Juoru ja jumppaava poni

kisu.jpg

DSC_1415.JPG

Kylässä, 

Sukuloimassa pari viikkoa sitten opin taas kaksi uutta asiaa, joista mulla ei ollut minkäänlaista hajua aikaisemmin. 

1. Juoru -niminen kukka tosiaan leviää kuin juoru! (siis tuo tuossa amppelissa, tarkoitan. Aika nätti, ja kuulemma helppohoitoinenkin).

2. Poni jumppapallon kanssa on ihan erottamaton kaksikko, se juoksi sen perässä ihan fiiliksissä! (Tässä pieni instagram-video). 

Jeps, kyläpaikan ihanalla kuistilla oli jo pelargoniat tuloillaan kauniissa valkoisissa ruukuissaan, olohuoneessa lintuhäkkiin muuttanut kukka, ja kissa, joka oli niin mahtavan värinen, etten ees keksi sille mitään sanoja. 

DSC_1417.jpg

DSC_1420.JPG

DSC_1424.JPG

DSC_1428.jpg

DSC_1425.JPGHarmi kun en saanut valokuvaa siitä, kun Andy leikki ponin kanssa.

Me oltiin kaikki niin kauhuissaan, että saatais koira pois ponin jaloista, ja siinä hässäkässä se kuvan ottaminen jäi sitten toiseksi…

Selkeästi ne ois tykänny toisistaan, Andy juoksi hulluna karkuun ja jäi odottamaan, että se tulis taas hänen peräänsä. Ja poni innosta piukeena lähti koiran perään, meni metrin päästä ohi, ja taas uudelleen. Ajattelin, että se kohta vahingossa nakkasee koko piskin puun latvaan roikkumaan, haha. 

DSC_1436.jpg

IMG_4813.JPG

DSC_1447.jpg

DSC_1445.JPG

img_4825.jpg

 

IMG_4812.JPG

IMG_4823.JPG

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit (4)
  1. No hei! Mä olen onnistunut tappamaan juorun, vaikka se olis kuinka helppohoitoinen tahansa! 😀

  2. 😀 näin kyllä hyvin selvästi mielessäni ton Andyn ja ponin hippaleikin:D ja oi voi mikä kisu<3 just oikea hetki oli lukea tämä. Tarvitsinkin vähän eläinsöpöyttä ja kauniita kuvia harmaaseen päivään!

    1. Ihana Gigi, 

      Siis joo, Andy pinkoi menemään niin kovin kuin pätkäjaloillaan pääsi, ja sitte pysähty ja katto missä se poni on… Eikä totellut, tietenkään kun käskin tulemaan luokse. Katto hetken minua, sitte ponia, ja taas täysillä ponin ohitus! kaikilla ihmisillä sydän pysähtyi varmaan aina siksi hetkeksi, kun ne ohitti toisensa (nytkö se syö sen?) haha

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *