Juoru ja jumppaava poni

A&A at HoMe

Kylässä, 

Sukuloimassa pari viikkoa sitten opin taas kaksi uutta asiaa, joista mulla ei ollut minkäänlaista hajua aikaisemmin. 

1. Juoru -niminen kukka tosiaan leviää kuin juoru! (siis tuo tuossa amppelissa, tarkoitan. Aika nätti, ja kuulemma helppohoitoinenkin).

2. Poni jumppapallon kanssa on ihan erottamaton kaksikko, se juoksi sen perässä ihan fiiliksissä! (Tässä pieni instagram-video). 

Jeps, kyläpaikan ihanalla kuistilla oli jo pelargoniat tuloillaan kauniissa valkoisissa ruukuissaan, olohuoneessa lintuhäkkiin muuttanut kukka, ja kissa, joka oli niin mahtavan värinen, etten ees keksi sille mitään sanoja. 

Harmi kun en saanut valokuvaa siitä, kun Andy leikki ponin kanssa.

Me oltiin kaikki niin kauhuissaan, että saatais koira pois ponin jaloista, ja siinä hässäkässä se kuvan ottaminen jäi sitten toiseksi...

Selkeästi ne ois tykänny toisistaan, Andy juoksi hulluna karkuun ja jäi odottamaan, että se tulis taas hänen peräänsä. Ja poni innosta piukeena lähti koiran perään, meni metrin päästä ohi, ja taas uudelleen. Ajattelin, että se kohta vahingossa nakkasee koko piskin puun latvaan roikkumaan, haha. 

 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Gigi
Olipahan taas..

:D näin kyllä hyvin selvästi mielessäni ton Andyn ja ponin hippaleikin:D ja oi voi mikä kisu<3 just oikea hetki oli lukea tämä. Tarvitsinkin vähän eläinsöpöyttä ja kauniita kuvia harmaaseen päivään!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihana Gigi, 

Siis joo, Andy pinkoi menemään niin kovin kuin pätkäjaloillaan pääsi, ja sitte pysähty ja katto missä se poni on... Eikä totellut, tietenkään kun käskin tulemaan luokse. Katto hetken minua, sitte ponia, ja taas täysillä ponin ohitus! kaikilla ihmisillä sydän pysähtyi varmaan aina siksi hetkeksi, kun ne ohitti toisensa (nytkö se syö sen?) haha

Jeba
Tuuliajolla

No hei! Mä olen onnistunut tappamaan juorun, vaikka se olis kuinka helppohoitoinen tahansa! :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

haha! voi ei!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.