Huudi-kissa

A&A at HoMe

Varma kevään merkki on, kun Kisu Mirrinen on saapunut vakipaikalleen arskan ottoon! Siellä se istuu (tai makaa), AINA kun arska paistaa.

Yleensä se vaan nauttii ja nojailee tuohon sähkökaappiin, pitää silmiä kiinni, ja lämmittelee auringonpaisteessa.

Kisu on meidän huudi-kissa. Se asuu tuossa talossa, ja jollei se istu tai ota nokosia talon nurkalla, niin se voi olla myös kadulle parkkeerattujen autojen alla (silloin kun sataa). Jos taas on kylmä, niin se on juuri parkkeeratun auton konepellillä lämmittelemässä (ja kaikki kadun autot on täynnä sen kuraisia tassun jälkiä).

Andy menee joka lenkillä tarkastamaan, onko kisu siinä paikallaan, ja jollei ole, niin se kurkkaa joka ikisen auton alle, mutta vain tässä kohtaa katua. Ne aina vaan katselevat toisiaan metrin hajuraolla, eikä koskaan mene lähemmäs? Silti niiden on nähtävä toisensa, kolmesti päivässä. 

Joskus kisun omistaja (tai ainakin samassa talossa asuva) nainen syöttää sille tuossa talon nurkalla semmoista kissojen gourmet ruokaa. Epäilen, että kissa on aika nirso, koska se näyttää todella hitaalle puuhalle. Joskus sillä on nappuloita tuossa nurkalla, mutta se vaan ottaa arskaa ja syö ehkä sitten, kun tulee nälkä.

Joku oli sille näköjään jättänyt palan suffelia (?)

Ja Kissa vieköön! Kai nyt mirriä väsyttää, kun on koko viikonlopun ottanut arskaa ja nauttinut kevään tulosta! (ehkä jonkun mielestä vois näyttää et se oksentaa tai raivohuutaa jotakin, mutta kyllä se vaan haukotteli. Ei vois vähempi kiinnostaa, se varmaan ajatteli. Ihanan oranssi kisuliini!

Aurinkoa kaikkien viikkoon!

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Ranja
Haavekuvia

Voi! Tuo se on elämää. :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, oikeen rentoa sellaista :) 

Sucette
ce petit cœur

Eikä, ihana kissa! :D Tuleeko se siihen oikeasti joka vuosi? Ihana juttu. :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, tulee tulee! Tai siis heiluu se tässä huudeilla ympäri vuoden, joskus sen joku päästää tuosta ovesta sisälle tuohon taloon. Mutta kevään tullessa se siirtyy tohon talon nurkalle, sähkökaapin taakse ja makaa siinä kaiken ajan kun aurinko paistaa! :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Ihana! Mä niin tunnistan tuon lunkin kissa-asenteen. :)

Muusa (Ei varmistettu) http://eloisakuu.blogspot.fi

Voihan huudi-kissa! :D Ja ihan mahtava toi tokavika kuva! Tekis ihan mieli kirjoittaa sen suusta tulemaan joku kiroileva siili- tyyppinen lausahdus. :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

haha! Tiedätkö mulla kävi mielessä ihan sama juttu! Se oli hauska kun se haukotteli niin hitaasti, että ehdin jopa reagoimaan ja räpsäisemään kuvan! Yleensä haukotukset menee helposti ohi, tai ainakin meidän koiran haukotukset harvoin ehtii ikuistamaan. 

Fisu
Hurmaavan valkeaa

He hee, ihana misu! Olipas muuten kiva päivä tänään :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

heh, eiks oo... Ja oli kyllä tosi kiva päivä mustakin :) 

Kommentoi