Hudson hotel, New York, Central Park

A&A at HoMe

Nouse neonvärisiä liukuportaita ylös aulaan, jota valaisee valtava kristallikruunu. Tässä hotellimme taannoisella New Yorkin reissulla,  Morgans hotel groupin Hudson! Ihan mieletön.

Vinkkaanpa täälläkin tästä hauskasta hotellista, ei meinaan ollut ihan helppo tehtävä tuo hotellin valinta. Tällä hetkellä nycissä on ihan jäätävän kallista, ja hotellin löytäminen manhattanilta oli kyllä aikamoisen työn takana. Piti saada kiva sijainti, mielellään "nätti" huone ja vielä "edulliseen" hintaan. 

Kaikki sanoivat, ja minusta tuntui, että joka paikassa ja blogissa luki, että Soho on se ehdoton paikka yöpyä ja olla. Kuitenkaan siltä alueelta ei kertakaikkiaan löytynyt kuin jotain halvimmillaan neljänsadan dollarin hintaisia hotellihuoneita (per yö siis), ja 8 yötä sellaisesssa taivaallisessa boutique hotellissa olis ollut ehkä vähän liikaa lompakolle... 

Löydettiin tämä, Philippe Starkin suunnittelema Hudson Hotel, joka oli ihan loistovalinta niin sisustuksen, kuin sijainninkin suhteen. Itseasiassa heidän sivuillaan lukee, että tämä on "luxury boutique hotel", mutta hintaluokassaan yksi ihan edullisimmasta päästä?. Toki tämäkin oli (ainakin minusta ) kallis, taisi olla hiukan yli 200 dollaria yöltä, mutta New Yorkin hintaluokassa se tuntui halvimmalle mitä löytyi (löysin jopa kalliimpiakin, joissa ei ollut edes omaa vessaa). Ainoa "miinus" oli hirmu pienet huoneet, mutta eipä se juuri minua haitannut. Jotenkin ajattelin, että luultavasti new yorkissa on kaikissa muissakin hotelleissa pienet huoneet, noin kun kaupungin neliöhintoja miettii. Kaikki oli siistiä ja puhdasta, ei mistään mitään valitettavaa. 

Hotelli sijaitsi loistosijainnilla Midtownissa, ihan Central Parkin nurkalla, muutaman korttelin päässä mm. Fifth Avenuen Tiffany&Co liikkeestä. Hotellin vieressä oli suuri ostoskeskus, Columbus Circle, jonka alla oli iso metroasema, jolta pääsi joka suuntaan ympäri kaupunkia kätevasti. Columbus Circlen alakerrassa oli Whole Foods -ruokakauppa, joka kannattaa myös ehdottomasti kurkata.

Muutenkin hotellin ympäristö oli kivaa ja elävää aluetta. Ja oikeastaan päivän sohossa pyörittyämme, vähän jopa ihmettelimme, että miten se on kaikkien mielestä niin paljon muka parempi? Siis onhan soho ihan mieletön, mutta niin oli moni muukin alue manhattanilla ihan yhtä mieletön. Minulla ei olisi mitään tarvetta päästä yöpymään juuri siellä, mutta toki siellä pitää käydä pyörimässä. Ja kuitenkin välimatkat on niin pienet, että metrolla pääsee eri puolille manhattania ihan tosi nopsasti. Itseasiassa kävellenkin pääsee ihan huomaamatta aika pitkiä matkoja, kun maisemat on niin ihania. 

Morgans hotel group / Hudson / New York / Central Park

356 West 58th street, New York, NY 10019

"Hotellin konjakki/sikari-baari"

"Hotellin pinata-partyt"

"Hotellin baari/aamiasitila"

"Aulan takana oleva sisäpiha"

Ostoskeskus Columbus Circlen sisältä:

Ja yksi koko reissun kohokohdista, oli kyllä pyörien vuokraaminen päiväksi, ja niillä sitten Central Parkin kiertäminen. Aivan upea juttu! Suosittelen todella. Pyöräiltiin rauhassa ja ihailtiin maisemia. Välillä ostettiin jäätelöt, välillä ihan vain ihailtiin lammen rannalla, välillä vähän hassuteltiin tyhjällä jäätelökojulla, ja kerran jopa pysähdyttiin katsomaan baseballia. Central Park on kyllä todella upea alue. 

Kuvat: Anna / A&A at home (pienet kuvat: Hudson hotel, New York, Central Park)

Kurkkaa myös Annalla.com

Instagram / Facebook

// Our hotel in New York city, Hudson hotel, Central Park

 

 

 

Kommentit

saaraopiskelija (Ei varmistettu)

En tiiä mistä ihmiset ettii noita hotelleja :D Siis että yli 200 dollaria per yö ja ilman vessaa!! Kun ite löydettiin n.90-100 e yö.. 5 min Fifth Avenuelle ja pieni huone myöskin.. Toki oli "vaan" 3 tähden hotelli mutta loistava hinta-laatusuhde!!! POD51 oli hotellin nimi. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.