Huudi-kissa

IMG_2422.jpg

Varma kevään merkki on, kun Kisu Mirrinen on saapunut vakipaikalleen arskan ottoon! Siellä se istuu (tai makaa), AINA kun arska paistaa.

Yleensä se vaan nauttii ja nojailee tuohon sähkökaappiin, pitää silmiä kiinni, ja lämmittelee auringonpaisteessa.

Kisu on meidän huudi-kissa. Se asuu tuossa talossa, ja jollei se istu tai ota nokosia talon nurkalla, niin se voi olla myös kadulle parkkeerattujen autojen alla (silloin kun sataa). Jos taas on kylmä, niin se on juuri parkkeeratun auton konepellillä lämmittelemässä (ja kaikki kadun autot on täynnä sen kuraisia tassun jälkiä).

Andy menee joka lenkillä tarkastamaan, onko kisu siinä paikallaan, ja jollei ole, niin se kurkkaa joka ikisen auton alle, mutta vain tässä kohtaa katua. Ne aina vaan katselevat toisiaan metrin hajuraolla, eikä koskaan mene lähemmäs? Silti niiden on nähtävä toisensa, kolmesti päivässä. 

Joskus kisun omistaja (tai ainakin samassa talossa asuva) nainen syöttää sille tuossa talon nurkalla semmoista kissojen gourmet ruokaa. Epäilen, että kissa on aika nirso, koska se näyttää todella hitaalle puuhalle. Joskus sillä on nappuloita tuossa nurkalla, mutta se vaan ottaa arskaa ja syö ehkä sitten, kun tulee nälkä.

IMG_2462.JPG

IMG_2463.JPG

Joku oli sille näköjään jättänyt palan suffelia (?)

IMG_2567.jpg

Ja Kissa vieköön! Kai nyt mirriä väsyttää, kun on koko viikonlopun ottanut arskaa ja nauttinut kevään tulosta! (ehkä jonkun mielestä vois näyttää et se oksentaa tai raivohuutaa jotakin, mutta kyllä se vaan haukotteli. Ei vois vähempi kiinnostaa, se varmaan ajatteli. Ihanan oranssi kisuliini!

IMG_2570.JPG

IMG_2418.jpg

Aurinkoa kaikkien viikkoon!

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit (10)
  1. He hee, ihana misu! Olipas muuten kiva päivä tänään 😀

    1. heh, eiks oo… Ja oli kyllä tosi kiva päivä mustakin 🙂 

  2. Voihan huudi-kissa! 😀 Ja ihan mahtava toi tokavika kuva! Tekis ihan mieli kirjoittaa sen suusta tulemaan joku kiroileva siili- tyyppinen lausahdus. 🙂

    1. haha! Tiedätkö mulla kävi mielessä ihan sama juttu! Se oli hauska kun se haukotteli niin hitaasti, että ehdin jopa reagoimaan ja räpsäisemään kuvan! Yleensä haukotukset menee helposti ohi, tai ainakin meidän koiran haukotukset harvoin ehtii ikuistamaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *