMG_4147.JPGIMG_4268.JPG

Mun mielestä olisi hienoa, jos kaikki muut olisivat mustissa, paitsi valkoinen morsian!

Monesti sitä ajatellaan, että nainen ei voi pukeutua kokomustaan hääjuhliin, mutta mun mielestä kokomustan voi asustaa niin, että se ei kyllä oo hautajaisvaatetta nähnykkään. Uskonkin, että pikkumustat, ja pitkät mustat naisilla on ens kesän häävieraitten trendi? 

IMG_4316.JPG

Ja SUKKAHOUSUT, voi että mä toivon että se sukkahousujen poisjättämistrendi olis historiaa! Vanhana sukkahousuosaston myyjänä on outoa nähdä viimisen päälle hieno juhlamekko paljailla pohkeilla ja polvilla… Sukkahousut viimeistelee asun juhlavaksi ja paljaat jalat tekee siitä kiiltävästä satiinimekostakin kummallisen oloisen. 

Eli Sukkahousut on mun toivetrendi!

Ja jos on sellaiset sandaalit, joissa varpaanvälistä menee kenkä, niin niihinkin löytyy sukkahousut joissa varpaat on paljaana! Ei tekosyitä, sukkahousut kuuluu juhlaan.

Parhaat on niin ohuet, että näyttää, kun sukkahousuja ei oliskaan. Sukkahousut tasoittaa jalkojen värisävyn tasaiseksi ja tuo pienen hohteen iholle.  

Sukkahousuttomuus juhlissa on vähän niinkuin laittais punaista huulipunaa ja jättäis muun meikin pois, haha!

IMG_4322.JPG

Myös TYLLIHAMEET on trendikkäitä niin morsiolla kuin vieraillakin. Kaiken värisinä!IMG_4101.JPGIMG_4094.JPG

IMG_4100.JPG

IMG_4102.JPG

Ja onko joku nähnyt ennen, että koira odottaa hipihiljaa kirkon narikassa! Minä olen.

IMG_4140.JPG

Ja PHOTOBOOTH on vaan niin hauska! Siitä tykkää niin lapset kuin aikuisetkin!

IMG_4239.JPG

2014-05-04 10.23.54.jpgIMG_4241.JPG

IMG_4287.JPG

IMG_4360.JPG

Ja vielä lopuksi HATUT ja ISOT HIUSKORISTEET, samantyyliset kuin kuninkaallisten poolokisoissa! hehe… 

Kuvat: Anna N

 

 

 

Kommentit (21)
 1. Itse olen mies, mutta olen aina ollut sitä mieltä, että sukkahousut on tyylikäs lisä viralliseen pukeutumiseen naisilla. Aikoinaan kun tyttöystävä valitti, miten kauheaa se on kun joutuu pukemaan sukkahousut juhliin, niin minä vähän vähättelin ongelmaa. Pienen väittelyn jälkeen lupasin yhden päivän käyttää sukkahousuja. Silloin oli sen verran kylmät ilmat, että ulkona ne oli ihan hyvä lisä farkkujen alla. Mielestäni ne oli ihan mukava vaatekappale muutenkin. Tosin miehisten sormien ja kantapäiden ansiosta ne oli kyllä aika muodikkaat ”revityt” sukkahousut sen päivän jälkeen. Eli ymmärrän kyllä sen, että niitä on vaikea saada pysymään ehjänä, mutta varsinkin kesäjuhliin vaihtaisin kyllä ilomielin tumman puvun kesämekkoon ja sukkahousuihin.

  1. Haha 🙂 Apua, voin vaan kuvitella miltä ne näytti päivän päätteeksi!

   Ja ihan mahtavaa saada miehen mielipide, että miehetkin siis huomaa ”sukkahousuttomuuden”, eikä pelkästään sukkahousumyyjät! Hienoa!

   Ja ihan varmasti muuten kaikki miehet vaihtais puvun hellemekkoon ja sukkahousuihin ! En tullutkaan tota ajatelleeksi… Ja sukkahousut voi olla ihan hirveät jos ne on väärän kokoiset… Liian pienet valuu… liian suuret valuu…. mutta sopivia ei edes huomaa! 🙂 

   Monikaan ei varmaan tiedä, että sukkahousuja kuuluu vähän venytellä (mielellään kastella ja kuivata) ennen pukemista ja ne kuuluisi pukea hansikkaat kädessä (tekeeköhän kukaan niin?). Ja ne puetaan eikä kiskota tai revitä jalkaan! Mutta helpostihan ne hajoaa silti… 

   (Mutta sit jos on vähän kalliimmat ”sukkahousujen mersut” ni olokin on sen mukanen, ei oo ollenkaan kamalat, ja yllättäen ne ei menekään rikki (koska niitä vaistomaisesti varoo… hah)

   Kiitos kommentistasi ! Piristi kivasti!

   1. Hansikkaat olisi olleet varmaan hyvä tosiaan pukiessa, ja kantapäitä hoitaa jo vähän aiemmin. Nansolta löytyy tuollainen uutuus
    http://nansoshop.com/Black-Horse/Miesten-pukeutuminen/Miesten-pitk%C3%A4t-alushousut/Layer-2/p/BH-01-51951-1210
    Täytyisi varmaan käydä ostamassa. Olisi keveydessään, istuvuudessaan ja materiaaliltaan sukkahousutyyliset, mutta olisi miehille tehdyt. Ja videokin pukemisesta on hyvä, tuosta voisi jotkut naispuolisetkin ottaa oppia. Keskustelu palstoilla on ollut jonkin verran keskusteluja siitä, että miehetkin käyttää sukkahousuja. Siksi ajattelinkin kysäistä entiseltä sukkahousumyyjältä, että ostaako miehet tosiaan itselleen sukkahousuja?

    1. Eikä, TÄYDELLINEN VIDEO! Ihan sairaan hyvä… Ja en ole ennen nähnytkään tota nanson uutuutta! wau! Jotkut naiset sais kyllä ottaa mallia tosiaan tuosta!  (voi hitsi, miten nyt keksin postauksen johon voisin ujuttaa tuon videon) 🙂

     Mulla tuli tosta videosta ekana mieleen ne kiukkuiset, jotka tulivat palauttamaan sukkahousut ja halusivat rahat takaisin, koska ”ne meni heti rikki kun revin ne jalkaan, en edes juhliin kerinnyt”!

     Ja nyt kun kysyit, niin kyllä miehet ostaa sukkahousuja, mutta ”naisystävilleen” sanovat vievänsä ne? Onkohan ne sittenkin itselle? Pitääkö epäillä jos naisystävän sanotaan olevan melkein 180 senttinen?

     Hahahaha, siitä on kolme vuotta aikaa kun minä olen viimeksi sukkahousut myynyt… Ei silloin ainakaan myyjälle kerrottu että ne menis itselle käyttöön ! 

      

   2. Kyllä minäkin miehenä voisin laittaa häihin sukkahousut ja hellemekon ja ballerinat jalkaan mieluummin kuin tumman puvun helteellä. Olen tietyllä tavalla naisille hiukan kateellinen häävieraiden vaatetuksen kanssa.

    1. En osaa edes kuvitella, minkälaista olisi mustan puvun kanssa paahtavassa helteessä, kun juhlamekossakin voi olla tukalaa. Kaikki sukkahousuista rutisevat naiset vois kokeilla vaihtoehtoa mustissa villasekoitehousuissa…. 🙂 

     1. Kyllä sukkahousuissa ja juhlamekossa häissä on viileämpi kesällä kuin tummasta puvussa 🙂

       1. Kuuluuko sinun arki pukeutumiseen sukkahousut ? 🙂

        1. Ei nykyään, mutta ennen kuului (eli siis olen työni takia 8-vuotta käyttänyt töissä sukkahousuja, mutta nykyään en käytä kuin joskus arkena ja aina juhlissa). 🙂 

         1. Minäkin miehenä haluaisin laittaa kesä juhliin sukkahousut ja kesämekon mutta ei oikein taida onnistua. 🙂

          1. No juu, vois kääntää vähän katseita 🙂 haha

           1. Entisenä sukkahousut myyjänä minkälaiset ohuet sukkahousut olisi hyvät näin helteellä miehelle ? 🙂

            1. ei mitkään, jos mun mielipidettä kysytään… ei miehille taida olla valikoimaa ollenkaan…  😉  

           2. Oletko noissa kuvissa ? Ihanat sukkahousut ja ballerinat 🙂

            1. Joo, ja kiitos, olen se minä. Ballerinat on Melvin & Hamiltonin, Zalandolta olen joskus tilannut, mutta niitä on siellä musta joka kesä eri väreissä. Aivan ihanat, kokonaan nahkaiset, ja muotoutuu jalkaan nopsasti. Miinusta vaan siitä, että pohjakin on nahkaa (olis pitänyt käydä suutarilla laitattamassa kumiläpyskä sinne pohjaan…) 

             Sukkikset taitaa olla trasparenzen tai philippe matignonin, sata vuotta vanhat kylläkin…. 

             1. Hankin juuri H&M mustat ballerinat ja ajattelin hankkia samanlaiset sukkahousut. Mistä noi sukkahousut on hankittu ? Sukkahousut on todella kauniit. 🙂 Oot tosi kaunis noissa kuvissa 🙂

              1. Oi kiitos, nämä on Stockmannilta, mutta muutaman vuoden vanhat jo kylläkin. Muistelisin, että merkiltään ne on italialaiset trasparenzet (tai philippe matignonit), joita varmasti myydään muuallakin. Ne on vielä ihan edullisia sukkiksia ja niillä on yleensä aina valikoimissa jotain kuviojuttuja, vaikkei nyt samanlaisia oliskaan! 

               1. Olet tosi kaunis noissa sukkahousuissa ja ballerinoissa 🙂

 2. Jos mulla olisi ollut isot häät, ne olisi voinut olla juuri tällaiset kuin kuvailit. Tosin meidän maistraatin ja Foijan kautta Ruisrockiin häät oli kyllä vielä enemmän meidän näköiset, varsinkin, kun Ruisrockissa ollaan oltu ensi treffeilläkin :). Mutta joka tapauksessa uskon, että sun arvaukset meni vähintään nappiin.

  Flikka

  1. Nämä oli kyllä unelmahäät! Tosin mä luulen et just toi ”ei järjestetäkään mitään valtavia häitä” vaan pidetään kivaa, syödään ja juhlitaan ystävien kanssa myös kasvattaa suosiotaan! 

   ”ns. backyard wedding” joko kermakakku tai rokkityylillä… Siis omalla tyylillä!

   (nim. mulle kelpais mikä vaan!!!!!) heh 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *