Happy monday

monday.jpg

monda.jpg

Happy Monday, siis aivan ihana keittiö… W O W mun mielestä !

Kuvat on Skönahemin sivulta Anna Malinin Helt enkelt -blogista. Klikkaa stä jos haluat nähdä lisää, hänellä on aivan ihana koti muutenkin.

Betoni on kaunista, tuollaista penkkiä olen halunnut jo kauan, mutta haluaisin niin itse tehdä sen. Ja nyt jos Isi lukee tätä, niin tuollainen tehdään viimeistään ensi kesänä 🙂 saat olla apuna ! Myös Tine K.n iso kori on jo pitkään ollut haavelistallani…

Kivaa viikkoa kaikille, A&A

 

 

Kommentit (2)
  1. Ihana keittiö tosiaan. Kannattaa ehdottomasti tehdä tuo betonipenkki itse, ei tule maksamaan mitään ja on tosi hauskaa. Itse väkästin kymmenen vuotta sitten eteisen levyisen penkin, siitä tuli tosi karkeatekoinen, muotti oli valtavan iso ja jätelaudoista tehty. Sittemmin olen miettinyt, että ehkä sileämpi ja vaaleampi olisi sittenkin ollut kivempi, mutta tykkään kyllä tästä edelleen. En nyt osaa laittaa tähän linkkiä, mutta kuva löytyy blogini ekasta tagista, jos kiinnostaa 🙂 Joskus teen vielä puutarhaan penkin tai pöydän tai vaikka molemmat. Ja portin pieleen voisi valaa vaikka kukkapylväät… ehkä ensi kesänä.

    1. Joo kiinnostaa tietenkin 🙂 Kiitos,  menen kyllä katsomaan… Betoni on tosi kaunis ja siitä tosiaan voi tehdä vaikka mitä… Noh, ensi kesää on pakko odotella betoninvalamisprojekteja ajatellen !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *