Habitat

Sisustustavaratalo Habitat avaa kohta ovensa Suomessa,

bbb.jpg

Habitatillahan oli hetken aikaa Helsingin stockalla oma osastonsa, mutta se lopetti joskus vuosi tai pari takaperin…

Muistan kun olen fanittanut sitä ihan hulluna joskus kymmenen vuotta sitten. Siellä on hirmu kivoja huonekaluja, valaisimia ja vaikka mitä pikkutavaraa. Aiemmin on saanut tyytyä siihen pikkuroinaan, jonka on saanut raahattua tuliaisena ulkomaanmatkoilta. 

Ehkä se on vähän niinkuin ikea, mutta kuitenkin hiukan kalliimpi. 

Mä en just nyt tarvii oikeastaan yhtään mitään kotijuttuja, en ainakaan mitään pikkutavaraa, mutta tein silti kuva-kollaasin, ihan vaan siksi, kun tykkään tehdä niitä… 

Kokosin silmää miellyttäviä tuotteita ja se olikin tosi vaikeaa?? Siis mun mielestä siellä ei oikeasti ollut niin kauheasti tavaraa, joka sopisi meidän kotiin… Kauniita juttuja kylläkin, mutta ei kuitenkaan just meille sopivia…

Koitan aina ajatella tosi tarkkaan, että sopiiko joku uusi juttu nyt varmasti meidän kotiin, ja meidän ympäristöön? Moni asia voi olla ”pakko saada” -ihana, mutta se ei vaan passaa millään oman kotiin!

Sillä ei ole tilaa, paikkaa tai muuten vaan se näyttäis paremmalta vaikka naapurin luona!

Oletteko koskaan ajatelleet niin? Ja sitten lopulta tulee tosi hyvä mieli siitä, ettei ostanut mitään? (koska oikeasti joku tosi hieno juttu voikin näyttää ihan rumalle omassa kodissa, ja taas toisinpäin? Joku aluksi ”ruma” voikin olla just passeli johonkin tiettyyn paikkaan, ja sitten se onkin yhtäkkiä tosi hieno…haha (ymmärtääköhän kukaan???)

Mulla voi harmittaa joskus tosi paljon joku hieno juttu ihan vaan siks, että kun meillä ei ole sopivaa paikkaa sille. Ja sitten täytyy vaan muistaa, että kaikkea ei tarvitse omistaa, voi vaan ihailla ihan ihailun vuoksi!

Se on VAAN tavaraa!

No, mutta näitä mä nyt ihailin: 

vas.jpg

bb.jpg

vaas.jpg

vvva.jpg

vasas.jpg

b.jpg

vvass.jpg

vaassa.jpg

Hauskaa loppuviikkoa, me lähdetään kohta pienelle viikonloppulomalle, ja ehkäpä pääsen käymään habitatissakin pyörähtämässä…

Jos jollain on jotain spesiaalia ihan pakko käydä Lontoossa paikkaa, niin hihkaiskoon siitä mulle nyt! 

 Anna

Kuvat: Habitat

 

Kommentit (1)
 1. Anna Vanninen
  12.9.2014, 12:04

  Moikka!
  Ihanaa, että Habitatia odotetaan näin innolla!
  Muistutan, että UK:n liike on nykyään eri firmaa. Siksi Suomen myymälän valikoimassa ei tule olemaan aivan samoja tuotteita kuin mitä brittiversion sivuilla on.
  Suomen myymälän valikoima tarkentuu myöhemmin syksyllä, mutta sitä ennen kannattaa käydä fiilistelemässä emomaan Ranskan nettisivuja: http://www.habitat.fr.
  Myös Pinterestissä löytyy inspiraatiota: http://www.pinterest.com/habitatofficiel/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *