Hudson hotel, New York, Central Park

IMG_3396.jpg

hudson.jpg

Nouse neonvärisiä liukuportaita ylös aulaan, jota valaisee valtava kristallikruunu. Tässä hotellimme taannoisella New Yorkin reissulla,  Morgans hotel groupin Hudson! Ihan mieletön.

Vinkkaanpa täälläkin tästä hauskasta hotellista, ei meinaan ollut ihan helppo tehtävä tuo hotellin valinta. Tällä hetkellä nycissä on ihan jäätävän kallista, ja hotellin löytäminen manhattanilta oli kyllä aikamoisen työn takana. Piti saada kiva sijainti, mielellään ”nätti” huone ja vielä ”edulliseen” hintaan. 

Kaikki sanoivat, ja minusta tuntui, että joka paikassa ja blogissa luki, että Soho on se ehdoton paikka yöpyä ja olla. Kuitenkaan siltä alueelta ei kertakaikkiaan löytynyt kuin jotain halvimmillaan neljänsadan dollarin hintaisia hotellihuoneita (per yö siis), ja 8 yötä sellaisesssa taivaallisessa boutique hotellissa olis ollut ehkä vähän liikaa lompakolle… 

DSC_1831.jpg

Löydettiin tämä, Philippe Starkin suunnittelema Hudson Hotel, joka oli ihan loistovalinta niin sisustuksen, kuin sijainninkin suhteen. Itseasiassa heidän sivuillaan lukee, että tämä on ”luxury boutique hotel”, mutta hintaluokassaan yksi ihan edullisimmasta päästä?. Toki tämäkin oli (ainakin minusta ) kallis, taisi olla hiukan yli 200 dollaria yöltä, mutta New Yorkin hintaluokassa se tuntui halvimmalle mitä löytyi (löysin jopa kalliimpiakin, joissa ei ollut edes omaa vessaa). Ainoa ”miinus” oli hirmu pienet huoneet, mutta eipä se juuri minua haitannut. Jotenkin ajattelin, että luultavasti new yorkissa on kaikissa muissakin hotelleissa pienet huoneet, noin kun kaupungin neliöhintoja miettii. Kaikki oli siistiä ja puhdasta, ei mistään mitään valitettavaa. 

hudsonhotel.jpg

Hotelli sijaitsi loistosijainnilla Midtownissa, ihan Central Parkin nurkalla, muutaman korttelin päässä mm. Fifth Avenuen Tiffany&Co liikkeestä. Hotellin vieressä oli suuri ostoskeskus, Columbus Circle, jonka alla oli iso metroasema, jolta pääsi joka suuntaan ympäri kaupunkia kätevasti. Columbus Circlen alakerrassa oli Whole Foods -ruokakauppa, joka kannattaa myös ehdottomasti kurkata.

Muutenkin hotellin ympäristö oli kivaa ja elävää aluetta. Ja oikeastaan päivän sohossa pyörittyämme, vähän jopa ihmettelimme, että miten se on kaikkien mielestä niin paljon muka parempi? Siis onhan soho ihan mieletön, mutta niin oli moni muukin alue manhattanilla ihan yhtä mieletön. Minulla ei olisi mitään tarvetta päästä yöpymään juuri siellä, mutta toki siellä pitää käydä pyörimässä. Ja kuitenkin välimatkat on niin pienet, että metrolla pääsee eri puolille manhattania ihan tosi nopsasti. Itseasiassa kävellenkin pääsee ihan huomaamatta aika pitkiä matkoja, kun maisemat on niin ihania. 

Morgans hotel group / Hudson / New York / Central Park

356 West 58th street, New York, NY 10019

DSC_1832.jpg

DSC_1971.jpg

IMG_3448.jpg

”Hotellin konjakki/sikari-baari”

IMG_3449.jpg

DSC_2630.jpg

IMG_3408.jpg

”Hotellin pinata-partyt”

IMG_4223.jpg

”Hotellin baari/aamiasitila”

DSC_1917.jpg

DSC_1833.jpg

”Aulan takana oleva sisäpiha”

IMG_3451 (1).jpg

Ostoskeskus Columbus Circlen sisältä:

DSC_1925 (1).jpg

DSC_2003.jpg

Ja yksi koko reissun kohokohdista, oli kyllä pyörien vuokraaminen päiväksi, ja niillä sitten Central Parkin kiertäminen. Aivan upea juttu! Suosittelen todella. Pyöräiltiin rauhassa ja ihailtiin maisemia. Välillä ostettiin jäätelöt, välillä ihan vain ihailtiin lammen rannalla, välillä vähän hassuteltiin tyhjällä jäätelökojulla, ja kerran jopa pysähdyttiin katsomaan baseballia. Central Park on kyllä todella upea alue. 

img_4764.jpg

DSC_2122.jpg

DSC_2066.jpg

DSC_2130.jpg

DSC_2127.jpg

IMG_3633.jpg

IMG_3730.jpg

DSC_2099.jpg

DSC_2097.jpg

IMG_3736.jpg

IMG_4763.jpg

Kuvat: Anna / A&A at home (pienet kuvat: Hudson hotel, New York, Central Park)

Kurkkaa myös Annalla.com

Instagram / Facebook

// Our hotel in New York city, Hudson hotel, Central Park

 

 

 

Kommentit (1)
  1. saaraopiskelija
    18.6.2016, 13:35

    En tiiä mistä ihmiset ettii noita hotelleja 😀 Siis että yli 200 dollaria per yö ja ilman vessaa!! Kun ite löydettiin n.90-100 e yö.. 5 min Fifth Avenuelle ja pieni huone myöskin.. Toki oli ”vaan” 3 tähden hotelli mutta loistava hinta-laatusuhde!!! POD51 oli hotellin nimi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *